Widener University Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja Widener University?

Vid Widener University odlar vi stolt utmanande och kulturellt mångsidiga lärandemiljöer där akademiker, ledarskap och service kommer först. Våra läroplaner är kopplade till samhällsfrågor och utmanar studenter att ta socialt ansvar för sin roll i dagens globala samhälle.

Widener, som grundades 1821 i Chester, Pennsylvania, är nationellt erkänt för vårt engagemang för samhällsengagemang, service och socialt ansvar. Universitetet har tagits med på den amerikanska presidentens Higher Education Community Service Honor Roll med utmärkelse varje år sedan starten 2006.

Det är vårt mål att utveckla riktiga ledare som inspirerar till positiva förändringar i hela vårt samhälle.

När du examen med en onlineexamen från Widener är du fullt förberedd med yrkeserfarenhet, kunskap och kör för att främja din karriär och leda inom ditt område.

Vi erbjuder följande online grader i vårt flexibla, innovativa format:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Social Work (MSW)
  • Registrerad sjuksköterska-kandidatexamen i omvårdnad (RN-BSN)

Oavsett program eller yrke, betonar en bredare utbildning praktiskt lärande i små klasser, meningsfulla serviceinlärningsprojekt och relevanta arbetsupplevelser.

Ekonomiskt stöd vid Widener University

Ekonomiskt stöd, inklusive federala lån och bidrag, är tillgängligt för Widener University Online studenter för att betala för utbildningskostnader. Arrangemang för ersättning för arbetsgivarundervisning kan också göras för kvalificerade studenter med arbetsgivardokumentation.

Du kan ansöka om ekonomiskt stöd med den gratis ansökan om Federal Student Aid (FAFSA). Widener University-koden är 003313.

Platser

Chester

Address
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium