Noble Manhattan Coaching Americas

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Vi är Noble Manhattan Coaching Americas - Ledande Coach Training Company i USA och Kanada.

Som en del av Noble Manhattan Coaching, världens ledande tränare, erbjuder vi högkvalitativa tränarutbildningar och coaching-certifieringar. Vårt brett utbud av tjänster hjälper chefer och ledare att odla sin verksamhet.

Vi styr vårt uppdrag på den förutsättningen att en uppfylld individ kan påverka andra för att ta hand om livet. Därför tränar vi fantastiska tränare och ledare för att starta fjärilseffekten av personlig omvandling i sina samhällen.

Stor flexibilitet

Vår blandning av långdistansutbildning med ansikte mot ansikte upplevelser ger dig möjligheten att gå igenom en coaching kurs i egen frid. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda kurser på begäran.

Ekonomiskt stöd

Mest anmärkningsvärda, vi ser till att inskrivning i våra program inte lämnar dig i konkurs. Därför erbjuder vi den bästa lösningen, från rabattkuponger till stipendier.

Toppkvalité

Våra bästa mästare coachar design och levererar våra program. Således kommer du att uppleva högkvalitativt innehåll och övning med våra coaching-kurser.

Studentstöd

Vi vill se till att din coachning är smidig och framgångsrik. Därför är vi alltid redo att hjälpa dig att nå dina mål.

Nätverkshantering

Eftersom nätverk är av största vikt för en lyckad tränare, levererar vi inte bara utbildning, vi hjälper dig att komma i kontakt med likasinnade personer, proffs och kunder.

Internationell ackreditering

Vi erbjuder internationellt ackrediterade tränare.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att träna magnifika tränare, hjälpa dem att bygga sin verksamhet och öka medvetenheten om fördelarna med coaching. Också genom coaching har vi åtagit oss att hjälpa företag att trivas.

Vi erbjuder inte bara kurser som är ackrediterade och godkända av 2 internationella organ, men vi ser till att vi placerar våra studenter och tränare inom ett stort nätverk av proffs och kunder.

Dessutom skapar vi möjligheter till tillväxt och erbjuder kontinuerligt stöd. När människor kommer i vår familj, lämnar de aldrig. Här hittar de mentorer, vänner och ett brett utbud av resurser för att starta och förbättra sin coaching verksamhet.

Filosofi

Genom att träna människor att bli tränare följer vi förutsättningen för fjärilseffekten. Genom att organisera vårt företag under en B-Corporation-struktur, en större målorganisation. På grund av vår leverans av utmärkta coaching-kurser och coaching-stödsystem, "skapar vi en uppehåll för socialt och ekonomiskt utmanade familjer för att skapa stabilitet och hopp".

Varje coaching intäkt dollar kommer att ge 10% omedelbart mot vårt syfte. Vid slutet av varje räkenskapsår kommer vi också att fördela en procentandel av nettoresultatet. De levererade fonderna brinner "Vårt hem" -stiftelse. Således kommer en adoptiv familj att dra nytta av vår kärlek i form av bostad, jobbhjälp, mat, barnomsorg och utbildning för att arbeta tillbaka till en självbärande medlem i vårt samhälle.

Kärnvärderingar

Coaching bygger på höga krav och principer. Men för oss är det viktigt att påpeka dessa värden i allt vi gör. Därför värderar vi och tillämpar ärlighet, integritet, tillit och bidrag i allt vi gör. Vi lovar utbildning, självutveckling och affärsbyggnad. Och vi levererar det vi lovar!

Vi tror på allas makt att leda djärvt. Vi baserar också vår praxis utifrån förutsättningen att du har alla nödvändiga resurser för att vara det bästa livet eller verkställande tränare. Således ger våra kurser dig kunskapen om att bygga dina färdigheter. Och vårt team är omtänksamt och stödjande så att du når dina mål i egen frid.

Noble Manhattan Coaching International i siffror

Noble Manhattan Coaching grundades 1993, på Storbritanniens sydkust, där ett dedikerat team står till din tjänst. Allt vi gör är utformat för att träna magnifika tränare och hjälpa dem att bygga sin verksamhet. Dessutom vill vi öka global medvetenhet om fördelarna med coaching.

  • Noble Manhattan Coaching har 24 års erfarenhet av att erbjuda tränare för personer och företag.
  • Vi är närvarande i 28 länder runt om i världen. Noble Manhattan Coaching Americas är huvudkontor för USA och Kanada.
  • Eftersom vårt uppdrag är att underlätta fortbildning, säkerhetskopiering och support från våra studenter och tränare över hela världen, levererar vi kurser och support på 7 språk.
  • Vi erbjuder 18 helt separata tränarutbildningar, från livscoaching till företags- och executive coaching.
  • Förutom Noble Manhattan Coaching, vår prisbelönta träningsskola, har vi 12 andra divisioner som erbjuder stöd och kontinuerlig utveckling.
  • Våra coaching kurser är ackrediterade av International Institute of Coaching And Mentoring. Dessutom godkänns vi av Institutet för ledarskap

Platser

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr.
23838 Richmond, virginia, Amerikas förenta stater

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: