Läs den officiella beskrivningen

116567_CathedraleHante_LADJ.png

ÄR ONLINE FÖR MIG?

Med Western Iowa Techs online klasser kan eleverna välja mellan hundratals kurserbjudanden. Du kan tjäna högskolepoäng eller till och med några grader i vissa fall. Allt du behöver är en dator och internetåtkomst ... bara logga in och följ instruktionerna. Tekniskt stöd är tillgängligt 24/7. Studenter kan ställa instruktörsfrågor, ta prov, få tillgångskvaliteter och delta i diskussioner ... alla online, var som helst.

Hur vet jag om online-lärande är för mig?

Online kurser är ett bekvämt sätt att driva dina utbildningsmål. De är dock inte självmassiga och har regelbundna tidsfrister för läxor och tester, precis som i klassrummet. Du har flexibilitet i att arbeta din läxa och "klasstid" i ditt upptagna schema, men uppdrag, papper, frågesporter, tentor och sådan kommer att behöva göras på klassens schema så ingen faller bakom sig. Om du inte är säker på om onlineinlärning är för dig, försök att ta en orienteringskurs.

Du kommer eventuellt få medstudenter från hela världen, och de kommer ofta ha olika perspektiv på saker. Lärandet förbättras i sådana kreativa miljöer.

Var uppmärksam på vilken typ av klass du anmäler dig för eftersom det finns flera sorter.

Heltidliga 16-veckors kurser löper under hela terminen och är lite mer avslappnade än en åtta veckors kurs.

Heltidstudier på 8 veckor komprimerar hela 16 veckors material och lär sig till åtta veckor. Som du kan föreställa dig, är detta snabbare och kräver mer disciplin än en 16 veckors kurs. Fördelen är att få det gjort snabbare så att du kan ta två åtta veckors lektioner per termin.

Helt online 12-veckors kurser kan tas på hösten och vårterminen och är en trevlig kompromiss mellan 16 och 8 veckor.

Hybridkurser kombineras online med klassrumserfarenhet för att göra klassen lite mer flexibel, men ger fortfarande tid i klassrummet som vissa kurser kan kräva för att vara mest effektiva.

Dessa bilder visar tekniska och konstnärliga rörledningskunskaper som modellering, texturering, belysning, kompositframställning och spelberedskapsfunktioner. Videospelföretag förväntar dig att visa dem vad du kan göra och det här programmet är utformat för att bygga de färdigheter som krävs för att göra det.

116566_Environments.png

116568_Banner_2_LM.png


116454_VG_Renders_Part_3.png

Skolan erbjuder också:

Kurser

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Vi uppmanar dig att uppleva vårt onlineprogram inom videospelutveckling. Programmet utvecklar färdigheter inom modellering, texturering, grundläggande skript, konstnärlig ... [+]

Vi uppmanar dig att uppleva vårt onlineprogram inom videospelutveckling. Programmet utvecklar färdigheter inom modellering, texturering, grundläggande skript, konstnärlig kunskap och videospelsledningen. Dessa färdigheter kommer också att hjälpa dig att skapa videospel tillgångar och införliva dem i en spelmotor. Kännetecknas för att tillhandahålla förbättrat lärande genom att undervisa komplexa tekniska koncept på ett förståeligt sätt. Projektbaserade uppdrag används för att utveckla en professionell portfölj som används vid ansökan om karriär inom branschen. Videospelföretag förväntar dig att visa dem vad du kan göra och det här programmet är utformat för att bygga de färdigheter som krävs för att göra det.... [-]

Amerikas förenta stater Sioux City
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska