Wake Forest University Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Wake Forest grundades 1834 och är ett privat college med högskolor i Winston-Salem, North Carolina. En av de ledande institutionerna i sitt slag, blandar Wake Forest intimiteten hos en liberal arts college med akademiska vitaliteten i ett forskningsuniversitet. I hjärtat av Wake Forest är lärarutbildaren idealisk. Professorer är engagerade i personlig undervisning och deras elevernas individuella utveckling. Guidad av vår motto Pro Humanitate (For Humanity) är Wake Forest tillägnad en etiskt informerad utbildning i ett klimat som värderar personlig tillväxt, samhällsinteraktion och individuell ära.


På Handelshögskolan är vårt uppdrag att forma hela personen. Vi hjälper företag att skapa en bättre värld genom att utveckla passionerade, etiska affärsledare som får resultat med integritet och tankledarskap som är synligt och positivt påverkar affärsverksamheten. Vi uppmanar studenter som tror att prestationen definieras av hårt arbete, samarbete och karaktär för att vara med och göra en positiv och bestående inverkan på det ädla yrket. Som ett resultat av vårt engagemang har Wake Forest School of Business konsekvent placerats bland världens bästa av stora rankningsorganisationer. Vår uppmärksamhet på kompetens och karaktär leder till bevisade resultat för akademiker, som njuter av prestige att fullfölja de höga kvaliteterna i våra topprankade program och de livslånga fördelarna med ett robust alumni nätverk. Våra studenter uppnår personlig framgång och förbinder sig med högre orsaker. De starka kärnfilosofierna i våra affärsprogram producerar principledare som utövar inflytande långt bortom campus och företagsvärlden.


Vid Wake Forest tror vi att välskötta företag kan och bör göra världen till en bättre plats, samtidigt som det skapar varaktigt värde för sig själva. Som ett team av lärare-lärare och medarbetare förbinder vi oss att hjälpa företag att uppnå detta ädla mål i allt vi gör. Genom vårt lärande, stipendium, administrativt arbete och servicearbete och vårt engagemang för Wake Forest Universitys idealer utvecklar och stöder vi principledda affärsverksamma som effektivt leder av beslut av högsta möjliga kvalitet om sina människor, produkter, tjänster, organisationer, och bidrag till vårt samhälle. Vi utvecklar passionerade, etiska affärsledare som drivs för att uppnå resultat med integritet genom en dynamisk kombination av tanke ledarskap, rigorös akademisk förberedelse och oöverträffad anslutning till marknaden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör i Business Analytics Online Program (MSBA)

Online Deltid 24 månader September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Master of Science i Business Analytics grad (MSBA) vid Wake Forest University School of Business, som är utformad för att utveckla morgondagens ledare, erbjuds nu online för yrkesverksamma. Utformad för att arbeta professionella studenter med två eller flera år av forskarutbildning, yrkeserfarenhet, läroplanen för MSBA-programmet som levereras online, kommer att förbereda studenterna för att identifiera affärsutmaningar som kan lösas med hjälp av data, utnyttja data för att hitta lösningar på affärsutmaningar, och påverka deras organisationer genom att berätta historien om hur insiktsfull analys kommer att lösa utmaningar. [+]

Master of Science i Business Analytics grad (MSBA) vid Wake Forest University School of Business, som är utformad för att utveckla morgondagens ledare, erbjuds nu online för yrkesverksamma.

Business Analytics-möjligheter är många, eftersom stora organisationer antar datastyrda, teknikinriktade strategier över nästan alla branscher. I MSBA-programmet lär du dig avancerade metoder för att tillämpa analyser på affärsutmaningar inom en rad funktioner i hela organisationen.

Utformad för att arbeta professionella studenter med två eller flera år av forskarutbildning, yrkeserfarenhet, läroplanen för MSBA-programmet som levereras online, kommer att förbereda studenterna för att identifiera affärsutmaningar som kan lösas med hjälp av data, utnyttja data för att hitta lösningar på affärsutmaningar, och påverka deras organisationer genom att berätta historien om hur insiktsfull analys kommer att lösa utmaningar.... [-]