Läs den officiella beskrivningen

Tjäna en brittisk examen, var som helst

Över 30 grader, 100% online

Kvalitetsutbildning

Propel din karriär när du studerar med världsberömda experter och deltar i nationellt rankade program.

Akademisk excellens

Upplev samma högkvalitativa utbildning som våra bosatta studenter. Rita på resurserna hos ett flaggskeppsuniversitet som inkluderar grundutbildningar, yrkesmässiga, medicinska och lantbrukshögskolor.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

University of Kentucky Online

University of Kentucky Online MSW förbereder eleverna att göra en inverkan på professionellt socialt arbete med individer, familjer, grupper, organisationer och samhällen ... [+]

University of Kentucky MSW-program kombinerar flexibelt online-lärande med en noggrann läroplan som förbereder akademiker för avancerad socialt arbete. MSW-programmet betonar att engagera andra, använder bevisinformerade interventionsstrategier, omfattar mångfald och aspekter av rättvisa samtidigt som studenterna utrustade för att förbättra samhällen genom sociala förändringar.

Alternativ för ett avancerat program (30 hp) och ett 60-stående regelbundet stående program ger erfarna socialarbetare och passionerade nykomlingar lika praktiska färdigheter som behövs för att vara effektiva inom området.

Program kandidater kommer att kunna:

Demonstrera etisk, professionell bedömning vid leverans av kvalitetspraxis med individer, familjer, grupper, organisationer och samhällen.Respektera hur mångfald och skillnad formar den mänskliga erfarenheten och påverkar alla nivåer av övning.Uppskatta och försöka främja mänskliga rättigheter och sociala, ekonomiska och miljömässiga rättvisa.Känna till rollerna för kvantitativa och kvalitativa forskningsmetoder och deras bidrag till att främja socialt arbete.Lyckas som analytiker, planerare, förespråkare, ledare och byråer i policyutveckling och implementering inom mikro-, mezza- och makronivåer.Använd och använd socialt kunskap och värderingar för att effektivt engagera, bedöma, intervenera och utvärdera praxis på alla nivåer.... [-]
Amerikas förenta stater Lexington
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska