Teach-Now

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Uppdraget för Teach-Now Graduate School of Education är att utrusta, aktivera och stärka morgondagens lärare för morgondagens elever i morgondagens värld med hjälp av en globalt tillgänglig, aktivitetsbaserad, samarbetsmodell.

Teach-Now erbjuder ett nio månader post-baccalaureate lärarutbildning certifikatprogram och 12-månaders magisterexamen. En är magisterexamen i lärarberedning, som kräver en 12-veckors klinisk övning i en skola och har två spår: ett fokus på globalisering av utbildningen eller ett fokus på utbildningsforskning. Den andra är en magisterexamen utan lärarberedning med fokus på både globalisering av utbildnings- och utbildningsforskning.

Programmets inriktning är att "lära dig hur du planerar att undervisa." Den toppmoderna läroplanen är utformad för att förbereda kandidater som kommer in i programmet med en grundning i ämnet och en passion för undervisning studenter. Kandidater arbetar tillsammans med sina kamrater, utvecklar en förståelse för skolor och elever, lär sig att använda teknik effektivt för att hjälpa eleverna att lära sig och öva användningen av pedagogiska strategier för effektiv undervisning.

Alla kurser levereras praktiskt taget i veckovisa sessioner med en kohort på ca 12 kandidater och en instruktör. Att vara en del av en lärande kohort är en kraftfull upplevelse. Medlemmar av en kohort samarbetar om projekt, ger feedback och kritik av varandras arbete, hjälper till att motivera varandra och bli en grupp av elever från hela världen. Av dessa skäl uppmuntrar Teach-Now starkt alla kandidater att stanna med sin ursprungliga kohort. Ibland finner emellertid kandidater att de måste lämna programmet tillfälligt.

Teach-Now program levereras i moduler som inkluderar aktiviteter med video, simuleringar, läsningar och digitala aktiviteter. Instruktören och kandidaterna i kohorten ger feedback om alla aktiviteter. Kliniska erfarenheter i modulerna kräver kandidater att observera och intervjua lärare och andra skolprofessorer i skolorna. Aktiviteter kräver inlämning av bloggar, reflektioner, videoanmärkningar, infographics, mind maps, Prezi presentationer, videor och andra digitala verktyg. Kandidater i Teach-Now programmet och magisterexamen med lärarberedning måste slutföra 12 veckors klinisk övning i en skola under överinseende av en skolmästare eller virtuell mentor.

Varför välja Teach-Now för din förberedelse?

Teach-Now förbereda morgondagens lärare för morgondagens lärare i morgondagens lärandevärld.

Teach-Now erbjuder den mest direkta och kostnadseffektiva Pathway till undervisning i den digitala tiden. Här är vad det kan göra för dig:

 • Effektivisera stegen till licensgivning genom att tillåta dig att fortsätta att göra vad du gör när du förvärvar din certifiering för att undervisa
 • Ge ett högkvalitativt masterprogram - i en bråkdel av Teach-Now .com / antagning / undervisning / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> kostnad - och på kortare tid
 • Hjälp dig att lära dig att lära dig genom att använda samma teknik och projektbaserade läroplan som du ska använda i dina egna klassrum
 • Ge dig gott om övning med hjälp av projektbaserad inlärningsteknik och projektbaserad läroplan som du kommer att använda - innan du befinner dig på avfyrningslinjen.
 • Grunda dig i den senaste kognitiva och hjärnbaserade forskningen som du behöver för att kunna diagnostisera dina elevernas inlärningsbehov
 • Förbättra ditt lärande genom att dela dina erfarenheter och ta emot individuell feedback om din undervisning genom streaming video och i vårt virtuella klassrum
 • Förtydliga hur lärandet verkligen händer och vad du kan göra för att säkerställa dess effektivitet

Mission och filosofi

 • Uppdrag

Teach-Now Utbildare syftar till att utrusta, aktivera och stärka morgondagens lärare för morgondagens studenter i morgondagens värld med hjälp av en globalt tillgänglig, aktivitetsbaserad, samarbetsmodell.

 • Filosofi

Teach-Now Educators programfilosofi är att "lära dig hur du planerar att undervisa." I enlighet med denna filosofi använder Educatore en toppmodern läroplan för förberedelse av utvalda kandidater efter kandidatexamen som är grundade i ämne och har en passion för att undervisa morgondagens elever i morgondagens lärande värld. Hela inlärningsupplevelsen är virtuell och innehåller en 12-veckors klinisk erfarenhet, där det är lämpligt.

Historia och bakgrund

Det innovativa online- Teach-Now lärarpreparationscertifikatprogrammet inleddes under National Center for Education Information med fröpen från New Schools Venture Fund i november 2011. I juni 2012 grundades TEACHNOW, Inc. som ett fristående bolag. 9-månaders 8-modulen Teach-Now lärarberedningsprogrammet ackrediterades och godkändes av District of Columbia Office of State Superintendent of Education för att leda till en fullständig, regelbunden, 4 årig förnybar undervisningslicens i februari 2013. Teach-Now började sin första kohort med 10 kandidater i mars 2013. I november 2013 fick Teach-Now också godkännande av lärarförberedelser från Arizona State Department of Education.

I mars 2015 ansökte TEACHNOW, Inc. d / b / en Educatore School of Education på District of Columbia Higher Education Licensure Commission att vara en institution för högre utbildning. Den 2 juli 2015 gav HELC ett licensbevis för att driva en institution för högre utbildning till Teachnow, INC. D / b / a Educatore School of Education. Den 11 januari 2018 godkände HELC en namnbyte till " Teach-Now Graduate School of Education."

partners

Teach-Now Graduate School of Education har partnerskap med institutioner för högre utbildning och andra ledande leverantörer av lärarberedningsprogram.

För att ansöka om examen eller certifikat genom någon av våra partners, lär du dig nu / tillämpa-nu / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> använd det här formuläret och välj lämplig partner från rullgardinsmenyn meny.
 • ECIS

ECIS grundades 1965 och är en global medlemsorganisation som erbjuder sina medlemmar professionella utvecklingsmöjligheter, som består av internationella skolor, individer och utbildningsorganisationer. ECIS har byggt och omvandlat lärare, ledare och skolor i över femtio år.
 • Undervisning Nomad

Undervisning Nomad är din koppling till undervisning i Asien
 • Lärarstiftelsen

Lärarstiftelsen strävar efter att göra ett betydande förskjutning i den typ av utbildning som rutinmässigt hanteras och förmedlas i Indien. TTF är engagerad i att lägga till värde för alla utbildare och utbildningsinstitutioner, vilket hjälper dem att uppnå och behålla den vitala kanten som skiljer framgångsrika utåtriktade individer och institutioner från de mediokra.
 • Quality Schools International (QSI)

Quality Schools International (QSI) är en ideell skolorganisation som grundades 1971 med det uttryckliga syftet att bemanna kvalificerade, erfarna och omsorgsfulla lärare i privata internationella skolor runt om i världen. För våra QSI-kandidater har vi rabatterat certifikatprogrammet till $ 5 000 och har en betalningsplan för att minska mastersexamen till $ 11 700.
 • Playwork s

Playworks vision är att en dag varje barn i Amerika kommer att spela - varje dag. Vår tro är att skapa möjligheter för barn att engagera sig i hälsosam, inkluderande lek utgör ett viktigt tillfälle för att lära sig att hantera både att vinna och förlora med nåd.
 • Lärare på samtal Arizona ("TOCA")

Lärare på Call Arizona ("TOCA") är en utbildningsbyrå som är förpliktad att varje dag vara en produktiv dag för varje barn. TOCA har varit verksamt i gästlärarutbildning sedan 1999 och är den enda myndigheten som utför slumpmässiga utvärderingar av klassrummet i våra gästlärare och kräver professionell utveckling. Tillsammans med över 130 skolor i Arizona och Denver är TOCA glada över möjligheten att arbeta med nya pedagoger under sin resa in i klassrummet.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Certifikater » Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Lärarförberedelser Certifikatprogram

Online 9 månader September 2018 Amerikas förenta stater Washington

Teach-Now ger en unik undervisningsmodell: istället för att skriva in flera kurser i en termin, går kandidater fram genom en rad intensiva, omfattande moduler av olika längder, i följd. Programmets projekt- / aktivitetsbaserade samarbetsmodell innebär att kandidatinlärning sker synkront, i obligatoriska virtuella sessioner med 10 till 15 kandidater i inlärningscohorten och instruktören, och asynkront, utanför de schemalagda virtuella klasserna. [+]

Handla om

Teach-Now ger en unik undervisningsmodell: istället för att skriva in flera kurser i en termin, går kandidater fram genom en rad intensiva, omfattande moduler av olika längder, i följd. Programmets projekt- / aktivitetsbaserade samarbetsmodell innebär att kandidatinlärning sker synkront, i obligatoriska virtuella sessioner med 10 till 15 kandidater i inlärningscohorten och instruktören, och asynkront, utanför de schemalagda virtuella klasserna.

Varje modul är uppdelad i enheter; varje enhet är en vecka lång. Varje vecka kommer du att behöva slutföra 3 till 4 projekt eller kliniska aktiviteter, vilket kan kräva var som helst mellan 15 och 25 timmar per vecka för att slutföra beroende på komplexiteten och samarbetskravet för de veckovisa aktiviteterna. Lärandemålen för programmet säkerställer att du kommer att vara redo att hjälpa eleverna att lära sig när du slutar programmet.... [-]


Magisterexamen

Magisterexamen I Utbildningsnivå Med Globalisering

Online 12 månader September 2018 Amerikas förenta stater Washington

Teach-Now Graduate School of Education har en unik undervisningsmodell - snarare än att skriva in i flera kurser i en termin, framsteg kandidater genom en serie intensiva, omfattande moduler av olika längder, i följd. Programmets projekt- / aktivitetsbaserade samarbetsmodell innebär att kandidatlärning sker synkront och asynkront, i veckovisa obligatoriska virtuella sessioner med 10-15 kandidater i inlärningscohorten och instruktören, såväl som utanför de schemalagda virtuella klasserna. [+]

Handla om

Teach-Now Graduate School of Education har en unik undervisningsmodell - snarare än att skriva in i flera kurser i en termin, framsteg kandidater genom en serie intensiva, omfattande moduler av olika längder, i följd. Programmets projekt- / aktivitetsbaserade samarbetsmodell innebär att kandidatlärning sker synkront och asynkront, i veckovisa obligatoriska virtuella sessioner med 10-15 kandidater i inlärningscohorten och instruktören, såväl som utanför de schemalagda virtuella klasserna.

För personer som söker en magisterexamen i utbildningsexamen: 12-månadersprogrammet innehåller de första 6 modulerna i det nuvarande Teach-Now programmet, samt en 12-veckors modul på Globaliseringen av utbildning, en 4 veckors modul om läsning och läsning, en 4 veckors modul på utbildningsforskning och en 4-veckors modul på ett forskningsprojekt.... [-]


Magisterexamen I Utbildningsnivå Med Lärarberedning

Online 12 månader September 2018 Amerikas förenta stater Washington

Teach-Now Graduate School of Education har en unik undervisningsmodell - snarare än att skriva in flera kurser på en gång i en termin, framsteg kandidater genom en rad intensiva, omfattande moduler av olika längder, i följd. Projekt- / aktivitetsbaserad samarbetsmodell innebär att kandidatinlärning sker synkront och asynkront, i veckovis obligatoriska virtuella sessioner med 10-15 kandidater i inlärningscohorten och instruktören, såväl som utanför de schemalagda virtuella klasserna. [+]

Handla om

Teach-Now Graduate School of Education har en unik undervisningsmodell - snarare än att skriva in flera kurser på en gång i en termin, framsteg kandidater genom en rad intensiva, omfattande moduler av olika längder, i följd. Projekt- / aktivitetsbaserad samarbetsmodell innebär att kandidatinlärning sker synkront och asynkront, i veckovis obligatoriska virtuella sessioner med 10-15 kandidater i inlärningscohorten och instruktören, såväl som utanför de schemalagda virtuella klasserna.

För individer som söker både en undervisningslicens och en magisterexamen i utbildningsexamen: De första 9 månaderna av ditt program skulle vara läroplanen som erbjuds i Teach-Now programmet, följt av 3 månaders ytterligare kurs, inklusive ett fokus på forskning eller globalisering av utbildningen .... [-]


Kontakt