Läs den officiella beskrivningen

Purdue Polytechnic Institute

Om

Purdue Polytechnic Institute är en av 10 akademiska högskolor vid Purdue University, som erbjuder grundutbildning och examen i ett brett spektrum av discipliner. Högskolan omfattar sju akademiska skolor, avdelningar och divisioner:

 • Flyg- och transportteknik
 • Ingenjörsteknik
 • Dator- och informationsteknik
 • Datorgrafikteknik
 • Konstruktionsteknik
 • Militärvetenskap och teknik
 • Teknologi Ledarskap & Innovation

Förutom Purdue University huvudkampus i West Lafayette, Indiana, erbjuder Purdue Polytechnic valda examensprogram i nio Indiana-samhällen.

Högskolan genomgår en stor omvandling som påverkar alla aspekter av college. Det polytechniska namnet bäst förkroppsligar karaktären, elementen och filosofin hos den transformerade högskolan och representerar lätt ett distinkt varumärke som framhäver den unika naturen av lärande erfarenheten.

De akademiska programmen kombinerar teoribaserat tillämpat lärande, teambaserade projekt, integrerade humanistiska studier, kompetensbaserad credentialing och en rad erfarenhetsdelar som industrisponsorerade senior capstone-projekt, praktikplatser, globala nedsänkningar och certifieringsverksamhet. Polytechnic lärande erfarenhet är utformad för att producera akademiker som inte bara har djup teknisk kunskap och tillämpade färdigheter i sin valda disciplin, men har också problemlösande, kritiskt tänkande, kommunikation och ledarskapsförmåga som efterfrågas av industrier och samhällen.

Forskningen inom högskolan fortsätter också att expandera och stärka, med fem signaturområden som driver kollegiet till den tekniska och vetenskapliga frontlinjen:

 • Bio-inspirerad hållbarhet
 • Robotik, Tillverkning och Autonomi
 • Closed-Loop Healthcare
 • Innovativ STEM Utbildning
 • Human Scale Computing

Om du levererar en omvandlad inlärningserfarenhet för att producera industrins färdiga akademiker som har kompetens för dagens ekonomi eller genomför användningsinspirerad forskning för att främja utvecklingen av teknik och lösa verkliga utmaningar, strävar Purdue Polytechnic Institute att vara en global ledare.

Purdue Polytechnic grundades 1964 som Purdue University's School of Technology. Det bytte namn till College of Technology 2005 och år 2015 godkände förvaltningsrådet sitt nuvarande namn till stöd för kollegiet omvandling och som en del av president Mitch Daniels "Purdue Moves" -initiativ.

Purdue Polytechnic Institute

Uppdrag, Vision och Värden

Mission

Att inspirera, utbilda och mentorera eleverna genom lärande och integrerad studie, förbereder kandidater till framgång som framtida teknikinduktörer och branschledare. Och för att främja tvärvetenskapligt lärande, engagemang och användningsinspirerad forskning som tar itu med viktiga stats- och globala utmaningar.

Vision

Vi är en transformationshögskola som inte är bunden av tradition ... Pionjärer av lärande och användningsinspirerad forskning.

Integritetsförklaring och uppförandekod

Vid Purdue och Purdue Polytechnic Institute är integritet oumbärligt för vårt uppdrag. Vi agerar med ärlighet och följer de högsta normerna för moraliska och etiska värderingar och principer genom vårt personliga och professionella beteende. Vi demonstrerar vår förståelse av dessa värderingar och principer och upprätthåller dem i varje handling och beslut. Tillit och tillförlitlighet går hand i hand med hur vi utför oss själva, eftersom vi upprätthåller en kultur som bygger på etiskt beteende. Vi förväntar oss att våra handlingar är förenliga med våra ord och våra ord är förenliga med våra avsikter. Vi accepterar vårt ansvar, delar ledarskap i en demokratisk anda och ställer oss till de högsta standarderna för allmänhetens förtroende. Vi håller oss ansvariga för våra ord och våra handlingar. Vi upprätthåller de högsta ställena med rättvisa, fungerar som ansvariga medborgare, respekterar lika mellan mångfald, bevarar andras rättigheter och behandlar alla individer med värdighet. För att uppfylla våra mål som lärande samhälle insisterar vi på att målen för studentinlärning inte äventyras. Vi behandlar alla studenter rättvist, och våra utvärderingar av lärandeprestationer är opartiska och bygger uteslutande på demonstrerade akademiska prestationer.

Som en landstödsinstitution visar vi vår respons på våra valkretsar och utvidgar dem tillgång till våra kunskapsresurser. Vi lovar att göra klok användning av våra resurser och vara goda förvaltare av finansiella, kapital och mänskliga resurser.

Polytechnic Learning Environment

Purdue Polytechnic Institute svarar på förändringarna i våra studenter och samhälle - vi förvandlar vår inlärningsmiljö för att bättre kunna tillgodose deras behov.

Purdue Polytechnics unika lärmiljö definieras av en kombination av 10 nyckelelement.

Teoribaserad tillämpad lärande

Vi börjar med att studera teorin, då tillämpar vi den. . . Vi tillämpar det verkligen. Lärande genom att göra är grunden för Purdue Universitys polytekniska inlärningserfarenhet. Det är ett kraftfullt och beprövat tillvägagångssätt som driver studenterna för att bättre förstå och behålla koncept.

TEAM PROJECT-BASED LEARNING

Företag och samhällen är beroende av lagarbete för att uppnå framgång. Vi övar det. Från första halvåret till sist är lagprojekt en hörnsten i Purdue Polytechnic-program, där studenterna utsätts för lagdynamik, tidsfrister och problemlösningstekniker.

MODERNISERADE UTBILDNINGSMETODER

Varför måste klasser läras av en instruktör föreläsning framför ett klassrum? De gör det inte. Fler och fler av våra kurser använder forskningsbevisade, state-of-the-art undervisningsmetoder som kallas aktivt lärande. Det är annorlunda, roligt, utmanande och effektivare.

INTEGRERAD LÄR-IN-KONTROLL KURRIKULA

Eleverna lär sig mer lätt när 1) de har en djup förståelse för syftet med deras lärande, 2) deras lärande sker just i tid, innan det behövs, och 3) lärandemålen är knutna till praktiska erfarenheter. Våra kurser följer dessa pelare med syfte, timing och användbarhet.

INTEGRERADE HUMANITETER STUDIER

Integrering av teknikstudier med humaniora och samhällsvetenskapliga studier förbättrar studentkritiskt tänkande, kreativitet, logik och innovation. Polytechnic studenter utbildar sig med dessa färdigheter och är väl förberedda för en livstid för lärande och framgång.

KOMPETENSKRAV

Eleverna demonstrerar behärskning av begrepp och tillämpade färdigheter (kända som kompetenser), njut av flexibilitet att fokusera på sina intressen samtidigt som de lär sig i sin egen takt och bygga e-portföljer för att visa upp sina möjligheter. Purdue är ledande inom kompetensbaserat lärande.

SENIOR CAPSTONE PROJECTS

Verkliga projekt med verkliga kunder gagnar studenter, företag och samhällen. Purdue Polytechnic-program inkluderar senior capstone-projekt som gör det möjligt för studenter att tillämpa det de har lärt sig för att lösa verkliga utmaningar utvalda av företag och samhällspartners.

praktikplatser

Vi uppmuntrar inte bara eleverna att bedriva praktikplatser - vi lägger in dem och andra arbetskraftsaktiva aktiviteter i våra program. På sommaren eller under terminen använder studenterna dessa möjligheter att utöka sin kunskap och färdigheter och lägga grunden för framtida anställning.

GLOBAL / CULTURAL IMMERSIONS

Världen krymper medan våra globala och kulturella möjligheter växer. Purdue Polytechnic erbjuder en mångkulturell inlärningsmiljö som fylls med fakultet, personal och studenter från över 100 länder och erbjuder också ett berikat perspektiv genom studier utomlands, internationella praktikplatser och andra globala och kulturella aktiviteter.

FAKULTI-TO-STUDENT MENTORSHIP

Högskolestudenter är mer framgångsrika när de har någon som är speciellt intresserad av sina önskemål och framsteg. Våra studenter har den unika möjligheten att få en fakultetsledare tilldelad som sin mentor och styra dem mot framgång genom professionell vägledning och stöd under hela skolåret.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Graduate Certificate

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Om du letar efter att avancera inom den utmanande, specialiserade luften, kommer Purdues Graduate Certificate in Aviation Safety Management att hjälpa dig att få kunskap ... [+]

Rolling Admissions - Acceptera ansökningar nu

Om du letar efter att avancera inom den utmanande, specialiserade luften, kommer Purdues Graduate Certificate in Aviation Safety Management att hjälpa dig att få kunskap att utveckla, leda och genomföra effektiva luftfartssäkerhetsprogram. Undervisad av professorer med framstående pedagogiska bakgrunder och arbetslivserfarenhet inom civil luftfart, militärflyg och statliga roller, kommer våra branschspecifika kurser att förbereda dig för många flygroller.

Ekonomiska prognoser tyder på att en stadig ökning av resande passagerar- och fraktbehov kommer att bränna en dramatisk expansion av flygindustrin och kräva en fullständig omstrukturering av befintlig system för luftfartssystem. Denna branschtillväxt skapar ett brett utbud av möjligheter inom flygindustrin för personer som har flyg- och rymdhanteringsfärdigheter som hantering av risker, utveckling av säkerhetssystem och relaterade tvärvetenskapliga färdigheter.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Få kunskap om grunden för bygghantering. Denna kunskap hjälper dig att tillämpa teorier och principer för bygghantering för att effektivt identifiera, analysera och hante ... [+]

Acceptera ansökningar nu för våren 2019

Få kunskap om grunden för bygghantering. Denna kunskap hjälper dig att tillämpa teorier och principer för bygghantering för att effektivt identifiera, analysera och hantera byggverksamheten inom din organisation.

Med ett examensbevis från Purdue University kommer yrkesverksamma att lära sig att analysera tekniker för modern byggande affärspraxis inklusive redovisning och ekonomi praktik, juridiska skyldigheter, rättigheter och rättsmedel avseende byggföretag budgivning, kontrakt och konstruktion förändringar, riskhantering och marknadsföringsteori och bearbeta.

Läroplanen är utformad för att förbereda kvalificerade personer för ledande befattningar inom byggbranschen, med inriktning på byggverksamhet och företagsnivåhantering.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Informationsprogrammet Business Business Analysis examen certifikat programmet kommer att ge doktorander introduktionskurs på avancerad nivå i de viktiga aspekterna av Bu ... [+]

Informationsprogrammet Business Business Analysis examen certifikat programmet kommer att ge doktorander introduktionskurs på avancerad nivå i de viktiga aspekterna av Business Analysis.

Certifikatprogrammet ger professionella kunskaper om hur man bestämmer företagskrav som driver IT-relaterade projekt. Dessutom hjälper den dem att identifiera, analysera och designa processer för att förbättra det övergripande informationsflödet inom organisationen.

Certifikatprogrammet kommer att ge grundläggande utbildning på grundnivå för sysselsättning för dem som för närvarande arbetar som affärsanalytiker eller de som är ansvariga för eller vill ta på sig analytikerrelaterade ansvarsområden.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Programmet för förvaltningsinformatikprojektens examensbevis ger studenterna introduktion på grundnivå på grundnivå i de viktiga aspekterna av ledande, planering, genomfö ... [+]

Hantera din väg till en bättre karriär

Programmet för förvaltningsinformatikprojektens examensbevis ger studenterna introduktion på grundnivå på grundnivå i de viktiga aspekterna av ledande, planering, genomförande och kontroll av IT-projekt. Detta certifikatprogram kommer att ge förberedande nivåkompetens för att stödja framgången med komplexa, tvärfunktionella IT-relaterade affärsinitiativ.

Online Graduate Certificate är särskilt efterfrågad av systemanalytiker, programmerare och designers, projektledare och andra inom administrationen för teknikprojekt. Lär dig de nya och förbättrade IT-projekthanteringsverktygen och teknikerna som används på dagens teknikmarknad.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 36 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ange dig själv med en överlägsen legitimation med en MS i Construction Management. Construction Management (CM) tillämpar förvaltningsprinciper och innovativ teknik för a ... [+]

Sätta dig iväg med en överlägsen legitimation med en MS i Construction Management. Construction Management (CM) tillämpar förvaltningsprinciper och innovativ teknik för att effektivt leda, organisera och hantera byggprojekten för bostäder, kommersiella och infrastruktur.

Genom CM kan byggnader och infrastrukturanläggningar konstrueras på ett kontrollerat systematiskt sätt för att maximera konstruktionseffektivitet och säkerställa högsta kvalitet.

Med en avancerad examen från Purdue University kommer du att vara utrustad med grundläggande kunskap och pedagogisk erfarenhet för att göra betydande bidrag inom byggnadsområdet. 100% online läroplanen är utformad för att förbereda kvalificerade individer för ledande befattningar inom byggbranschen. Fokusera på byggverksamhet och företagsnivåhantering - fördelarna med en MBA men med fokus på konstruktion. Detta program är för personer med en kandidatexamen i bygghantering, civilingenjör eller ett närbesläktat fält från ett ackrediterat universitet.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Om du vill avancera inom den utmanande, specialiserade luften, kommer Purdues MS i flyg- och rymdledning att hjälpa dig att utveckla grundläggande ledarskap och ledarskap ... [+]

Om du vill avancera inom den utmanande, specialiserade luften, kommer Purdues MS i flyg- och rymdledning att hjälpa dig att utveckla grundläggande ledarskap och ledarskap.

Undervisad av professorer med framstående pedagogiska bakgrunder och arbetslivserfarenhet inom civil luftfart, militärflyg och statliga roller, kommer våra branschspecifika kurser att förbereda dig för många luftfartsförvaltningsroller.

Ekonomiska prognoser tyder på att en stadig ökning av resande passagerar- och fraktbehov kommer att bränna en dramatisk expansion av flygindustrin och kräva en fullständig omstrukturering av befintlig system för luftfartssystem. Denna branschtillväxt skapar ett brett utbud av ledarskapsmöjligheter inom flygindustrin för personer som har flyg- och rymdhanteringsfärdigheter som operativ analys, utveckling av säkerhetssystem, projektledning, systemintegration, miljöhållbarhet och relaterade tvärvetenskapliga färdigheter.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
11 månader
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ställ dig iväg med en överlägsen legitimation med en MSc, fokuserad på IT Business Analysis. Denna 100% online MS har en IIBA® ... [+]

Ställ dig iväg med en överlägsen legitimation med en MSc, fokuserad på IT Business Analysis. Denna 100% online MS har en IIBA®

Affärsanalytiker spelar en viktig roll för att överbrygga företag och IT-funktioner i en organisation. Deras förmåga att förstå affärsdomen och översätta de behov som behövs för tekniska personer i termer som de kan förstå är avgörande för framgången för något projektinitiativ.

Läroplanen förstärker din kunskap inom områdena struktur, politik och verksamhet i en organisation. Lär dig att arbeta som ett samband mellan det organisatoriska ledarskapet och IT-avdelningen för att hjälpa dem att förstå organisationens behov och hur IT kan hjälpa till att uppnå sina mål. Utveckla färdigheter för att identifiera, dokumentera och implementera IT-krav för eventuella företagshinder. Applicera den förvärvade kunskapen som erhållits för att framgångsrikt överföra IIBA®... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Engelska
1 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hantera din väg till en bättre karriär med en magisterexamen, fokuserad på IT Project Management, för att möta bransch / företagskrav i detta dynamiska fält. Lär dig verk ... [+]

Hantera din väg till en bättre karriär med en magisterexamen, fokuserad på IT Project Management , för att möta bransch / företagskrav i detta dynamiska fält. Lär dig verktyg och tekniker du kan ansöka för varje fas i projektets livscykel. Detta 100% online-program presenterar material som ingår i Kunskapsverket utvecklat av Project Management Institute (PMI®) - inklusive kravupptäckt och ledning, schemalagd utveckling och hantering, portföljhantering och hantering av outsourcade resurser.

Läroplanen ökar din kunskap inom områdena omfattning, tid, kostnad, kommunikation

Som ett 100% online MS-program kan du få din examen i din egen takt, från var som helst i världen, välja tider för klassarbete och studie som passar din livsstil. Kurser erbjuds i ett åtta veckors format för större flexibilitet, så att du kan slutföra de 34 timmar som krävs (30 om du redan är PMP-certifierad) i 12 månader till 5 år.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
11 månader
Internet
Läs mer på svenska

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media