University of New Haven

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Framgången börjar här

Inom våra högskolor och skolor fördjupa sig studenterna i en omvandlande karriärfokuserad utbildning över de liberala konsterna och vetenskap, bildkonst, affärsverksamhet, teknik, hälso- och sjukvård, allmän säkerhet och offentlig service. Vi erbjuder mer än 100 akademiska program, alla grundade i ett långvarigt engagemang för samarbete, tvärvetenskaplig, projektbaserad inlärning.

112670_3.jpg

Här är erfarenheten av lärande både personlig och pragmatisk, styrd av en framstående fakultet som bryr sig djupt om enskild studenters framgång. Som ledare inom sina fält ger lärare de inspiration och erkännande som behövs för att studenterna ska uppfylla sin potential och lyckas med vad de väljer att göra.

Vi kallar det för våra studenter-första filosofi

  • Fakulteten Expertis och Dedication

Lär dig av professorer som är dedikerade till att främja din personliga tillväxt och professionella utveckling. Detta oväsentliga engagemang har styrt varje elevs personliga och professionella framgång i nästan ett sekel.

  • En grundutbildning

En beprövad och ändamålsenlig utbildning, som genom professionellt fokuserade utbildningar ger studenterna de kritiska kunskaper, kunskaper och erfarenheter som är nödvändiga för meningsfull karriär och produktivt liv.

  • Tvärvetenskaplig läroplan

En läroplan som uppmuntrar till tvärvetenskaplig prospektering, utbilda studenter som kommer att lyckas i ett globalt samhälle, vilket gör att du är väl beredd att förstå och navigera världen överallt.

112671_2.jpg

  • Obegränsade akademiska och kurrikulära möjligheter

Ett brett utbud av inlärningsmöjligheter inom våra högskolor och skolor, utanför klassrummet och i samhället, gör att du kan sträva efter din passion - eller upptäcka en ny.

  • Levande Campus Community

En förlovad, livlig campusgemenskap - det är rätt storlek - tillräckligt liten för att känna sig personlig och hanterbar, men tillräckligt stor för att erbjuda studenterna ett brett utbud av akademiska, bostads-, idrotts- och ledarskapsmöjligheter.

  • Ledare och Achievers

Stark framgång efter avslutad examen, upprätthålld av ett engagerat alumni nätverk av mer än 57 000 i alla branscher. Mer än 91 procent av de utexaminerade är anställda eller forskar ut examen ett år ut och 96 procent lyckas inom sina områden inom sex år efter examen.

112672_6.jpg

Uppdragsbeskrivning

University of New Haven är ett studentcentrerat omfattande universitet med inriktning på excellence inom liberal konst och yrkesutbildning. Vårt uppdrag är att förbereda våra elever att leda målmedvetna och uppfyllande liv i ett globalt samhälle genom att ge högkvalitativ utbildning genom erfarenhets, samverkande och upptäcktsbaserat lärande.

112669_1.jpg

Platser

300

Address
300 BOSTON POST RD
WEST HAVEN

300, Connecticut, Amerikas förenta stater

Ackrediteringar

AACSB Accredited