Read the Official Description

I dagens värld väljer man en pålitlig partner kan vara utmanande.

Låt oss övertyga dig varför vi är olika och det borde inte längre vara fallet.

TFXT erbjuder ett bra inlärningssystem på FX-handelsarenan. Det är vad vi gör.

Vi ger dig den bästa undervisningsmetoden och erbjuder opartisk och opartisk rådgivning till förmån för dig.

Vi ger dig den personliga uppmärksamhet som du förtjänar och ger dig alla tjänster du behöver tillsammans under ett tak, allt till ett ärligt pris.

Vi följer ständigt med de senaste utvecklingen i FX-världen. Vi integrerar den här utvecklingen i vår utbildningsplattform, produkter och tjänster, där endast de senaste utvecklingen införs när de ger ekonomisk mening åt dig.

Vi älskar absolut vad vi gör. Vi är passionerade om FX. Vi är pålitliga. Vi glädjer oss åt att hjälpa varje enskild student som vi accepterar att ta på oss, bli framgångsrik genom vårt entusiastiska engagemang och engagemang.

Vi tror på relationer och partnerskap under denna resa. Vi tror inte på att arbeta för våra studenter. Vi föredrar att arbeta med dig för att bäst tillgodose dina behov och uppnå din potential. Vi tror på studenter i livet.

Om du letar efter en sann partner som djupt bryr sig om dig, och som är anpassad till dina behov, har du kommit till rätt ställe. TFXT är ditt hem. Partner med TFXT och du kommer inte bli missnöjd.

Vi lyssnar på dina behov och ger dig enkel och opartisk feedback. Vi tar del av dina behov, planer och mål och granskar dem inom ramen för vad du vill uppnå. Där vi är oense, kommer vi att vara ovillkorligt ärliga med dig på diplomatiskt sätt och ge dig anledningarna till våra meningsskiljaktigheter. Vi tror på äkthet.

Med oss ​​är du en person, inte ett kontonummer. I en affärsverksamhet där kontonumren och transaktionerna har blivit viktigare än namn, har vi stolthet i att ta ett personligt intresse för allt vi gör för dig. Vi lovar också att ge dig den individuella uppmärksamhet som du förtjänar som vår student.

I allt vi gör strävar vi efter att anpassa vår inställning till dina individuella behov och krav, eftersom vi värdesätter alla våra intressenter.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och tjänster i förhållande till tävlingen. Användningen av tekniska lösningar som automatiserar processer i bakre änden och effektiv hantering av kostnadsstyrningssystem gör att vi kan hålla våra priser i linje med vårt värdeförslag. Vi äventyrar inte kvaliteten på produkterna eller erfarenheterna. Kvalitetsfrågor. Vad vi gör återspeglar i vårt namn för organisationen och de personer som arbetar med uppdrag. Vi kommer aldrig att kompromissa med våra kvalitetsstandarder eftersom vi anser vårt rykte vara mycket viktigt. Vi är engagerade i att leverera vårt löfte. Integritets- och självförklaringsfrågor.

Vi är övertygade om att varje person är en unik värdefull individ med drömmar, obegränsat talang och potential för framgång och storhet.

Vänligen ge oss möjlighet att vara en del av din resa för att uppnå din potential och leva ut dina drömmar.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:


ThatFXTrader

En toppmodern, självständig, förenklad och välstrukturerad inlärningsformel, som styrs av tusentals studenter, fokuserar på att lära dig allt du behöver veta för att behä ... [+]

De första 20 personerna som anmäler sig till kursen får rabatt. Fråga för mer information om detta.

En toppmodern, självständig, förenklad och välstrukturerad inlärningsformel, som styrs av tusentals studenter, fokuserar på att lära dig allt du behöver veta för att behärska FX-handel på din väg för att bli en högpresterande näringsidkare. Innehållet möjliggör alla nivåer av handlare att dra nytta av, från nybörjare till avancerad.

Vår kurs är alltid relevant.

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt material för att återspegla den ständigt föränderliga marknadsutvecklingen, rörelsen och förhållandena.

Detta paket innehåller:

Online verktyg och resurser tillgängliga 24-7Full Volume Training Course1200 Member Group Chat för att svara och klargöra frågor och material.Hög noggrann marknadsanalys med detaljerade röstförklaringarThatFXTrader personliga varningarE-bok utformad för att visa dig hur man odlar ett litet kontoExtra levande veckans webinarer och träningssessioner allt du behöver veta när du vill handla valutamarknaden.Tillgång till privata chattrum för elever att jämföra med andra handlare.Plattform... [-]
Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
ThatFXTrader

Vår topplängde, ultimata personliga 1-1 virtuella träningssessioner som är utformade för att lära dig allt du behöver veta för att behärska FX-handel på din väg för att b ... [+]

De första 20 personerna som anmäler sig till kursen får rabatt. Fråga för mer information om detta.

Vår topplängde, ultimata personliga 1-1 virtuella träningssessioner som är utformade för att lära dig allt du behöver veta för att behärska FX-handel på din väg för att bli en högpresterande näringsidkare. Kursen möjliggör för alla nivåer av handlare att dra nytta, från nybörjare till avancerad.

Detta paket innehåller:

Online verktyg och resurser tillgängliga 24-7Full Volume Training Course1200 Member Group Chat för att svara och klargöra frågor och material.Hög noggrann marknadsanalys med detaljerade röstförklaringarThatFXTrader personliga varningarE-bok utformad för att visa dig hur man odlar ett litet kontoExtra levande veckans webinarer och träningssessioner allt du behöver veta när du vill handla valutamarknaden.Tillgång till privata chattrum för elever att jämföra med andra handlare.Personlig mentorskap för att finjustera strategi, tekniska färdigheter och förmåga.Plattform... [-]
Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
Deltid
5 veckor
Online
Läs mer på svenska
ThatFXTrader

Ett 5 veckors program där ThatFXTrader finns där varje dag för att hjälpa dig med allt du behöver hjälp med. Det kan innebära att kartlägga hjälp, hjälpa till med förståe ... [+]

De första 20 personerna som anmäler sig till kursen får rabatt. Fråga för mer information om detta.

Ett 5 veckors program där ThatFXTrader finns där varje dag för att hjälpa dig med allt du behöver hjälp med. Det kan innebära att kartlägga hjälp, hjälpa till med förståelse av marknadsemner samt tillhandahålla videor om vissa ämnen som kunden kan behöva. Dessutom anpassas handelsplaner, sammansatt excel-kalkylblad, samt tips, tricks och mer.

Plattform

Mentorutbildningens längd är 5 veckor i taget. En Mentorship Course slutar, kunden kan bestämma om de vill fortsätta eller inte.

leverans metod

Vid inköp av 5-veckors mentor kurs kommer ett mail att skickas med ytterligare instruktioner för att påbörja 5-veckors mentor kurs.... [-]

Amerikas förenta stater New York
Öppen antagning
5 veckor
Online
Läs mer på svenska

Forex Weekly Webinar Key Highlights: Market Breakdown For The Week Of May 28th.