Läs den officiella beskrivningen

University of Arizona (UA) är en plats utan gränser - där undervisning, forskning, service och innovation går samman för att förbättra livet i Arizona och utöver. Vi är inte rädda för att ställa större frågor, för att få bättre svar.

Grundades 1885 , University of Arizona , statens super land-grant universitet med två medicinska skolor, producerar akademiker som är verkliga i världen genom sitt 100% engagemang initiativ. UA är erkänd som en global ledare, och är också ledande inom forskning, vilket ger mer än 606 miljoner dollar i forskningsinvesteringar varje år och rankar 21: e bland alla offentliga universitet. UA utvecklar gränserna för tvärvetenskapliga stipendier och entreprenörskapsförbindelser och är medlem i Association of American Universities , de 62 ledande offentliga och privata forskningsuniversiteterna. Det gynnar staten med en uppskattad ekonomisk inverkan på 8,3 miljarder dollar årligen.

Vi är innovatörer och upptäckare.

Etablering av Arizona första universitet i mitten av Sonoran Desert var ett djärvt drag. Men våra grundare var orädd, och vi har aldrig förlorat den andan. Till denna dag revolutionerar vi rymdvetenskap, optik, biovetenskap, medicin, konst och humaniora, företag, tekniköverföring och många andra. Sedan den grundades har UA vuxit för att täcka mer än 380 hektar i centrala Tucson, en rik mark för upptäckt.

Var annars i världen kan du hitta ett astronomiskt observatoriums spegellaboratorium under en fotbollsstadion? Ett helt ekosystem under en glaskupol? Vem tar tillbaka prov från asteroider? Besök vår campus bara en gång, och du kommer snabbt att förstå varför UA är ett universitet, till skillnad från andra.

Engineering College grundades när University of Arizona grundades 1885 . I mer än 125 år har UA College of Engineering alumni utforskat, format och gjort beboeliga världen, verkligen universum, där vi lever.

Idag är akademiker av högskolan entreprenörer som utvecklar högteknologiska företag, skapar jobb och förbättrar vår livskvalitet. En teknisk utbildning ger forskningen för att bygga nya industrier och kunskapen för dem som driver dem.

Om College of Engineering

Ingenjörer hjälper människor och ingenjörsutbildningar vid UA-högskolan har enorma bredd och omfattande sociala konsekvenser. Bland många andra saker utformar studenter och lärare nya retinas för skadade ögon, prisvärda vattenreningssystem för tredje världsländer som drabbats av torka, miljövänliga tillverkningsmetoder, hybridbilar och solenergisystem, biosensorer som upptäcker och håller människor borta från livet -härdande fara, optiska bildsystem för cancerdetektering, datainsamling och beslutsstödsystem för militären och byggnader som kan tåla jordbävningar och andra större händelser.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

The University of Arizona College of Engineering Online
Address
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, Amerikas förenta stater