Walden University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Walden University

Påverka din värld med en examen från Walden. Börja idag! Walden examens- och certifikatprogram är utformade för yrkesverksamma. Skicka formuläret till höger för att lära dig hur du kan göra en förändring och avancera din karriär. I mer än 40 år har Walden University , en ackrediterad institution, hjälpt arbetare att nå sina utbildningsmål. Walden examens- och certifikatprogram är utformade för att hjälpa studenter att undersöka aktuella marknadstrender, få relevanta färdigheter som kan tillämpas omedelbart i den verkliga världen och skapa positiv social förändring i sina liv och samhällen. Eleverna lärs av fakultetsmedlemmar som är både forskare och praktiker, vilket ger akademiskt perspektiv och praktisk erfarenhet av online-klassrummet.

Varför välja Walden?

 • Alternativ: Walden erbjuder för närvarande mer än 80-gradsprogram, mer än 370 specialiseringar och koncentrationer, och mer än 50 certifikatprogram, så du kan hitta det program eller studieområde du behöver.
 • Peer-nätverk: I Walden-samhället, som består av mer än 127 600 studenter och alumner, har du ett nätverk av kamrater som kan stödja dig på din resa.
 • Många perspektiv: Walens diversifierade studentkropp kommer från alla 50 amerikanska stater och mer än 150 länder.
 • Expertfakultet: Walden s över 3 000 fakultetsmedlemmar är experter på sina områden som ger erfarenheter i praktiken till sina kurser.
 • Studenttillfredsställelse: 91% av Walden-kandidater som svarade på en 2013-Walden-undersökning visade sig vara mycket nöjda eller nöjda med deras alma mater. *

* Källa: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

antagning

Walden University antagningskrav varierar beroende på program och examensnivå. Walden registreringsrådgivare är tillgängliga för att hjälpa dig med alla steg i onlineapplikationsprocessen, från att bestämma vilket program som är rätt för dig att ansöka om ekonomiskt stöd. Inskrivningsrådgivare kan också förklara Walens överföring av kreditpolicy för tidigare pedagogisk erfarenhet.

Undervisning och finansiellt stöd

Att betala för din utbildning kan vara en utmaning, men Walden hjälper dig att identifiera de många finansieringsalternativen som är tillgängliga för dig, inklusive stipendier, bidrag och federala och privata lån. Du kan också kolla med din arbetsgivare för att se om de erbjuder stipendier för dina kurser. En Walden registreringsrådgivare kan hjälpa dig att bestämma vilka finansieringsalternativ som finns tillgängliga för dig. Dessutom kan du spara tid och pengar genom att överföra krediter som tidigare förvärvats. De flesta Walden examensprogram tillåter dig att överföra upp till 50% av dina krediter.

Stödja din framgång

Walden s mål är att hjälpa dig att nå din. Från din första förfrågan genom varje steg i dina studier kan du dra nytta av ett brett utbud av studentstödstjänster som är utformade för att hjälpa dig att lyckas i din utbildningsresa. Walden tillhandahåller följande tjänster till studenter: Personliga rådgivare: Få personlig uppmärksamhet från rådgivare vid anmälan, ekonomiskt stöd, akademiker och andra supporttjänster för att få ut det mesta av ditt onlineprogram. Tekniskt stöd: Undersök fritt om du vet att du har 24/7 tillgång till Waldens tekniska support. Anpassad support för online-lärare: Finns överallt med internetåtkomst, Waldens onlinebibliotek rymmer över 64 000 fulltexttidskrifter, mer än 100 databaser och mer än 3 miljoner avhandlingar. En mängd olika tjänster skräddarsys speciellt för online doktorander, inklusive en fakultets expertkatalog och hjälp med avhandling forskning och muntliga försvar. Skrivcenter: Skärpa dina skrivförmåga med stöd från Walden Writing Center, som erbjuder resurser och online-handledning av heltidsanställda redaktörer och handledare. Academic Residencies: Nätverk med fakultet, personal och kamrater i personliga bostäder, utformade för att ge dig ytterligare forskning och skriftstöd för din master- eller doktorandstudie. Karriärtjänster: Waldens karriärservicecenter erbjuder en-till-en-rådgivning och en onlineportfölj av resurser för att hjälpa dig med kritiska uppgifter, till exempel resuméskrivning, arbetssökning och intervjustrategier.

Online-lärande

Waldens flexibilitet och stöd sätter din utbildning inom räckhåll. Du kommer att dra nytta av en omfattande online-lärande som inkluderar:

 • Praktiska startdatum under hela året.
 • Orienteringen som förbereder dig för framgång i en online-miljö.
 • Förmåga att slutföra kurser när och var det är bekvämt för dig.
 • Tillgång till kurser och material på din smartphone eller surfplatta.
 • Multimedieresurser avsedda att öka studentlärning: videor, fallstudier, simuleringar, artiklar, tidskrifter och diskussionsämnen.
 • En global online-grupp av fakulteter, studenter och alumner.

Walden kurser fokuserar på praktiska färdigheter och strategier du kan ansöka omedelbart på arbetsplatsen. Du kommer att uppmuntras att använda det du lär dig att överväga innovativa lösningar på verkliga problem, och många program ger dig möjlighet att tillämpa det du har lärt dig genom praktiska erfarenheter. Kurser tar hänsyn till aktuella forskning och fallstudier för att förbättra kritiskt tänkande. Vårt onlineformat uppmuntrar till samarbete och diskussion så att du kan lära av andra yrkesverksamma inom ditt område.

Fakultet

Walden fakultetsmedlemmar är inriktade på din framgång. Vår expertfakultet omfattar forskare, forskare och framstående ledare som är utvalda för sina akademiska och industriella uppgifter samt för deras undervisning förmågor. De fungerar som mentorer och rådgivare och främjar en stödjande och inkluderande läromiljö. Här är siffrorna: 86% av Walden-fakultetsmedlemmarna har minst en doktorsexamen, och kollektivt har de fått mer än 900 priser för sina professionella prestationer och enastående bidrag till sina områden. Walden-fakulteten omfattar även 26 Fulbright-forskare eller specialister. De har ett brett utbud av erfarenhets- och kulturbakgrunder och excel på att integrera sin kompetens i klassrummet.

Alumni Community

Walden University har mer än 79.800 alumni i 135 länder runt om i världen. Våra alumner stöds av en aktiv alumniorganisation, som håller akademiker kopplade till studenter, lärare och medarbetare i större Walden-samhället. Alumni deltar i regionala aktiviteter och förbinder sig genom alumniambassadörsprogrammet, myWaldenAlumni-vår alumniportal - och universitetets underskriftspublikation, Walden-tidningen, som lyfter fram våra alumners prestationer två gånger om året.

Ackreditering

Walden University är ackrediterad av The Higher Learning Commission och en medlem av Nordcentralförbundet, www.ncahlc.org. Walden är stolt över att ha tjänat specialiserade ackrediteringar från följande organisationer:

 • Nationella rådet för ackreditering av lärarutbildning (NCATE)
 • Ackrediteringsrådet för handelsskolor och program (ACBSP)
 • Kommissionen för kollegial vårdutbildning (CCNE)
 • Rådet för ackreditering av rådgivning och relaterade utbildningsprogram (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) för Projektledning Utbildningsprogram
 • Ackrediteringsstyrelsen för Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Ackreditering bekräftar att ett universitet och dess program är av hög kvalitet och erbjuder relevanta innehåll. Walden University ackreditering innebär:

 • Programmen och kurser är av hög kvalitet.
 • Studenter som kvalificerar har tillgång till federalt studenthjälp.
 • Betalda intäkter är enklare att överföra än krediter som erhålls hos icke-ackrediterade institutioner.

Vid utvärdering av referenser söker arbetsgivare och universitet ofta efter sökande som tjänat en examen från ett ackrediterat universitet. Hitta information om kostnader, sysselsättningstyper, slutföringsräntor och medianlånskuld för dessa program på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se Magisterexamen - OnlineStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD:er » Se Magisterexamen - HealthcareStudies » Se PhD - Lawstudies »

Program

Skolan erbjuder också:

DBA

Doktor Företagsekonomi (dba) - Energihantering

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Walden University ACBSP-ackrediterade doktor of Business Administration (DBA) Programmet undersöker några av de utmaningar och möjligheter som för närvarande finns [+]

Är du beredd att påverka och främja framtida affärspraxis? Walden University ACBSP-ackrediterade doktor of Business Administration (DBA) Programmet undersöker några av de utmaningar och möjligheter som för närvarande finns i den dynamiska näringslivet, såsom globalisering, etik och relationer med intressenter. Utforska nya strategier i näringslivet ledarskap och avancerad beslutsfattande samtidigt få en fördjupad förståelse för både teori och tillämpad forskning inom näringslivet.

Inriktningar

redovisning Energihantering företagande finans Global distributionsledning Sjukvård Homeland Security Human Resource Management Information Systems Management internationella affärer ledarskap marknadsföring Projektledning Egendesignade Social Impact Hantering Teknik Entreprenörskap ... [-]

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Förbättra din förmåga att kommunicera effektivt med interna och externa intressenter med kommunikationsspecialiseringen. Kursen i denna specialisering utforskar elementen av framgångsrik interpersonell och organisatorisk kommunikation och chefen [+]

Få den verkliga affärskompetensen du behöver för att uppfylla din yrkesmässiga potential - och fortsätt i en konkurrenskraftig arbetskraft - med Walden University ACBSP-godkända MBA-program. Med detta 100% online-utbildningsprogram kan du få affärs- och ledarskapsförmåga för att ta itu med organisationens unika affärsutmaningar. Välj bland olika specialiseringar inom detta mångsidiga och dynamiska område, inklusive företagsfinansiering, entreprenörskap, internationell verksamhet, ledarskap och projektledning. Vad du lär dig i klassrummet kan tillämpas omedelbart till ditt företag nästa dag. Vår MBA är också tillgänglig via Tempo Learning® av Walden, vilket gör att du kan anpassa din examen och använda din tidigare yrkeserfarenhet för att påskynda dina framsteg.... [-]


Master Of Business Administration (MBA) (kompetensbaserad)

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Förbered dig på att öka din karriär och göra en större inverkan på dagens globala arbetskraften. Tjäna en Master of Business Administration (MBA) med inriktning mot projektledning genom Tempo Learning ™, Walden University kompetensbaserad utbildning alternativ. [+]

Förbered dig på att öka din karriär och göra en större inverkan på dagens globala arbetskraften. Tjäna en Master of Business Administration (MBA) med inriktning mot projektledning genom Tempo Learning ™, Walden University kompetensbaserad utbildning alternativ. I denna egen takt online-program, kan du:

Självständigt lära kritiska ledaregenskaper som du kan använda omedelbart. Utforska affärstrender och ämnen som är relevanta för dagens arbetsgivare och industrin. Ställ din pris genom att ställa in pace-desto snabbare du lär dig, desto mindre betalar du.

Walden kompetensbaserad MBA-programmet är ackrediterat av Accreditation rådet för Business skolor och program (ACBSP), en ledande specialiserad ackreditering förening som identifierar och stödjer spetskompetens inom näringslivet utbildning.... [-]


MSc

MS I Akuthantering

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Få yrken kräver djup och bredd av kunskap, kompetens och förmåga hos akutchefer, som kan uppmanas att samarbeta med första respondenterna, påverka den allmänna politiken eller skydda stadsdelar från katastrofer. [+]

Få yrken kräver djup och bredd av kunskap, kompetens och förmåga hos akutchefer, som kan uppmanas att samarbeta med första respondenterna, påverka den allmänna politiken eller skydda stadsdelar från katastrofer. I Walden's MS i Emergency Management-programmet kan du få avancerade utbildnings- och ledarskapskunskaper som är nödvändiga för att leda akuta insatser och utveckla katastrofförebyggande och responsplaner. Programmet erbjuder en rad specialiseringar samt möjlighet att förbereda sig för att vinna intyg från FEMA: s Emergency Management Institute.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

Självdesignad [-]

MS I Brottmål

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Håll dig i framkant av detta utvecklingsfält när du studerar de senaste teorierna och utforska dagens alltmer sofistikerade straffrättsliga frågor. Få bred exponering mot straffrättsliga området [+]

Håll dig i framkant av detta utvecklingsfält när du studerar de senaste teorierna och utforska dagens alltmer sofistikerade straffrättsliga frågor. Få bred exponering för straffrättsligt område, inklusive hur brottsbekämpning, domstolar och korrigeringar fungerar och interagerar med lokala, statliga och federala nivåer. I MS i straffrättsliga programmet vid Walden University kan du utforska en unik läroplan som kombinerar kriminell beteendeteori med teknik, hemlandsäkerhet och ledarskap som du kan ansöka omedelbart på jobbet eller använda för att fördjupa din karriär.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

BeteendevetenskaperInternetbrottslighetNödhanteringInternationell / global brottsrättHomeland Security Policy and Co-ordinationLag och offentlig politikOffentlig förvaltning och ledarskapTerrorism, Medling och Fred [-]

Ms I Human Resource Management

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Förvärva de strategiska, organisatoriska, lednings och analytisk förmåga som motiverar och driver dagens arbetsplatser. [+]

Förvärva de strategiska, organisatoriska, lednings och analytisk förmåga som motiverar och driver dagens arbetsplatser. Oavsett om du just har börjat eller vill avancera till en högre verkställande roll, Walden University MS i Human Resource Management ger dig praktisk kunskap som kan hjälpa dig att bli en mer effektiv HR professionell.

Utvecklat av experter på området, är det här programmet helt i linje med den rekommenderade läroplanen för Society for Human Resource Management (SHRM) och erbjuder ett generellt program och tre karriärfokuserade inriktningar för att komplettera dina mål i yrkeslivet.

Inriktningar (Utöver det allmänna programmet)

Funktionell Human Resource Management Integrera funktionell och strategisk Human Resource Management organisationens strategi ... [-]

MS I Ideell Förvaltning Och Ledarskap

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Utforska strategier för att framgångsrikt hantera en ideell organisation i Walden University MS i ideell förvaltning och ledarskapsprogram. [+]

Utforska strategier för att framgångsrikt hantera en ideell organisation i Walden University MS i ideell förvaltning och ledarskapsprogram. Från fundraising till volontärrekrytering, adresseras detta program till behov och bekymmer hos nutida ideella organisationer. Förbättra din kunskap om ideella organisationer genom internationella teman och koncept som ingår i hela kursen och utforska ledarskapet - inklusive budgetering - som ideella organisationer är beroende av att utföra sina uppdrag. Upptäck hur du kan främja positiv social förändring med denna online magisterexamen.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

Global ledarskapInternationella icke-statliga organisationerKommunal ledning för hållbara samhällenEgendesignadeSocialt entreprenörskap och innovation [-]

MS I Industriell Och Organisationspsykologi

Online Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Förbered dig för att komma in i det snabbväxande området industriell och organisatorisk psykologi som en IO-utövare, konsult, företagsledare eller personalansvarig i Walden's MS i industri- och organisationspsykologiprogram. [+]

Förbered dig för att komma in i det snabbväxande området industriell och organisatorisk psykologi som en IO-utövare, konsult, företagsledare eller personalansvarig i Walden's MS i industri- och organisationspsykologiprogram. Med fokus på praktisk tillämpning på arbetsplatsen kommer du att undersöka ämnen som gruppdynamik, ledarskap, prestationshantering och personalutbildning, eftersom du får de färdigheter som krävs för att bygga mer produktiva och effektiva organisationer.

inriktningar

Konsulterande psykologiAllmän praktikPersonalavdelningInternationell verksamhetLedarskapsutveckling och coachingNotera om Licensur

MS i industriell och organisationspsykologi är inte ett licensurprogram och förbereder inte en individ för att bli licensierad psykolog yrkesverksamma.... [-]


MS I Instructional Design Och Teknik

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Lär dig att skapa effektiva teknikbaserade kurser och undervisningsprogram för en mängd olika miljöer, bland annat högre utbildning, community högskoleutbildning; utveckling av arbetskraften företag och ideella; och sjukvård, militär och statlig utbildning. [+]

Lär dig att skapa effektiva teknikbaserade kurser och undervisningsprogram för en mängd olika miljöer, bland annat högre utbildning, community högskoleutbildning; utveckling av arbetskraften företag och ideella; och sjukvård, militär och statlig utbildning. Leverage Walden egna banbrytande inlärningsteknik som du utforska inlärningsteori, undervisningsdesignprocesser och effektiva strategier för att gripa 21-talet elever.

Du kan arbeta mot din examen med en hastighet som är rätt för dig.

Traditionell: Ta en kurs i taget. Advance genom programmet stadigt samtidigt hantera andra åtaganden. Fast Track: Ta två kurser på en gång. Fokusera mer tid på programmet och komplettera din examen förr. ... [-]

Ms I Kommunikation

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Öppna dörren till nya spännande karriärmöjligheter med en online MS i meddelandet från Walden University. [+]

Öppna dörren till nya spännande karriärmöjligheter med en online MS i meddelandet från Walden University. Utforska den senaste kommunikationsmetoder och teorier; behärska konsten att övertygande meddelanden; och lära sig att utveckla, genomföra och mäta effektiva kommunikationsplaner med hjälp av traditionella och digitala media. Programmet innehåller också en inbyggd yrkeslegitimation, som du är berättigad till innan få din examen.

[-]

Ms I Ledarskap

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Lära sig strategier för att bli en mer effektiv ledare som kan skapa förtroende, ge andra, och positivt påverka framtiden för din organisation. [+]

Lära sig strategier för att bli en mer effektiv ledare som kan skapa förtroende, ge andra, och positivt påverka framtiden för din organisation. Walden University MS i ledarskap Programmet erbjuder en övergripande strategi för ledarskap som förbereder dig att uppnå de nya utmaningarna i det dynamiska näringslivet och att odla din personliga ledarskapsfilosofi. Genom verkliga lektioner, kan du stärka din beslutsfattande funktioner som en etisk ledare i en global miljö.

Inriktningar (Utöver det allmänna programmet)

Human Resource Ledarskap ledare Development Egendesignade [-]

MS I Management

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Fördjupa din karriär i branschen, ideell eller offentlig sektor genom att vidareutveckla din ledarskap genom Walden University MS in Management-program. Detta program förbereder dig för att nå dina professionella mål genom att ge dig verklig kunskap som kan hjälpa dig att lyckas hantera projekt och effektivt leda lag. [+]

Fördjupa din karriär i branschen, ideell eller offentlig sektor genom att vidareutveckla din ledarskap genom Walden University MS in Management-program. Detta program förbereder dig för att nå dina professionella mål genom att ge dig den verkliga kunskapen som kan hjälpa dig att lyckas hantera projekt och effektivt leda lag. Lär dig att integrera och anpassa organisatoriska processer och system samt att motivera anställda att möta och överträffa de utmaningar och mål som är relevanta för dagens dynamiska arbetsmiljöer.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

Healthcare ManagementPersonalavdelningLedarskapmarknadsföringProjektledningStrategi och verksamhet [-]

Ms I Mänskliga Och Sociala Tjänster

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Ytterligare ert engagemang för sociala förändringar med en online MS i mänskliga och sociala tjänster från Walden. Genom professionellt inriktad läroplan, interaktiva fallstudier och simuleringar, och en inter tillvägagångssätt, förbereda dig att tillgodose behoven hos individer, samhällen och organisationer inom ett globalt sammanhang. Begrepp och teori väcks till liv med hjälp av animerade fallstudier och interaktivt lärande gemenskapen. [+]

Fortsätt ditt engagemang för social förändring med en MS i mänskliga och sociala tjänster från Walden. Genom en professionellt fokuserad online läroplan, interaktiva fallstudier och simuleringar, och ett interprofessional förhållningssätt, kan du förbereda dig för att tillgodose individers, samhällenas och organisationers behov inom ett globalt sammanhang. Begrepp och teorier bringas till liv genom användandet av animerade fallstudier och en simulerad gemenskap. Du kommer att undersöka problem som är karakteristiska för stöd för mänskliga och sociala tjänster, tillgång till ett antal organisationer för att förstå möjliga strategier och lösningar.

Med en rad specialiseringar att välja mellan kan du fokusera dina studier på dina intressen och mål och utveckla kompetensen för att utmärka sig inom ditt område.... [-]


Ms Inom Högre Utbildning

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Walden är MS i högre utbildning program utformat för dem som vill driva ett brett spektrum av yrken i högskolorna, från lärare och personal positioner för att knappa administrativa jobb, är inriktad på att främja både organisatoriskt och elev framgång. [+]

Walden är MS i högre utbildning program utformat för dem som vill driva ett brett spektrum av yrken i högskolorna, från lärare och personal positioner för att knappa administrativa jobb, är inriktad på att främja både organisatoriskt och elev framgång. Få en förståelse av verksamheten, styrning och organisationskulturer i högre utbildning. Utforska bästa praxis för att skapa elevfokuserad inlärningsmiljöer. Välj mellan en rad olika inriktningar för att möta dina individuella behov och intressen.

Du kan arbeta mot din examen med en hastighet som är rätt för dig.

Traditionell: Ta en kurs i taget. Advance genom programmet stadigt samtidigt hantera andra åtaganden. Fast Track: Ta två kurser på en gång. Fokusera mer tid på programmet och komplettera din examen förr. ... [-]

Ms Inom Informationsteknik

Online Heltid Deltid 24 månader September 2018 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Från kärn programmering och nätverkskurser till avancerad utbildning i krävande IT inriktningar, Walden s MS i informationsteknologi programmet är utformat för att hjälpa dig att komma in och avancera i den snabbväxande IT-området. [+]

Från kärn programmering och nätverkskurser till avancerad utbildning i krävande IT inriktningar, Walden s MS i informationsteknologi programmet är utformat för att hjälpa dig att komma in och avancera i den snabbväxande IT-området. En ledare i online-utbildning, Walden erbjuder blivande och erfarna IT-proffs möjlighet att lära sig i en state-of-the-art virtuell miljö med virtuella laboratorier och Walden exklusiva MobileLearn® teknik.

Detta program karriär byggande format gör att du kan tjäna din Graduate Certificate i informationssystem efter att ha avslutat de första fyra kurser * och sedan driva avancerade studier i en av dessa efterfrågade inriktningar:

Hälsoinformatik Information Assurance och Cyber ​​Security informationssystem Software engineering För att få Graduate Certificate i Information Systems, måste du tillfredsställande fullständig ITEC 6111, ITEC 6115, ITEC 6140, och ITEC 6030 och ansöka om certifikat, som delas ut utan extra kostnad. [-]

Ms I Projektledning

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Läs mer om affärer, ledarskap och kommunikation som krävs för att hantera olika grupper och projekt och samtidigt hjälpa din organisation nå sina strategiska mål. [+]

Det förutspås att efterfrågan på professionella som kan förstå de metoder och principer för projektledning kommer att ha en dramatisk ökning inom den närmaste framtiden. Waldens Civilingenjörsprogrammet i projektledning kan lära dig verksamheten, ledarskap och kommunikation som krävs för att hantera olika team och projekt och samtidigt hjälpa din organisation nå sina strategiska mål. Walden University har godkänts som en projektledarutbildning leverantör av Project Management Institute (PMI). Att vara en PMI Registered Education Provider (REP), Walden universitet har samtyckt till att följa kvalitetssäkring kriterier som PMI. Civilingenjör i Projektledning har utformats för att möta kritiska behov hos arbetsgivare i den moderna världen och kan hjälpa dig tjäna identitet som krävs för att gå vidare i din karriär. Genom inskrivning i MS i Project Management programmet kommer du att ha möjlighet att: • Koncentrera på traditionella verktyg och tillämpa dem på projektledning tekniska sida. • Lär dig mer om riskhantering på projektnivå, liksom förstå om sin placering i organisatoriska risk strategi. • Få praktiska, teoretiska och analytiska förmåga att konstruktivt hantera projekt över flera branscher och domäner. • Använd din distansutbildning erfarenhet på arbetsplatsen och öka din förmåga att driva projekt över disciplin, organisatoriska och geografiska gränser. ... [-]


MS I Psykologi

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Walden University MS i psykologi programmet låter dig undersöka de sociala, kulturella och kognitiva aspekterna av mänskligt beteende och ger dig en grundläggande förståelse för psykologins principer. [+]

Walden University MS i psykologi programmet låter dig undersöka de sociala, kulturella och kognitiva aspekterna av mänskligt beteende, vilket ger dig en grundläggande förståelse för psykologiska principer och hjälper dig att förbereda dig för att lösa verkliga problem i ett brett spektrum av inställningar. Få en starkare förståelse för mångkulturella perspektiv på psykologi och välj från en rad specialiseringar för att passa dina individuella intressen och mål.

inriktningar

Tillämpad psykologiPedagogisk psykologiGenerell psykologiHälsopsykologiLedarskapsutveckling och coachingSocialpsykologiNotera om Licensur

MS i psykologi är inte ett licensurprogram och förbereder inte en individ för att bli en licensierad psykologprofessor.... [-]


MS I Redovisning

Online Heltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Oavsett om du just har börjat, förbereder sig för din CPA examen, eller är intresserade av att främja din bokföring karriär, kan Walden University MS i bokföringsprogram hjälper dig att stärka dina kunskaper i analys och ekonomiska beslutsfattandet. [+]

Oavsett om du just har börjat, förbereder sig för din CPA examen, eller är intresserade av att främja din bokföring karriär, kan Walden University MS i bokföringsprogram hjälper dig att stärka dina kunskaper i analys och ekonomiska beslutsfattandet. Utformade för att hjälpa dig att utvecklas i denna snabbt föränderliga yrke, utmanande läroplan omfattar ledande redovisning, ekonomisk förvaltning, aktuella ämnen, samt juridiska och etiska redovisningsfrågor.

Inriktningar

Redovisning för Professional Redovisning Med CPA Tonvikten egendesignade

Walden University BS i företagsekonomi, Master of Business Administration (MBA), doktor i företagsekonomi (DBA) och doktor i Management program är ackrediterade av Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP). MS i redovisning och BS i Bokföringsprogram är också godkänd av ACBSP och har tjänat organisationens Specialized Accounting Ackreditering.... [-]


Ms I Rättspsykologi

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Walden University MS i Forensic Psychology Programmet förbereder dig att tillämpa nya starka insikter, kunskaper och perspektiv till en mängd olika icke-kliniska roller inom områden som IT-brottslighet, brottsligt undersöka analys och profilering, terrorism och offer opinionsbildning. [+]

Walden University MS i Forensic Psychology Programmet förbereder dig att tillämpa nya starka insikter, kunskaper och perspektiv till en mängd olika icke-kliniska roller inom områden som IT-brottslighet, brottsligt undersöka analys och profilering, terrorism och offer opinionsbildning. Utforska biologiska, psykologiska och sociala faktorer som påverkar kriminellt beteende. Tillämpa psykologiska metoder och begrepp som du identifiera brottslingar, inklusive ungdomar, i ett brett spektrum av kriminaltekniska inställningar. Vår olika inriktningar kan ge dig den kompetens du behöver för att driva en positiv förändring inom rättsväsendet.

Inriktningar

Criminal Justice (egendesignade) it-brott familjen våld Juridiska frågor i Forensic Psychology Militär Polisen Psykologi egendesignade Könoffender Behavior Terrorism Victimology Anmärkning om licensieringen ... [-]

MS I Straffrättslig Ledarskap Och Ledning

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

MS i straffrättslig ledarskap och ledning Förbered dig att leda förändringar i din organisation och påverka politikare i ditt samhälle. Om du är en brottsbekämpning eller [+]

Förbered dig för att leda förändringar i din organisation och påverka politikare i ditt samhälle. Om du är en brottsbekämpande eller straffrättslig professionell kan Walden University hjälpa dig att få kunskap och erfarenhet för att förbereda sig för ledningsrollerna i straffrättsliga frågor eller övergången till en karriär inom utbildning eller rådgivning. Walden s MS i straffrättsliga ledarskap och Executive Management program blandar brottslig beteende teori med studier inom mänskliga tjänster, teknik och hemland säkerhet för att hjälpa till att bredda din ledarskap.

[-]

Ms I Tidig Barndom Studier

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Utveckla expertis för att hjälpa barn trivs med Walden s MS i Early Childhood Studies program. Fördjupa din förståelse av barnutvecklingsstadier, utforska de senaste trenderna och teorier i den tidiga barndomen, och få de praktiska färdigheter som behövs för att skapa miljöer där barn lära och växa. [+]

Utveckla expertis för att hjälpa barn trivs med Walden s MS i Early Childhood Studies program. Fördjupa din förståelse av barnutvecklingsstadier, utforska de senaste trenderna och teorier i den tidiga barndomen, och få de praktiska färdigheter som behövs för att skapa miljöer där barn lära och växa. Välj bland inriktningar som kan förbereda dig att arbeta som administratör i barnvårdsprogram eller centra, påverkar den allmänna ordningen, undervisar andra tidiga barndom lärare, eller utbildar olika populationer mer effektivt.

Inriktningar

Administration, management och ledarskap Early Childhood offentlig politik och opinionsbildning Undervisning Vuxna i Early Childhood Field Undervisning och mångfald i Early Childhood Education ... [-]

Ms I Tidig Barndom Studier (kompetensbaserad)

Online Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Får de kunskaper för att förbereda sig för ledande roller i lärandemiljöer för alla barn. [+]

Får de kunskaper för att förbereda sig för ledande roller i lärandemiljöer för alla barn. Tjäna en MS i Early Childhood Studies med inriktning mot administration, management och ledarskap genom Tempo Learning ™, Walden University kompetensbaserad utbildning alternativ. Genom detta online, icke-licensieringen program kan du:

Fördjupa din förståelse för barns utveckling och lärande. Utöka dina kunskaper om effektiva program och tjänster. Förbättra din förmåga att knyta frågor om rättvisa och integration till hur eleverna lär sig och växa.

Programmet är i den Richard W. Riley College of Education och ledarskap vid Walden, ett nationellt råd för ackreditering för lärarutbildning (NCATE) -accredited institution. NCATE ackreditering är en erkänd standard of excellence i professionell Prek-12 utbildning.... [-]


MS I Utbildning (MSEd)

Online Heltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Walden's MS in Education (MSEd) -programmet, som är utformat av utbildare för utbildare, kan hjälpa dig att utveckla den kunskap och färdigheter du behöver för att hjälpa studenter att lyckas idag. Levereras i ett onlineformat, utforskar detta program bästa praxis och den senaste forskningen. [+]

Waldens 100% online MS in Education (MSEd) -program är utformat av utbildare för lärare och hjälper dig att utveckla den kunskap och färdigheter du behöver för att hjälpa studenter att lyckas idag. Detta program undersöker bästa praxis och den senaste forskningen inom utbildning och ger dig möjlighet att observera lärare i sina klassrum för att lära sig beprövade tekniker för att skapa effektiva inlärningsmiljöer.

Välj från traditionella online-specialiseringar samt påskyndade MS in Education (MSEd) specialiseringar. De accelererade MSEd-specialiseringarna är utformade för självmotiverade yrkesutbildningspersonal och gör det möjligt för dig att slutföra din magisterexamen på så lite som 12 månader för undervisning så låg som $ 10 000. * Specialiseringar... [-]


Magisterexamen

Chef För Informationssystemhantering

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Vill du få en djupare förståelse för den roll tekniken spelar för att uppnå organisatoriska mål och strategier? Walden University Master of Information Systems Management är utformad [+]

Förbered för informationssystem högstadie och teknik ledande positioner inom brett spektrum av företag, myndigheter, utbildning och ideella inställningar. Kombinera hantering kurser och avancerade IT-utbildning, Walden Master of Information Systems Management (MISM) Programmet förbereder dig till:

Utvärdera, design och hantera informationskritiska system dagens företag. Bly tvärfunktionella team och IT-initiativ för att möta de viktigaste organisatoriska mål. Avancera till ledande positioner.

Utformat för att snabbt och billigt bygga din IT-karriär kan du också tjäna ett examensbevis i informationssystem efter att ha fullgjort dina fyra första kurser. * Som Walden-student kan du välja när, var och hur du lär dig tack vare vår online-format och MobileLearn®. Genom denna utbildning teknik kan du lyssna på kurser på din MP3-spelare, tillgång till klassrum från din iPhone, ladda ner kurser till din laptop, och mer.... [-]


Master Of Public Administration (MPA)

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Utforska strategier för att skapa och genomföra program och projekt som främjar positiv social förändring genom Walden University program för master i offentlig förvaltning (MPA). [+]

Utforska strategier för att skapa och genomföra program och projekt som främjar positiv social förändring genom Walden University program för master i offentlig förvaltning (MPA). Få förvaltnings- och organisatoriska färdigheter när du studerar hur administrationen av politiken kan påverka positiva populationer positivt. Undersök aktuell forskning inom området eftersom du positionerar dig själv för att främja samarbete mellan olika organ och avdelningar.

Specialiseringar (förutom det allmänna programmet)

BrottmålNödhanteringGlobal ledarskapHälsopolicyHomeland Security Policy and Co-ordinationInternationella icke-statliga organisationer (icke-statliga organisationer)Lag och offentlig politikKommunal ledning för hållbara samhällenNonprofit Management och ledarskapPolicyanalysOffentlig förvaltning och ledarskapTerrorism, Medling och FredSocialt entreprenörskap och innovation [-]

Utbildning Specialist (eds)

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Ta din karriär längre, snabbare, med Walden University online utbildning Specialist (EDS) program. Dessa EDS program förbereder dig för att satsa på nya ledarroller medan du lägga grunden för att bedriva en doktorsexamen [+]

Ta din karriär ytterligare, snabbare, genom att tjäna en utbildning Specialist (EDS) examen online från Walden University. Våra EDS program kan förbereda dig att satsa på nya ledarroller när du lägger grunden för att föra en doktorsexamen, om du så önskar.

Ansluta sig till mer än 100 statliga lärare i år som har valt Walden University för att få sin examen.

Med Walden livslångt lärande Pathway, studenter i de flesta av våra PhD i utbildning, doktor of Education (EDD), och utbildning Specialist (EDS) program tar många av samma initiala kurser. Du kan börja i en av våra efter master- eller doktorandprogram inom utbildning och flytta till en annan examen, vilket sparar både tid och pengar.... [-]


PhD

Doktor I Offentlig Politik Och Förvaltning

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Med en doktorsexamen i offentlig politik och administration från Walden, kan du ta en aktiv roll i att skapa hållbara lösningar på problemen i USA och nationer runt om i världen. Detta online forskarutbildningen ger dig en detaljerad förståelse av den allmänna ordningen teori, forskning och praktik i ett globalt sammanhang att effektivt verka för förändring som positivt påverkar individer och samhällen. [+]

Med en doktorsexamen i offentlig politik och administration från Walden, kan du ta en aktiv roll i att skapa hållbara lösningar på problemen i USA och nationer runt om i världen. Detta online forskarutbildningen ger dig en detaljerad förståelse av den allmänna ordningen teori, forskning och praktik i ett globalt sammanhang att effektivt verka för förändring som positivt påverkar individer och samhällen. Visas av lärd-utövare, kan programmet positionera dig att uppnå en ny nivå av trovärdighet och inflytande i ditt område och att omfamna nya spännande karriärmöjligheter som forskare, college-nivå lärare eller administrativ ledare i den privata, offentliga eller ideella sektor.... [-]


Doktor I Socialt Arbete - Klinisk Kompetens

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Walden är doktor i socialt arbete program kan förbereda dig för nästa steg i din socialt arbete karriär som forskare, college-nivå lärare eller administrativ ledare. [+]

Walden är doktor i socialt arbete program kan förbereda dig för nästa steg i din socialt arbete karriär som forskare, college-nivå lärare eller administrativ ledare.

En utmanande läroplan gör det möjligt att analysera avancerad teori och utforska några av de mest angelägna och banbrytande frågor i socialt arbete idag. Ansikte mot ansikte akademiska bostäder stödja lärandet, så att du kan samarbeta med professorer och kollegor, bygga ditt sociala och professionella gemenskap och förbättra din förmåga att åstadkomma positiv social förändring.

Du kommer också att få färdigheter i vetenskapligt skrivande som kan hjälpa dig vidare din roll som ledare. Uppnå högsta referenser i ditt yrke med detta forskarutbildningen i socialt arbete.... [-]


Läkare Av Informationsteknik (dit)

Online September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

I Walden online-doktor informationsteknik (DIT) program, kan eleverna få fördjupade kunskaper inom området informationsteknologi och även skaffa sig de strategiska ledarskap som behövs för att styra organisationer genom kritiska IT-relaterade utmaningar. [+]

Framgångsrika ledare i dagens IT-branschen har mer än bara den tekniska kompetens som krävs för att förstå teknik utvecklas. De måste också ha en grundläggande förståelse för hur organisationsstruktur och driftsfunktioner kan påverka tillväxt och framgång.

I Walden online-doktor informationsteknik (DIT) program, kan eleverna få fördjupade kunskaper inom området informationsteknologi och även skaffa sig de strategiska ledarskap som behövs för att styra organisationer genom kritiska IT-relaterade utmaningar.

Detta program förbereder eleverna för viktiga IT-och ledarskapspositioner inom organisationer och konsultföretag samt roller i den akademiska världen. Genom problembaserat lärande simulatorer, forskningsseminarier, bostäder och andra möjligheter till lärande, kommer du att analysera relevanta IT-scenarier för att utveckla lösningar som du kan genomföra på din arbetsplats. Genom att fullfölja din doktorsexamen i informationsteknologi, kommer du utforska kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder och fylla i en doktorsavhandling som visar din förmåga att undersöka, kritik, och syntetisera kunskap, teori, och upplevelse i en tillämpad IT-projekt. Curriculum... [-]


Läkare För Socialt Arbete (DSW) - Klinisk Expertis

Online Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Som en avancerad Socionomen är du uppmanas att hjälpa samhället ta itu med de mest akuta utmaningar. [+]

Som en avancerad Socionomen är du uppmanas att hjälpa samhället ta itu med de mest akuta utmaningar. Med Waldens doktor i socialt arbete (DSW) program, kan du bli en mer auktoritativ förespråkare för social rättvisa och få referenser att bli erkänd som en ledare inom ditt område.

Välj från flera inriktningar för att anpassa dina studier med dina intressen, inklusive medicinsk socialt arbete, missbruk och socialt arbete, och klinisk expertis.

En av de få som erbjuds på nätet, har DSW programmet en utmanande läroplan som kan hjälpa dig att få de kunskaper för att utvärdera, design och köra program sociala som gör en positiv skillnad. En Master of Social Work (MSW) krävs för att ansluta sig till detta program. ... [-]


Läkare Utbildning (Ed.D.)

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Har du strävar efter att driva omvälvande utbildnings förändring i din institution och samhälle? Designad för praktiker och administratörer från P-12 till högre utbildning, erbjuder Walden University online doktor of Education (EDD) program flexibilitet och val för att uppfylla dina behov, även om dessa behov förändras längs vägen. [+]

Har du strävar efter att driva omvälvande utbildnings förändring i din institution och samhälle? Designad för praktiker och administratörer från P-12 till högre utbildning, erbjuder Walden University online doktor of Education (EDD) program flexibilitet och val för att uppfylla dina behov, även om dessa behov förändras längs vägen.

Ansluta sig till mer än 100 statliga lärare i år som har valt Walden University för att få sin examen.

Med Walden livslångt lärande Pathway, studenter i de flesta av våra PhD i utbildning, doktor of Education (EDD), och utbildning Specialist (EDS) program tar många av samma initiala kurser. Du kan börja i en av våra efter master- eller doktorandprogram inom utbildning och flytta till en annan examen, vilket sparar både tid och pengar.... [-]


PhD I Industriell Och Organisationspsykologi

Online Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Som ett av de första online-doktorandprogrammen inom industriell och organisatorisk psykologi kan Walden doktorand i industri- och organisationspsykologiprogrammet göra dig djupare kunskap om arbetsplats och organisationsbeteende. [+]

Som ett av de första online-doktorandprogrammen inom industriell och organisatorisk psykologi kan Walden doktorand i industri- och organisationspsykologiprogrammet göra dig djupare kunskap om arbetsplats och organisationsbeteende. När du utvecklar avancerade färdigheter i förändringshantering, personalpsykologi och forskningsteori och design, kan du förbereda dig för att fungera som katalysator för förändring i högre utbildning, företag, regering och andra arbetsplatsinställningar. Välj mellan olika specialiseringar för att skräddarsy dina studier till dina specifika karriärintressen och karriärväg.

inriktningar

Konsulterande psykologiAllmän praktikPersonalavdelningInternationell verksamhetLedarskapsutveckling och coachingNotera om Licensur... [-]

PhD I Management

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Oavsett om du söker att dela dina kunskaper som utbildare, konsult, eller en företagsledare kan Walden ACBSP-ackrediterade PhD i Management-programmet hjälper dig att få de kunskaper du behöver för att nå dina mål i yrkeslivet. Undersök inverkan av ledningen om anställda och organisationer och lära teorier, begrepp och tekniker för mer effektivt beslutsfattande. Genom ett urval av specialiseringar, kan du förbereda sig för att möta de fortsatta utmaningar och möjligheter som finns inom ditt yrke samtidigt som bedriver egen forskning inom ett område som kompletterar dina intressen. [+]

Oavsett om du söker att dela dina kunskaper som utbildare, konsult, eller en företagsledare kan Walden ACBSP-ackrediterade PhD i Management-programmet hjälper dig att få de kunskaper du behöver för att nå dina mål i yrkeslivet. Undersök inverkan av ledningen om anställda och organisationer och lära teorier, begrepp och tekniker för mer effektivt beslutsfattande. Genom ett urval av specialiseringar, kan du förbereda sig för att möta de fortsatta utmaningar och möjligheter som finns inom ditt yrke samtidigt som bedriver egen forskning inom ett område som kompletterar dina intressen.

Inriktningar

finans Human Resource Management Information Systems Management Ledarskap och organisationsförändring egendesignade ... [-]

Phd I Mänskliga Och Sociala Tjänster

Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Gör en positiv inverkan på din kommun och din organisation när du utforskar strategier för att hjälpa dem som kämpar med frågor såsom sjukdom, missbruk, våld och fattigdom. Genom virtuella simuleringar, animerade fallstudier och en inter tillvägagångssätt kan Walden PhD i mänskliga och sociala tjänster utöka din förståelse av området för mänskliga tjänster i ett globalt sammanhang. [+]

Gör en positiv inverkan på din kommun och din organisation när du utforskar strategier för att hjälpa dem som kämpar med frågor såsom sjukdom, missbruk, våld och fattigdom. Genom virtuella simuleringar, animerade fallstudier och en inter tillvägagångssätt kan Walden PhD i mänskliga och sociala tjänster utöka din förståelse av området för mänskliga tjänster i ett globalt sammanhang.

Programmet erbjuder ett utbud av inriktningar som är utformade för att uppfylla dina behov och intressen. Lär dig hur effektiv politik och praxis kan förbättra livskvaliteten för dålig populationer. Genom ny forskning, kan du utforska de teorier, begrepp och strategier som är inflytelserika i området idag.... [-]


PhD I Pedagogik

Online Heltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Walden är doktor i pedagogik programmet erbjuder lärare och administratörer möjlighet att växa som forskare och innovatörer inom den högre utbildningen. Dra nytta av tillgång till framstående lärare och elev stödtjänster. Genomföra ursprungliga forskning inom ditt intresseområde, fördjupa dina forskningskompetens, och förbereda sig för att bidra som en utbildningsledare, administratör, lärare medlem, eller beslutsfattare. [+]

Walden är doktor i pedagogik programmet erbjuder lärare och administratörer möjlighet att växa som forskare och innovatörer inom den högre utbildningen. Dra nytta av tillgång till framstående lärare och elev stödtjänster. Genomföra ursprungliga forskning inom ditt intresseområde, fördjupa dina forskningskompetens, och förbereda sig för att bidra som en utbildningsledare, administratör, lärare medlem, eller beslutsfattare.

Ansluta sig till mer än 100 statliga lärare i år som har valt Walden University för att få sin examen.

Inriktningar

Curriculum, Instruction, Bedömning och utvärdering Early Childhood Ledarskap och Advocacy Förskolespecialpedagogik (Non-licensieringen) Educational Policy, ledarskap och förvaltning Educational Technology och Design Högre utbildning Ledarskap, management, and Policy Lärande, undervisning och innovation Organizational Research, Bedömning och utvärdering Läsning, läskunnighet, bedömning och utvärdering (Non-licensieringen) ... [-]

PhD I Psykologi

Online Heltid Deltid 72 månader September 2018 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Walden University PhD i psykologi program kombinerar rigorösa akademiker och forskning så att du kan bygga de kunskaper och färdigheter som krävs för att möta de förändrade behoven hos en mångskiftande värld. Levereras på nätet, det här programmet följer en lärd-utövare modell som uppmuntrar dig att integrera vetenskaplig forskning med praktiska kunskaper. Visas av respekterade forskare och experter på området, kommer kurser i detta program förbereder dig för att göra en skillnad i andras liv. Välj bland en mängd inriktningar för att möta dina individuella mål och intressen. [+]

Walden University PhD i psykologi program kombinerar rigorösa akademiker och forskning så att du kan bygga de kunskaper och färdigheter som krävs för att möta de förändrade behoven hos en mångskiftande värld. Levereras på nätet, det här programmet följer en lärd-utövare modell som uppmuntrar dig att integrera vetenskaplig forskning med praktiska kunskaper. Visas av respekterade forskare och experter på området, kommer kurser i detta program förbereder dig för att göra en skillnad i andras liv. Välj bland en mängd inriktningar för att möta dina individuella mål och intressen.

Inriktningar

Klinisk psykologi utvecklingspsykologi Educational Psychology Forensic psykologi Allmän psykologi (Forskning tillval) Allmän psykologi (Undervisning tillval) hälsa psykologi Socialpsykologi ... [-]

Videoklipp

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Kontakt
Sociala medier