Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Vi är Noble Manhattan Coaching Americas - Ledande Coach Training Company i USA och Kanada.

Som en del av Noble Manhattan Coaching, världens ledande tränare, erbjuder vi högkvalitativa tränarutbildningar och coaching-certifieringar. Vårt brett utbud av tjänster hjälper chefer och ledare att odla sin verksamhet.

Vi styr vårt uppdrag på den förutsättningen att en uppfylld individ kan påverka andra för att ta hand om livet. Därför tränar vi fantastiska tränare och ledare för att starta fjärilseffekten av personlig omvandling i sina samhällen.

Stor flexibilitet

Vår blandning av långdistansutbildning med ansikte mot ansikte upplevelser ger dig möjligheten att gå igenom en coaching kurs i egen frid. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda kurser på begäran.

Ekonomiskt stöd

Mest anmärkningsvärda, vi ser till att inskrivning i våra program inte lämnar dig i konkurs. Därför erbjuder vi den bästa lösningen, från rabattkuponger till stipendier.

Toppkvalité

Våra bästa mästare coachar design och levererar våra program. Således kommer du att uppleva högkvalitativt innehåll och övning med våra coaching-kurser.

Studentstöd

Vi vill se till att din coachning är smidig och framgångsrik. Därför är vi alltid redo att hjälpa dig att nå dina mål.

Nätverkshantering

Eftersom nätverk är av största vikt för en lyckad tränare, levererar vi inte bara utbildning, vi hjälper dig att komma i kontakt med likasinnade personer, proffs och kunder.

Internationell ackreditering

Vi erbjuder internationellt ackrediterade tränare.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att träna magnifika tränare, hjälpa dem att bygga sin verksamhet och öka medvetenheten om fördelarna med coaching. Också genom coaching har vi åtagit oss att hjälpa företag att trivas.

Vi erbjuder inte bara kurser som är ackrediterade och godkända av 2 internationella organ, men vi ser till att vi placerar våra studenter och tränare inom ett stort nätverk av proffs och kunder.

Dessutom skapar vi möjligheter till tillväxt och erbjuder kontinuerligt stöd. När människor kommer i vår familj, lämnar de aldrig. Här hittar de mentorer, vänner och ett brett utbud av resurser för att starta och förbättra sin coaching verksamhet.

Filosofi

Genom att träna människor att bli tränare följer vi förutsättningen för fjärilseffekten. Genom att organisera vårt företag under en B-Corporation-struktur, en större målorganisation. På grund av vår leverans av utmärkta coaching-kurser och coaching-stödsystem, "skapar vi en uppehåll för socialt och ekonomiskt utmanade familjer för att skapa stabilitet och hopp".

Varje coaching intäkt dollar kommer att ge 10% omedelbart mot vårt syfte. Vid slutet av varje räkenskapsår kommer vi också att fördela en procentandel av nettoresultatet. De levererade fonderna brinner "Vårt hem" -stiftelse. Således kommer en adoptiv familj att dra nytta av vår kärlek i form av bostad, jobbhjälp, mat, barnomsorg och utbildning för att arbeta tillbaka till en självbärande medlem i vårt samhälle.

Kärnvärderingar

Coaching bygger på höga krav och principer. Men för oss är det viktigt att påpeka dessa värden i allt vi gör. Därför värderar vi och tillämpar ärlighet, integritet, tillit och bidrag i allt vi gör. Vi lovar utbildning, självutveckling och affärsbyggnad. Och vi levererar det vi lovar!

Vi tror på allas makt att leda djärvt. Vi baserar också vår praxis utifrån förutsättningen att du har alla nödvändiga resurser för att vara det bästa livet eller verkställande tränare. Således ger våra kurser dig kunskapen om att bygga dina färdigheter. Och vårt team är omtänksamt och stödjande så att du når dina mål i egen frid.

Noble Manhattan Coaching International i siffror

Noble Manhattan Coaching grundades 1993, på Storbritanniens sydkust, där ett dedikerat team står till din tjänst. Allt vi gör är utformat för att träna magnifika tränare och hjälpa dem att bygga sin verksamhet. Dessutom vill vi öka global medvetenhet om fördelarna med coaching.

  • Noble Manhattan Coaching har 24 års erfarenhet av att erbjuda tränare för personer och företag.
  • Vi är närvarande i 28 länder runt om i världen. Noble Manhattan Coaching Americas är huvudkontor för USA och Kanada.
  • Eftersom vårt uppdrag är att underlätta fortbildning, säkerhetskopiering och support från våra studenter och tränare över hela världen, levererar vi kurser och support på 7 språk.
  • Vi erbjuder 18 helt separata tränarutbildningar, från livscoaching till företags- och executive coaching.
  • Förutom Noble Manhattan Coaching, vår prisbelönta träningsskola, har vi 12 andra divisioner som erbjuder stöd och kontinuerlig utveckling.
  • Våra coaching kurser är ackrediterade av International Institute of Coaching And Mentoring. Dessutom godkänns vi av Institutet för ledarskap
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Diploma

Noble Manhattan Coaching Americas

Den verkställande ... [+]

Professionell coachning för ett organisatoriskt sammanhang

Den verkställande

Vad är professionell coachning?

Kort sagt är professionell coaching ett professionellt partnerskap som stöder, inspirerar och lär affärsledaren eller chefen att maximera sin professionella potential. Medan man erkänner att en senior eller junior företagsledare är den sanna experten inom sitt område eller disciplin, erbjuder en professionell tränare en utbildad professionell som kan hjälpa sin coachee att klargöra målen, främja självupptäckt, utveckla arbetsplatsstrategier och lösningar på utmaningar, och håll coachee ansvarig för förbättrad produktivitet och resultat.

Noble Manhattan Coaching Americas är ett internationellt erkänt professionellt coachingteam som fokuserar på coaching på arbetsplatsen för att främja en coachningskultur för både kortsiktig och långsiktig prestationsförbättring, ökad avkastning på investeringar och bättre avkastning på eget kapital.... [-]

Amerikas förenta stater Richmond
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska

Kurser

Noble Manhattan Coaching Americas

Livs- och ledningscoachingstiftelserna (LECF) utgör steget till coachning. Det följer ICF Core Competencies och erbjuder solid information, tillsammans med praktikmöjligh ... [+]

Life and Executive Coaching Foundations (LECF) skapad av Noble Manhattan Coaching Americas är utformad för att ge den ritning, vägledning och utbildning som behövs för att tillämpa coachning i liv och företag och driva resultat. Eftersom NMCA vet att coaching är ett viktigt engagemang, har denna kurs skapats som en stegningsväg mot ett fullständigt certifieringsprogram. Det utnyttjar dock kunskapen, kunskapen och övningen av ett helt ackrediterat program.

Det är ett löfte att detta inte bara är en introduktion till coaching. Det är det program som får dig att bli kär i coaching och aldrig vilja sluta.

Vid NMCA förstår vi att det är inte ofta lätt att utveckla träningsförmågan och träna muskler. Därför är professionell coachning från behöriga tränare med tillgång till teknik, forskning och verktyg så viktigt. Genom att underlätta personlig och professionell tillväxt som leder till förbättrad prestanda, förvärv av ny kompetens och kunskap samt den övergripande utvecklingen av coachee, ger våra professionella tränare andra möjligheter att göra detsamma.... [-]

Amerikas förenta stater Richmond
Öppen antagning
Engelska
3 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Noble Manhattan Coaching Americas

Practitioner Coach Diploma (PCD) banar vägen till din framgångsrika livscoaching verksamhet. Den rika innehållet, praktiska coaching sessioner, mentorskap, tillsammans me ... [+]

Översikt

Practitioner Coach Diploma (PCD) banar vägen till din framgångsrika livscoaching verksamhet. Den rika innehållet, praktiska coaching sessioner, mentorskap, tillsammans med det kontinuerliga stödet av vår vårdande grupp kommer att förvandla dig till en fullt ackrediterad, professionell livscykel.

Diplomnivån är en fullständig certifiering och syftar till studenter som vill göra livet coaching sin karriär.

Det kan behandlas som en kurs på egen hand eller som ett mellansteg mellan Life and Executive Coaching Foundations och Executive and Corporate Coaching Diploma. Hur som helst är den mycket flexibel och anpassningsbar så att den passar dina behov och upptagen schema.... [-]

Amerikas förenta stater Richmond
September 2019
Engelska
6 - 24 månader
Internet
Läs mer på svenska

PhD

Noble Manhattan Coaching Americas

Ph.d. i professionell coachning är utformad för att stödja och integrera yrkesutveckling av utövare inom ledarskap och företagscoaching och att ge fördelar till den organ ... [+]

Handla om

Ph.d. i professionell coachning är utformad för att stödja och integrera yrkesutveckling av utövare inom ledarskap och företagscoaching och att ge fördelar till den organisation där de arbetar. Det syftar till att förbättra och förbättra yrkesutövningen genom att ge utövare en rad forskningsmetoder, verktyg och strategier som kan användas för att stödja praktikbaserad forskning. Därför inkluderar potentiella sökande erfarna yrkesverksamma inom coaching, HR, ledning som vill bidra till både kunskap och övning.

Detta innovativa program erbjuds av Noble Manhattan i samarbete med Canterbury University på distans för att dra nytta av ett brett nätverk av internationella akademiker och partnerskap.... [-]

Amerikas förenta stater Richmond
Öppen antagning
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska