Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Ditt upptagna liv borde inte vara ett hinder för att nå dina mål. Oavsett var du befinner dig i din utbildningsresa, har vi ett program för dig. Undersök de flexibla examens- och certifieringsalternativen på hela webbplatsen som passar in i ditt liv på dina villkor och på din valfria enhet. Och det bästa är att du kommer att lära dig av samma CU-fakultet och tjäna samma CU-grad som dina klasskamrater på campus, men med den flexibilitet du behöver.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 grader

Oavsett om du letar efter en examen, lägg till certifikat för att avancera i din karriär eller skaffa dig en avancerad nivå - vi har mer än 50 helt tillgängliga online-erbjudanden.

Klassad 5th i Colorado

Guiden till Online Skolor rankade CU Denver femte i Colorado år 2018 för överkomliga priser, baserat på undervisning och akademisk styrka, per standardiserad tentamen poäng totals.

Vi

Vårt navigationsteam stöder campuslärare under sin CU-resa. Detta dedikerade team förbinder eleverna med akademiskt stöd och karriärtjänster.

Välj ditt eget schema

Vad gör CU Denvers onlineprogram olika (och typ av awesome) är att du kan välja ditt schema.

Inte bara mellan online och på campus (vilket gör CU Denver unikt).

Men snarare kan du välja ditt schema för att balansera skolan med arbets- och familjeförpliktelser. Utan att ge upp:

  • Kvalitet (samma fakultet undervisar online som undervisar på campus)
  • Alternativ (450 online kurser och över 20 helt online grader)
  • Framgång (studenter som tar en online-klass är 1,5x mer benägna att bli examen)
  • Omdømme (om du tar klasser online, på campus eller båda, får du samma CU-grad)

Med dina online kurser i Colorado, eller någonstans runt om i världen, får du relevant kunskap och färdigheter du behöver, samtidigt som du håller schemat du vill behålla.

Avsluta din examen online

Om du har tagit minst en kurs på en gemenskapskollegium eller fyraårig institution är du berättigad att ansöka som överföringsstudent. Med många program tillgängliga online är du säker på att hitta en som hjälper dig att flytta eller fördjupa din karriär. Överföringsstuderande måste lämna in utskrifter från tidigare institutioner tillsammans med att fylla i onlineapplikationen.

Du kan lära dig mer om överföringsprocessen, prata med en antagningsrådgivare, eller lära dig om antagningskrav från vårt antagningskontor. Dessutom kan du registrera dig för ett gratis transferologikonto för att få en uppfattning om hur dina krediter kommer att överföras. Obs! Endast antagningskontoret kan ge en officiell överlämningsbedömning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

University of Colorado Denver Online

Master of Science in Global Energy Management (GEM) är en affärs- och ledarskapsexamen som erbjuds i ett hybrid-onlineformat så att du kan arbeta medan du studerar. Denna ... [+]

Master of Science in Global Energy Management (GEM) från University of Colorado Denver Business School, beläget mitt i Denders energihub, är en examen inom affärs- och ledarskap som är utformad för att utveckla framtida ledare inom energibranschen. Denna 18-månaders, 36-kreditiga "MBA för energi", som erbjuds i ett hybridformat online, erbjuder graderade affärskurser helt fokuserade på energibranschen med ett globalt perspektiv som omfattar alla energisektorer. Läroplanen undervisas av experter och kontrolleras kontinuerligt av branschpartner.

Karriär och lärande

De flesta kandidaterna (55%) rapporterar en ökning av lönen vid examen, med 15% som får en ökning med 20% eller mer. Våra kandidater stiger ofta till ledarskap i sitt nuvarande område, får färdigheter att övergå till en ny roll eller sektor, eller till och med starta egna företag.... [-]

Amerikas förenta stater Denver
Januari 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska

CU Online: Student Perspectives