Winthrop University Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Winthrop University är ett offentligt, omfattande universitet som har åtagit sig att vara bland de bästa institutionerna i sitt slag i nationen. När du överväger Winthrop, hittar du en strikt läroplan och erfaren fakultet som är helt dedikerade till värden på service, excellens, mångfald och att skapa en stark gemenskap för studenter.

Genom en pedagogisk erfarenhet som blandar professionella program, global medvetenhet och medborgarengagemang, kommer Winthrop att hjälpa dig att utveckla kunskap, färdigheter och värderingar som kommer att berika ditt liv för alltid och förbereda dig för vad framtiden rymmer.

Skolhöjdpunkter

 • Regelbundet ackrediterat av kommissionen för högskolor i södra sammanslutningen av högskolor och skolor för att tilldela examen baccalaureate, magister och specialister.
 • Grundades 1886.
 • Erbjuder både campusbaserad
 • Vackert campus nära Charlotte i Rock Hill, South Carolina, med neo-georgisk arkitektur listad i National Register of Historic Places .
 • Gemenskapsfokuserad och högt rankad för sina bidrag till allmänheten.

Rangordningar och erkännande

 • Rankat 8: e bland södra offentliga universitet och 19: e bästa college för veteraner av US News
 • Rankat 74: e av 673 institutioner för sitt bidrag till allmänhetens bästa av Washington Monthly
 • Rankat bland de "bästa i Sydost" av The Princeton Review

Studentpopulation

 • Examensbevis: 1 018 (baserat på data från hösten 2016)
 • Grundexamen: 5,091
 • Man / kvinnlig förhållande: 30% / 70%
 • Mångfald: 37,5% amerikanska minoriteter
 • Student / fakultetsförhållande: 14 till 1

Ackreditering

Winthrop University är regionalt ackrediterat av kommissionen på Colleges of the South Association of Colleges and Schools för att tilldela examen baccalaureate, magister och specialister. Dessutom har många enskilda program på Winthrop specialgodkännande från branschackreditörer.

Finansiellt stöd

Doktorander kan vara berättigade till federala lån. För att ansöka måste eleverna skicka in en FAFSA med Winthrops skolkod 003456.

Uppdrag

Winthrop University tillhandahåller personliga och utmanande grundutbildningar, forskarutbildningar och fortbildningsprogram av nationell kaliber inom ett sammanhang tillägnad allmän service till nationen och staten South Carolina. Winthrops långsiktiga engagemang för att vara bland de allra bästa institutionerna i sitt slag i nationen leder kontinuerligt universitetets uppdrag.

Genom att bygga på 1800-talets ursprung som en distinkt kvinnlig högskola uppnår Winthrop University på 2000-talet nationell status som en konkurrenskraftig och distinkt, samutbildande, offentlig, bostadsomfattande, värderingsinriktad institution. Värdena för service, excellens, mångfald, samhälle och ledarskap utgör grunden för Winthrops fortsatta utveckling och formar Winthrops fortsatta framgång.

Winthrop registrerar en prestationsorienterad, kulturellt mångfaldig och socialt ansvarsfull studentorganisation och rekryterar studenter vars närvaro tillför mångfald och berikelse. Winthrop är stolt över att vara en valfri institution för grupper som traditionellt är underrepresenterade på många högskolor.

Platser

Rock Hill

Address
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, South Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium