Spartanburg Methodist College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Spartanburg Methodist College är South Carolinas enda regionalt ackrediterade tvååriga privata bostadsskola. Vi erbjuder associerade grader inom konst, vetenskap, straffrätt, affärer, konst och religionsvetenskap.


SMC har åtagit sig att tillhandahålla program och möjligheter som uppmuntrar till akademisk excellens, intellektuell utforskning, social medvetenhet och karaktärsutveckling. Vi har byggt på denna tradition för att erbjuda vårt 100% online-program.


Pedagogiska mentorer

Våra rådgivare är här för att hjälpa dig att uppnå dina professionella mål. Vi är med dig från början till slut. Från ansökan till ekonomiskt stöd till kursval är vi här för att se till att du lyckas.


Finansiell hjälpvägledning

Ett av de mest stressande inslagen i ett högskoleexamen är att se till att du har resurser att inte bara börja utan också slutföra programmet. Våra rådgivare är här för att vägleda dig genom ekonomiskt biståndsprocessen för att hjälpa dig att fatta de bästa besluten när du väljer finansiella hjälpkällor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online Associate Degrees »

Program

Skolan erbjuder också:

Associate Degrees

Associerad i brottmålsdomstolen

Online Heltid Deltid 18 månader July 2019 Amerikas förenta stater Spartanburg + 1 fler

Oavsett om du är ute efter att flytta till en ny position eller bara vill ha nöjet att fylla din examen ... kan en online Associate in Criminal Justice grad hjälpa dig att uppnå dina mål! Spartanburg Methodist College online straffrättsliga program ger dig flexibilitet och möjlighet att slutföra dina studier när som helst och var som helst. [+]

En online-associerad med Criminal Justice-graden hjälper dig att lära dig färdigheter som kan leda till högre betalningsjobb och kampanjmöjligheter och skilja dig från konkurrensen. Detta program är utformat med den professionella i åtanke. Vår virtuella klassrumsupplevelse ger dig flexibiliteten att slutföra din examen i en effektiv inlärningsmiljö - 100% Online. Kurser är utformade och undervisade av ledande yrkesverksamma inom området och inkluderar: Introduktion till brottslighetssystemet, Polisadministrationen, Introduktion till kriminologi, Straffrättsligt bevis och förfaranden, Introduktion till strafflag, Juvenile relationer, Introduktion till rättelser och Introduktion till rättsmedicin Vetenskap.... [-]