Läs den officiella beskrivningen

Klicka här för att prenumerera - endast USD 19,95 per månad

Läs modedesign på nätet från proffs - den största online modedesign bibliotek i världen

 • Den första online modedesign och affärsvideobibliotek
 • Lärdomen av mode college professorer och branschfolk
 • Abonnemang inkluderar obegränsad tillgång till alla mode videoklipp

Högkvalitativ video LEKTIONER

University of Fashion bibliotek innehåller hundratals lektioner som visar varje aspekt av modebranschen och mode design, till exempel draperingar, mönsterkonstruktion, mode konst, produktutveckling, CAD, sömnad, modebranschen, stickat, föreläsningar och mycket mer.

Våra lektioner organiseras av Nybörjare, Intermediate och Advanced både utbilda början modestudenter samt erfarna, professionella modeskapare och hemma avlopp som vill utöka sina kunskaper.

Visas av PROFESSIONELLA

Våra lektioner lärs uteslutande av mode college professorer och mode branschfolk.

En allvarligt bra VÄRDE

University of Fashion fungerar genom abonnemang. En enda fast avgift får du tillgång till alla våra lektioner, hundratals av dem, för bara några cent per dag. Du kommer aldrig att hitta så många, högkvalitativa mode lektioner på ett bättre värde ... någonstans.

Vi lägger ner mycket arbete på att göra vår läxa LÄTT att följa

Våra videolektioner förklara hur man gör allt själv, steg-för-steg.

Några av våra filmer är kort, till exempel 10 minuter eller så länge. Men, är mest längre, det vill säga i genomsnitt 30-40 minuter lång, med några som är väl över en timme lång.

Verktyg och förnödenheter

Var och en av vår How-To lektioner kommer med en förteckning över de varor och verktyg du behöver för att skapa den lektionens presenterade projektet.

Om du inte har några eller alla av de varor du behöver för att slutföra en viss lektion, klickar du bara på det verktyget på den lektion videouppspelning sida, eller gå till Fashion Designverktyg enligt våra fliken "Resurser" menyn. Från antingen rum, kan du köpa de verktyg och tillbehör du behöver omedelbart, direkt från vår hemsida!

Klart synliga och lättförståeliga DEMONSTRATIONER

Våra lektioner professionellt producerade i en stor, väl upplyst studio med professionella videofilmare och ljudtekniker som arbetar med hög kvalitet kamera, belysning och inspelningsutrustning.

Alla våra lektioner undervisas från designerns perspektiv, det vill säga tittar ner på ditt arbete som du gör när du skapar något, själv. Detta är ett mycket bättre sätt att lära än att titta på en demonstration framför dig, där du kan bara se vad läraren gör från en bakåt eller "vänt" perspektiv.

Läs vad våra lärare sade: KLART

Alla våra lektioner tillverkas med en separat berättarröst spår tt att exakt motsvara en lärares agerande på skärmen. Du kan alltid höra och förstå varje steg i en University of Fashion lektion. Inga långa, tråkiga pauser. Inga misstag. Ingen gör-overs.

Många användbara "Extras"

Många av våra lektioner inkluderar hjälp grafik och nedladdningsbara filer för att hjälpa dig att förstå centrala begrepp, gör knepiga beräkningar eller anpassa ditt projekt för olika stora modeller.

DU FÖR NÄRVARANDE delta i en modeskolan?

Vi är en stor anhängare av mode skolor. Många av våra abonnenter använder vår video lektion bibliotek och andra resurser för att hjälpa dem att hitta och tillämpas på ett bra sätt skola. Under våra resurser menyn, erbjuder vi en omfattande lista över världens bästa modeskolor, tillsammans med länkar till deras webbplatser.

Har din mode skolan redan prenumererar på University of Fashion? Om ja, då lycklig dig! Du får alla våra resurser för gratis! Detta kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din utbildning. Om inte, be din skola bibliotekarie för att få ett abonnemang för hela skolan.

Hur vi kan hjälpa dig i skolan

Om du någonsin har missat en viktig klass, då vet du att det är omöjligt att rekonstruera demonstrationen du missade den dagen. Visst kan du låna en annan students anteckningar. Men ord helt enkelt inte kan beskriva en erfaren lärare fysiska rörelser. Men, University of Fashion kan verkligen hjälpa! Chansen finns, vi har en lektion som kommer ganska nära vad din professor påvisas. Men till skillnad från en i klassen demonstration, du kan åter spela vår demonstration om och om igen tills du förstår det. Detta kan vara skillnaden mellan att få ett A eller ett C när termen slutar.

Många tusentals studenter från de bästa modeskolor i världen har sett våra lektioner för att komplettera sin formella mode utbildning och hjälpa dem ess sina läxor och särskilda projekt.

TESTER OCH GRADER

University of Fashion gör dig inte ta prov eller tester. Vi gör inte tilldela formella grader. Vi fokuserar all vår energi på att skapa användbara mode lektioner och resurser.

Ärligt talat, vi tror att det bästa sättet att lära sig modedesign är en behörig lärare på en skola eller en professionell designer som kan visa viktiga färdigheter rakt framför dig och kanske viktigast av allt, svarar på dina många frågor, direkt på plats.

Men om du inte har råd med en formell mode utbildning eller om du kan bara inte fysiskt resa långt hemifrån för att delta i en modeskola, vi är händer ned det bästa alternativet, både när det gäller kvaliteten på vår utbildning och vår mycket, mycket prisvärd abonnemangskostnaden!

SAMMANFATTNING AV FÖRDELAR

 • Stort bibliotek med hundratals modedesign videolektioner
 • Lektioner bara undervisas av professionella modeskapare
 • Lär helst på dygnet, på datorer, smarta telefoner eller tabletter
 • Skriftliga lektionstranskript som förstärker inlärning
 • Få svar på dina frågor
 • Lista över verktyg och förnödenheter för varje lektion och ett omedelbart sätt att köpa dem
 • Skapa synliga bevis på dina kunskaper för arbetsgivare och mode högskolor
 • Mode föreläsningar, intervjuer, företags- och museum turer och mer
 • Mode terminologi ordbok, rekommenderade böcker, tidningar och bloggar
 • Lär dig vad du behöver veta för att få ett jobb, accepteras av en modeskola eller ens att starta eget mode design företag!

KOSTA

Vår årliga prenumeration kostar bara 189 USD per år. I gengäld får du obegränsad tillgång till alla våra resurser och videolektioner. Allt! Titta runt på webben. De flesta andra online-kurser kostar hundratals, om inte tusentals, dollar för bara en klass!

Vi erbjuder också en återkommande månadsabonnemang hastighet av US $ 19,95 per månad.

HISTORIA

University of Fashion grundades och utvecklades av Francesca Sterlacci, en New York modedesigner, utbildare och författare.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

University of Fashion - Online Fashion Design School

Barn omfattar alla beklädnadsprodukter för barn, från spädbarn till "tweens". Barn möter vanligtvis ett brett spektrum av användningsområden, från spel till skolan för at ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Våra datorassisterade design (CAD) lektioner skapades med modedesigner, modebutiker och produktutvecklare / teknisk designer i åtanke. Du kommer att lära dig grundläggand ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, på begäran tillgång till alla våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift. UoF lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du kommer att se exakt samma föreläsningar och "hur-till" demonstrationer som lärs av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig. University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, företag, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. De flesta skolor betalar en stor studieavgift för att undervisa ett enskilt modeämne på ett visst sätt disciplin, som att sy eller mönster. På Fashion University, kommer du att betala mycket mindre för att få tillgång till alla modeämnen i varje disciplin!... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Drapering är konsten att manipulera tyg direkt på klänningen formen i tre dimensioner. Det är den mest kreativa sätt för en designer att vända designidéer till verklighet ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Våra sticka lektions handledning inkluderar klippa & sy stickat samt konsten att hand stickning. ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Verksamheten av mode kombinerar kreativt tänkande med analytisk förmåga. Vår verksamhet lektioner inkluderar filmer riktade till detaljhandeln köpare, handlare och markna ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Låt våra experter lära dig om modeindustrin. Läs mer om hur kända designers började sina mode dynastier. Läs om detaljhandel, branding, licensiering och marknadsföring, t ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Vår online mode ritning, rendering och illustration videolektioner kommer att hjälpa dig att förverkliga dina mönster på papper och göra en artist av dig! Att kunna kommu ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Oavsett om du är intresserad av att designa din egen samling eller jobba för ett företag, lär vi våra produktutvecklingslektioner hur du hanterar företagsutvecklingen av ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
University of Fashion - Online Fashion Design School

Sömnad är en av de mest kritiska områden i modedesign. Våra sömnad videolektioner omfattar allt från att lära sig att trä en symaskin till att lära sig att sy en av de me ... [+]

Vad är Modehögskolan?

University of Fashion fungerar väldigt annorlunda än de flesta modedeskolor. Vi tar inte ut en separat studieavgift för varje enskild klass du tar. Istället ger vi dig 24/7, tillgång på begäran till Allt Av våra hundratals videolektioner i full längd för en låg årlig prenumerationsavgift.

UoFs lektioner lärs uteslutande av mode skolprofessorer och branschfolk, aldrig av amatörer. Du får se exakt samma föreläsningar och "hur-till" -demonstrationer som lärs ut av de bästa moderskolorna, men utan styva klasstider på obekväma platser. Istället bestämmer du vad, när och var du vill lära dig.

University of Fashion erbjuder lektioner i alla de stora modedisciplinerna: drapering, mönstertillverkning, CAD-mönstertillverkning, tillbehör, sy, modekonst, stickar, affärer, produktutveckling, föreläsningar, CAD-modekonst, barnkläder och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Location address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US