Läs den officiella beskrivningen

Hollywood är vår historia

Nästan 100 år efter dedikationen av Sunset Boulevard öppnade Los Angeles Film School sina dörrar. I en historia som innehåller ikoniska stunder, från skapandet av Walk of Fame till Hollywood Sign, är vi ett nytt kapitel. Solnedgången gick från att vara en nötkreatursväg vid början av århundradet till den världsberömda boulevarden där vår campus ligger idag.

Där allt började

RCA Studio B

Vår grund är byggd på en rik historia av Hollywood-underhållning - bokstavligen. Vår byggnad på 6363 Sunset Boulevard var ursprungligen den historiska RCA-byggnaden, en inspelningsstudio som användes av legendariska musikartister som Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini och andra, från det att den öppnade sin dörrar den 21 april 1964, genom 1970-talet.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Vårt uppdrag är din utbildning

Låt oss växa tillsammans

När vi öppnade LAFS var vårt mål att skapa en skola där nuvarande branschpersonal kunde dela sin kunskap med en ny generation filmskapare, men det var bara början.

Under 2009 introducerade vi en associerad examen i Computer Animation, vilket bredde våra utbildningserbjudanden avsevärt. Under 2012 premiärde vi vår första kandidatexamen med Entertainment Business. Vår tillväxt fortsätter även nu, då vi bygger robusta online-grader i grafisk design och digitalt filmskapande, för att bara nämna några. Vi har kommit långt, men resan har varit givande och spännande och ligger långt ifrån.

Online grader

Våra spännande online-bachelor- och associeringsprogram levereras 100% online via vårt exceptionella Learning Management System.

Digital filmskapande - Online

Bachelor of Science Degree Program

Våra studenter lär sig hela produktionen. Vårt program förbereder dig för att få de estetiska värdena, kritiskt tänkande, problemlösning och analytiska färdigheter som behövs för att hjälpa dig att driva en lång och produktiv karriär inom underhållningsindustrin.

Entertainment Business - Online

Bachelor of Science Degree Program

Underhållning affärsmän är drivkraften bakom framgången för varje film, konsert, album, sportlag och performer. Med vårt onlineprogram lär du dig att utveckla de kreativa idéer som behövs för att starta och marknadsföra underhållnings varumärken.

Grafisk design - Online

Bachelor of Science Degree Program

Vårt program förbereder dig att bli en visuell innovatör. Lär dig hur du ska konceptualisera idéer, skapa övertygande visuella bilder och förmedla meddelanden genom fotografi, rörelsegrafik, tryck, webbdesign och erfarenhetsdesign.

Musikproduktion - Online

Associate of Science Degree Program

Lär dig vad som krävs för att förvandla en sång från ett koncept till en välproducerad och framgångsrik inspelning. Vårt onlineprogram fokuserar på tre studieområden: komposition, produktion och affärssidan för att hantera musik.

Animation - Online

Bachelor of Science Degree Program

Bygg nya världar med de färdigheter du kommer att lära av vårt online datoranimeringsprogram. Du utvecklar din individuella konstnärliga stil samtidigt som du lär dig samma programvara och tekniker som professionella använder för att skapa grafik för film, tv, spel och mer.

Sunset Boulevard

En tidslinje

1904

22 miles lång och efter en gammal nötkreatursväg var Sunset Boulevard tilldelad i maj 1904. Solnedgången kan ha varit sitt namn, men boulevardens stora öppning var gryningen av en ny ålder i LA-historien som en bil av bilar, drogda vagnar och elektriska järnvägsvagnar som sitter över vägen som nu förbinder centrum till den då oberoende staden Hollywood.

1923

Ligger på Mt. Lee med 45 fot långa tecken, var Hollywood Sign skapades 1923 som en annons för en lokal bostadsutveckling som heter "Hollywoodland". År 1949 fastställde Hollywood Chamber of Commerce att "Land" måste tas bort, stavar ut "Hollywood" för att återspegla hela distriktet, inte bara utvecklingen.

1929

Den första Academy Awards-presentationen hölls den 16 maj 1929 på Hollywood Roosevelt Hotel med en publik på 270 personer. Kostnaden för en gästbiljett till ceremonin var bara $ 5 och det allra första Oscarpriset gav Emil Jannings bästa skådespelare för sina uppträdanden i The Last Command och The Way of All Flesh.

1958

The Walk of Fame består av över 2.300 stjärnor, 1,3 miles från Gower till La Brea. I början av 1950-talet föreslog handelskammaren i Hollywood, EM Stuart, Walk som ett sätt att "... behålla en gemenskaps ära, vars namn betyder glamour och spänning i världens fyra hörn". Byggandet började 1958.

1911

Den 27 oktober 1911 öppnade Nestor Motion Picture Company den första filmstudio som lokaliserades i Hollywood genom att hyra vad då var den shuttered Blondeau Tavern byggnaden på hörnet av Sunset och Gower för $ 40 per månad. Den allra första filmbilden byggdes bakom krogarna.

1927

Graumans kinesiska teatern öppnade 18 maj 1927. Den första våtcementens handavtryck och signatur var från byggnadsarbetare Jean Klossner som autograferade sitt arbete av högerkiosk, där det fortfarande kan ses idag.

1942

Grundades den 4 juni 1942, Capitol Records var den första västkustbaserade etiketten i USA 1956, strax väster om Hollywood och Vine, öppnade Capitol Records Tower. Byggnadens konstruktion var baserad på akademiska teckningar av Lou Naidorf och det är bara slumpmässigt att det liknar en stack av skivor på en skivspelare.

1999

Nästan 100 år efter dedikationen av Sunset Boulevard, blir den historiska RCA-byggnaden vid 6363 Sunset, som används av Elvis och The Rolling Stones, Los Angeles Film School. I maj 1999 leder Oliver Stone invigningsceremonin och börjar vår del i Hollywoods äldre arv.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Är du passionerad för musik? Har du en stark önskan att lära dig om den professionella sidan av musikbranschen? Med vårt onlineexamensprogram lär du dig att producera och ... [+]

Är du passionerad för musik? Har du en stark önskan att lära dig om den professionella sidan av musikbranschen? Med vårt onlineexamensprogram lär du dig att producera och komponera din egen musik och vad som krävs för att få dina låtar att höras.

Music Production Associate of Science-examensprogrammet är ett 60-timmars kreditkursprogram som levereras 100% online via vårt unika Learning Management System (LMS) - en säker webbaserad plattform som använder modern multimediateknik och är tillgänglig 24 timmar om dygnet via Internet. Online-studenter använder systemet för att visa videoinnehåll, ta emot och skicka projektarbete och uppdrag, ta prov och prova, kommunicera med instruktörer och klasskamrater och granska betyg och kursförlopp. Vår online-lärmiljö utnyttjar en kombination av interaktiva och webbaserade medier för att skapa en mängd olika instruktionsmaterial till stöd för dynamiska, självreglerade och samarbetande lärandeaktiviteter. Dessa aktiviteter kan ge studenterna ett mer varierat utbud av inlärningsmöjligheter och främja mer meningsfullt samarbete mellan studenter och instruktörer.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska

BSc

The Los Angeles Film School Online

Grafisk design är konsten att kommunicera idéer i visuella och erfarenhetsmetoder. I vårt onlineprogram för kandidatexamen kommer du att lära dig hur du identifierar ett ... [+]

Grafisk design är konsten att kommunicera idéer i visuella och erfarenhetsmetoder. I vårt onlineprogram för kandidatexamen kommer du att lära dig hur du identifierar ett budskapsmål, utveckla idéer och koncept och skapa mönster som förmedlar meddelandet på unika och spännande sätt.

Grafikprogrammet Graduate Design Bachelor of Science är ett 36-månaders 120 studiepoängstimmarprogram som levereras 100% online via vårt unika Learning Management System (LMS). En säker webbaserad plattform som använder modern multimedieteknik och är tillgänglig 24 timmar om dagen via Internet. Online-studenter använder systemet för att visa videoinnehåll, ta emot och skicka projektarbete och uppdrag, ta prov och prova, kommunicera med instruktörer och klasskamrater och granska betyg och kursförlopp. Vår online-lärmiljö utnyttjar en kombination av interaktiva och webbaserade medier för att skapa en mängd olika instruktionsmaterial till stöd för dynamiska, självreglerade och samarbetande lärandeaktiviteter. Dessa aktiviteter kan ge studenterna ett mer varierat utbud av inlärningsmöjligheter och främja mer meningsfullt samarbete mellan studenter och instruktörer.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
The Los Angeles Film School Online

Dagens underhållningsindustri behöver artister på alla produktionsstadier. Vårt Visual Effects-program tar dig genom hela produktionsledningen, från storyboarding, skisse ... [+]

Dagens underhållningsindustri behöver artister på alla produktionsstadier. Vårt Visual Effects-program tar dig genom hela produktionsledningen, från storyboarding, skissering och modellering till teckenanimering, specialeffekter och slutlig sammansättning. Är du redo att ta med din konst på skärmen?

Animation Bachelor of Science-examen är ett 120-timmars kreditkursprogram som levereras 100% online via vårt unika Learning Management System (LMS) - en säker webbaserad plattform som använder modern multimediateknik och är tillgänglig 24 timmar om dygnet via Internet. Online-studenter använder systemet för att visa videoinnehåll, ta emot och skicka projektarbete och uppdrag, ta prov och prova, kommunicera med instruktörer och klasskamrater och granska betyg och kursförlopp. Vår online-lärmiljö utnyttjar en kombination av interaktiva och webbaserade medier för att skapa en mängd olika instruktionsmaterial till stöd för dynamiska, självreglerade och samarbetande lärandeaktiviteter. Dessa aktiviteter kan ge studenterna ett mer varierat utbud av inlärningsmöjligheter och främja mer meningsfullt samarbete mellan studenter och instruktörer.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
The Los Angeles Film School Online

Bygg den virtuella världen av dina drömmar. Vårt program kommer att lära dig 3-D modellering, karaktärsdesign, compositing, karaktärsanimering och mer. Tänk dig att skapa ... [+]

Bygg den virtuella världen av dina drömmar. Vårt program kommer att lära dig 3-D modellering, karaktärsdesign, compositing, karaktärsanimering och mer. Tänk dig att skapa miljöer och tecken som du faktiskt kan spela. Låt oss börja bygga!

Animation Bachelor of Science-examen är ett 120-timmars kreditkursprogram som levereras 100% online via vårt unika Learning Management System (LMS) - en säker webbaserad plattform som använder modern multimediateknik och är tillgänglig 24 timmar om dygnet via Internet. Online-studenter använder systemet för att visa videoinnehåll, ta emot och skicka projektarbete och uppdrag, ta prov och prova, kommunicera med instruktörer och klasskamrater och granska betyg och kursförlopp. Vår online-lärmiljö utnyttjar en kombination av interaktiva och webbaserade medier för att skapa en mängd olika instruktionsmaterial till stöd för dynamiska, självreglerade och samarbetande lärandeaktiviteter. Dessa aktiviteter kan ge studenterna ett mer varierat utbud av inlärningsmöjligheter och främja mer meningsfullt samarbete mellan studenter och instruktörer.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
The Los Angeles Film School Online

Det digitala filmmakningsprogrammet fördjupar eleverna inom området digital video- och filmproduktion för olika uttag. Genom att använda de senaste verktygen som finns ti ... [+]

Det digitala filmmakningsprogrammet fördjupar eleverna inom området digital video- och filmproduktion för olika uttag. Genom att använda de senaste verktygen som finns tillgängliga för dagens medieutvecklare lär eleverna hur man skapar professionellt innehåll för broadcast-tv, online media, mobilapplikationer, oberoende filmer och mer.

Den Digital Filmmaking Bachelor of Science examensprogrammet är ett 120-timmars kreditkursprogram som levereras 100% online via vårt unika Learning Management System (LMS) - en säker webbaserad plattform som använder modern multimediateknik och är tillgänglig 24 timmar om dygnet via Internet. Online-studenter använder systemet för att visa videoinnehåll, ta emot och skicka projektarbete och uppdrag, ta prov och prova, kommunicera med instruktörer och klasskamrater och granska betyg och kursförlopp. Vår online-lärmiljö utnyttjar en kombination av interaktiva och webbaserade medier för att skapa en mängd olika instruktionsmaterial till stöd för dynamiska, självreglerade och samarbetande lärandeaktiviteter. Dessa aktiviteter kan ge studenterna ett mer varierat utbud av inlärningsmöjligheter och främja mer meningsfullt samarbete mellan studenter och instruktörer.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
The Los Angeles Film School Online

Underhållningsindustrin drivs inte bara av kreativitet utan också av ledarskap och strategi. Vårt onlineprogram introducerar dig till en professionell, projektbaserad mil ... [+]

Underhållningsindustrin drivs inte bara av kreativitet utan också av ledarskap och strategi. Vårt onlineprogram introducerar dig till en professionell, projektbaserad miljö, utformad för att ge insikt i underhållningsverksamhetens inre verksamhet.

Undervisningsbranschens kandidatexamen är ett 120-timmars kreditkursprogram som levereras 100% online via vårt unika Learning Management System (LMS) - en säker webbaserad plattform som använder modern multimedieteknik och är tillgänglig 24 timmar om dygnet via Internet. Online-studenter använder systemet för att visa videoinnehåll, ta emot och skicka projektarbete och uppdrag, ta prov och prova, kommunicera med instruktörer och klasskamrater och granska betyg och kursförlopp. Vår online-lärmiljö utnyttjar en kombination av interaktiva och webbaserade medier för att skapa en mängd olika instruktionsmaterial till stöd för dynamiska, självreglerade och samarbetande lärandeaktiviteter. Dessa aktiviteter kan ge studenterna ett mer varierat utbud av inlärningsmöjligheter och främja mer meningsfullt samarbete mellan studenter och instruktörer... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards