University of Southern California

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vår skola bygger på ett löfte: den rigorösa intellektuella utredningen och den aldrig tidigare skådade globala möjligheten kan kombinera för att skapa en extra miljö. Ligger i hjärtat av Los Angeles - en av världens mest varierade, dynamiska och levande metropoler - och vid porten till Stillahavsområdet, ger Marshall ett oöverträffat perspektiv på 21st century affärer.

Vi upptar en framträdande position i framkant av innovation inom företagsutbildning, vilket leder till en läroplan som erkänner det ömsesidiga beroende mellan akademisk utbildning och praktisk erfarenhet. På Marshall lever eleverna sina lärdomar, som innehåller lärdomar från klassrummet och verkligheten för att skaffa användbar kunskap som kommer att tjäna dem genom utmärkta professionella karriärer.

Marshall grundades 1920 som USC College of Commerce och företagsekonomi. Idag ber vi våra studenter att belysa ideerna hos USC Trojan Family - att vara trogen, vetenskaplig, skicklig, modig och ambitiös, attribut i själva verket i det legendariska USC alumni-nätverket.

Vi är ett globalt knutpunkt för entreprenörsinriktat tänkande och lockar forskare och praktiker som är engagerade i att ta itu med dagens mest angelägna frågor i näringslivet. Vi är också hemma för tvärvetenskaplig utredning - från vår utsiktsplats till ett av landets mest framstående forskningsuniversiteter, vilket förstärker förståelsen för företagets roll när det gäller att forma moderna samhällen.

När vi närmar oss centennialet av vår skolas grundläggning är USC Marshall på ett unikt ställe - samtidigt kunna reflektera över och upprätthålla våra traditioner, samtidigt som vi möter utmaningarna i en spännande och utvecklande framtid. Jag uppmuntrar dig att engagera dig i vårt samhälle; tillsammans kan vi fortsätta att göra en stor institution till något ännu mer anmärkningsvärt.

Ett ledande privatforskningsuniversitet

University of Southern California är ett av världens ledande privata forskningsuniversiteter. En förankringsinstitution i Los Angeles, ett globalt centrum för konst, teknik och internationell verksamhet, erbjuder USC: s olika läroplaner omfattande möjligheter till tvärvetenskaplig studie och samarbete med ledande forskare i mycket avancerade läromiljöer.

I en omfattande ny ranking rankade The Wall Street Journal och Times Higher Education USC 15: e bland 1 061 offentliga och privata universitet . Representerar Kalifornien, bara USC, Stanford och Caltech visas i topp 25, och bland 150 högskolor och universitet i västra USA ligger USC tredje. I student- och fakultetens mångfald binder USC för andra gången med Columbia bland de 25 största nationella universiteten.

USC: s utmärkta fakultet om 4000 innovativa forskare, forskare, lärare och mentorer inkluderar fem nobelpristagare och dussintals mottagare av prestigefyllda nationella hedrar, inklusive MacArthur "Genius" -priset, Guggenheim Award, National Medal of the Arts, National Humanities Medal, The National Medal of Science, National Medal of Technology and Innovation och Pulitzer Prize.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder ocksÄ:

Kontakt

University of Southern California Marshall School of Business Online MBA Program

Adress, rad 1 3670 Trousdale Pkwy
CA 90089 Los Angeles, Kalifornien, Amerikas förenta stater