Nova Southeastern University Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Avancerade Nursing Degrees vid Nova Southeastern University - Erbjuden Online!

Säkra din karriär. Byt vård. Välj det bästa omvårdnadsprogrammet för dig.

Ny teknik. Nytt omvårdnadsansvar. Ny sjukvårdspolitik. Det har skett så många snabba förändringar inom hälsovårdsområdet de senaste åren.

Fokus på bevisbaserad vård är tydlig. Från och med 2013 kräver American Nurses Association (ANA) 100% av sjuksköterskans chefer att hålla en BSN eller högre för att ens kvalificera sig för deras "Magnet" sjukhusbeteckning. Medicinska institutets "Vision 2020" rekommenderar att alla kliniska sjuksköterskor håller en BSN, och ACN stöder deras rekommendation. Det innebär att de bästa sjukvårdsorganisationerna inte överväger att anställa kliniska sjuksköterskor utan åtminstone BSN-legitimationen. Avancerade omvårdnadsroller kräver en master- eller doktorsnivå.

Liksom många saker över tiden har vårdindustrin utvidgats utöver de kunskaper och kunskaper som en RN-behörighet ger ensamma. För att upprätthålla en livslång omvårdnadskarriär eller att arbeta i en av de många nya vårdpositionerna behöver du en avancerad omvårdnad.

Sjuksköterskans alternativ

Om du undrar vilket program som är bäst för dig, tänk på de ansvarsområden du tycker om som sjuksköterska och vad du naturligtvis är intresserad av att lära dig. Vad exciterar dig mest om fältet? Välj det program som stöder din passion.

När du examinerar från Nova, vet du exakt hur du kan ge bästa hälso- och sjukvården i någon miljö bland konstanta industriförändringar.

Varför välja vård på Nova?

Ofta är kärnan av excellens och innovation helt enkelt ett annat sätt att betrakta en situation. Medan vi ger dig en främre plats för våra nuvarande forskningsinitiativ, lär vi dig de mjuka färdigheter och kreativa tankeprocesser som gör dig till en favorit - och effektiv - vårdledare.

Vi erbjuder också:

  • Högteknologiska simuleringslaboratorier som fördjupar dig i realistiska, kliniska situationer.
  • Små klasser för mer personliga inlärningsmöjligheter.
  • Kunskapsnivå fakultet - ingen lärarassistenter.
  • Senaste utbildnings teknik och pedagogik.
  • Fullt stöd: Skrivande laboratorier, 24/7 IT-helpdesk, fakultet, ekonomiskt stöd och akademiska rådgivare.

Platser

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, florida, Amerikas förenta stater