The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Inledning

Läs den officiella beskrivningen


Newhouse School, världens främsta kommunikationsskola, erbjuder en online master i kommunikation till studenter överallt.

Newhouse historia

Den SI Newhouse School of Public Communications vid Syracuse University Har länge varit heralded som en av de främsta skolorna för kommunikation i landet. Med sina rötter i tryckjournalistik som återfinns till 1930-talet erbjuder Newhouse School idag grundutbildning och examenprogram som spänner över kommunikationsfältet - från reklam till journalistik till fotografering till offentlig diplomati.

1934 - Syracuse University School of Journalism erbjuder klasser i tryckt journalistik.

1934 - Syracuse blir det första universitetet som erbjuder en högskolekreditradion.

1947 - Syracuse lanserar WAER, en av landets första högskolestation.

1964 - En gåva från Samuel I. Newhouse möjliggör byggandet av Newhouse 1, den prisbelönta byggnaden som rymmer Journalistkollegiet. Byggnaden är dedikerad av president Lyndon B. Johnson.

1971 - Journalistiska skolan slår samman med avdelningen för television och radio för att inrätta SI Newhouse School of Public Communications.

1974 - Newhouse 2, skolans andra byggnad, är dedikerad.

1984 - Newhouse firar 50 års journalistik.

1991 - Newhouse Network, vårt online alumni samhälle, är etablerat.

2006 - Mirror Awards, som erkänner excellence inom rapporteringen av mediebranschen, skapas.

2014 - Present från Dick Clark Estate hjälper till att skapa Newhouse Studio and Innovation Center, med Dick Clark Studios och Alan Gerry Center for Media Innovation. Den nya anläggningen är dedikerad av media mogul Oprah Winfrey.

2014 - Newhouse tillkännager sin första online mastergrad, civilingenjör i kommunikation, som börjar klassar 2015.

Ackreditering och betyg

Newhouse School är ackrediterad av Association for Education in Journalism and Mass Communication. Newhouse rankas konsekvent som en av de bästa skolorna för kommunikation i världen.

Om Samuel I. Newhouse

Vid en ålder av 13 år var Samuel I. Newhouse en "kontorspojke" för en advokat i Bayonne, New Jersey. Vid 15 var han advokatens kontorschef och revisor. Vid 16 var han utgivare av en liten dagstidning som advokaten hade förvärvat vid betalning av en skuld. Vid 21 var han halvägare av pappret och hade själv blivit advokat. Vid 30 års ålder var han ensam ägare till Staten Island Advance och på väg till att bli en världsmediajättare.

Under hela sitt liv var Newhouse dedikerad till media- och kommunikationsprogrammen i Syracuse. Han sponsrade skapandet av en studie på campus och olika bidrag från Newhouse och hans familj har under åren stött program och förbättringar till skolan och universitetet.

Newhouse dog 1979 vid 84 års ålder. Företaget som han grundade Advance Publications fortsätter att trivas och äger idag tidningar i 26 amerikanska städer samt Parade Publications, Fairchild Publications, American City Business Journal, Golf Digest Companies, Newhouse News Service, Religion News Service och Bright House Networks, Som serverar 2,4 miljoner kabelsystemskunder i Florida, Kalifornien, Michigan, Indiana och Alabama. Företaget äger även Advance Internet, som driver mer än 100 webbplatser som betjänar sina tryckta publikationer och kabelsystem.

Familjen Newhouse äger även Condé Nast, som har 20 tryck och digitala medier, inklusive Allure, Architectural Digest, Bon Appetit, Brides, Condé Nast Traveler, Detaljer, Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Lucky, New Yorker, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W och Wired. Familjen investeras också i Oprah-nätverket, som ägs av Discovery.

Newhouse har lämnat ett bestående arv på skolan, och i sin tur civilingenjörsprogrammet.

Platser

Syracuse

Address
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Syracuse, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium