Läs den officiella beskrivningen

Reinhardt University erbjuder vuxenstuderande flexibiliteten att tjäna en civilekonom eller kandidatexamen från en fullt ackrediterad högskola som har högsta ackrediteringsstandarder. Kurser lärs av utmärkta yrkesverksamma som har erfarenhet av verklighet inom sina kompetensområden och är engagerade i din utbildning och framgång.

AVSNITT VARFÖR ATTENDING REINHARDT VIL HJÄLPA DIG REALISERA DIN FRAMTID.

 • Kandidater avancerar sina karriärer för att uppnå både professionella och personliga mål.
 • Kurser utformade och lärda av ledande yrkesverksamma inom sina områden.
 • En institutionell historia för att stödja yrkesgruppens utbildnings- / akademiska behov.
 • Överföringskrediter accepterade från regionalt ackrediterade högskolor, universitet och tekniska högskolor.
 • Programformatering utformad för att arbeta vuxna.
 • Flexibel examen 100% online.
 • Undervisningen omfattar e-läroböcker och en bärbar dator. (Brottmål
 • Användningen av ett lärandehanteringssystem utformat för att stödja elevens pedagogiska behov genom att kombinera dynamisk interaktion med traditionellt kärninnehåll.

Reinhardt University är engagerad i att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Vi kan hjälpa dig med ditt första intresse, hela vägen till examen och bortom. Det kan vara en skrämmande uppgift att till och med börja tänka på att tjäna en examen, och vid Reinhardt University är vi dedikerade till att hjälpa dig att lyckas i alla steg på vägen så att du kan fokusera på de viktiga sakerna: lärande och uppnå dina mål.

EXEMPEL AV VÄG VÅR STUDENTSUCCESS-COACHER KAN HJÄLPA DIG:

 • Se till att ditt programpaket är klart
 • Informera dig om tillgängliga studentresurser relaterade till din framgång
 • Säkerställa ditt självförtroende med klassrumsteknik
 • Anslut dig med all lämplig personal angående din finansiering och akademiker
 • Guider dig genom examen krav
 • Maximera din motivation för att lyckas genom frekventa kvalitetsinteraktioner
 • Mentorera dig genom hinder för din examen

Vi är tillgängliga för att chatta i telefon eller svara på en snabb fråga via e-post. Från komplexa frågor till enkla frågor är vi tillgängliga för att stödja dig på din resa.

Du kommer också ha tillgång till gratis on-demand-utbildning.

 • Alla Reinhardt-studenter har tillgång till gratis on-demand-handledning genom Brainfuse, som innehåller ett skrivlabb och lärarresurser för flera ämnen som matematik och vetenskap.
 • Brainfuse-tjänster är tillgängliga gratis online när som helst.
 • Tillträde till Brainfuse finns tillgängligt via din online-klassrumsresurssida, och du kan kontakta din Student Success Succes Advisor för detaljer.

SACSCOC ackreditering

Reinhardt University är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission på högskolor för att tilldela associerade, baccalaureate och magisterexamen.

Akademins certifiering

Reinhardt har en grund i branschen med en polisakademi på campus som är certifierad av Georgia Peace Officer Standards and Training Council. Vi är behöriga att leverera kursen för grundläggande brottsbekämpning tillsammans med avancerad, specialiserad och in-service utbildning. På grund av vår långa erfarenhet inom branschen vet vi att det finns ett växande behov bland brottsbekämpningspersonal att utöka utbildning för att vara konkurrenskraftig och aktuell inom området. Vi vet också att yrkesverksamma är upptagna med både sina professionella och personliga skyldigheter.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate Degrees

Reinhardt University - Online Programs

Nya studenter godkänns till associerad Business Administration program vart åtta veckor. Varje hösten och vårterminen består av sexton veckor och är indelad i två åtta ve ... [+]

Nya studenter godkänns till associerad Business Administration program vart åtta veckor. Varje hösten och vårterminen består av sexton veckor och är indelad i två åtta veckors sessioner. Sommarsemestern är 14 veckor och är uppdelad i två sju veckors sessioner. Studenterna tar två lektioner varje övning för sammanlagt fyra lektioner (12 terminskrediter) per termin.

60-timmars ABA-utbildningsprogram kan genomföras på så lite fem terminer som tar 12 kredit timmar per termin. Upp till 30 semestimmar överföringskredit kan tillämpas på detta examen. Kurser lärs 100% online.

RHU 101 krävs i den första terminen av anmälan och måste fyllas i med betyget "C" eller bättre förblir registrerad i programmet.... [-]

Amerikas förenta stater Waleska
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Reinhardt University - Online Programs

Reinhardt Universitets online straffrättsliga program ger dig flexibilitet och möjlighet att slutföra dina studier när som helst och var som helst. ... [+]

Reinhardt Universitets online straffrättsliga program ger dig flexibilitet och möjlighet att slutföra dina studier när som helst och var som helst.

Nya studenter accepteras varje år i vetenskapsassistentprogrammet. Varje hösten och vårterminen består av sexton veckor och är indelad i två åtta veckors sessioner. Sommarsemestern är 14 veckor och är uppdelad i två sju veckors sessioner. Studenterna tar två lektioner varje övning för totalt fyra lektioner (12-semesterskrediter) per termin.

60-timmars ACJ-gradsprogrammet kan slutföras på så lite fem terminer som tar 12 kredit timmar per termin. Upp till 30 semestimmar överföringskredit kan tillämpas på detta examen. Kurser lärs 100% online.... [-]

Amerikas förenta stater Waleska
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska

BBA

Reinhardt University - Online Programs

Vi hör gång på gång från våra studenter att de har nått ett slut i sin karriär eftersom de saknar en examen. Reinhardts online grader alternativ kan hjälpa dig att bryta ... [+]

Kandidatexamen från Reinhardt University är utformad för att arbeta yrkesverksamma med olika yrkesbakgrund för att samarbeta och genomföra examen online.

Nya elever accepteras till online-program var 8: e vecka. Varje hösten och vårterminen består av sexton veckor och är indelad i två åtta veckors sessioner. Sommarsemestern är fjorton veckor och är indelad i två sju veckors sessioner. Studenterna tar två lektioner varje övning för totalt fyra lektioner per termin om en student vill ha heltidsstatus.

Kursen på 51-timmars BBA Major Program kan genomföras på 16 månader, förutsatt att studenten har lämpliga allmänna utbildnings- och fria valfria krediter vid inlämning av programmet.... [-]

Amerikas förenta stater Waleska
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Reinhardt University - Online Programs

Kriminalvetenskaplig kandidatexamen från Reinhardt University är utformad för den yrkesverksamma och tjänar helt online. ... [+]

Kriminalvetenskaplig kandidatexamen från Reinhardt University är utformad för den yrkesverksamma och tjänar helt online.PROGRAMFORMAT

Nya elever accepteras till online-program var 8: e vecka. Varje hösten och vårterminen består av sexton veckor och är indelad i två åtta veckors sessioner. Sommarsemestern är fjorton veckor och är indelad i två sju veckors sessioner. Studenterna tar två lektioner varje övning för totalt fyra lektioner per termin om en student vill ha heltidsstatus.

Belöna dig själv med en examen. Vill du fortsätta din karriär och flytta till verkställande och kommandonivå? En grad i brottmål är allt viktigare för att komma framåt.

Kriminalvårdsutbildningen vid Reinhardt University har utformats av yrkesverksamma inom brottsbekämpningsområdet. Våra kurser utgör en grund för brottslighet och samtidigt säkerställa att de är aktuella med ett globalt samhälls behov. Att vara konkurrenskraftig i arbetskraften är att tjäna en examen är ett viktigt steg för att bygga upp din karriär.... [-]

Amerikas förenta stater Waleska
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska