Läs den officiella beskrivningen

NSU: s huvud campus ligger i Greater Fort Lauderdale med platser runt Florida och Puerto Rico. Vi ligger i hjärtat av regionens akademiska och forskningscentrum och bara några minuter från några av världens bästa stränder. Med mer än 26 000 studenter och 152 000 alumni runt om i världen hittar du Shark Friends i alla hörn av landet - och bortom.

Här är några av anledningarna till att studenterna valde NSU.

  1. Små klassstorlekar ger dig en till en tillgång till professorer.
  2. Ett livligt campusliv inkluderar NCAA-friidrott, sociala och professionella organisationer, kulturella aktiviteter och välbefinnande.
  3. Räknat som en topp 200 bästa college bland nationella universitet i 2018.
  4. Prestigefyllda kandidatprogram i medicin, lag, psykologi, företag, utbildning, apotek, tandvård och mycket mer.
  5. En mångsidig studentpopulation omfattar 1200 internationella studenter från 116 länder från fem kontinenter.
  6. Toppmoderna faciliteter inkluderar den senaste klassrumsteknologin, avancerade laboratorier och de bästa forskningsbiblioteken.
  7. Många av NSU-kandidater fortsätter att tjäna mästare, doktorsexamen eller yrkesexamen vid NSU eller andra universitet. Eleverna deltar i NSU-forskning inom områden som medicin, oceanografi, cancer, psykologi, tandvård och autism.
  8. Studenter bygger relationer genom att delta i många gemenskapshändelser, många hålls på NSU: s campus. Vår vackra huvudcampus ligger bara några minuter från Fort Lauderdale Beach, South Beach, Las Olas nattliv och Everglades.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Nova Southeastern University

De 36 högskolepoäng MS i National Security Affairs och internationella relationer är utformade för att ge studenterna teoretiska, forskning och tillämpade färdigheter ino ... [+]

Översikt

De 36 högskolepoäng MS i nationella säkerhetsfrågor och internationella relationer är utformade för att ge studenterna en grundläggande förståelse för kritiska frågor som informerar området för nationell säkerhet idag, inklusive bedömning och analys av hotet mot terrorism i USA och utöver och analysen av intelligenssamling. Studenterna kommer också att utveckla en djup förståelse för det internationella sammanhanget där amerikanska säkerhetsfrågor formas.

Nationella säkerhetsfrågor är ett av de snabbast växande yrkena med positioner som är öppna inom den offentliga sektorn i de federala, statliga och lokala myndigheterna och i den privata sektorn. Programmet är utformat både för yrkesverksamma och de som söker karriär inom området, liksom för studenter med starkt akademiskt intresse för säkerhetsfrågor och internationella relationer.... [-]

Amerikas förenta stater Fort Lauderdale
Kontakt Skolan
Heltid
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, florida, Amerikas förenta stater