University of New Haven Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i New Haven grundades på Yale campus 1920, och är ett privatkulturs universitet beläget vid södra New Englands kust. Det är en mångsidig och livlig gemenskap med mer än 6 800 studenter, med campus över hela landet och runt om i världen.

Framgången börjar här

Inom sina fem högskolor fördjupa sig studenterna i en transformativ karriärfokuserad utbildning över de liberala konsterna och vetenskapen, bildkonst, affärsverksamhet, teknik, allmän säkerhet och offentlig service. Vi erbjuder mer än 100 akademiska program, alla grundade i ett långvarigt engagemang för samarbete, tvärvetenskaplig, projektbaserad inlärning.

Här är erfarenheten av lärande både personlig och pragmatisk, styrd av en framstående fakultet som bryr sig djupt om enskild studenters framgång. Som ledare inom sina fält ger lärare de inspiration och erkännande som behövs för att studenterna ska uppfylla sin potential och lyckas med vad de väljer att göra.

Vi kallar det för våra studenter-första filosofi

Fakulteten Expertis och Dedication

Lär dig av professorer som är dedikerade till att främja din personliga tillväxt och professionella utveckling. Detta oväsentliga engagemang har styrt varje elevs personliga och professionella framgång i nästan ett sekel.

En grundutbildning

En beprövad och ändamålsenlig utbildning, som genom professionellt fokuserade studieutbildningar ger studenterna de kritiska kunskaper, kunskaper och erfarenheter som är nödvändiga för ett meningsfullt karriär och produktivt liv.

Tvärvetenskaplig läroplan

En läroplan som uppmuntrar till tvärvetenskaplig prospektering, utbilda studenter som kommer att lyckas i ett globalt samhälle, vilket gör att du är väl beredd att förstå och navigera världen överallt.

Obegränsade akademiska och kurrikulära möjligheter

Ett brett utbud av inlärningsmöjligheter inom de fem högskolorna, utanför klassrummet och i samhället, gör att du kan driva din passion - eller upptäck en ny.

Levande Campus Community

En förlovad, livlig campusgemenskap - det är rätt storlek - tillräckligt liten för att känna sig personlig och hanterbar, men tillräckligt stor för att erbjuda studenterna ett brett utbud av akademiska, bostads-, idrotts- och ledarskapsmöjligheter.

Ledare och Achievers

Stark framgång efter avslutad examen, upprätthålld av ett engagerat alumni nätverk av mer än 57 000 i alla branscher. Mer än 91 procent av de utexaminerade är anställda eller forskar ut examen ett år ut och 96 procent lyckas inom sina områden inom sex år efter examen.

Uppdragsbeskrivning

University of New Haven är ett studentcentrerat omfattande universitet med inriktning på excellence inom liberal konst och yrkesutbildning. Vårt uppdrag är att förbereda våra elever att leda målmedvetna och uppfyllande liv i ett globalt samhälle genom att ge högkvalitativ utbildning genom erfarenhetssamarbete, samarbete och upptäcktsbaserat lärande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MSc » Se Online Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Online Master of Science i undersökningar

Online Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Amerikas förenta stater West Haven + 1 fler

På University of New Haven vet vi vad som krävs för att lyckas, och vi är glada att kunna erbjuda en helt online magisterexamen i utredningar, den första graden av sitt slag i landet. [+]

Kolla vår facebook nu!University of New Haven: Ledande vägen i undersökningar

På University of New Haven vet vi vad som krävs för att lyckas, och vi är glada att kunna erbjuda dig en helt online magisterexamen i utredningar, den första graden av sitt slag i landet. Med vår 100 procent online mastergrad, kommer du att kunna fördjupa din förståelse för utredningsområdet samtidigt som du bedriver en specialkoncentration i:

BrottsutredningarUndersökningar av finansiella brottDigital Forensics Investigations

Med denna 1-åriga 10-gradskurs får du ett djup av kunskap inom utredningar som ingen annan grad kan ge. Programmet förenar universitetets kända akademiska expertis inom området straffrättslig och rättsvetenskaplig och förbereder dig för en karriär som utredare i både offentliga och privata organisationer.... [-]


Magisterexamen

Online Master i Emergency Management

Online Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Amerikas förenta stater West Haven + 1 fler

Vår 100% Online Master i Emergency Management var det andra sådana programmet som erbjuds i New England och fokuserar på katastrofberedskap, begränsning, svar och återhämtning. Dessutom erbjuder programmet kurser om de olika katastrofernas sociala effekter, katastrofberedskapens roll och katastrofberedskap inom den offentliga och privata sektorn. [+]

Kolla vår facebook nu!Ta ditt nästa steg, utan att ens gå ut

Vårt Nödhanteringsprogram var det andra sådana programmet som erbjuds i New England och fokuserar på katastrofberedskap, begränsning, svar och återhämtning. Dessutom erbjuder programmet kurser om de sociala effekterna av olika katastroftyper, katastrofberedskapens roll och katastrofberedskap inom den offentliga och privata sektorn.

Bli ledare. Lär dig att hantera katastrofberedskap, mildrande, svar och återhämtning med forskningsbaserade principer.100% online. Klasser är helt på ditt schema, och tar bara 6-7 veckor att slutföra.En kurs per termin. Endast en kurs krävs per termin för maximal balans mellan arbete och liv.University of New Haven är en erkänd ledare inom detta område, och en magisterexamen från University of New Haven stärker ditt CV. University of New Havens program är också en av de få magisterexamen som helt anpassar sig till FEMA-riktlinjerna.Utarbeta en krishanteringsplan. Du kommer att skapa din egen nödsituationsplan för organisationer och myndigheter, som en del av University of New Havens magisterexamen.Enligt Bureau of Labor Statistics (BLS) är krishanteringsområdet ett av de snabbast växande karriärområdena. Nödförvaltningsdirektörer / Specialiserade yrken beräknas växa snabbast, med en förväntad ökning med 22% från 2008-2018. Median årsinkomst för Emergency Managers är 59,770 dollar per år, med de högsta 10 procentenheterna som tjänar över $ 107,810.Gå med i vår imponerande grupp av alumnerUniversity of New Haven akademiker sätter sin kunskap i handling för arbetsgivare rikstäckande, inklusive:FEMAUS Department of Homeland SecurityBranford Fire DepartmentGaylord sjukhusCT-avdelningen för akuthantering och hemlandsäkerhetYale-New Haven sjukhusHamnmyndigheten i New York och New Jersey Sikorsky AircraftDetaljer om vår magisterexamen i Emergency... [-]

Online Master i miljöteknik

Online Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Amerikas förenta stater West Haven + 1 fler

Med utgångspunkt i den rika traditionen hos en erkänd campus på civilingenjör i miljöteknik erbjuder vi nu en spännande 30-gradig mastergrad i miljöteknik som kan kompletteras helt online. Vårt onlineprogram kombinerar samma välbalanserade läroplan och samma fakultet i världsklass som campusprogrammet, med nya instruktionsmetoder som skapar en perfekt inlärningsmiljö för individer med upptagna scheman. Den fullt stödda online-lärmiljön, där eleverna samarbetar med lärare och klasskamrater över hela landet och världen, erbjuder traditionell känsla av klassrummet till hela världen. [+]

Kolla vår facebook nu!University of New Haven: Ledande vägen inom miljöteknik

Med utgångspunkt i den rika traditionen hos en erkänd campus på civilingenjör i miljöteknik erbjuder vi nu en spännande 30-gradig mastergrad i miljöteknik som kan kompletteras helt online. Vårt onlineprogram kombinerar samma välbalanserade läroplan och samma fakultet i världsklass som campusprogrammet, med nya instruktionsmetoder som skapar en perfekt inlärningsmiljö för individer med upptagna scheman. Den fullt stödda online-lärmiljön, där eleverna samarbetar med lärare och klasskamrater över hela landet och världen, erbjuder traditionell känsla av klassrummet till hela världen.

Det är därför du borde ansöka idag:... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 300 Boston Post Road, West Haven, CT
06516 West Haven, Connecticut, Amerikas förenta stater