Läs den officiella beskrivningen

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

ÄR ONLINE FÖR MIG?

Med Western Iowa Techs online klasser kan eleverna välja mellan hundratals kurserbjudanden. Du kan tjäna högskolepoäng eller till och med några grader i vissa fall. Allt du behöver är en dator och internetåtkomst ... bara logga in och följ instruktionerna. Tekniskt stöd är tillgängligt 24/7. Studenter kan ställa instruktörsfrågor, ta prov, få tillgångskvaliteter och delta i diskussioner ... alla online, var som helst.

Hur vet jag om online-lärande är för mig?

Online kurser är ett bekvämt sätt att driva dina utbildningsmål. De är dock inte självmassiga och har regelbundna tidsfrister för läxor och tester, precis som i klassrummet. Du har flexibilitet i att arbeta din läxa och "klasstid" i ditt upptagna schema, men uppdrag, papper, frågesporter, tentor och sådan kommer att behöva göras på klassens schema så ingen faller bakom sig. Om du inte är säker på om onlineinlärning är för dig, försök att ta en orienteringskurs.

Du kommer eventuellt få medstudenter från hela landet, och de kommer ofta att ha olika perspektiv på saker. Visa respekt i online klassrummet och behandla andra hur du vill bli behandlad.

Var uppmärksam på vilken typ av klass du anmäler dig för eftersom det finns flera sorter.

Heltidliga 16-veckors kurser löper under hela terminen och är lite mer avslappnade än en åtta veckors kurs.

Heltidstudier på 8 veckor komprimerar hela 16 veckors material och lär sig till åtta veckor. Som du kan föreställa dig, är detta snabbare och kräver mer disciplin än en 16 veckors kurs. Fördelen är att få det gjort snabbare så att du kan ta två åtta veckors lektioner per termin.

Helt online 12-veckors kurser kan tas på hösten och vårterminen och är en trevlig kompromiss mellan 16 och 8 veckor.

Hybridkurser kombineras online med klassrumserfarenhet för att göra klassen lite mer flexibel, men ger fortfarande tid i klassrummet som vissa kurser kan kräva för att vara mest effektiva.112440_witcc3images.JPG

Skolan erbjuder också:

Kurser

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Vi uppmanar dig att uppleva vårt onlineprogram inom videospelutveckling. Programmet utvecklar färdigheter inom modellering, texturering, grundläggande skript, konstnärlig ... [+]

Vi uppmanar dig att uppleva vårt onlineprogram inom videospelutveckling. Programmet utvecklar färdigheter inom modellering, texturering, grundläggande skript, konstnärlig kunskap och videospelsledningen. Dessa färdigheter kommer också att hjälpa dig att skapa videospel tillgångar och införliva dem i en spelmotor. Kännetecknas för att tillhandahålla förbättrat lärande genom att undervisa komplexa tekniska koncept på ett förståeligt sätt. Projektbaserade uppdrag används för att utveckla en professionell portfölj som används vid ansökan om karriär inom branschen.

Titta på den här videon för att uppleva ett slutligt studentprojekt som produceras i programmet! Du kommer att skapa en portfölj av dina arbeten som ska användas när du söker jobb.... [-]

Amerikas förenta stater Sioux City
Öppen antagning
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska