Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Walden University

Påverka din värld med en examen från Walden. Börja idag! Walden examens- och certifikatprogram är utformade för yrkesverksamma. Skicka formuläret till höger för att lära dig hur du kan göra en förändring och avancera din karriär. I mer än 40 år har Walden University , en ackrediterad institution, hjälpt arbetare att nå sina utbildningsmål. Walden examens- och certifikatprogram är utformade för att hjälpa studenter att undersöka aktuella marknadstrender, få relevanta färdigheter som kan tillämpas omedelbart i den verkliga världen och skapa positiv social förändring i sina liv och samhällen. Eleverna lärs av fakultetsmedlemmar som är både forskare och praktiker, vilket ger akademiskt perspektiv och praktisk erfarenhet av online-klassrummet.

Varför välja Walden?

 • Alternativ: Walden erbjuder för närvarande mer än 80-gradsprogram, mer än 370 specialiseringar och koncentrationer, och mer än 50 certifikatprogram, så du kan hitta det program eller studieområde du behöver.
 • Peer-nätverk: I Walden-samhället, som består av mer än 127 600 studenter och alumner, har du ett nätverk av kamrater som kan stödja dig på din resa.
 • Många perspektiv: Walens diversifierade studentkropp kommer från alla 50 amerikanska stater och mer än 150 länder.
 • Expertfakultet: Walden s över 3 000 fakultetsmedlemmar är experter på sina områden som ger erfarenheter i praktiken till sina kurser.
 • Studenttillfredsställelse: 91% av Walden-kandidater som svarade på en 2013-Walden-undersökning visade sig vara mycket nöjda eller nöjda med deras alma mater. *

* Källa: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

antagning

Walden University antagningskrav varierar beroende på program och examensnivå. Walden registreringsrådgivare är tillgängliga för att hjälpa dig med alla steg i onlineapplikationsprocessen, från att bestämma vilket program som är rätt för dig att ansöka om ekonomiskt stöd. Inskrivningsrådgivare kan också förklara Walens överföring av kreditpolicy för tidigare pedagogisk erfarenhet.

Undervisning och finansiellt stöd

Att betala för din utbildning kan vara en utmaning, men Walden hjälper dig att identifiera de många finansieringsalternativen som är tillgängliga för dig, inklusive stipendier, bidrag och federala och privata lån. Du kan också kolla med din arbetsgivare för att se om de erbjuder stipendier för dina kurser. En Walden registreringsrådgivare kan hjälpa dig att bestämma vilka finansieringsalternativ som finns tillgängliga för dig. Dessutom kan du spara tid och pengar genom att överföra krediter som tidigare förvärvats. De flesta Walden examensprogram tillåter dig att överföra upp till 50% av dina krediter.

Stödja din framgång

Walden s mål är att hjälpa dig att nå din. Från din första förfrågan genom varje steg i dina studier kan du dra nytta av ett brett utbud av studentstödstjänster som är utformade för att hjälpa dig att lyckas i din utbildningsresa. Walden tillhandahåller följande tjänster till studenter: Personliga rådgivare: Få personlig uppmärksamhet från rådgivare vid anmälan, ekonomiskt stöd, akademiker och andra supporttjänster för att få ut det mesta av ditt onlineprogram. Tekniskt stöd: Undersök fritt om du vet att du har 24/7 tillgång till Waldens tekniska support. Anpassad support för online-lärare: Finns överallt med internetåtkomst, Waldens onlinebibliotek rymmer över 64 000 fulltexttidskrifter, mer än 100 databaser och mer än 3 miljoner avhandlingar. En mängd olika tjänster skräddarsys speciellt för online doktorander, inklusive en fakultets expertkatalog och hjälp med avhandling forskning och muntliga försvar. Skrivcenter: Skärpa dina skrivförmåga med stöd från Walden Writing Center, som erbjuder resurser och online-handledning av heltidsanställda redaktörer och handledare. Academic Residencies: Nätverk med fakultet, personal och kamrater i personliga bostäder, utformade för att ge dig ytterligare forskning och skriftstöd för din master- eller doktorandstudie. Karriärtjänster: Waldens karriärservicecenter erbjuder en-till-en-rådgivning och en onlineportfölj av resurser för att hjälpa dig med kritiska uppgifter, till exempel resuméskrivning, arbetssökning och intervjustrategier.

Online-lärande

Waldens flexibilitet och stöd sätter din utbildning inom räckhåll. Du kommer att dra nytta av en omfattande online-lärande som inkluderar:

 • Praktiska startdatum under hela året.
 • Orienteringen som förbereder dig för framgång i en online-miljö.
 • Förmåga att slutföra kurser när och var det är bekvämt för dig.
 • Tillgång till kurser och material på din smartphone eller surfplatta.
 • Multimedieresurser avsedda att öka studentlärning: videor, fallstudier, simuleringar, artiklar, tidskrifter och diskussionsämnen.
 • En global online-grupp av fakulteter, studenter och alumner.

Walden kurser fokuserar på praktiska färdigheter och strategier du kan ansöka omedelbart på arbetsplatsen. Du kommer att uppmuntras att använda det du lär dig att överväga innovativa lösningar på verkliga problem, och många program ger dig möjlighet att tillämpa det du har lärt dig genom praktiska erfarenheter. Kurser tar hänsyn till aktuella forskning och fallstudier för att förbättra kritiskt tänkande. Vårt onlineformat uppmuntrar till samarbete och diskussion så att du kan lära av andra yrkesverksamma inom ditt område.

Fakultet

Walden fakultetsmedlemmar är inriktade på din framgång. Vår expertfakultet omfattar forskare, forskare och framstående ledare som är utvalda för sina akademiska och industriella uppgifter samt för deras undervisning förmågor. De fungerar som mentorer och rådgivare och främjar en stödjande och inkluderande läromiljö. Här är siffrorna: 86% av Walden-fakultetsmedlemmarna har minst en doktorsexamen, och kollektivt har de fått mer än 900 priser för sina professionella prestationer och enastående bidrag till sina områden. Walden-fakulteten omfattar även 26 Fulbright-forskare eller specialister. De har ett brett utbud av erfarenhets- och kulturbakgrunder och excel på att integrera sin kompetens i klassrummet.

Alumni Community

Walden University har mer än 79.800 alumni i 135 länder runt om i världen. Våra alumner stöds av en aktiv alumniorganisation, som håller akademiker kopplade till studenter, lärare och medarbetare i större Walden-samhället. Alumni deltar i regionala aktiviteter och förbinder sig genom alumniambassadörsprogrammet, myWaldenAlumni-vår alumniportal - och universitetets underskriftspublikation, Walden-tidningen, som lyfter fram våra alumners prestationer två gånger om året.

Ackreditering

Walden University är ackrediterad av The Higher Learning Commission och en medlem av Nordcentralförbundet, www.ncahlc.org. Walden är stolt över att ha tjänat specialiserade ackrediteringar från följande organisationer:

 • Nationella rådet för ackreditering av lärarutbildning (NCATE)
 • Ackrediteringsrådet för handelsskolor och program (ACBSP)
 • Kommissionen för kollegial vårdutbildning (CCNE)
 • Rådet för ackreditering av rådgivning och relaterade utbildningsprogram (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) för Projektledning Utbildningsprogram
 • Ackrediteringsstyrelsen för Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Ackreditering bekräftar att ett universitet och dess program är av hög kvalitet och erbjuder relevanta innehåll. Walden University ackreditering innebär:

 • Programmen och kurser är av hög kvalitet.
 • Studenter som kvalificerar har tillgång till federalt studenthjälp.
 • Betalda intäkter är enklare att överföra än krediter som erhålls hos icke-ackrediterade institutioner.

Vid utvärdering av referenser söker arbetsgivare och universitet ofta efter sökande som tjänat en examen från ett ackrediterat universitet. Hitta information om kostnader, sysselsättningstyper, slutföringsräntor och medianlånskuld för dessa program på http://www.waldenu.edu/programdata.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

DBA

Walden University

Är du beredd att påverka och utveckla framtiden för affärspraxis? Walden University ACBSP-godkända doktorsexamen (DBA) -programmet undersöker några av de utmaningar och u ... [+]

Är du beredd att påverka och utveckla framtiden för affärspraxis? Walden University ACBSP-godkända doktorsexamen (DBA) -programmet undersöker några av de utmaningar och utsikter som för närvarande finns i den dynamiska verksamheten, som globalisering, etik och intressentrelationer. Utforska nya strategier i företagsledning och avancerad beslutsfattande samtidigt som du får en djup förståelse för både teori och tillämpad forskning inom affärssfären.

inriktningarBokföringEnergihushållningFöretagandeFinansieraGlobal Supply Chain ManagementHealthcare ManagementHomeland SecurityPersonalavdelningInformationssystemhanteringInternationell verksamhetLedarskapmarknadsföringProjektledningEgendesignadeSocial Impact ManagementTekniskt entreprenörskap... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
July 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Med en doktor i Public Administration (DPA) från Walden kan du leda social förändring och arbeta för att lösa problem med styrning. Detta karriär-orienterade, utövare-rik ... [+]

Med en doktor i Public Administration (DPA) från Walden kan du leda social förändring och arbeta för att lösa problem med styrning. Detta karriär-orienterade, utövare-riktat doktorandprogram hjälper till att förbereda dig för nyckelroller i offentliga, offentliga och ideella organisationer. I det här professionella doktorsprogrammet kommer du att tillämpa din forskning för att skapa konkreta lösningar och bli en effektiv chef. Genom att lära sig med realtidsrelevans och praktiska bostäder samarbetar du med fakultet, professionella kunder och medstudenter för att ta itu med problem som påverkar människor idag.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)Brottm... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska

MBA

Walden University

Förbered dig på att öka din karriär och göra en större inverkan på dagens globala arbetskraften. Tjäna en Master of Business Administration (MBA) med inriktning mot proje ... [+]

Förbered dig på att öka din karriär och göra en större inverkan på dagens globala arbetskraften. Tjäna en Master of Business Administration (MBA) med inriktning mot projektledning genom Tempo Learning ™, Walden University kompetensbaserad utbildning alternativ. I denna egen takt online-program, kan du:

Självständigt lära kritiska ledaregenskaper som du kan använda omedelbart. Utforska affärstrender och ämnen som är relevanta för dagens arbetsgivare och industrin. Ställ din pris genom att ställa in pace-desto snabbare du lär dig, desto mindre betalar du.

Walden kompetensbaserad MBA-programmet är ackrediterat av Accreditation rådet för Business skolor och program (ACBSP), en ledande specialiserad ackreditering förening som identifierar och stödjer spetskompetens inom näringslivet utbildning.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Få den verkliga affärskompetensen du behöver för att uppfylla din yrkesmässiga potential - och fortsätt i en konkurrenskraftig arbetskraft - med Walden University ACBSP-g ... [+]

Få den verkliga affärskompetensen du behöver för att uppfylla din yrkesmässiga potential - och fortsätt i en konkurrenskraftig arbetskraft - med Walden University ACBSP-godkända MBA-program. Med detta 100% online-utbildningsprogram kan du få affärs- och ledarskapsförmåga för att ta itu med organisationens unika affärsutmaningar. Välj bland olika specialiseringar inom detta mångsidiga och dynamiska område, inklusive företagsfinansiering, entreprenörskap, internationell verksamhet, ledarskap och projektledning. Vad du lär dig i klassrummet kan tillämpas omedelbart i ditt företag nästa dag. Vår MBA är också tillgänglig via Tempo Learning® av Walden, vilket gör att du kan anpassa din examen och använda din tidigare yrkeserfarenhet för att påskynda dina framsteg.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska

MSc

Walden University

Få yrken kräver djup och bredd av kunskap, kompetens och förmåga hos akutchefer, som kan uppmanas att samarbeta med första respondenterna, påverka den allmänna politiken ... [+]

Få yrken kräver djup och bredd av kunskap, kompetens och förmåga hos akutchefer, som kan uppmanas att samarbeta med första respondenterna, påverka den allmänna politiken eller skydda stadsdelar från katastrofer. I Walden's MS i Emergency Management-programmet kan du få avancerade utbildnings- och ledarskapskunskaper som är nödvändiga för att leda akuta insatser och utveckla katastrofförebyggande och responsplaner. Programmet erbjuder en rad specialiseringar samt möjlighet att förbereda sig för att vinna intyg från FEMA: s Emergency Management Institute.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)Självdesignad [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Håll dig i framkant av detta utvecklingsfält när du studerar de senaste teorierna och utforska dagens alltmer sofistikerade straffrättsliga frågor. Få bred exponering mot ... [+]

Håll dig i framkant av detta utvecklingsfält när du studerar de senaste teorierna och utforska dagens alltmer sofistikerade straffrättsliga frågor. Få bred exponering för straffrättsligt område, inklusive hur brottsbekämpning, domstolar och korrigeringar fungerar och interagerar med lokala, statliga och federala nivåer. I MS i straffrättsliga programmet vid Walden University kan du utforska en unik läroplan som kombinerar kriminell beteendeteori med teknik, hemlandsäkerhet och ledarskap som du kan ansöka omedelbart på jobbet eller använda för att fördjupa din karriär.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

BeteendevetenskaperInternetbrottslighetN... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Förvärva de strategiska, organisatoriska, lednings och analytisk förmåga som motiverar och driver dagens arbetsplatser. ... [+]

Förvärva de strategiska, organisatoriska, lednings och analytisk förmåga som motiverar och driver dagens arbetsplatser. Oavsett om du just har börjat eller vill avancera till en högre verkställande roll, Walden University MS i Human Resource Management ger dig praktisk kunskap som kan hjälpa dig att bli en mer effektiv HR professionell.

Utvecklat av experter på området, är det här programmet helt i linje med den rekommenderade läroplanen för Society for Human Resource Management (SHRM) och erbjuder ett generellt program och tre karriärfokuserade inriktningar för att komplettera dina mål i yrkeslivet.

Inriktningar (Utöver det allmänna programmet)

Funktionell Human Resource Management Integrera funktionell och strategisk Human Resource Management organisationens strategi ... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walden s MS i högre utbildning fokuserar på att främja såväl organisatorisk som studentens framgång, som är utformad för dem som vill bedriva ett brett utbud av karriär i ... [+]

Walden s MS i högre utbildning fokuserar på att främja såväl organisatorisk som studentens framgång, som är utformad för dem som vill bedriva ett brett utbud av karriär inom högre utbildningsinstitutioner, från fakultets- och personalpositioner till viktiga administrativa arbeten. Få förståelse för företagsledning, styrelseformer och organisatoriska kulturer i högre utbildning. Utforska bästa metoder för att skapa studentfokuserade inlärningsmiljöer. Välj från en rad specialiseringar utformade för att möta dina individuella behov och intressen.

Du kan arbeta mot din examen med en hastighet som passar dig.

Traditionell: Ta en kurs i taget. Förskott genom programmet ständigt samtidigt som man hanterar andra åtaganden.Fast Track: Ta två kurser på en gång. Fokusera mer tid på programmet och slutföra din examen tidigare.... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Utforska strategier för att framgångsrikt hantera en ideell organisation i Walden University MS i ideell förvaltning och ledarskapsprogram. ... [+]

Utforska strategier för att framgångsrikt hantera en ideell organisation i Walden University MS i ideell förvaltning och ledarskapsprogram. Från fundraising till volontärrekrytering, adresseras detta program till behov och bekymmer hos nutida ideella organisationer. Förbättra din kunskap om ideella organisationer genom internationella teman och koncept som ingår i hela kursen och utforska ledarskapet - inklusive budgetering - som ideella organisationer är beroende av att utföra sina uppdrag. Upptäck hur du kan främja positiv social förändring med denna online magisterexamen.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

Global ledarskapInternationella icke-st... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Förbered dig för att komma in i det snabbväxande området industriell och organisatorisk psykologi som en IO-utövare, konsult, företagsledare eller personalansvarig i Wald ... [+]

Förbered dig för att komma in i det snabbväxande området industriell och organisatorisk psykologi som en IO-utövare, konsult, företagsledare eller personalansvarig i Walden's MS i industri- och organisationspsykologiprogram. Med fokus på praktisk tillämpning på arbetsplatsen kommer du att undersöka ämnen som gruppdynamik, ledarskap, prestationshantering och personalutbildning, eftersom du får de färdigheter som krävs för att bygga mer produktiva och effektiva organisationer.

inriktningarKonsulterande psykologiAllmän praktikPersonalavdelningInternationell verksamhetLedarskapsutveckling och coachingNotera om Licensur

MS i industriell och organisationspsykologi är inte ett licensurprogram och förbereder inte en individ för att bli licensierad psykolog yrkesverksamma.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Lär dig att skapa effektiva teknikbaserade kurser och instruktionsprogram för olika miljöer, inklusive högre utbildning, gemenskapsutbildning företags- och ideell utveckl ... [+]

Lär dig att skapa effektiva teknikbaserade kurser och instruktionsprogram för olika miljöer, inklusive högre utbildning, gemenskapsutbildning företags- och ideell utveckling av arbetskraften; och sjukvård, militär och statlig utbildning. Utnyttja Waldens egen banbrytande inlärningsteknik när du utforskar inlärningsteori, instruktionsdesignprocesser och effektiva strategier för att engagera 21-talets elever.

Du kan arbeta mot din examen med en hastighet som passar dig.

Traditionell: Ta en kurs i taget. Förskott genom programmet ständigt samtidigt som man hanterar andra åtaganden.Fast Track: Ta två kurser på en gång. Fokusera mer tid på programmet och slutföra din examen tidigare.... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Öppna dörren till spännande nya karriärmöjligheter med en online MS i kommunikation från Walden University . ... [+]

Öppna dörren till spännande nya karriärmöjligheter med en online MS i kommunikation från Walden University . Utforska de senaste kommunikationsrutinerna och teorierna behärska konsten att övertyga meddelanden; och lär dig att utveckla, genomföra och mäta effektiva kommunikationsplaner med hjälp av traditionella och digitala medier. Detta program innehåller också ett inbäddat yrkeskort, som du är berättigad till innan du får din examen.

[-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Lär dig strategier för att bli en effektivare ledare som kan skapa förtroende, bemyndiga andra och ha en positiv inverkan på din organisations framtid. ... [+]

Lär dig strategier för att bli en effektivare ledare som kan skapa förtroende, bemyndiga andra och ha en positiv inverkan på din organisations framtid. Walden University MS i ledarskapsprogram erbjuder ett omfattande tillvägagångssätt för ledarskap som förbereder dig för att möta de utmanande utmaningarna i den dynamiska verksamheten och att odla din personliga ledarskapsfilosofi. Genom lektioner i verkligheten kan du stärka dina beslutsfattande möjligheter som en etisk ledare i en global miljö.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)Human Resource LeadershipLedarutvecklingEgendesignade [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Fördjupa din karriär i branschen, ideell eller offentlig sektor genom att vidareutveckla din ledarskap genom Walden University MS in Management-program. Detta program för ... [+]

Fördjupa din karriär i branschen, ideell eller offentlig sektor genom att vidareutveckla din ledarskap genom Walden University MS in Management-program. Detta program förbereder dig för att nå dina professionella mål genom att ge dig den verkliga kunskapen som kan hjälpa dig att lyckas hantera projekt och effektivt leda lag. Lär dig att integrera och anpassa organisatoriska processer och system samt att motivera anställda att möta och överträffa de utmaningar och mål som är relevanta för dagens dynamiska arbetsmiljöer.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)Healthcare ManagementPersonalavdelningLedarskapmarknadsföringProjektledningStrategi och verksamhet [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Fortsätt ditt engagemang för social förändring med en MS i mänskliga och sociala tjänster från Walden. Genom en professionellt fokuserad online läroplan, interaktiva fall ... [+]

Fortsätt ditt engagemang för social förändring med en MS i mänskliga och sociala tjänster från Walden. Genom en professionellt fokuserad online läroplan, interaktiva fallstudier och simuleringar, och ett interprofessional förhållningssätt, kan du förbereda dig för att tillgodose individers, samhällenas och organisationers behov inom ett globalt sammanhang. Begrepp och teorier bringas till liv genom användandet av animerade fallstudier och en simulerad gemenskap. Du kommer att undersöka problem som är karakteristiska för stöd för mänskliga och sociala tjänster, tillgång till ett antal organisationer för att förstå möjliga strategier och lösningar.

Med en rad specialiseringar att välja mellan kan du fokusera dina studier på dina intressen och mål och utveckla kompetensen för att utmärka sig inom ditt område.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Från kärn programmering och nätverkskurser till avancerad utbildning i krävande IT inriktningar, Walden s MS i informationsteknologi programmet är utformat för att hjälpa ... [+]

Från kärn programmering och nätverkskurser till avancerad utbildning i krävande IT inriktningar, Walden s MS i informationsteknologi programmet är utformat för att hjälpa dig att komma in och avancera i den snabbväxande IT-området. En ledare i online-utbildning, Walden erbjuder blivande och erfarna IT-proffs möjlighet att lära sig i en state-of-the-art virtuell miljö med virtuella laboratorier och Walden exklusiva MobileLearn® teknik.

Detta program karriär byggande format gör att du kan tjäna din Graduate Certificate i informationssystem efter att ha avslutat de första fyra kurser * och sedan driva avancerade studier i en av dessa efterfrågade inriktningar:

H... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Vill du få digital marknadsföring färdigheter och strategier samtidigt skaffa en djupare förståelse av marknadsföring fundamenta? ... [+]

Vill du få digital marknadsföring färdigheter och strategier samtidigt skaffa en djupare förståelse för marknadsföring fundamenta? Som student i Walden s MS i Marketing program, kommer du att utforska:

Traditionella och banbrytande marknadsföring ämnen, från märkesdifferentiering till digitala mediestrategi. Vikten av kundförståelse och relationsmarknadsföring i kundlojalitet och roller övertalning och berättande att utveckla innehåll. Processen att analysera marknadsföringsmått som ett sätt att informera strategiska beslutsfattandet.

I denna marknadsföring på nätet magisterexamen program, kommer du också ha möjlighet att syntetisera dina kunskaper genom att utveckla en strategisk marknadsplan för en verklig eller fiktiv verksamhet. ... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Läs mer om affärer, ledarskap och kommunikation som krävs för att hantera olika grupper och projekt och samtidigt hjälpa din organisation nå sina strategiska mål. ... [+]

Det förutspås att efterfrågan på professionella som kan förstå de metoder och principer för projektledning kommer att ha en dramatisk ökning inom den närmaste framtiden. Waldens Civilingenjörsprogrammet i projektledning kan lära dig verksamheten, ledarskap och kommunikation som krävs för att hantera olika team och projekt och samtidigt hjälpa din organisation nå sina strategiska mål. Walden University har godkänts som en projektledarutbildning leverantör av Project Management Institute (PMI). Att vara en PMI Registered Education Provider (REP), Walden universitet har samtyckt till att följa kvalitetssäkring kriterier som PMI. Civilingenjör i Projektledning har utformats för att möta kritiska behov hos arbetsgivare i den moderna världen och kan hjälpa dig tjäna identitet som krävs för att gå vidare i din karriär. Genom inskrivning i MS i Project Management programmet kommer du att ha möjlighet att: • Koncentrera på traditionella verktyg och tillämpa dem på projektledning tekniska sida. • Lär dig mer om riskhantering på projektnivå, liksom förstå om sin placering i organisatoriska risk strategi. • Få praktiska, teoretiska och analytiska förmåga att konstruktivt hantera projekt över flera branscher och domäner. • Använd din distansutbildning erfarenhet på arbetsplatsen och öka din förmåga att driva projekt över disciplin, organisatoriska och geografiska gränser. ... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walden University MS i psykologi programmet låter dig undersöka de sociala, kulturella och kognitiva aspekterna av mänskligt beteende och ger dig en grundläggande förståe ... [+]

Walden University MS i psykologi programmet låter dig undersöka de sociala, kulturella och kognitiva aspekterna av mänskligt beteende, vilket ger dig en grundläggande förståelse för psykologiska principer och hjälper dig att förbereda dig för att lösa verkliga problem i ett brett spektrum av inställningar. Få en starkare förståelse för mångkulturella perspektiv på psykologi och välj från en rad specialiseringar för att passa dina individuella intressen och mål.

inriktningarTillämpad psykologiPedagogisk psykologiGenerell psykologiHälsopsykologiLedarskapsutveckling och coachingSocialpsykologiNotera om Licensur

MS i psykologi är inte ett licensurprogram och förbereder inte en individ för att bli en licensierad psykologprofessor.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Om du just börjar, förbereder dig för din CPA-examen eller är intresserad av att främja din redovisningskarriär kan Walden University MS i redovisningsprogram hjälpa dig ... [+]

Om du just börjar, förbereder dig för din CPA-examen eller är intresserad av att främja din redovisningskarriär kan Walden University MS i redovisningsprogram hjälpa dig att stärka dina färdigheter i analys och ekonomisk beslutsfattande. Den utmanande läroplanen är utformad för att hjälpa dig att utvecklas i detta snabbt skiftande yrke, och omfattar chefsredovisning, ekonomisk förvaltning, aktuella ämnen och juridiska och etiska redovisningsfrågor.

inriktningarRedovisning för professionellRedovisning med CPA-betoningEgendesignade

Walden University MS i Accounting är ackrediterad av ACBSP och har tjänat organisationens Specialized Accounting Accreditation.

De flesta stater kräver att enskilda personer ska slutföra 150 termins (225 kvartals) timmar inom vissa ämnesområden för att vara berättigad att sitta för Certified Public Accountant (CPA) -examen och / eller få en CPA-licens. Waldens redovisningsprogram kan hjälpa kandidater att utvecklas mot att uppfylla dessa krav. Den bachelor i redovisning erbjuder 120 kvartalet (80 semester) kredit timmar som omfattar högskolekurser i ämnen som ekonomisk redovisning, revision, beskattning och förvaltningsbokföring. MS i redovisning erbjuder 30 termins (45 kvartals) kredit timmar, medan MBA Accounting specialisering erbjuder nio semester (13,5 kvartal) kredit timmar. Dessa program inkluderar examen kurser inom ämnen som ekonomisk redovisning, ledarskapsredovisning och juridiska och etiska redovisningsprinciper. Detta kommer att kräva att studenterna kompletterar ytterligare kurser för att möta statliga krav.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
July 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walden University MS i Forensic Psychology-programmet förbereder dig att tillämpa starka nya insikter, färdigheter och perspektiv på en rad olika icke-kliniska roller ino ... [+]

Walden University MS i Forensic Psychology-programmet förbereder dig att tillämpa starka nya insikter, färdigheter och perspektiv på en rad olika icke-kliniska roller inom områden som cyberbrottslighet, brottsutredningsanalys och profilering, terrorism och offertförbud. Utforska biologiska, psykologiska och sociala faktorer som påverkar kriminellt beteende. Applicera psykologiska tillvägagångssätt och begrepp när du identifierar brottslingar, inklusive ungdomar, inom ett brett utbud av rättsmedicinska inställningar. Vår sortiment av specialiseringar kan ge dig den expertis du behöver för att driva positiv förändring inom rättssystemet. inriktningar

Brottslig rättvisa (självdesignad)InternetbrottslighetFamiljevåldJuridiska frågor i rättsvetenskaplig psykologiMilitärPolispsykologiEgendesignadeSex Offender BehaviorTerrorismVictimologyNotera om Licensur... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

MS i straffrättslig ledarskap och ledning Förbered dig att leda förändringar i din organisation och påverka politikare i ditt samhälle. Om du är en brottsbekämpning eller ... [+]

Förbered dig för att leda förändringar i din organisation och påverka politikare i ditt samhälle. Om du är en brottsbekämpande eller straffrättslig professionell kan Walden University hjälpa dig att få kunskap och erfarenhet för att förbereda sig för ledningsrollerna i straffrättsliga frågor eller övergången till en karriär inom utbildning eller rådgivning. Walden s MS i straffrättsliga ledarskap och Executive Management program blandar brottslig beteende teori med studier inom mänskliga tjänster, teknik och hemland säkerhet för att hjälpa till att bredda din ledarskap.

[-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Få färdigheter att förbereda sig för ledarroll roller i läromiljöer för alla barn. ... [+]

Få färdigheter att förbereda sig för ledarroll roller i läromiljöer för alla barn. Tjäna en MS i tidig barndomsstudier med en specialisering inom administration, ledning och ledarskap genom Tempo Learning® av Walden, vårt anpassade, kompetensbaserade utbildningsalternativ. Genom detta onlineprogram utan licens kan du:

Fördjupa din förståelse för barns utveckling och lärande.Utöka din kunskap om effektiva program och tjänster.Förbättra din förmåga att länka frågor om eget kapital och inkludering till hur eleverna lär sig och växer.Utforska verkliga frågor för att få praktisk, kompetent och kompetent kompetens.

Programmet finns i Richard W. Riley College of Education och ledarskap vid Walden, ett nationellt råd för ackreditering av lärarutbildning (NCATE) -accrediterad institution. NCATE ackreditering är en erkänd standard för excellens inom professionell preK-12 utbildning.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Utveckla kompetensen för att hjälpa barn att trivas med Walden's MS i Early Childhood Studies-programmet. Fördjupa din förståelse av utvecklingsstadiet för barn, utforska ... [+]

Utveckla kompetensen för att hjälpa barn att trivas med Walden's MS i Early Childhood Studies-programmet. Fördjupa din förståelse av utvecklingsstadiet för barn, utforska de senaste trenderna och teorierna i tidig barndom och få de praktiska färdigheter som behövs för att skapa miljöer där barn lär sig och växer. Välj från specialiseringar som kan förbereda dig för att arbeta som administratör i barnomsorgsprogram eller -centra, påverka allmänhetens policy, undervisa medarbetare i tidig barndom eller utbilda olika befolkningar mer effektivt.

inriktningarAdministration, ledning och ledarskapTidig barndoms allmännyttig politik och advocacyUndervisning Vuxna på området för tidig barndomUndervisning och mångfald i tidig barndomsutbildning... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walden's MS in Education (MSEd) -programmet, som är utformat av utbildare för utbildare, kan hjälpa dig att utveckla den kunskap och färdigheter du behöver för att hjälpa ... [+]

Waldens 100% online MS in Education (MSEd) -program är utformat av utbildare för lärare och hjälper dig att utveckla den kunskap och färdigheter du behöver för att hjälpa studenter att lyckas idag. Detta program undersöker bästa praxis och den senaste forskningen inom utbildning och ger dig möjlighet att observera lärare i sina klassrum för att lära sig beprövade tekniker för att skapa effektiva inlärningsmiljöer.

Välj från traditionella online-specialiseringar samt påskyndade MS in Education (MSEd) specialiseringar. De accelererade MSEd-specialiseringarna är utformade för självmotiverade yrkesutbildningspersonal och gör det möjligt för dig att slutföra din magisterexamen på så lite som 12 månader för undervisning så låg som $ 10 000. * Specialiseringar... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

I Walden's online MS i utvecklingspsykologi programmet, kommer du att tillämpa teori, forskning och praxis inom utvecklingspsykologi till real-world inställningar. ... [+]

I Walden's online MS i utvecklingspsykologi programmet, kommer du att tillämpa teori, forskning och praxis inom utvecklingspsykologi till real-world inställningar. Att utforska kurser som fokuserar på aktuella ämnen som digital teknikens inverkan på mänsklig utveckling och de kritiska problem som befolkningar som LGBTQ-gemenskapen och flyktingar ställs inför, kommer att stärka din förståelse för samspelet mellan kognitiv, fysisk, emotionell, social och hälsosam hälsa. , och kulturella aspekter av utveckling för att hjälpa andra att övervinna kritiska utmaningar. Du kan också välja mellan sex specialiseringar för att skräddarsy dina studier till dina karriärmål.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Walden University

Förbereda för informationssystem på hög nivå och ledarpositioner inom teknik inom ett brett spektrum av företag, regeringar, utbildningar och ideella organisationer. ... [+]

Förbereda för informationssystem på hög nivå och ledarpositioner inom teknik inom ett brett spektrum av företag, regeringar, utbildningar och ideella organisationer. Genom att kombinera managementkurser och avancerad IT-utbildning förbereder Walden's Master of Information Systems Management (MISM) programmet dig till:

Utvärdera, designa och hantera de informationssystem som är kritiska för dagens företag.Leda korsfunktionella team och IT-initiativ för att möta viktiga organisationsmål.Fram till ledarskapets positioner.

Utformat för att snabbt och överkomligt kunna bygga din IT-karriär, gör det här programmet också möjlighet att tjäna ett examensbevis i informationssystem efter att ha fullgjort dina första fyra kurser. *... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Utforska strategier för att skapa och genomföra program och projekt som främjar positiv social förändring genom Walden University program för master i offentlig förvaltni ... [+]

Utforska strategier för att skapa och genomföra program och projekt som främjar positiv social förändring genom Walden University program för master i offentlig förvaltning (MPA). Få förvaltnings- och organisatoriska färdigheter när du studerar hur administrationen av politiken kan påverka positiva populationer positivt. Undersök aktuell forskning inom området eftersom du positionerar dig själv för att främja samarbete mellan olika organ och avdelningar.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

BrottmålNödhanteringGlobal ledarskapHälsopolicyHomeland Security Policy and Co-ordinationInternationella icke-statliga organisationer (icke-statliga organis... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walden University program för mästerskap för allmän ordning (MPP) kan hjälpa dig att förbereda dig för att skapa social förändring genom effektiv offentlig politik. ... [+]

Walden University program för mästerskap för allmän ordning (MPP) kan hjälpa dig att förbereda dig för att skapa social förändring genom effektiv offentlig politik. Utforska sätt att utvärdera, genomföra och skapa effektiv policyändring inom den privata och offentliga sektorn. Detta program erbjuder en mängd olika specialiseringar så att du kan anpassa dina kurser med dina professionella mål. Förbered dig för en karriär i en lokal, statlig eller federal myndighet eller i en ideell eller företagsenhet.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

BrottmålNödhanteringGlobal ledarskapHälsopolicyHomeland Security Policy and Co-ordinationInternationella ... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Ta din karriär vidare, snabbare, med Walden University online utbildningsspecialistprogram (EdS). Dessa EdS-program förbereder dig att driva nya ledarroller medan du lägg ... [+]

Ta din karriär ytterligare, snabbare, genom att tjäna en utbildningsspecialist (EdS) grad online från Walden University . Våra EdS-program kan förbereda dig för att driva nya ledarroll roller medan du lägger grunden för att driva doktorsavhandling om du väljer det.

Gå med i mer än 100 statslärare av året som har valt Walden University att få sin utbildningsnivå. Med Waldens livslånga Pathway , studenter i de flesta av våra Ph.D. i utbildning, utbildningsdoktor (EdD) och utbildningsspecialistprogram (EdS) tar många av samma inledande kurser. Du kan börja i en av våra post-master eller doktorandprogram i utbildning och flytta till ett annat examen, vilket sparar tid och pengar.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
39 - 96 månader
Online
Läs mer på svenska

PhD

Walden University

Oavsett om du försöker dela din expertis som en lärare, en konsult eller en företagsledare, kan Walden's ACBSP-ackrediterade PhD in Management-program hjälpa dig att få d ... [+]

Oavsett om du försöker dela och utöka din expertis som pedagog, konsult eller affärsledare, kan Walden's ACBSP-ackrediterade PhD in Management-program hjälpa dig att uppnå de färdigheter du behöver för att nå dina professionella mål. Undersök styrelsens inflytande på anställda och organisationer och lär teorier, koncept och tekniker för effektivare beslutsfattande. Genom ett val av specialiseringar kan du förbereda dig för att möta de utmaningar och möjligheter som finns inom ditt yrke samtidigt som du utför originalforskning inom ett område som kompletterar dina intressen.

inriktningarFinansieraPersonalavdelningInformationssystemhanteringLedarskap och organisationsförändringEgendesignade... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Önskar du att driva transformativ pedagogisk förändring i din institution och samhälle? Walden University online doktorandprogram (EdD) är utformat för utövare och admini ... [+]

Önskar du att driva transformativ pedagogisk förändring i din institution och samhälle? Walden University online doktorandprogram (EdD) är utformat för utövare och administratörer från P-12 till högre utbildning, och erbjuder flexibilitet och valmöjligheter för att möta dina behov - även om dessa behov förändras under vägen.

Gå med i mer än 100 statslärare av året som har valt Walden University att få sin utbildningsnivå.

Med Walden's Lifelong Learning Pathway studenter i de flesta av våra doktorandprogram i utbildning, doktorandutbildning (EdD) och utbildningsspecialistprogram (EdS) många av samma inledande kurser. Du kan börja i en av våra post-master eller doktorandprogram i utbildning och flytta till ett annat examen, vilket sparar tid och pengar.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Detta tillämpade doktorsprogram är utformat för att förbättra din tekniska expertis samtidigt som du hjälper dig att utveckla de ledarskap som du behöver för att styra di ... [+]

Detta tillämpade doktorsprogram är utformat för att förbättra din tekniska expertis samtidigt som du hjälper dig att utveckla de ledarskap som du behöver för att styra din organisation på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Förbereda sig på högre nivåer inom industrin och akademin, till exempel chefsinformatör, chefstekniker, IS-chef, IT-strateg och högskolefakultetsmedlem eller administratör genom ledarskapssimulatorer, ansikte mot ansikte, seminarier och relevant Kursarbeten.

[-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walden är doktor i socialt arbete program kan förbereda dig för nästa steg i din socialt arbete karriär som forskare, college-nivå lärare eller administrativ ledare. ... [+]

Walden är doktor i socialt arbete program kan förbereda dig för nästa steg i din socialt arbete karriär som forskare, college-nivå lärare eller administrativ ledare.

En utmanande läroplan gör det möjligt att analysera avancerad teori och utforska några av de mest angelägna och banbrytande frågor i socialt arbete idag. Ansikte mot ansikte akademiska bostäder stödja lärandet, så att du kan samarbeta med professorer och kollegor, bygga ditt sociala och professionella gemenskap och förbättra din förmåga att åstadkomma positiv social förändring.

Du kommer också att få färdigheter i vetenskapligt skrivande som kan hjälpa dig vidare din roll som ledare. Uppnå högsta referenser i ditt yrke med detta forskarutbildningen i socialt arbete.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walens doktorandprogram erbjuder utbildare och administratörer möjlighet att växa som forskare och innovatörer inom högre utbildning. Dra nytta av tillgång till utmärkta ... [+]

Walden's Ph.D. i utbildningsprogrammet erbjuder utbildare och administratörer möjlighet att växa som forskare och innovatörer inom högre utbildning. Dra nytta av tillgång till utmärkta fakultetsmedlemmar och studentstödstjänster. Utför originalforskning inom ditt intresseområde, fördjupa dina forskningsförmåga och förbereda dig för att bidra som utbildningsledare, administratör, fakultetsmedlem eller politiker. Gå med i mer än 100 statslärare av året som har valt Walden University att få sin utbildningsnivå.

inriktningar

Curriculum, Instruction, Assessment, and EvaluationTidig barndoms ledarskap och advocacyFörskolebarns specialutbildning (icke-licensiering)Utbildningspolitik, ledarskap och förvaltningPedagogisk teknik och designHögskoleutbildning, ledning och politikLärande, Instruktion och InnovationOrganisationsforskning, bedömning och utvärderingLäsning, läsning, bedömning och utvärdering (icke-licensiering)... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Få den specialkunskap du behöver för att avancera på det spännande och mångsidiga området för rättsmedicinsk psykologi. ... [+]

Få den specialkunskap du behöver för att avancera på det spännande och mångsidiga området för rättsmedicinsk psykologi.

I detta onlineprogram får du en djupare förståelse för det straffrättsliga systemet samt psykiska problem som kan leda till kriminellt beteende. Utforska sätt att utvärdera program som är utformade för rättsmedicinska befolkningar som fängslade, nyligen utgivna brottslingar, psykiskt sjuka och ungdomsbrottslingar.

Förbättra din väg genom programmet med vår snabbspårningsalternativ, och välj bland fem specialiseringar som möjliggör intensiv utforskning av området för rättsmedicin som anpassar sig till dina karriärmål. Förbered dig för en roll som lärare, forskare eller konsult i brottsbekämpning, regering, utbildning eller ideell sektor.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Som en avancerad Socionomen är du uppmanas att hjälpa samhället ta itu med de mest akuta utmaningar. ... [+]

Som en avancerad Socionomen är du uppmanas att hjälpa samhället ta itu med de mest akuta utmaningar. Med Waldens doktor i socialt arbete (DSW) program, kan du bli en mer auktoritativ förespråkare för social rättvisa och få referenser att bli erkänd som en ledare inom ditt område.

Välj från flera inriktningar för att anpassa dina studier med dina intressen, inklusive medicinsk socialt arbete, missbruk och socialt arbete, och klinisk expertis.

En av de få som erbjuds på nätet, har DSW programmet en utmanande läroplan som kan hjälpa dig att få de kunskaper för att utvärdera, design och köra program sociala som gör en positiv skillnad. En Master of Social Work (MSW) krävs för att ansluta sig till detta program. ... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Som ett av de första online-doktorandprogrammen inom industriell och organisatorisk psykologi kan Walden doktorand i industri- och organisationspsykologiprogrammet göra d ... [+]

Som ett av de första online-doktorandprogrammen inom industriell och organisatorisk psykologi kan Walden doktorand i industri- och organisationspsykologiprogrammet göra dig djupare kunskap om arbetsplats och organisationsbeteende. När du utvecklar avancerade färdigheter i förändringshantering, personalpsykologi och forskningsteori och design, kan du förbereda dig för att fungera som katalysator för förändring i högre utbildning, företag, regering och andra arbetsplatsinställningar. Välj mellan olika specialiseringar för att skräddarsy dina studier till dina specifika karriärintressen och karriärväg.

inriktningarKonsulterande psykologiAllmän praktikPersonalavdelningInternationell verksamhetLedarskapsutveckling och coachingNotera om Licensur... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
4 - 8 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Gör en positiv inverkan i ditt samhälle och din organisation när du utforskar strategier för att hjälpa dem som kämpar med problem som sjukdom, missbruk, våld och fattigd ... [+]

Gör en positiv inverkan i ditt samhälle och din organisation när du utforskar strategier för att hjälpa dem som kämpar med problem som sjukdom, missbruk, våld och fattigdom. Genom virtuella simuleringar, animerade fallstudier och en interprofessional approach kan Walens doktorandprogram för mänskliga och sociala tjänster bredda din förståelse av området för mänskliga tjänster inom ett globalt sammanhang.

Programmet erbjuder en rad specialiseringar som är utformade för att möta dina behov och intressen. Lär dig hur effektiv politik och övning kan förbättra livskvaliteten för underordnade befolkningar. Genom originalforskning kan du utforska teorier, begrepp och strategier som är inflytelserika i fältet idag.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Med en doktorsavhandling i Public Policy och Administration från Walden kan du spela en aktiv roll för att skapa hållbara lösningar på problem som står inför USA och nati ... [+]

Med en doktorsavhandling i Public Policy och Administration från Walden kan du spela en aktiv roll för att skapa hållbara lösningar på problem som står inför USA och nationer över hela världen. Detta online doktorandprogram ger dig en detaljerad förståelse för allmänpolitisk teori, forskning och övning i ett globalt sammanhang för att effektivt och effektivt förespråka förändringar som positivt påverkar individer och samhällen. Undervisad av lärare kan programmet positionera dig för att uppnå en ny nivå av trovärdighet och inflytande i ditt fält och att omfamna spännande nya karriärmöjligheter som forskare, högskoleutbildare eller administrativ ledare i privat, offentlig eller ideell sektor.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Walden University doktorandprogram i psykologi kombinerar rigorösa akademiker och originalforskning så att du kan uppnå högsta kompetens inom teorier och bästa praxis ino ... [+]

Walden University doktorandprogram i psykologi kombinerar rigorösa akademiker och originalforskning så att du kan uppnå högsta kompetens inom teorier och bästa praxis inom psykologi. Detta 100% online-program följer en forskarutövaremodell som uppmuntrar dig att integrera akademisk forskning med din praktiska kunskap. Lär dig av respekterade forskare och experter på området, kurser i detta program kommer att förbereda dig för att göra skillnad i andras liv som praktiserande, professor, konsult eller forskare för statliga, ideella och privata organisationer.

inriktningarKlinisk psykologiPedagogisk psykologiForensic PsychologyAllmän psykologi (forskningsalternativ)Allmän psykologi (undervisningsalternativ)HälsopsykologiSocialpsykologi... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska
Walden University

Med doktorsexamen i utvecklingspsykologi från Walden University kan du köra positiva förändringar i människors, familjer och samhälls liv. ... [+]

Med doktorsexamen i utvecklingspsykologi från Walden University kan du köra positiva förändringar i människors, familjer och samhälls liv.

I detta aktuella relevanta program tillämpar du din förståelse av mänsklig tillväxt och utveckling för aktuella ämnen som teknik i den digitala tiden och befolkningens behov, såsom LGBTQ-samhället och flyktingar.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)Administration och ledarskapBarn- och ungdomsutvecklingHälsa och mänsklig utvecklingInternationella perspektiv inom utvecklingspsykologiForskningSjälvdesignadNotera om Licensur

Doktorand i utvecklingspsykologi är inte ett licensurprogram och förbereder inte en individ för att bli en licensierad psykologprofessor.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
4 - 8 år
Online
Läs mer på svenska

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education