University of Colorado Denver Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ditt upptagna liv borde inte vara ett hinder för att nå dina mål. Oavsett var du befinner dig i din utbildningsresa, har vi ett program för dig. Undersök de flexibla examens- och certifieringsalternativen på hela webbplatsen som passar in i ditt liv på dina villkor och på din valfria enhet. Och det bästa är att du kommer att lära dig av samma CU-fakultet och tjäna samma CU-grad som dina klasskamrater på campus, men med den flexibilitet du behöver.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 grader

Oavsett om du letar efter en examen, lägg till certifikat för att avancera i din karriär eller skaffa dig en avancerad nivå - vi har mer än 50 helt tillgängliga online-erbjudanden.

Klassad 5th i Colorado

Guiden till Online Skolor rankade CU Denver femte i Colorado år 2018 för överkomliga priser, baserat på undervisning och akademisk styrka, per standardiserad tentamen poäng totals.

Vi

Vårt navigationsteam stöder campuslärare under sin CU-resa. Detta dedikerade team förbinder eleverna med akademiskt stöd och karriärtjänster.

Välj ditt eget schema

Vad gör CU Denvers onlineprogram olika (och typ av awesome) är att du kan välja ditt schema.

Inte bara mellan online och på campus (vilket gör CU Denver unikt).

Men snarare kan du välja ditt schema för att balansera skolan med arbets- och familjeförpliktelser. Utan att ge upp:

  • Kvalitet (samma fakultet undervisar online som undervisar på campus)
  • Alternativ (450 online kurser och över 20 helt online grader)
  • Framgång (studenter som tar en online-klass är 1,5x mer benägna att bli examen)
  • Omdømme (om du tar klasser online, på campus eller båda, får du samma CU-grad)

Med dina online kurser i Colorado, eller någonstans runt om i världen, får du relevant kunskap och färdigheter du behöver, samtidigt som du håller schemat du vill behålla.

Avsluta din examen online

Om du har tagit minst en kurs på en gemenskapskollegium eller fyraårig institution är du berättigad att ansöka som överföringsstudent. Med många program tillgängliga online är du säker på att hitta en som hjälper dig att flytta eller fördjupa din karriär. Överföringsstuderande måste lämna in utskrifter från tidigare institutioner tillsammans med att fylla i onlineapplikationen.

Du kan lära dig mer om överföringsprocessen, prata med en antagningsrådgivare, eller lära dig om antagningskrav från vårt antagningskontor. Dessutom kan du registrera dig för ett gratis transferologikonto för att få en uppfattning om hur dina krediter kommer att överföras. Obs! Endast antagningskontoret kan ge en officiell överlämningsbedömning.

Platser

Denver

Address
Larimer Street,1201
80204 Denver, Colorado, Amerikas förenta stater

Ackrediteringar

AACSB Accredited