Läs den officiella beskrivningen

Rutgers School of Management och Arbetarrelationer (SMLR) är den ledande kunskapskällan i arbetslivet, bygger effektiva och hållbara organisationer och det förändrade anställningsförhållandet. Skolan består av två avdelningar - en fokuserad på alla aspekter av strategisk personalhantering och den andra som är inriktad på samhällsvetenskapliga specialiteter relaterade till arbetskraftsstudier och anställningsförhållanden - med fakulteten från en mängd olika disciplinära bakgrunder.

Mänskliga resurshanteringsavdelningen är inriktad på alla aspekter av strategisk personalhantering, inklusive förståelse av mänskliga resurser för att bestämma individuell och organisatorisk framgång och hantera mänskliga resurser i ett globalt sammanhang. Arbetstudier och anställningsavdelningar studerar och lär om alla aspekter av arbete och anställningsförhållanden och i synnerhet hur kollektiv representation och allmän ordning kan förbättra arbetstagarnas välbefinnande.

Dessutom tillhandahåller SMLR många fortbildnings- och certifikatprogram som lärs ut av världsklass forskare och expertutövare.

Historia

SMLR grundades ursprungligen av en handling från New Jersey-lagstiftaren år 1947 som Institute of Management and Labor Relations (IMLR). Liksom sina motsvarigheter som skapades i de andra stora industristaterna samtidigt, inrättades institutet för att främja nya former av arbetskraftssamarbete efter den industriella oron i slutet av andra världskriget. Det blev officiellt en skola vid flaggskeppsläget vid State University of New Jersey i New Brunswick / Piscataway 1994. Klicka här för att läsa om historien om arbetsutbildning på Rutgers och IMLR.

Varför SMLR

SMLR ger en unik inlärning, där du kan:

  • Lär dig av högt citerade och publicerade fakulteten.
  • Upplev innovativa undervisningsmetoder.
  • Nätverk med branschledare.
  • Få sysselsättningsmöjligheter.

I korthet

  • Studenter: 1 597 (heltid och deltid majors)
  • Fakultet: 50 (heltid)

Funktioner

  • Tre grundutbildningsprogram med olika inriktningar erbjuds, två BA-program i samverkan med Konst- och vetenskapsskolan och ett BS-program som kan slutföras på nätet. Utforska vilka som passar dina behov och intressen.
  • Skolan erbjuder två högt respekterade magisterexamina: MHRM och MLER Fakulteten administrerar också en doktorsavhandling. grad i industriella relationer och mänskliga resurser, med akademiker som går vidare till forskning och akademiska positioner.
  • Forskning som utforskar och förutser arbetsplatsens förändrade karaktär är en viktig del av skolans uppdrag.
  • Flera centra och program som fokuserar på ledande forskning och förbättrad arbetskraft. Fortsatta utbildningsprogram omfattar Arbetsutbildning och forskning nu (LEARN) och Rutgers verkställande utbildning.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Rutgers University

Programmet erbjuder djup kunskap och färdigheter inom mänskliga resurshantering som skiljer deltagare från sina kamrater och gör det möjligt för dem att kommunicera effek ... [+]

Programöversikt

Rutgers online-professionella mästare i Human Resource Management (MHRM) -programmet är utformat för personalpersonal och chefer / chefer med 4 års erfarenhet som ser för att utveckla sin karriär till senior HR eller ledande befattningar.

Programmet erbjuder djup kunskap och färdigheter inom mänskliga resurshantering som skiljer deltagare från sina kamrater och gör det möjligt för dem att kommunicera effektivt med andra chefer på regional, nationell och global nivå. Kandidater från Rutgers MHRM-program är HR-ämnesexperter med hög förmåga att ansluta och tillämpa HR-funktionen och dess praxis till organisationsstrategi inom sina organisationer.

Viktiga funktioner i vårt Online Graduate ProgramVärldsklass fakultet100% Online ProgramIngen GRE / GMAT krävsFlexibelt schemaHögkvalitativa kurserTopprankade universitetetDistinguished Faculty... [-]
Amerikas förenta stater Piscataway Township
September 2019
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Online
Läs mer på svenska
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, Amerikas förenta stater