Läs den officiella beskrivningen

Ubiquity University - en helt ny typ av utbildning. För en helt ny typ av världen.

Ubiquity University ser sitt uppdrag att ge online-utbildning för dagens värld, och för morgondagens värld. Universitetet bygger på de behov som vi ser i världen omkring oss: att ha en verkligt relevant lärande, utnyttja modern teknik, till ett pris som är överkomligt för studenter över hela världen.

Ubiquity unika metod

De kärnkompetenser som du lär utvecklas vid Ubiquity är indelade i tre områden: kunskapsinnehåll (de saker du kommer att studera), personliga egenskaper (dimensioner i dig själv du kommer att arbeta med), och åtgärder i världen (hur du engagera världen). Alla dina studier och aktivitetsprogram relaterade vid Ubiquity kommer att bidra till utvecklingen av dessa kärnkompetenser.

ubiquity

VAD GÖR UBIQUITY ANNORLUNDA?

INNEHÅLL: Collaborative kreativitet, inte bara kunskap, är nyckeln till jobb och framtida utmaningar. Genom att studera vid Ubiquity, kommer eleverna att få både kärnkompetens de behöver liksom samarbets kreativitet och företagande ledarskap deras framtida krav.

METODIK: Konventionell utbildning är starkt beroende av föreläsningar, tester, essäer, och memorering. Ubiquity metodik går långt utöver detta. Förutom föreläsningar och tester, är kursen består av självbehärskning övningar, Slagprojekt verkliga livet, och spelscenarier avsedda för multisensorisk student.

DESIGN: Konventionella skolor tränar för grader. Ubiquity koncentrerar sig på vad den framväxande generation studenter verkligen behöver - modulär kompetensbaserad inlärning erfarenheter som främjar samarbete kreativitet och utveckla färdigheter direkt betydelse för deras liv.

GLOBAL BAKGRUND: Från sin allra första kurs framåt, kommer eleverna att grupperas i "pods" som kommer att utformas för att skapa globala klassrum där de kommer att interagera med kamrater över hela världen. De kommer att lära sina lektioner, engagera sig i personlig utveckling, och delta i verkliga livet Impact projekt med andra studenter från hela världen som stöds av utbildade lärare assistenter och en coaching och mentorprogram.

KOSTA

Globala kostnader elev och undervisning dramatiskt eskalerar samt tar utbildning utom räckhåll för miljontals perfekt kvalificerade studenter varje år. Ubiquity kommer att erbjuda program som kostar endast $ 3.000 per år för en heltids doktorand, så en $ 12.000 BA, EMBA, MBA och $ 6000 MSc. Låg kostnad. Ingen skuld. Detta gör Ubiquity globalt prisvärd.

Våra online-program

Förutom USA har Ubiquity landspartner i länder så olika som Bangladesh, Brasilien, EU, Indien, Mexiko, Pakistan, Ryssland, Sydafrika, Sri Lanka och Vietnam som arbetar för Ubiquity som en global universitet. Alla kurser kommer att vara på engelska med en programvara som gör att lokala språkundertexterna. Vårt engagemang för alla elever som inte har engelska är ett andra språk är att genom examen, kommer du att ha yrkeskompetens på engelska. I varje kurs kommer eleverna att grupperas i skida 8-12 studenter dras från hela världen. Detta gör det möjligt för studenter att interagera med sina kamrater globalt från dag ett.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Ubiquity University

Denna BA program är utformat för unga människor motiveras av den anda av innovation och nytänkande, som vet att de har en present och en framtid som huvudpersoner, innova ... [+]

10 grundläggande kurser 20 valbara kurser 5 självbehärskning kurser plus en självkontroll Mentor 5 Slag kurser plus en Impact Coach Impact Project med vägen från idé till manifestation

Krav: high school / gymnasiet examen Längd: 40 kurser Pris: US $ 12.000

Detta program erbjuds som ett partnerskap mellan Ubiquity universitet och Integral Trans institutet i Milano, Italien.

Välkommen till vår BA Slutförande Program för en koncentration i psykologi. Detta program är öppet för alla Ubiquity studenter. Studenter från ackrediterade skolor med motsvarande 75% av en kandidatexamen examen kan ansöka om ett år BA CAPSTONEN av 10 kurser. BA Capstone studenter behöver ta 5 grundläggande kurser och 5 valbara kurser för att få en BA-examen i psykologi från Ubiquity University. Alla grundläggande kurser måste tas från Ubiquity grundläggande kurs listan nedan. Alla valbara kurser kan tas från både Ubiquity universitet och Integral Trans Institute (ITI) liksom andra ackrediterade skolor som deltar i detta program i samarbete med Ubiquity och ITI.... [-]

Amerikas förenta stater Mill Valley
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska