Läs den officiella beskrivningen

Texas Tech University

eLearning

Texas Tech University eLearning

Worldwide eLearning

Online och distans

Texas Tech University Students

Du behöver inte bo i Lubbock för att driva din utbildning genom Texas Tech University. Med över 100 gradsprogram som är tillgängliga helt online och sju unika regionala undervisningsplatser över hela landet som erbjuder en traditionell klassrumsupplevelse, kan dina utbildningsmål uppnås var som helst.

Regionala platser i Texas Tech University

Du behöver inte vara i Lubbock för att få utbildning. Med sju platser i regionen kan du få en utbildning direkt från ditt lokalsamhälle!

TTU K-12

"En global utbildningsgemenskap"

TTU K-12 erbjuder en Texas Educational Agency (TEA) och NCAA-ackrediterad, utskrift och online läroplan för barnkurs-12: e klassstudenter i speciella och icke-traditionella livsförhållanden, vars utbildningsbehov inte tillgodoses av traditionella skoldistrikt. Vårt program är lika unikt som vart och ett av våra studenter.

Genom att erbjuda ett heltids gymnasiet och kompletterande deltidsalternativ, serverar vi elever som vill arbeta framåt, behöver göra misslyckade krediter, balansera ett upptagen schema eller titta på homeschooling.

Börja när som helst med hela året anmälan!

Akademiska partnerskap

Akademiska partnerskap vid Texas Tech administrerar evenemangsregistrering för ett brett utbud av universitetshändelser, övervakar vidareutbildningsprocessen för dem som försöker tjäna icke-akademisk kredit och avdelningar som vill erbjuda vidareutbildningsmöjligheter och skapar institutionella akademiska avtal i Texas och bortom att göra Överföringsprocessen så sömlös som möjligt för framtida Red Raiders.

OLLI på Texas Tech University

Osher Lifelong Learning Institute (OLLI) är ett unikt läromiljö för vuxna elever på 50 år. Inga tester, inga betyg, inga papper - bara möjlighet att utforska spännande ämnen och driva nya intressen.

Fakultet och personalstöd

Worldwide eLearning har åtagit sig att hjälpa instruktörer att dra nytta av fler möjligheter att engagera studenter online och vi ger vår fakultet en viktig utbildning och resurser för att säkerställa undervisningssucces.

Blackboard Learn 9.1 är det lärandehanteringssystem som används av Texas Tech University. Vi kan hjälpa instruktörer att utforska Blackboard-funktioner med grundläggande till avancerad personlig utbildning och felsökningshjälp, såväl som vår teknisk support på 24/7 Blackboard-fackliga.

Worldwide eLearning Instructional Design (ID) Team är dedikerat till att stödja kvalitetsstandarder inom kursproduktion. Som specialister på bästa praxis för online och blandad kursdesign och utveckling kan vårt ID-team ge stöd i innehållsorganisation, kommunikationsverktyg, ADA-överensstämmelse, föreläsningsteknik och mycket mer.

Vårt Online Accessibility Lab (OAL) ger instruktörer verktygen för att skapa tillgängliga undervisningsmaterial. Instruktörer kan få hjälp med textning och transkript, begära en kursutvärderingsutvärdering och få utbildning om tillgänglighetsprogram.

Upptäck Texas Tech: Worldwide eLearning

Du behöver examensalternativ?

Texas Tech har dem.

Oavsett om du är en ny högskoleexamen eller en återstående icke-traditionell högskolestudent, kan du få en kandidatexamen, magisterexamen eller doktorsexamen i ditt önskade studieområde, på avstånd. Det är lätt att hitta rätt program för dig, levererat på det sätt du föredrar att lära dig.

Få den utbildning du behöver för att nå toppen av ditt fält.

Våra Worldwide eLearning kurser undervisas av samma prisbelönta, allmänt publicerade fakultet med olika forskningsintressen som lär våra ansikte mot ansikte kurser. Och vi erbjuder mer doktorandprogram på avstånd än någon annan institution i Texas. Tier One och prestigefyllda: det är TTU Worldwide eLearning.

Rekommendation

Förduga din karriär och förbättra ditt liv.

"Samtidigt som jag fick min grundutbildning, fick jag aldrig uppleva fördelarna med att slutföra en kurs online, men alltifrån jag har börjat genomföra en online mastergrad, har jag fått lära mig genom ett ännu effektivare sätt. Genom att fortsätta min examen online, Jag är inte begränsad till ett enda utrymme för att slutföra mitt arbete längre. Jag kan fokusera på mitt arbete utan distraheringar i ett klassrum och jag känner mig mer förlovad när jag kan arbeta i ett bekvämt område som jag känner till. mot min online grad har bidragit till att utveckla min yrkes karriär genom att ge mig flexibilitet för att bättre dela upp min uppmärksamhet mellan min utbildning och mitt professionella arbete. "

Joshua Blount '19, Master of Arts i teknisk kommunikation

Avsluta vad du har börjat.

Våra helt online-program erbjuder dig flexibiliteten att ta bara en klass per termin, vara en heltidsstudent eller något däremellan. Vi erbjuder också transfer stipendier för community college studenter som vill avsluta sina examina på Texas Tech.

Rekommendation

Sånt är livet.

"Jag tog examen med min kandidatexamen i universitetsstudier med koncentrationer inom mänsklig utveckling och familjeforskning, kommunikationsstudier och sociologi. Min favorit del var de anslutningar jag har gjort. Jag har haft möjlighet att lära känna mina professorer och Jag tror inte det är något jag skulle ha kunnat göra i en stor campusinställning. Jag började arbeta för Texas Tech University i Waco som administrativ assistent. Jag visste att jag ville jobba för TTU på Waco strax efter att jag började programmet för att jag såg den potential som den har och tror att den kommer att fortsätta att växa, vilket kommer att hjälpa människor att uppnå sina akademiska mål. Att vara en icke-traditionell student vet jag hur svårt det kan vara att börja något nytt, särskilt när du har andra åtaganden. Jag gick tillbaka till skolan och slutade för min dotter. "

Alana Schaeper '17, Universitetsstudier

Dra full nytta av GI Bill.

Texas Techs militära och veteranprogram är en av de bästa i nationen, vilket framgår av våra priser. Låt oss hjälpa dig att använda dina veteraners förmåner för att slutföra din examen.

Rekommendation

Vi uppskattar din tjänst.

"Jag deltar i Texas Tech University Higher Education Teaching Site i Waco och tjänar min kandidatexamen i universitetsstudier med studier i kommunikation, statsvetenskap och PR. Jag ville delta i ett fantastiskt universitet som var känt utan att behöva förändras mitt liv och flytta till en ny plats. Jag älskar att besöka Lubbock och delta i många studentevenemang medan du är i stan men Waco är bara ett mycket bättre alternativ för min son och jag. Jag internerade nyligen på Texas representanthuset under sin tidigare lagstiftningssession och erbjöds en heltidsposition efter sessionen. Jag kommer också att arbeta i Capitol under den speciella sessionen. Jag tror att min examen från Texas Tech kommer att tillåta mig att uppnå min karriärambition som förespråkare för veteraner och deras familjer i det centrala Texas-området. "

Jade Cabrero-Doss, United States Air Force Veteran, '17, University Studies

Letar du efter en förändring av landskapet?

Vi erbjuder prisvärda alternativ för att få den utbildning du behöver för att starta något nytt. Globala e-Learning-studenter betalar Texas-undervisningssatser, oavsett plats. Det innebär att du tjänar din examen online till ett mycket konkurrenskraftigt pris, oavsett om du bor över staden eller över hela landet.

Rekommendation

Ändra din karriär.

"Jag älskar den flexibilitet som TTU Worldwide eLearning ger mig! Att arbeta mot en online-examen vid Texas Tech (i universitetsstudier med koncentrationer inom personalkonomi, organisatorisk ledarskap och psykologi) har gjort det möjligt för mig att driva dansutbildningsprogram över hela nationen och starta en Jag kan dansa på 9-5 på vardagar och få möjlighet att utöva min examen kring träning, repetition och show. USA i San Francisco, Portland, Chicago, Dallas och New York City. Utan TTU Worldwide eLearning skulle jag inte kunna leva ut min dröm om att vara en professionell dansare! "

Shannon Oleson '17, Universitetsstudier

Med vår 24/7 chatt och onlinestöd kan alla online- och distansstudenter hjälpa till med hjälp av ekonomiskt stöd, kontosaldor, IT-support och mer när som helst. Du kan få hjälp närhelst och var som helst! -du behöver det. Vi gör det lätt att vara en Red Raider!

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Studenter som söker 120-timmars Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) grad måste först få en associerad examen från en godkänd institution. Denna examen kräver 60 ... [+]

Bachelor of Applied Arts

Studenter som söker 120-timmars Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) grad måste först få en associerad examen från en godkänd institution. Denna examen kräver 60 timmars kurs på Texas Tech University förutom de första 60 timmarna som överförs från en godkänd samarbetsinstitution.

Programmet administreras av Provosts kontor, och intresserade studenter borde kontakta studenttjänstcentralen i universitetsstudier (806.742.7100).

Gradskrav1. Hours Required och General / College krav

Minst 120 semestertimmar, varav 40 måste vara på högskolenivå och högskoleexamen och uppfyllande av examensbevis för kandidatexamen för kandidatexamen som anges i "Allmänna krav" i avsnittet Grundutbildning i denna katalog.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
120 öppettider
Online
Läs mer på svenska

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University Department of Plant and Soil Science gör det möjligt för studenter att göra kärlek till växter och frisk luft till en lukrativ karriär genom att ful ... [+]

Bachelor of Science i växt- och markvetenskap

Texas Tech University Department of Plant and Soil Science gör det möjligt för studenter att göra kärlek till växter och frisk luft till en lukrativ karriär genom att fullfölja en kandidatexamen i växt- och markvetenskap. Hantera golfbanor och atletiska fält. Äg din egen plantskola. Ge miljörådgivning. Utveckla skuggtoleranta stammar av gräs. Utforma miljöplanteringar för stadsområden. Hantera en kommersiell fruktträdgård, växthus eller botanisk trädgård. Design, installera och underhålla interiörbilder. Möjligheterna är oändliga.

Programöversikt120 kredit timmarKursen slutförs huvudsakligen online. Vissa kurser, som labbvetenskap, kan inte läras online och måste tas ansikte mot ansikte på ett högskola eller universitet i ditt område.Förkunskapskrav: gymnasiet eller GEDStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser löper med Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av någon av de fyra årliga sessionerna.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
120 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science i Human Sciences är utformad för studenter som vill fortsätta flera studier av studier inom Human Sciences College. Det ger flexibilitet för studenter ... [+]

Kandidatexamen i humaniora

Bachelor of Science i Human Sciences är utformad för studenter som vill fortsätta flera studier av studier inom Human Sciences College. Det ger flexibilitet för studenter att utforska specifika områden av intresse, jobba mot karriärmål eller förbereda sig för examen eller professionell studie. Studenterna måste välja tre koncentrationsområden, som liknar en mindreårig.

Varje koncentration består av minst 18 semestimmar för totalt 54 minimimål. Två koncentrationer måste vara i Human Sciences College och kan väljas från beroendeframkallande och återhämtningsstudier. kläddesign och tillverkning; samhälle, familj och beroendevetenskap; mänsklig utveckling och familje studier; inredningsdesign; näringsvetenskaper; personlig ekonomisk planering restaurang, hotell och institutionell förvaltning; detaljhandel ledning; privatekonomi, ungdomsutveckling och utbildningsutbildning för familje- och konsumentvetenskap.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
120 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science i Early Child Care på Texas Tech förbereder dig att arbeta i tidiga barndomsinställningar med unga barn vars familjemedlemmar är mycket mobila. ... [+]

Kandidatexamen i tidigomsorg

Bachelor of Science i Early Child Care på Texas Tech (listad som Early Childhood Education i ett mobilsamhälle på GPIDEA-webbplatsen) förbereder dig att arbeta i tidiga barndomsinställningar med små barn vars familjemedlemmar är mycket mobila. När du slutför programmet kommer du att vara kvalificerad att arbeta i en mängd olika program som erbjuder tidig omsorg och utbildning för barnfödelse - ålder 8 och särskilt de med högt mobila populationer som militära installationer.

Om programmet

Bachelor of Science i Early Child Care förbereder dig att arbeta i tidiga barndomsinställningar med unga barn vars familjemedlemmar är mycket mobila. När du slutför programmet kommer du att vara kvalificerad att arbeta i en mängd olika program som erbjuder tidig omsorg och utbildning för barnfödelse - ålder 8 och särskilt de med högt mobila populationer som militära installationer.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska

Certifikat

Texas Tech University Worldwide eLearning

Gör det möjligt för personer som arbetar inom lantbrukskommunikationsbranschen att öka sin förståelse för de mer komplexa och dynamiska kommunikationsstrategier som krisk ... [+]

Agricultural Communications Leadership Certificate

Gör det möjligt för personer som arbetar inom lantbrukskommunikationsbranschen att öka sin förståelse för de mer komplexa och dynamiska kommunikationsstrategier som kriskommunikation, kunskapshantering och effektiv onlinemediautnyttjande. Ökar elevernas förståelse av ledarskap och de människor som de interagerar med dagligen, så att de kan utföra sina yrkesuppgifter mer effektivt och effektivt.

Programöversikt12 kredit timmarDe flesta kurser erbjuds online Vissa kurser erbjuds emellertid bara ansikte mot ansikte i Lubbock.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online grödskyddsbevis omfattar ämnen som genetiskt modifierade grödor, växtpatologi, skadedjur och bekämpningsmedel. Studenter kan självständigt e ... [+]

Beskydd av grödor

Texas Tech Universitys online grödskyddsbevis omfattar ämnen som genetiskt modifierade grödor, växtpatologi, skadedjur och bekämpningsmedel. Studenter kan självständigt eller samtidigt utöva examensbeviset med en relaterad magisterexamen.

Programöversikt12 kredit timmarDe flesta kurser erbjuds online Vissa kurser erbjuds emellertid bara ansikte mot ansikte i Lubbock.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate Certificate in Grants and Proposals (CG ... [+]

Grants

Graduate Certificate in Grants and Proposals (CG

Programöversikt

Studenter i detta program kommer att öka sina skriv- och redigeringsförmåga, lära sig strategier för att komponera professionella bidragsförslag och tjäna professionella uppgifter från Texas Techs världsklass tekniska program och retorikprogram. Studenter som fyller G

Texas Techs tekniska kommunikations- och retorikprogram erbjuder

Ett väl etablerat examen och fakulteten inom teknisk kommunikationEn klassificering som representativ MA-program rikstäckande inom utbildningen inom vetenskaplig och teknisk kommunikation: Akademiska program som fungerar, ed. Michael L. Keene (Society for Technical Communication, 1997). Kapitel 3.Nationellt ledarskap i datorer och skrivande pedagogikEn rekord av studentprestation och jobbplaceringEtt program "kultur" som betonar personlig uppmärksamhetEtt prisbelönt kapitel i Society for Technical CommunicationAnsökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursen för en online Döv och Hård för Hörande Graduate Certification Preparation Programmet är tillgänglig både som ett fristående certifikat eller ett fokusområde med Ma ... [+]

Döva och svåra förhörande certifieringsberedskapsprogram

Kursen för en online Döv och Hård för Hörande Graduate Certification Preparation Programmet är tillgänglig både som ett fristående certifikat eller ett fokusområde med Masters of Education in Special Education. Examensplanen innehåller alla läroplaner som krävs för Texas State Board of Education Certification Döva och svåra förhörande EC-12 Undervisning Certifikat. Certifiering kräver också en godkänd poäng på TExES-examen och en masterexamen.

Programöversikt27 kredit timmarCertifikatprogram kan bedrivas självständigt eller samtidigt med ett magisterprogram.De flesta kurser erbjuds online Vissa kurser erbjuds emellertid bara ansikte mot ansikte i Lubbock.Förkunskapskrav: kandidatexamenSluttiden varierar. Studenter kan ta upp till tre lektioner varje termin och två varje sommar session, vilket gör slutförandetid varierar beroende på individ.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
27 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-program för familje- och konsumentvetenskap Utbildningscertifiering förbereds genom familje- och konsumentvetenskapliga distriktsutbildnings ... [+]

Familje- och konsumentvetenskap Utbildning Lärarutbildning Certifieringsberedskapsprogram

Texas Tech Universitys online-program för familje- och konsumentvetenskap Utbildningscertifiering förbereds genom familje- och konsumentvetenskapliga distriktsutbildningsalliansen. FCS Alliance är ett interinstitutionellt system som samverkar, utvecklar, erbjuder och ger tillgång till webbaserade distansutbildningskurser för att förbereda individer för certifiering för att undervisa i familje- och konsumentutbildning i Texas. Följande universitet deltar i FCS Alliance som en del av deras lärarberedningsprogram:

Lamar UniversitySam Houston State UniversityStephen F. Austin State Universit... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys elektroniska certifikat för fibrer och biopolymerer behandlar ämnen som är associerade med de 400.000 amerikanska arbetstillfällen i samband med pr ... [+]

Fibers and Biopolymers Certificate

Texas Tech Universitys elektroniska certifikat för fibrer och biopolymerer behandlar ämnen som är associerade med de 400.000 amerikanska arbetstillfällen i samband med produktion och bearbetning av bomull. Studenter kan självständigt eller samtidigt utöva examensbeviset med en relaterad magisterexamen. Programmet ger experter en möjlighet att förstå betydelsen och komplexiteten hos bomullsproduktion och bearbetning och dess inverkan på industriella bomullsprodukter.

Programöversikt12 kredit timmarDe flesta kurser erbjuds online Vissa kurser erbjuds emellertid bara ansikte mot ansikte i Lubbock.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
July 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online Horticultural Landscape Management Certificate omfattar ämnen som trädgårdsodling, plantskola ledning, turfgrass vetenskap och landskapsarki ... [+]

Horticultural Landscape Management Certificate

Texas Tech Universitys online Horticultural Landscape Management Certificate omfattar ämnen som trädgårdsodling, plantskola ledning, turfgrass vetenskap och landskapsarkitektur. Studenter kan självständigt eller samtidigt utöva examensbeviset med en relaterad magisterexamen.

Programöversikt12 kredit timmarErforderliga klasser är färdiga online. Vissa valfria klasser kan vara tillgängliga endast ansikte mot ansikte.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Efter framgångsrikt genomförande av online-certifikatet för jordhantering ges studenterna ett certifikat för jordhantering från Texas Tech University som gör det möjligt ... [+]

Mark Management Certificate

Efter framgångsrikt genomförande av online-certifikatet för jordhantering ges studenterna ett certifikat för jordhantering från Texas Tech University som gör det möjligt för dem att bli certifierad markforskare. Kursen, inklusive ämnen som jordkemi, fysik och klassificering, uppfyller de pedagogiska kraven för Naturresursbevarande. Detta certifikat kan bedrivas självständigt eller samtidigt med en magisterexamen.

Programöversikt12 kredit timmarErforderliga klasser är färdiga online. Vissa valfria klasser kan vara tillgängliga endast ansikte mot ansikte.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursen för orienteringsprogrammet för orientering och mobilitetscertifiering kan bedrivas självständigt eller som ett fokusområde med utbildningsstuderande i specialutbil ... [+]

Orientering och Mobilitetscertifiering Förberedelse Program

Kursen för orienteringsprogrammet för orientering och mobilitetscertifiering kan bedrivas självständigt eller som ett fokusområde med utbildningsstuderande i specialutbildning. Kurser som erbjuds för att uppfylla den obligatoriska läroplanen för Akademin för certifiering av visionsrehabilitering

Programöversikt27 kredit timmarDe flesta kurser utförs online. Men två krävs kurser erbjuds bara på campus i Lubbock, Texas under sommarmånaderna. Dessutom kräver två kurser en helg varje av campus instruktion.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett bestämt antal kurser varje termin, så slutförandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
27 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's College of Education erbjuder den obligatoriska läroplanen för Texas State Board for Educator Certification Visual Impairment kompletterande c ... [+]

Program för förberedelse av visuella nedsättningscertifikat

Texas Tech University's College of Education erbjuder den obligatoriska läroplanen för Texas State Board for Educator Certification Visual Impairment kompletterande certifikat EC-12 online. Certifiering kräver också att två TExES-undersökningar avslutas med framgång. Programmet för beredskapsförberedelse för visuella nedskrivningar är tillgängligt både som ett fristående certifikat eller ett fokusområde med utbildningsexamen i specialutbildning.

Programöversikt24 kredit timmarCertifieringsprogram kan genomföras självständigt eller samtidigt med en magisterexamen.De flesta kurser erbjuds online Men tre kurser kräver en helg varje av campus instruktion i Lubbock eller Austin, Texas.Förkunskapskrav: kandidatexamen och inlärningscertifiering i allmänhet eller specialutbildningSluttiden varierar. Eleverna kan ta upp till tre lektioner varje termin och två över sommaren, vilket gör avslutningstiden varierar efter individ.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av någon av de tre terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
24 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Institutionen för datavetenskap erbjuder certifikatet inom programvaruteknik för dem som inte behöver eller önskar ha full doktorsexamen i programvaruteknik eller datavet ... [+]

Översikt

Institutionen för datavetenskap erbjuder certifikatet inom programvaruteknik för dem som inte behöver eller önskar ha full doktorsexamen i programvaruteknik eller datavetenskap. Särskilt är certifikatet riktad mot arbetsprofessorer och doktorander i icke-datavetenskapliga högskolor som är intresserade av systematisk mjukvaruutveckling. GRE är inte obligatoriskt för certifikatet.

Certifikat examensplan

Certifikatplanen specificerar information, t.ex. kurser som ska tas. Certifikatplanen ska lämnas in under den första terminen av studien vid Institutionen för datavetenskap.

Gradplanen kan modifieras senare genom att fylla i graderingsplanförändringsformuläret. Förändringar ska slutföras före det termin i vilket intyget är färdigt.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Övergången från skola till sysselsättning, postsekundär utbildning eller självständigt boende kan vara svårt för alla, särskilt personer med funktionshinder. Kursen som k ... [+]

Särskild utbildning Transition Certificate Program

Övergången från skola till sysselsättning, postsekundär utbildning eller självständigt boende kan vara svårt för alla, särskilt personer med funktionshinder. Kursen som krävs för Texas Tech Universitys online Graduate Certificate i Special Education Transition är utformad för att förbereda människor för att hjälpa personer med funktionshinder göra denna övergång.

Programöversikt15 kredit timmarKursen avslutas onlineFörkunskapskrav: kandidatexamenSluttiden varierar. Studenter kan ta upp till tre lektioner varje termin och två varje sommar session, vilket gör slutförandetid varierar beroende på individ.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursen för Utbildningsdiagnostiker Certifikatberedningsprogrammet kan bedrivas självständigt eller som ett fokusområde med Master of Education in Special Education. ... [+]

Utbildningsdiagnostiker Certifieringsberedskapsprogram

Kursen för utbildningsdiagnostiker certifieringsberedningsprogrammet kan bedrivas självständigt eller som ett område med betoning med Master of Education in Special Education. Hur som helst är klasserna helt online, vilket gör det möjligt att fördjupa din karriär i utbildning utan att gå in i ett klassrum.

Programöversikt36-39 kredit timmarMåste bo i Texas3,0 eller högre GPA *Kursen avslutas online.Förkunskapskrav: kandidatexamen, giltigt undervisningsbevisEn magisterexamen och två års undervisningserfarenhet krävs för att utföra statliga certifieringstester för utbildningsdiagnostiker.Studenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett bestämt antal kurser varje termin, så slutförandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
36 - 39 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vårt certifikat inom vindkraft erbjuder professionella utbildningsprogram inom bachelornivå på sex ämnesområden som är relevanta för industrin. Du kan välja att ta indivi ... [+]

Vindkraftscertifikatprogram

Vårt certifikat inom vindkraft erbjuder professionella utbildningsprogram inom bachelornivå på sex ämnesområden som är relevanta för industrin. Du kan välja att ta individuella kurser eller slutföra fem av de sex erbjudandenen och få ett professionellt certifikat i vindkraft. Programmet har utformats speciellt för icke-tekniska yrkesverksamma som önskar ta ansvaret för vindkraft.

Programöversikt

Alla kurser har utvecklats av experter från TTU Wind Science and Engineering Research Center (WISE). Varje kurs motsvarar 38 timmars undervisningstid och kan slutföras självständigt inom en tidsram på fyra till sex veckor.

Du kan välja enskilda kurser för att tillgodose dina behov eller arbeta för att få ett professionellt certifikat i vindkraft. För att kvalificera sig till certifikatet måste du först genomföra kursen - Advanced Management Wind Energy - och sedan slutföra fyra av de fem valfria kurserna. Anm .: Deltagare utan bakgrund i vindkraft uppmuntras att ta introduktionskursen "Vindkraft 101" och sedan anmäla sig till certifikatprogrammet.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska

Doktor i pedagogik

Texas Tech University Worldwide eLearning

Ed.D. i högre utbildning med en koncentration i högskolestyrelsen eller högskoleverket är det enda övervägande online-programmet tillgängligt inom Texas offentliga univer ... [+]

Doktorand i utbildning i högre utbildning

Ed.D. i högre utbildning med en koncentration i högskolestyrelsen eller högskoleverket är det enda övervägande online-programmet tillgängligt inom Texas offentliga universitet i programområdet högre utbildning. Texas Tech gör det möjligt att fortsätta din utbildning, oavsett var "här" är.

Programöversikt60 hp över magisterexamenFörkunskaper: Kandidatexamen, magisterexamen och minst tre års heltid yrkeserfarenhet i antingen en offentlig eller privat tvåårig eller fyraårig högre utbildningsanstalt eller statligt eller federalt utbildningsorgan med högre utbildning. Sökande måste visa en tydlig koppling till högre utbildning. Yrkeserfarenhet definieras som att ha en mellannivåadministratörsställning (miniminivå av samordnare eller specialist) eller högre i en institution eller byrå för högre utbildning. Adjungerande undervisning och arbete som student när du söker en examen utgör inte professionell, heltidserfarenhet. Heltidsfakultetspositioner utgör yrkeserfarenhet.Levereringsmetoder... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vill du fortsätta doktorsexamen var du än är? Det är möjligt om du söker en doktorsexamen i lantbruksutbildning genom ett gemensamt program som erbjuds av Texas A ... [+]

Gemensam doktorsexamen i lantbruksutbildning

Vill du fortsätta doktorsexamen var du än är? Det är möjligt om du söker en doktorsexamen i lantbruksutbildning genom ett gemensamt program som erbjuds av Texas A

Programöversikt

Detta unika, innovativa och förstklassiga gemensamma program godkändes av Texas Higher Education Co-ordinating Board (THECB) år 2000 med inducering av 20 medarbetare från Texas. Vi har inducerat individer från olika länder och många stater i USA, som Arizona, Kalifornien, Georgien, Indiana, Montana, New Mexico, Nevada, Georgia, South Carolina, Tennessee och Texas. Kandidater har en rad olika instruktions-, övervaknings- och administrativa positioner inom utbildning och yrkesutbildning. Vi avslutar nu studenter från den sjätte kohorten.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Programmets primära inriktning är att förbereda ledare som är reflekterande proffs som utvecklar syn och förvärvar färdigheter för att reformera, förnya och förbättra sko ... [+]

Doktor i utbildning i utbildningsledarskap

Texas Tech University doktor i utbildning i utbildningsledarskap är utformad för att förbereda nyckelledare i skoldistrikt och högskola eller universitet fakultet. Programmets primära inriktning är att förbereda ledare som är reflekterande proffs som utvecklar syn och förvärvar färdigheter för att reformera, förnya och förbättra skolor och skolsystem som odlar demokratiska lärande samhällen som värderar social rättvisa och rättvisa.

Programöversikt

Programmet är utformat för att förbereda ledande skolledare som kan identifiera och genomföra forskningsbaserade lösningar för höghävande praktikproblem inom ett PreK-12-skolområde. I en treårig sekvens av definierade kurser som avslutas med ett problem med praktikavhandling kommer deltagarna att fördjupa sina förmågor för att leda undervisningsförändringar, identifiera problem i praktiken och genomföra interventioner i sina lokala utbildningsorganisationer för att förbättra studentprestationen.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
January 2020
Heltid
96 - 99 öppettider
Online
Läs mer på svenska

Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursen för ett certifikat i autism är tillgängligt både som ett fristående certifikat eller ett område med betoning med Master of Education in Special Education. Hur som ... [+]

Autism Graduate Certificate Program

Kursen för ett certifikat i autism är tillgängligt både som ett fristående certifikat eller ett område med betoning med Master of Education in Special Education. Hur som helst är klasserna helt online.

Programbeskrivning

Graduate certifikat är avsedda att tillgodose de kompletterande utbildningsbehoven hos yrkesverksamma. Ett examensbevis program är en uppsättning kurser som ger djup kunskap i ett ämne. Den uppsättning kurser ger en sammanhängande kunskapsbas.

Programöversikt15 kredit timmarKursen avslutas onlineFörkunskapskrav: kandidatexamenSluttiden varierar. Studenter kan ta upp till tre lektioner varje termin och två varje sommar session, vilket gör slutförandetid varierar beroende på individ.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Kursen kan kombineras med en magisterexamen i specialundervisningAnsökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys examensbevis i bokhistoria och digitala humaniora hjälper till att möta det tydliga behovet av utbildning i digitala humaniora och historia av boke ... [+]

Bokhistoria och digitala humaniora

Texas Tech Universitys examensbevis i bokhistoria och digitala humaniora hjälper till att tillgodose det tydliga behovet av utbildning i digitala humaniora och historia av boken för doktorander över läroplanen. för personal i arbetskraften; och för att studera seniorer i humaniora som önskar bredda sina arbetsmöjligheter. Studenter kan anmäla sig till kurser för att förbereda sig för en karriär inom publicering, civil tjänst, industri, digital humaniora, biblioteksvetenskap eller akademin; utveckla nya kompetenser på arbetsplatsen eller komplettera befintliga färdigheter lära sig bästa metoder för att konvertera kulturartiklar till digital form; förstå förhållandet mellan tryckkultur, bokhistorik och textkritik; och utveckla eller förbättra pedagogiska eller tekniska färdigheter.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursen för Dövblind Graduate Certificate finns både som ett fristående certifikat eller ett fokusområde med Master of Education in Special Education. ... [+]

Dövblind Graduate Certificate

Kursen för Dövblind Graduate Certificate finns både som ett fristående certifikat eller ett fokusområde med Master of Education in Special Education. En helg på campusinstruktion tjänar som ett komplement till din onlineutbildning, vilket gör att du får det bästa av båda världarna: ett program du kan slutföra var du än är och ett personligt förhållande med instruktörer och andra studenter.

Programbeskrivning

Graduate certifikat är avsedda att tillgodose de kompletterande utbildningsbehoven hos yrkesverksamma. Ett examensbevis program är en uppsättning kurser som ger djup kunskap i ett ämne. Den uppsättning kurser ger en sammanhängande kunskapsbas.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vårt 12-timmars examensbevisprogram i digitala och sociala medier är utformat för att introducera erfarna kommunikationsprofessorer till teknik som förändrar ansiktet av ... [+]

Graduate Certificate in Advanced Digital

Vårt 12-timmars examensbevisprogram i digitala och sociala medier är utformat för att introducera erfarna kommunikationsprofessorer till teknik som förändrar ansiktet av kommunikation i ett ständigt växande globalt samhälle. Vårt program erbjuds uteslutande online för att tillgodose våra elevernas behov, varav de flesta är kommunikationspersonal. Våra studenter har upptagna jobb och personliga liv - de kräver tillgång till ett kvalitetsexamenprogram med den mest flexibla, praktiska leveransmetoden som finns tillgänglig.

Programöversikt12-timmars examensbevisprogram (1 obligatorisk kurs och 3 valfria)Förkunskapskrav: Kandidatexamen och 3,0 grundexamenObs! Studenter med mindre än en 3,0 grundnivå GPA krävs för att ta GRE.Studenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den 12-timmars Graduate Certificate in Essentials of Business ger verktyg för en mängd olika affärsområden, inklusive redovisning, ekonomi, förvaltning, ISQS och marknads ... [+]

Grundläggande av Business Graduate Certificate

Den 12-timmars Graduate Certificate in Essentials of Business ger verktyg för en mängd olika affärsområden, inklusive redovisning, ekonomi, förvaltning, ISQS och marknadsföring. Kurser i detta certifikat kan utnyttjas mot MBA-examen vid godkännande och kan användas som valfria ämnen i andra examensprogram.

Graduate Certificate

Rawls College of Business erkänner att många kvalificerade personer vill ha avancerad kunskap men kan inte begå sig till ett helt examensprogram. Ett intyg visar att en persons önskan att behärska sitt fält eller att söka ny kunskap om ett visst intresseområde. Kunskap som erhålls kan förbättra arbetsprestanda. Ett certifikat kan förbättra ett CV och hjälpa individen att sticka ut på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den 15-timmars Graduate Certificate in Teacher Leadership ökar ledarskapsförmåga i datastyrt beslutsfattande, instruktionsledarskap, kommunikation och mentorskap för lära ... [+]

Lärarledarskap Graduate Certificate

Den 15-timmars Graduate Certificate in Teacher Leadership ökar ledarskapsförmåga i datastyrt beslutsfattande, instruktionsledarskap, kommunikation och mentorskap för lärare som strävar efter att utföra lärarledningsuppgifter mer effektivt. Certifikatet kan genomföras innan de ingår i masterprogrammet eller som en del av masterprogrammet.

FörkunskapskravHåll en lärares certifikatDemonstrerad rekord av studentförbättringKandidatexamen

EDLD-fakulteten lovar att lära eleverna vara lärarledare som:

Samarbeta med andra för att ge skolförbättring i undervisning avSkapa en kultur av förbättring genom kommunikationIdentifiera områden för förbättrings- och implementeringsutmaningar genom data och kommunikation av dataOdla högpresterande lärare och lärarlag.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate Certificate in Mathematics är ett online 18-timmars certifikat utformat för alla med en magisterexamen eller doktorsexamen som vill öka masternivå i matematik, s ... [+]

Matematik

Graduate Certificate in Mathematics är ett online 18-timmars certifikat utformat för alla med en magisterexamen eller doktorsexamen som vill öka masternivå i matematik, särskilt in-service lärare som vill lära sig dubbla krediter i gymnasiet eller lära på en junior college.

Programöversikt18 kredit timmarDe flesta kurser erbjuds online Vissa kurser erbjuds emellertid bara ansikte mot ansikte i Lubbock.Förkunskapskrav: Magister- eller doktorsexamen och har slutfört Calculus 1, Calculus 2 och Linear Algebra med godkänd kurs.Studenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
18 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's College of Education erbjuder ett onlineapplicerat beteendeanalys Graduate Certificate som är utformat för att uppfylla BCBA® programmatiska k ... [+]

Tillämpad beteendeanalys Graduate Certificate

Acceptera nya studenter för hösten 2018 och våren 2019

Texas Tech University's College of Education erbjuder ett onlineapplicerat beteendeanalys Graduate Certificate som är utformat för att uppfylla BCBA® programmatiska krav. Kursen är tillgänglig som ett fristående certifikat eller som ett fokusområde med en online master i utbildning i specialundervisning.

Programöversikt18 kredit timmarKursen avslutad onlineFörkunskapskrav: kandidatexamenSluttid är ungefär ett år. Studenterna måste slutföra EDSP 5303 innan de tar ytterligare kurser i sekvensen. Högst två kurser i sekvensen får tas samtidigt.När de är antagna kommer studenterna att tilldelas en kohort för att slutföra kursföljden.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
1 år
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate Certificate in Teaching Technical Communication, som erbjuds av Department of English, hjälper studenter som vill bygga sina referenser som lärare av teknisk kom ... [+]

Undervisning Teknisk Kommunikation Graduate Certificate

Graduate Certificate in Teaching Technical Communication, som erbjuds av Department of English, hjälper studenter som vill bygga sina referenser som lärare av teknisk kommunikation. I synnerhet är det utformat för att tjäna studenter som vill återställa sina engelska grader för att utveckla pedagogisk kompetens inom teknisk kommunikation och att stödja internationella institutioner som behöver ge fakulteten och eleverna instruktioner om hur man undervisar teknisk kommunikation. Certifikatet kräver minst 15 timmar av antingen online eller på plats kurser, inklusive två kurser i teoretiska grunden för teknisk kommunikation och retorik och en tredje kurs om undervisning teknisk och professionell kommunikation. Studenter väljer två valfria kurser i Teknisk Kommunikation och Retorikprogram för att slutföra certifikatet-ett från avancerade teoriekurser och den andra från avancerade kurser.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
15 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ungdomsprogrammet Management Graduate Certificate är utformat för att hjälpa ungdomar att träna individer under det andra decenniet av livet med de färdigheter som krävs ... [+]

Ungdomsprogramledning Graduate Certificate

Ungdomsprogrammet Management Graduate Certificate är utformat för att hjälpa ungdomar att träna individer under det andra decenniet av livet med de färdigheter som krävs för en lyckad övergång till vuxen ålder. Målgruppen är yrkesverksamma som antingen arbetar direkt med ungdomar och unga vuxna eller är involverade i utbildning och forskning relaterad till ungdomar. Great Plains IDEA är den enda alliansen för offentliga universitet att erbjuda ett unionsspecifikationscertifikat helt online. Programmet tar itu med behovet av avancerad utbildning i ungdomsfrågor och gör det genom en styrka baserad på läroplaner.

Programöversikt... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ungdomsutvecklingsspecialist Graduate Certificate är utformat för att hjälpa ungdomar att träna individer under det andra decenniet av livet med de färdigheter som krävs ... [+]

Ungdomsutveckling Graduate Certificate

Ungdomsutvecklingsspecialist Graduate Certificate är utformat för att hjälpa ungdomar att träna individer under det andra decenniet av livet med de färdigheter som krävs för en lyckad övergång till vuxen ålder. Målgruppen är yrkesverksamma som antingen arbetar direkt med ungdomar och unga vuxna eller är involverade i utbildning och forskning relaterad till ungdomar. Great Plains IDEA är den enda alliansen för offentliga universitet att erbjuda ett unionsspecifikationscertifikat helt online. Programmet tar itu med behovet av avancerad utbildning i ungdomsfrågor och gör det genom en styrka baserad på läroplaner.

Programöversikt

Detta program är den enda online-graden som endast fokuserar på ungdomsutveckling. Eleverna kommer att fördjupa sig i en styrka som bygger på styrkor, ett tillvägagångssätt som är högt efterfrågat rikstäckande och lär sig en metod som stöder ungdomar, vilket gör det möjligt för dem att bli socialt, känslomässigt och kognitivt kompetenta vuxna.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys examensbevis i välgörande finansiell planering är avsedd för dem som vill utveckla en specialitet inom området planerat att ge, bland annat komplex ... [+]

Välgörenhetsplanering

Texas Tech Universitys examensbevis i välgörande finansiell planering är avsedd för dem som vill utveckla en specialitet inom området planerat att ge, bland annat komplexa tekniker som inbegriper privata stiftelser, välgörenhetsresursförtroende, välgörenhetsförtroendeförvaltare, givarerådgivna medel, livförsäkring och återstående intressen. Studenterna kommer också att granska och diskutera den senaste akademiska forskningen om välgörande motiveringar och insamlingsstrategier.

Programöversikt12 kredit timmarFörkunskapskrav: kandidatexamenAlla kurser kan slutföras på nätet, inga campusbesök krävs. Sluttiden varierar. Sekvensen av fyra kurser kommer vanligtvis att erbjudas varje läsår, även om eleverna inte behöver slutföra hela programmet inom ett enda läsår.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
12 öppettider
Online
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Texas Tech University Worldwide eLearning

120-timmars Bachelor of General Studies är ett utmanande och givande alternativ för studenter som önskar en större grad av flexibilitet i sin studie. Som en tvärvetenskap ... [+]

Bachelor i Allmänna Studier, BGS

120-timmars Bachelor of General Studies är ett utmanande och givande alternativ för studenter som önskar en större grad av flexibilitet i sin studie. Som en tvärvetenskaplig examen är den inte baserad på en specifik majoritet eller mindre. Istället består studentens läroplan av kurser från tre studieområden som måste väljas från etablerade minderåriga som är erkända i Texas Tech Catalog. Två av de tre studieområdena ska administreras av College of Arts

En väldesignad BGS-grad kan hjälpa en student att förbereda sig för att driva ett visst intellektuellt intresse, en professionell ambition eller en doktorandstudie. De tre studieområdena utgör en sammanhängande specialisering som inte är tillgänglig någon annanstans på universitetet som en organiserad studieplan.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
120 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Universitetsstudier är en tvärvetenskaplig huvudämne som främjar nya områden för lärande och upptäckt genom att underlätta studenten att lära sig över avdelningen och hög ... [+]

Kandidatexamen i konst eller vetenskap i universitetsstudier (BUS)

Universitetsstudier är en tvärvetenskaplig huvudämne som främjar nya områden för lärande och upptäckt genom att underlätta studenten att lära sig över avdelningen och högskolans gränser. Administreras av avdelningen för grundutbildning och studentfrågor inom Provosts kontor, erbjuder en kandidatexamen eller kandidatexamen i universitetsstudier en unik studieutbildning som ger studenterna flexibilitet i valet av tre distinkta studieområden. Varje område kallas för en "koncentration". Även om de tre koncentrationerna finns som separata program inom universitetet, är de normalt inte tillgängliga som en kombination av kurser i ett existerande examen. Till exempel kan en elev fokusera på en specialisering i miljöjournalistik med koncentrationer i journalistik, växt- och markvetenskap samt miljö toxikologi. Varje område finns i olika högskolor som en del av separata utbildningar, men endast en huvudstudie i universitetsstudier gör att studenterna kan studera de tre koncentrationerna som en enhet.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
120 öppettider
Online
Läs mer på svenska

Kurser

Texas Tech University Worldwide eLearning

Integrativa studier är ett sätt att svara på frågor, lösa problem och ta itu med nutida sociala problem från flera perspektiv. ... [+]

Integrativa studier

Integrativa studier är ett sätt att svara på frågor, lösa problem och ta itu med nutida sociala problem från flera perspektiv.

Programöversikt

Integrativa studier elever utvecklar de intellektuella verktyg som behövs för att bygga broar över akademiska discipliner och tillämpa sina kunskaper, innovationer och kunskaper i olika akademiska och praktiska miljöer. I kärnklasser utvecklar studenter portföljen artefakter som visar sina individuella färdigheter, intressen och talanger. Denna portfölj och tillämpad inlärningserfarenhet ger varje student värdefulla resurser för flexibel, individualiserad karriärplanering och utveckling.

Integrerande studier som en koncentration... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-minor inom lantbruksledarskap erbjuds av Institutionen för lantbruksutbildning ... [+]

Mindre inom jordbruksledarskap

Texas Tech Universitys online-minor inom lantbruksledarskap erbjuds av Institutionen för lantbruksutbildning

Programöversikt

Jordbruksledarskap förbereder eleverna att ingå ett brett utbud av karriärer antingen inom den offentliga sektorn (lagstiftande assistenter, jordbruksbyråer) eller den privata sektorn (utbildning och utveckling, ledning eller försäljning inom jordbruks-, livsmedels- och naturresursindustrin)

Ansökningsprocess

För att bedriva en minor i lantbruksledarskap borde studenterna först kontakta sin akademiska rådgivare. Både akademiska rådgivare och rådgivare i Studenttjänstcentret för universitetsstudier ska arbeta med studenten för att slutföra processen som krävs för att deklarera en mindreårig.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
18 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kurser i Human Resource Development-programmet bygger på teori från sociala och beteendevetenskapliga samt organisatoriska ledarskap. ... [+]

Utveckling av mänskliga resurser

HRDV-läroplanen fokuserar på de kunskaper och kunskaper som krävs för att interagera med människor i olika arbetsinställningar.

Programöversikt

Kurser i Human Resource Development-programmet bygger på teori från sociala och beteendevetenskapliga samt organisatoriska ledarskap. HRDV-kurser är utformade för att hjälpa studenter att förstå och ta itu med problem som konfronterar både individer och organisationer. Coursework fokuserar på ämnesområden på arbetsplatsen, som mänskliga relationer och kommunikation, utbildning och utveckling, personalkunskaper och strategier och ledarskap på arbetsplatsen.

Ansökningsprocess

För att driva en minderårig i Human Resource Development bör du först kontakta din akademiska rådgivare. Både din akademiska rådgivare och rådgivare i Studenttjänstcentret för universitetsstudier kommer att arbeta med dig för att slutföra processen som krävs för att deklarera din minderåriga.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
18 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sätta upp dig själv för att lyckas genom att inkludera en personlig finansminor i ditt utbildningsprogram så att du kan förverkliga dina egna finansiella mål och undvika ... [+]

Privatekonomi

Sätta upp dig själv för att lyckas genom att inkludera en personlig finansminor i ditt utbildningsprogram så att du kan förverkliga dina egna finansiella mål och undvika onödig risk och skuld.

Programöversikt

Vad händer om du kan starta din karriär med färdigheterna att fatta bra beslut om din personliga inkomst och använda samma kunskaper för att förbättra din anställbarhet? Välj en Personal Finance-minor och du får möjlighet att lära dig de färdigheter du behöver för att lyckas hantera din personliga ekonomi, hjälpa andra och förbättra dina karriärmöjligheter (den här mindreheten ger utbildningskraven för AFC ® (Accredited Financial Counselor) beteckning.)... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
18 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Varje yrke kräver kommunikationsförmåga. Människor med utmärkt kommunikationsförmåga får jobb och kampanjer. En minor i teknisk kommunikation kan hjälpa dig att lära dig ... [+]

Mindre inom teknisk kommunikation

Varje yrke kräver kommunikationsförmåga. Människor med utmärkt kommunikationsförmåga får jobb och kampanjer. En minor i teknisk kommunikation kan hjälpa dig att lära dig de färdigheter du behöver för att lyckas, oavsett var ditt yrkesliv tar dig.

Programöversikt

Oavsett din huvudämne kan en minor i teknisk kommunikation:

Lär dig att skärpa alla former av skriftlig kommunikation - och ge den största möjliga inverkan på världen.Ge dig verktygen att kommunicera med människor från alla håll i världen och från hela världen.Underlätta din förmåga att arbeta i ett lag.Visa dig hur du använder teknik för att skapa förståelse.Ge dig möjlighet att lära av världsklass fakultet.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den mindre i vindkraft (18 kredit timmar) finns också som ett koncentrationsområde för studenter som bedriver en kandidatexamen i allmänna studier. ... [+]

Wind Energy Minor Program

Den mindre i vindkraft (18 kredit timmar) finns också som ett koncentrationsområde för studenter som bedriver en kandidatexamen i allmänna studier.

Programöversikt

Denna minor består av 18 timmars grundkurser i vindkraft. Alla kurser måste godkännas av en vindkraftsrådgivare och en betyg på C eller bättre uppnådd i varje kurs. Vindkraft är ett tvärvetenskapligt fält och vissa begrepp kräver en bakgrund i kalkyl och fysik.

Ansökningsprocess

För att driva en minor i vindenergi måste du slutföra formuläret Wind Energy Minor och omvandla det till UC Advising Center när du har fått godkännande från din rådgivare. Observera: Studenter som inte antas till Texas Tech University måste först söka Texas Tech innan de anmäls till kurser.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
18 öppettider
Online
Läs mer på svenska

MA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Magisterexamen i strategisk kommunikation och innovation, som erbjuds av Högskolan för media och kommunikation, är inriktad på att förbereda studenter för högre nivåer so ... [+]

Master of Arts i strategisk kommunikation och innovation

Magisterexamen i strategisk kommunikation och innovation, som erbjuds av Högskolan för media och kommunikation, är inriktad på att förbereda studenter för högre nivåer som strategiska kommunikatörer i dagens globala och digitala miljö.

Programöversikt

Vårt program erbjuds uteslutande online för att tillgodose våra elevernas behov, varav de flesta är kommunikationspersonal. Våra studenter har upptagna jobb och personliga liv - de kräver tillgång till ett kvalitetsexamenprogram med den mest flexibla, praktiska leveransmetoden som finns tillgänglig.

30 timmar magisterprogram (7 obligatoriska kurser och 3 valfria)Kursen avslutas online.Förkunskapskrav: kandidatexamen och 3,0 grader GPAObs! Studenter med mindre än en 3,0 grundnivå GPA krävs för att ta GRE.Studenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.AnsökningsprocessTrots att det inte finns någon ansökningsfrist, uppmanas de framstående studenterna att skicka in alla ansökningsmaterial minst tre månader före projicerad inledande registrering.Ansök på Texas Tech University's Graduate School som en masterstudent.När du blir ombedd att välja en major, se till att du väljer "Strategisk kommunikation"Slutför kandidatprogrammet.$ 60 första ansökningsavgift eller $ 50 för varje efterföljande ansökan (inklusive ändringar av inmatningsdatum, tillägg / ändra programförfrågningar eller återtagningsförfrågningar).Internationella studenter måste också lämna in ett prov på engelska som ett utländsk språk (TOEFL) poäng till forskarskolan. Poängen måste vara mindre än två år vid ansökan.Ansök på Texas Tech Universitys College of Media and Communication.Sökande... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
30 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-Master of Arts i teknisk kommunikation, som erbjuds av Engelska institutionen, är ett utmärkt sätt att visa din förmåga att hantera tekniska ... [+]

Master of Arts i teknisk kommunikation

Texas Tech Universitys online-Master of Arts i teknisk kommunikation, som erbjuds av Engelska institutionen, är ett utmärkt sätt att visa din förmåga att hantera tekniska kommunikationsförmåga för industrins positioner inom teknisk skrivning, skrivning, redigering och hantering - eller för vidareutbildning. Särskilda mål för studier inkluderar kunskap om historia, teori, forskning, genrer, principer, tekniker och praxis inom teknisk kommunikation.

Programmet betonar fem breda stipendier inom sitt stipendium, kurs och initiativ:

Retorik, komposition och teknikTeknisk kommunikationRetorik för vetenskap och vårdTeknik, kultur och retorikVisuell retorik, ny media och användarcentrerad design.... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Tvärvetenskapliga studier vid Texas Tech University gör det möjligt för forskarstuderande att utforma en examen som integrerar områden och kurser från befintliga högskolo ... [+]

Master of Arts i tvärvetenskapliga studier

Texas Tech Universitys konstmästare i tvärvetenskapliga studier erbjuds av forskarskolan. Tvärvetenskapliga studier vid Texas Tech University gör det möjligt för forskarstuderande att utforma en examen som integrerar områden och kurser från befintliga högskolor och program. Syftet med denna integration gör att eleverna kan skapa ett program som bäst passar deras intressen och karriärförhoppningar som kanske inte definieras i traditionella disciplinära gränser.

Programöversikt

Online Master of Arts i tvärvetenskaplig studier är ett examensprogram som är avsett för studenter som vill fortsätta på utbildningsnivå, men söker inte specialiserad utbildning koncentrerad till ett traditionellt huvudområde. Detta program är inte ett substitut för en traditionell magisterexamen; Det är snarare utformat för studenter med bredare intressen inom flera områden eller för dem vars karriärmål inte matchar helt med en enda identifierbar akademisk enhet eller avdelning. Tonvikten läggs på fortsatt intellektuell och kulturell utveckling i ett ständigt föränderligt samhälle där nya karriärintressen kan sträcka sig över flera traditionella specialiseringar.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kandidatexamen på engelska är utformad för att ge bred allmän kunskap om litteratur och språk samt kunskap om fältets principer och tekniker. ... [+]

Master of Arts på engelska

Online Master of Arts-programmet på engelska, som erbjuds av Engelska avdelningen, är detsamma som på platsen med ett annat leveranssätt (elektroniskt vs. ansikte mot ansikte). Kraven på MA online kommer att vara desamma som för studenter på campus. Ansökningsprocessen är densamma. Godkända MA-studenter kan ta kurser antingen online eller ansikte mot ansikte.

Programöversikt

Kandidatexamen på engelska är utformad för att ge bred allmän kunskap om litteratur och språk samt kunskap om fältets principer och tekniker. Genom dedikerad studie och vår läroplan för professionell utveckling hjälper vi våra elever att utveckla och visa väsentliga kommunikationsförmåga. Studenter som söker magisterexamen på engelska måste slutföra 36 terminstudier, inklusive följande krav:... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-mastergrad i familje- och konsumentvetenskap Utbildning är möjlig genom ett konsortium av universitet som heter Interactive Distance Educati ... [+]

Civilingenjör i familje- och konsumentvetenskapliga utbildningen

Texas Tech Universitys online-mastergrad i familje- och konsumentvetenskap Utbildning är möjlig genom ett konsortium av universitet som heter Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA). Flera universitet har kommit ihop för att erbjuda online-post-baccalaureate-program till studenter vars familjer eller karriärer har hindrat dem från att slutföra en examen på campus. Konsortieavtalet tillåter studenter att ta kurser som erbjuds av flera institutioner för en standardundervisning för att slutföra ett program.

Programöversikt38 - 41 kredit timmar över en treårsperiodÄven om eleverna kan ta kurser från flera institutioner, är examensbevisande institution ansvarig för att placera studenter för praktik och praktik.Kursen avslutas online.Förkunskapskrav: kandidatexamen i familje- och konsumentvetenskapens innehålls specialisering eller ett relaterat områdeProgrammet uppfyller kraven för de studenter som söker inledande lärarutbildning / licens i Familje- och konsumentvetenskaplig utbildning.Studenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
3 år
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Magisterexamen i lantbrukskommunikation är utformad för att förbereda kandidater för inresa eller framsteg i en rad olika medier, marknadsföring och PR. Detta program ger ... [+]

Civilingenjör i lantbrukskommunikation

Magisterexamen i lantbrukskommunikation är utformad för att förbereda kandidater för inresa eller framsteg i en rad olika medier, marknadsföring och PR. Detta program ger också utveckling av professionella kommunikationsförmåga för relaterad karriär inom agribusiness, statlig service, utbildning och förlängning. Magisterexamen i lantbrukskommunikation ger ett flexibelt program som kan skräddarsys för att möta varje students unika situation. Specialiseringsområden som marknadsföring, massmedia och PR är också tillgängliga genom samarbete med Högskolan för media och kommunikation.

Detta examen är främst avsedd för studenter som går med en kandidatexamen i jordbrukskommunikation, journalistik, jordbrukskommunikation / journalistik, reklam, sändning, PR eller relaterade områden. De studenter som går in utan en jordbruksrelaterad kommunikationskraven måste skriva nyhetsbrev som en av deras valbara kurser. Studenter med en grundutbildning utanför dessa områden kan dock fortsätta med denna examen.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-magisterexamen i programvaruteknik ger studenterna en grundlig grund i definitionen, utvecklingen och underhållet av komplexa mjukvarusystem ... [+]

Civilingenjör i programvaruteknik

Texas Tech Universitys online-magisterexamen i programvaruteknik ger studenterna en grundlig grund i definitionen, utvecklingen och underhållet av komplexa mjukvarusystem som använder traditionella teknikprocessmetoder.

Examensplanen specificerar information, t.ex. vid masterprojektplanen: avhandlingens rådgivande kommitté, avhandlingens titel och de kurser som ska tas. Högskolan kräver att examensplanen lämnas in under den första terminen av studien. Det fungerar också som ansökan om antagning till kandidat. Se grundutbildningen

För avhandlingsplanen ska studenterna göra allt för att hitta en uppsatsrådgivare inom ett forskningsområde som är förenligt med sina intressen så snart som möjligt. Examensrådgivare kan kräva att eleverna tar vissa kurser för att förbereda studenten för forskning. Därför bör eleverna ge uppsatsrådgivaren möjlighet till hjälp vid val av kurser för sin examensplan.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University Online Master of Science i System och Engineering Management är utformad för att möta den växande efterfrågan på chefer med stark teknisk, vetenskap ... [+]

Master of Science in Systems

Texas Tech University Online Master of Science i System och Engineering Management är utformad för att möta den växande efterfrågan på chefer med stark teknisk, vetenskaplig och teknisk bakgrund samt en bra grundning i ledning och finansiella frågor.

Programmet som leder till Master of Science i System och Engineering Management (MS SEM) genom Industrial Engineering avdelningen är utformad för att möta den växande efterfrågan på tekniska chefer med stark teknisk, vetenskaplig och teknisk bakgrund samt en bra grundning i ledning och ekonomi frågor. MS SEM-programmet har en professionell inriktning och ger möjlighet till studenter med en icke-IE grundutbildning för att få utbildad utbildning på sina specialområden och att samtidigt få teknisk utbildning.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
30 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Under hela programmet kommer studenterna att fokusera på utmaningar och metoder inom genetik och avel, fortplantning, bioteknik, produktion, hantering, hantering och lagr ... [+]

Civilingenjör i trädgårdsodling

Under hela programmet kommer studenterna att fokusera på utmaningar och metoder inom genetik och avel, fortplantning, bioteknik, produktion, hantering, hantering och lagring, marknadsföring och utnyttjande av prydnadsväxter både inomhus och utomhus. Texas Tech Universitys online Master of Science in Horticulture ger eleverna den pedagogiska erfarenheten som de behöver för att utmärka sig i både kurser och karriär.

Programöversikt36 kredittimmar minimum, en avhandling alternativ är tillgängligKursen avslutas online.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Utbildare, anställda av statliga och federala myndigheter, förlängningsagenter och anställda av privata företag: Texas Tech University: s högskolan för lantbruksvetenskap ... [+]

Magisterexamen i lantbruksutbildning

Utbildare, anställda av statliga och federala myndigheter, förlängningsagenter och anställda av privata företag: Texas Tech University: s högskolan för lantbruksvetenskap och naturresurser erbjuder en online magisterexamen i lantbruksutbildning som är utformad för att förse dig med de färdigheter som krävs för att gå vidare till ett ledarskap placera.

Magisterexamen i lantbruksutbildning är utformad för att förbereda kandidater för undervisning, forskning, förlängning, ledarskap och administrativa positioner inom den offentliga och privata sektorn. Programmet liknar på-campus-masternivå i lantbruksutbildning. Studerande i magisterprogrammet fokuserar på en kärna av jordbruksutbildningskurser tillsammans med tonvikt vid utformning av utbildnings- / utbildningsprogram, professionell presentationstillägg, ledarskapsutveckling, undervisning / träningsmetoder och interpersonell kommunikation.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Växt- och markvetenskap omfattar studier av växtgenetik, avel, bioteknik, molekylärbiologi, fysiologi, biokemi, ogrässkontroll och växtförvaltning som tillämpas på effekt ... [+]

Master of Science i växt- och markvetenskap

Växt- och markvetenskap omfattar studier av växtgenetik, avel, bioteknik, molekylärbiologi, fysiologi, biokemi, ogrässkontroll och växtförvaltning som tillämpas på effektiv och ekonomisk produktion av fältgrödor. Texas Tech Universitys online-magisterexamen i växt- och markvetenskap tillåter studenter att studera hur man använder och hanterar tillämpningen av biologiska, kemiska och fysiska vetenskaper med avseende på naturliga och mänskliga miljöer.

Programöversikt36 högskolepoäng, icke-examensprogramKursen avslutas online.Examination krävs under examensperioden.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt. Läs mer om skillnaden mellan deltid och heltid Student status ..Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Specialiseringsområdena omfattar:SkördevetenskapVäxtskyddJordvetenskapFibrer och biopolymererAnsökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-ingenjörsingenjör, som erbjuds av Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, är ett tvärvetenskapligt examensprogram utformat för att ut ... [+]

Civilingenjör

Texas Tech Universitys online-ingenjörsingenjör, som erbjuds av Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, är ett tvärvetenskapligt examensprogram utformat för att utöva ingenjörer. Studenter kan välja en av flera spår inom olika tekniska discipliner eller utforma sitt eget studieprogram genom att kombinera krediter från flera olika tekniska program, vilket säkerställer att studenterna får en väl avrundad kunskap om teknikområdet.

Programmet som leder till Master of Engineering (MEN) grad är en tvärvetenskaplig, icke-examensexamen. Männen är främst avsedda för att utöva ingenjörer. För sådana praktikande ingenjörer kan krediter för doktorandarbete som fullbordas i bosättning vid annan ackrediterad forskarskola accepteras för så mycket som 15 timmar av de 36 terminekrav som krävs för civilingenjörsexamen. Allt arbete som krediteras mot examen måste fyllas i inom nio kalenderår. Förutom de regler som gäller för antagning till forskarskolan krävs en kandidatexamen i ingenjörskonst, eller motsvarande, för ingång till civilingenjörsprogrammet.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-civilingenjör erbjuds av Institutionen för civilingenjör. En student i civilingenjörsingenjörer kommer initialt att specialisera sig inom hu ... [+]

Civilingenjörsingenjör

Texas Tech Universitys online-civilingenjör erbjuds av Institutionen för civilingenjör. En student i civilingenjörsingenjörer kommer initialt att specialisera sig inom huvudområdet för strukturteknik eller inom byggteknik och -ledning inom detta examensarbete. Det finns tre olika alternativ: ett avhandlingsalternativ, ett rapportalternativ och ett alternativ för kursen.

Programöversikt

Från att utforma moderna skyskrapor för att säkerställa rent dricksvatten påverkar civilingenjörerna och miljöingenjörerna livskvalitet och allmän säkerhet.

Texas Tech fakulteten har kompetens inom design av byggnader, skydd och broar; minskning av vindstörjskador förnybara vindkraftsystem; avloppsrening, hantering av farligt avfall, översvämning och hantering av vattenresurser.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Med inriktning på praktiska tillämpningar av vetenskap och teknik - särskilt genom avdelningen specialiserade tre-kursslab och programvaru-sekvensen - gör maskiningenjörs ... [+]

Magister i maskinteknik

Texas Tech Universitys online-maskinhögskolan, som erbjuds av Institutionen för teknik i Whitacre College of Engineering, är ett examensprogram med specialisering inom områdena (a) Material och Mekanik, och (b) Design. Tvågraderingsalternativ är tillgängliga, nämligen rapportalternativet och kursalternativet.

Programöversikt

Med inriktning på praktiska tillämpningar av vetenskap och teknik - särskilt genom avdelningen specialiserade tre-kursslab och programvaru-sekvensen - gör maskiningenjörsexamen studenter en betydande inverkan på industrin och den akademiska världen vid ankomsten.

Graduate studenter få insikter och hjälpa till att avancera tekniska linjer genom unika kurser som utvecklats av fakultetens medlemmar och genom externt finansierad forskning om pressande frågor och tekniska framsteg.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Magisterna i utbildning i läroplan och instruktioner, som erbjuds av College of Education, tillåter studenter att söka en avancerad examen i en mängd olika specialisering ... [+]

Master of Education i läroplan och instruktioner

Magisterna i utbildning i läroplan och instruktioner, som erbjuds av College of Education, tillåter studenter att söka en avancerad examen i en mängd olika specialiseringar. Programmet fokuserar på utbildningsfrågor som ett forskningsområde och utvecklar styrkor inom områdena förståelse och hantering av de komplexa och flera frågorna som påverkar kursplansteori, design, utveckling, leverans, bedömning och utvärdering.

Programöversikt36 timmar magisterprogram med eller utan avhandling3 timmars forskning3 timmar högskolestiftelser15 timmar från specialiseringskoncentrationen15 timmar av C.Avhandling alternativ: 9 timmar av CKursen avslutas online.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University s master i utbildning i utbildningsledarskap och huvudämne Professional Certification Preparation Programmet är utformat för arbetslärare intressera ... [+]

Master of Education i utbildningsledarskap och huvudämne Professional Certification Preparation Program

Texas Tech University s master i utbildning i utbildningsledarskap och huvudämne Professional Certification Preparation Programmet är utformat för arbetslärare intresserade av att bedriva karriär som grundskolans eller gymnasieskolans huvudmän i Texas.

Utbildningsledare

Fakulteten för utbildningsledarskapsprogrammet är inblandat i ett antal pågående "universitet - K-12 skolpartnerskap" -aktiviteter för att direkt tjäna ledarskapsutvecklingen för regionala K-12-lärare, bland annat: EDLD Summer Leadership Institute; och det nya LISD-TTU-huvudprogrammet.

Uppmärksamma nya pedagogiska ledarskaps kandidater: Det nya TExES Principal 268-testet kommer att innehålla både multipelval och konstruerad respons och tas i bruk i december 2018. Kandidater kommer också att behöva slutföra Prestationsbedömningen för skolledare (PASL) 2019. För att förbereda den nya TExES-principbedömningen ska utbildningsprogrammet inte acceptera ansökningar för våren 2018.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Education online-programmet i högre utbildning (M.Ed.), som erbjuds av College of Education, ger möjligheter till personer som söker karriär inom medelhantering ... [+]

Master of Education in Higher Education

Master of Education online-programmet i högre utbildning (M.Ed.), som erbjuds av College of Education, ger möjligheter till personer som söker karriär inom medelhantering och ledarskapsställningar vid gemenskapskollegier och fyraåriga högskolor och universitet. Det tvååriga programmet består av 36 examenstimmar och erbjuds i en föreskriven kohortmodell.

Kvalificerade sökande bör helst ha erfarenhet av att arbeta med eller ha direkt tillgång till antingen ett offentligt eller privat tvåårigt eller fyraårigt högre utbildningsinstitut eller statligt eller federalt utbildningsorgan med högre utbildning. Framgångsrika sökande behöver direkt tillgång till en högskolestudie för att framgångsrikt kunna genomföra valda kursuppdrag.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University Online Master of Education in Instructional Technology, som erbjuds av College of Education, är utformad för lärare och utbildare som vill utöka sin ... [+]

Master of Education in Instructional Technology

Online-lärande på K-12-nivå, högre utbildning och utbildning inom den privata sektorn är en väletablerad trend. Texas Tech University Online Master of Education in Instructional Technology, som erbjuds av College of Education, är utformad för lärare och utbildare som vill utöka sin kunskap och bli Internetbaserade instruktörer, instruktionsdesigners och chefer på distansutbildningsprogram.

Programöversikt39 kredit timmarKurser erbjuds över en tvåårsperiod. Studenter brukar ta två kurser per termin.Kursen avslutas online.Förkunskapskrav: kandidatexamenStudenter måste genomföra en omfattande undersökning för att slutföra programmet.Studenterna är inte skyldiga att anmäla sig till ett visst antal kurser varje termin, så att färdigställandeperioden varierar individuellt.Semesterbaserade kurser anpassas till Academic Calendar of Texas Tech University. Nya studenter kan anmäla sig i början av något av de fyra terminerna under hela året.Ansökningsprocess... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
39 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University Online Master of Education i Special Education, som erbjuds av College of Education, låter dig välja mellan ett av sju olika viktiga områden, vilket ... [+]

Master of Education in Special Education

Texas Tech University Online Master of Education i Special Education, som erbjuds av College of Education, låter dig välja mellan ett av sju olika viktiga områden, vilket ger dig alternativ som uppfyller dina karriärmål och personliga intressen.

Programöversikt

OMFATTNINGSOMRÅDEN:

Autism

36 kredit timmarFörkunskaper: kandidatexamenKursen avslutas online

Tillämpad beteendeanalys

Acceptera nya studenter för hösten 2018 och våren 2019

36 kredit timmarFörkunskapskrav: kandidatexamenKursen avslutas online.Kontakta Behavior Analyst Certification Board, Inc., för information om nationella certifieringsbehov. Kursens godkännandenummer för Texas Tech University är # 4111.... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
36 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Civilingenjörsexamen i industriell ingenjörskonst, som erbjuds av Institutionen för industriell teknik, förbereder kompetenta industriingenjörer och ingenjörsekonomer för ... [+]

Master of Industrial Engineering

Civilingenjörsexamen i industriell ingenjörskonst, som erbjuds av Institutionen för industriell teknik, förbereder kompetenta industriingenjörer och ingenjörsekonomer för industri, konsult, universitetsundervisning och forskning.

Programöversikt

Red Raider industriella ingenjörer får erfarenhet av de traditionella användningsområdena för tillämpning av applikationer, teknikledning, försörjningskedja och logistik, transport, biobränslen och ergonomi och mänskliga faktorer, men bygger vidare på den kunskapen för att integrera beslutsstödsystem och färdigheter som uppnås genom kursprojekt, seniorprojekt och avdelningens unika entreprenörskapscertifikat. Institutionen utvecklar också forskning och kurs i nya områden av avancerad och additiv tillverkning integrerad med hjälp av en systeminriktning.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
August 2019
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den professionella vetenskapliga masterns examen (PSM) inom miljöhållbarhet och naturresurshantering, som erbjuds av forskarskolan, är en tvärvetenskaplig examen som förb ... [+]

Professionell vetenskap Magisterexamen inom miljöhållbarhet och naturresurshantering

Den professionella vetenskapliga masterns examen (PSM) inom miljöhållbarhet och naturresurshantering, som erbjuds av forskarskolan, är en tvärvetenskaplig examen som förbereder akademiker för vetenskapskarriärer inom företags-, regerings- eller ideella sektorer och fokuserar på hållbarhetsvetenskap som det gäller för naturresurser och miljö.

Programöversikt

Professional Science Master grad kombinerar forskarutbildning i vetenskap med utbildning i ledning, lagarbete, ekonomisk förståelse, marknadsföringskoncept och kommunikationsförmåga som krävs för en framgångsrik professionell karriär.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska

PhD

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University Online doktor i filosofi i familje- och konsumentvetenskap Utbildning erbjuds av avdelningen för familj ... [+]

Filosofie doktor i familje- och konsumentvetenskaplig utbildning

Texas Tech University Online doktor i filosofi i familje- och konsumentvetenskap Utbildning erbjuds av avdelningen för familj

Tjäna en en-of-a-kind grad-landets enda Ph.D. i familje- och konsumentvetenskap

Texas Tech University erbjuder nationens enda familje- och konsumentvetenskap Ph.D. program.

Vi är engagerade i att utbilda nästa generations universitetsfakultetsmedlemmar inom familje- och konsumentvetenskap. Om du söker en akademisk karriär, ger Texas Techs doktorand dig den mest avancerade akademiska träningen, den mest framstående fakulteten och den starkaste professionella grunden för något program i landet.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Målet med doktorsprogrammet i specialutbildning är att förbereda ledarskapspersonal för att hjälpa till att forma framtiden för specialutbildning. Programmet fokuserar på ... [+]

Filosofie doktor i specialutbildning

Texas Techs online doktor i filosofi inom specialundervisning erbjuds av College of Education. Målet med doktorsprogrammet i specialutbildning är att förbereda ledarskapspersonal för att hjälpa till att forma framtiden för specialutbildning. Programmet fokuserar på resultat som ska förbereda kandidater inom forskning, lärarutbildning, programutveckling och utvärdering.

Programöversikt

Specialprogrammet ger kurs i certifieringsområdena för generisk specialutbildning, pedagogisk diagnostik, synfel och dövutbildning. Studerande i specialutbildningen är beredda att arbeta med personer med funktionshinder i en rad olika inställningar, inklusive offentliga skolor, högre utbildning och den privata sektorn.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
90 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Online doktorsexamen i system och teknikledning är utformad för att förbereda individer för framgångsrikt ledarskap av ingenjörspersonal och projekt. Texas Tech Universit ... [+]

Doktor i filosofi i system

Online doktorsexamen i system och teknikledning är utformad för att förbereda individer för framgångsrikt ledarskap av ingenjörsarbetare och projekt. Texas Tech University är för närvarande det enda universitetet i delstaten Texas som erbjuder ett online-program, vilket gör det till ett tydligt val för individer som söker ledningsmöjligheter inom teknik och teknik.

Programöversikt

Doktorandprogrammet inom system- och teknikhantering (SYEM) är utformat för att förbereda tekniksekreterare för nuvarande och framtida ledarroller. Arbetsmarknadsstatistiken för arbetskraftsstatistik för ingenjörsingenjörer arbetar med att dessa roller kommer att öka med 30% under det närmaste decenniet.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
June 2019
Heltid
Deltid
72 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online doktor i filosofi inom teknikkommunikation och retorik (TCR) ska lära och praktisera metoderna för forskning inom teknisk kommunikation och ... [+]

Filosofie doktor i teknisk kommunikation

Texas Tech Universitys online doktor i filosofi inom teknikkommunikation och retorik (TCR) ska lära och praktisera metoderna för forskning inom teknisk kommunikation och retorik, samt få erfarenhet av att skapa dokument på nätet och på sidan med hjälp av visuell och skriftlig kommunikation. Programmet ger en bred strategi för teknisk kommunikation, som erbjuder klasser inom områden som redigering, design, retorisk teori, online dokumentation, publikationshantering och användbarhetstestning.

Syftet med examensprogrammet

Doktorand kvalificerar människor att bedriva självständig forskning med olika metoder och därmed bidra till kunskap. Doktorn är vanligtvis en kvalifikation för professionsställning i ett universitet. Syftet med studien är bred kunskap om litteraturen om teknisk kommunikation och retorik, specialkunskap om vissa aspekter av teknisk kommunikation eller retorik, vilket återspeglas i avhandlingsforskningen och förmåga att genomföra pågående självständig forskning med hjälp av en eller flera metoder.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
60 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Address
Texas Tech University 2500 Broadway
TX 79409 Lubbock, Texas, Amerikas förenta stater
Address
USA Online, Amerikas förenta stater