Western National University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Alla studenter som ansöker senast den 27 augusti 2018 är elgible för stipendium upp till 50% av undervisning. *** Stipendium baserat på merit ***

Uppdraget för Western National University (WNU) är att tillhandahålla kvalitativa utbildningsprogram för att våra studenter ska kunna fungera effektivt i en global affärsmiljö och svara på utmaningarna i dagens värld. Universitetsprogrammen är utformade för vuxenutbildning, och syftar till att möjliggöra framsteg i utbildning för arbetande studenter genom ett bekvämt schema, relevanta lärande ämnen, kvalificerade instruktörer och positiv inlärningsmiljö.

Syftet med Western National University är att utveckla kunniga och skickliga personer som engagerar sig i strävan efter intellektuell sanning och vill utveckla sina karriärmöjligheter och förnya sin personliga och intellektuella utveckling. Universitetet syftar till att utveckla i sina elever möjligheten att tänka självständigt, att acceptera ansvar, att bedöma idéer och att kritisera åsikter för att uppnå den intellektuella mognad som förväntas hos utbildade medborgare.

Godkänt för att fungera av presidiet för privat efterskoleutbildning (BPPE), Western National University är en privat institution som är engagerad i och drivs av dessa kärnvärden som styr sina beslut:

  1. Höga förväntningar på studentinlärning och framgång;
  2. Discovery genom forskning, stipendium och kreativ aktivitet;
  3. Uppmuntra eget kapital, mångfald och inklusivitet som främjar respekt, stöd och empowerment
  4. Social, miljö och ekonomisk hållbarhet;
  5. Starka, ömsesidiga och ömsesidiga relationer mellan universitetet och samhället.
  6. En entreprenörsrik, innovativ och okonventionell anda.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se DBA » Se MBA:er »

Program