University of Fashion - Online Fashion Design School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Klicka här för att lära dig mer om prenumeration på University of Fashion

Lär dig modedesign online från professionella
 • Världens första och största modedesign och videobibliotek för företag
 • Lektion undervisad av professorer i modeshögskolor
 • Prenumerera och njut av obegränsad tillgång till över 500 videolektioner som undervisar i alla fasetter av modedesign
 • Besök University of Fashion-webbplatsen på UniversityofFashion.com för att bläddra igenom förhandsgranskningar som är tillgängliga för alla lektioner och se de många specialfunktionerna på sajten
Hur det fungerar

Vi arbetar med prenumeration. När du prenumererar på University of Fashion får du omedelbar tillgång till begäran till alla våra 500 lektioner i 13 olika modediscipliner. Du kan titta på dem när som helst, var som helst. De flesta skolor tar ut en separat kursavgift per kurs. Dessa avgifter kan lägga till upp till flera tusen dollar innan du tar examen. Dessutom måste du fysiskt resa till skolans klassrum under flera år för att lära dig vad du behöver veta. Men med University of Fashion, för endast USD 189, kan du njuta av ett helt års tillgång till alla våra kurser (över 500) och kunna lära dig modedesign från vilken plats som helst så snabbt eller så långsamt som du vill.

Professionellt producerade lektioner

University of Fashion: s bibliotek innehåller hundratals lektioner som demonstrerar alla aspekter av modeföretag och modedesign, t.ex. drapering, mönsterframställning, modekonst, produktutveckling, CAD, sömnad, modeföretag, stickor, föreläsningar och mycket mer. Våra lektioner är organiserade av nybörjare, mellanliggande och avancerade för att både utbilda modestudenter till start såväl som erfarna, professionella modedesigners och hemavlopp som vill utvidga sina färdigheter.

Lärd av professionella, aldrig amatörer

Våra lektioner undervisas uteslutande av professorer i modeshögskolor och professionella inom modeindustrin.

Lätt att följa lektioner

Våra videolektioner förklarar hur du gör allt själv steg för steg. Vissa av våra videor är korta, t.ex. 10 minuter eller så. Men andra springer i en och en halv timme. De flesta av våra lektioner går i genomsnitt 30-40 minuter.

Fråga oss vad som helst

Om du har frågor när du tittar på våra lektioner eller om du stöter på problem när du arbetar på ett av våra projekt, skriv bara oss! Vår webbplats ger ett enkelt kontaktformulär. Vi svarar nästan alltid på våra frågor inom 24 timmar, även på helgerna.

Verktyg och tillbehör

Alla våra lektioner har en lista med de tillbehör och verktyg som du behöver för att skapa det lektionsinriktade projektet. Om du inte känner till ett nödvändigt verktyg eller inte har några eller alla tillbehör du behöver, har vi en Fashion Design Tools-sida som förklarar hur alla verktyg ser ut och gör, och som ger olika sätt att köpa vad du behöver.

Klart synliga demonstrationer

Våra lektioner produceras professionellt i en stor, väl upplyst studio med professionella videografer och ljudtekniker som använder en högkvalitativ kamera, belysning och inspelningsutrustning. Alla våra lektioner lärs ur designerns perspektiv, det vill säga titta ner på ditt arbete som du skulle göra när du skapar något själv. Det här är ett mycket bättre sätt att lära sig än att se en demonstration framför dig, där du bara kan se vad läraren gör från ett bakåtriktat eller "vänt" perspektiv.

Stängda bildtexter och avskrifter

Alla våra steg-för-steg-lektioner innehåller ett fullständigt transkript så att du kan läsa exakt vad instruktören sa i lektionen. Alla våra videoklipp innehåller också valfria stängda bildtexter för att göra dem mer begripliga.

Utmärkt ljudkvalitet

Alla våra lektioner produceras med ett separat voiceover-spår som är tidsbestämt för att exakt motsvara lärarens handlingar på skärmen. Du kan alltid höra och förstå varje steg i en University of Fashion-lektion. Inga långa, tråkiga pauser. Inga misstag. Inga do-overs.

Många användbara moderesurser

Många av våra lektioner har användbara, nedladdningsbara filer som hjälper dig att bättre förstå nyckelbegrepp, göra knepiga mätberäkningar eller anpassa ditt projekt för olika storlekar.

Många av våra prenumeranter registreras för närvarande på en modeskola

Vi är en stor anhängare av modeskolor. Om du någonsin har missat en nyckelklass, vet du att det är nästan omöjligt att rekonstruera den demonstrationen, även när du lånar en väns anteckningar. Skriftliga ord kan helt enkelt inte beskriva alla komplexa fysiska rörelser som en instruktör använder när man gör ett plagg. Men University of Fashion kan verkligen hjälpa dig här! Chansen är stor att vi har en lektion som kommer ganska nära att visa exakt vad din professor visade i klassen.

Våra prenumeranter älskar förmågan att spela igenom våra lektioner om och om igen, titta på vad instruktören gör och sedan göra samma steg, själva, använda sina egna tyger och verktyg. Våra seriösa studenter upprepar att göra vad instruktören gjorde i en av våra lektioner flera gånger tills de verkligen behärskar den färdighet som lärs ut. Detta kan vara skillnaden mellan att få en A eller en C när termen slutar. Många tusentals elever från de bästa modeskolorna i världen har tittat på våra lektioner för att komplettera deras formella modutbildning och för att hjälpa dem att få sina läxor och specialprojekt.

Intyg och examina

Vi tilldelar inte certifikat eller formella examina. Många av våra studenter arbetar redan på en modeskola på heltid. Många av våra studenter prenumererar på University of Fashion så att de senare kan arbeta för sig själva i sin egen designverksamhet. Andra University of Fashion-studenter bor för långt borta från en bra modeskola för att kunna gå på den, eller har barn att ta hand om och kan bara lära sig mode på natten eller under helgen, eller har bara inte råd med kostnaderna för att gå till en vanlig skola. Vi ger dessa studenter ett mycket billigare och flexibelt sätt att lära sig modedesign. Ändå kan våra prenumeranter fortfarande använda vår utbildning för att få arbete från traditionella emploters. University of Fashion-studenter visar sin kompetens gentemot arbetsgivarna genom att visa arbetsgivarna mängden plagg de har gjort av sig själva med hjälp av våra lektioner. Det är ett mycket bättre bevis på kompetens än ett pergament.

Sammanfattning av fördelarna
 • Njut av obegränsad tillgång till ett bibliotek som innehåller många hundratals videodelektioner för modedesign, allt lärt av professionella modedesigner
 • Lär dig när som helst på dygnet, på datorer, smartphones eller surfplattor, var som helst
 • Kan ytterligare förstärka ditt inlärning genom att läsa våra fullständiga skriftliga lektionsutskrifter
 • Få snabbt svar på dina frågor. Vi har en personal av erfarna modedesigner som är redo att svara på dina frågor och lösa dina problem.
 • Skaffa en lista över verktygen
 • Skapa synligt bevis på dina nyfundna färdigheter för att visa för blivande arbetsgivare och modekollegier
 • Njut av många modeföreläsningar, designerintervjuer, företag- och museeturer och mer med ditt prenumeration.
 • Utnyttja våra många resurser gratis med ditt prenumeration, använd t.ex. vår modeterminologiska lexikon, bläddra bland våra rekommenderade böcker, tidskrifter och bloggar och ladda ner gratis croquis
Kosta

Vårt årliga prenumeration kostar endast $ 189 per år. Vi erbjuder också en återkommande månatlig prenumerationsgrad på 19,95 US $ per månad. I gengäld får du obegränsad tillgång på begäran till alla våra resurser och videolektioner. Allt! Titta runt på webben. De flesta andra modekurser online kostar många hundratals, om inte tusentals, dollar för bara en klass! Du kommer aldrig hitta ett bättre värde än University of Fashion.

Vår historia

University of Fashion grundades och utvecklades av Francesca Sterlacci. Francesca tog examen från Fashion Institute of Technology (FIT) i New York. Hon grundade Francesca Sterlacci Ltd, en avancerad designeretikett i New York som såldes till Saks, Nordstroms och många andra lyxbutiker runt om i världen. Hon började sedan undervisa på FIT och steg så småningom för att bli deras ordförande för modedesign. Francesca har skrivit många skrivböcker om mode, särskilt "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry", och 2019, en 3-boksserie: "Sömnadstekniker för nybörjare", "Mönsterframställningstekniker för nybörjare" och "Draperingstekniker för nybörjare".

Klicka här för att lära dig mer om prenumeration på University of Fashion

Platser

New York

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium