Läs den officiella beskrivningen

OM MOUNT MERCY

På Mount Mercy University erbjuder vi studenter med alla bakgrunder en tillfredsställande utbildning och solid förberedelse för en förändrad värld och arbetsstyrka. Vi tjänar nästan 1 900 studenter på vår campus i Cedar Rapids, Iowa, och nu kan vi, med våra onlineutbildningar, tjäna tusentals fler. Och oavsett hur du får tillgång till våra kurser, levererar vi högkvalitativ akademisk instruktion som alltid bygger på våra fem kritiska problem: vård av jorden, invandring, våld, rasism och kvinnor.

Mount Mercys onlineutbildningar går utöver den tid du spenderar framför en dator. Online-klasser låter dig fortfarande engagera dig i forskning och delta i praktik med lokala och globala företag och organisationer.

Vi lanserade våra helt online-utbildningsprogram 2014 så att studenter överallt kan få samma högkvalitativa utbildning som våra studenter på campus utan att offra karriär eller familjeförpliktelser.

VÅR HISTORIA

En kultisk universitet i karriären

Grundades 1928 i syfte att förena människor med möjlighet genom högkvalitativ, värderingsbaserad utbildning, har Mount Mercy University en rik grund som vi har byggt upp på campus och online-utbildningsprogram.

Vi har vuxit från en junior college till ett fyraårigt universitet och idag är Mount Mercy University nöjda att erbjuda våra online akademiska program till en ännu större befolkning av elever i samma anda hos våra grundare.

VÅR KOLHOLISK IDENTITET OCH MERCY CHARISM

Utbildning handlar om mer än läroböcker och tentor. En sann utbildning förbereder dig för vilken arbetsplats som helst och adresserar hela personen. Mount Mercy University grundades som ett katolsk universitet, byggt på Sisters of Mercys fem kritiska bekymmer, och vi fortsätter att upprätthålla det uppdraget i våra online kurser lika mycket som vi gör med våra traditionella campusprogram.

Mount Mercy University strävar efter att uppfylla de högsta kraven på katolsk intellektuell tradition, främja kärnvärdena för sanning, respekt, ansvar, excellens och service och välkomna alla människor med all bakgrund.

Vi är en stolt supporter till våra sponsorer, Institute of the Sisters of Mercy of America, genom konferensen för Mercy Higher Education. Som en barmhärtighet institution respekterar vi respektfullt deras uttalande om katolsk identitet och barmhärtighetskarism.

Vår succé

Mount Mercy-studenter kommer från en mängd olika geografiska, etniska och ekonomiska bakgrunder. De är självsäker, omtänksam, snabb att låna ut en hand, nöjda med vem de är och glada över var de går. Viktigast är att Mount Mercy-studenter är angelägna att inse sin fulla potential.

VARFÖR MERCY-STUDENTER SUCCEED

Mount Mercy University är rankad Iowas bästa college på MONEY-tidningen "2017 bästa kollegor" -listan. Men det bästa sättet att bedöma ett examensprogram är att se på resultaten av de studenter som registrerar sig:

 • 66% av MMU-studenterna har praktik eller andra karriärrelaterade erfarenheter när de går ut.
 • 96% av MMU-studenterna är anställda eller i grundskola inom nio månader av examen.

AVDELNING TILL DEN GEMENSAMMA GODEN

Mount Mercy-studenter donerar mer än 15 000 timmars samhällstjänst varje år. Vi erbjuder service och volontärmöjligheter för alla studenter.

VÅRA MISSION OCH VÄRDEN

VÅRT UPPDRAG

Mount Mercy är ett katolsk universitet som ger studentfokuserad utbildning i anda av systrarna av barmhärtighet och välkomnar människor av all övertygelse att gå med i vårt samhälle i strävan efter baccalaureat och utbilda utbildning och medkännande service till dem i nöd.

Vi strävar efter excellens för att uppnå vårt uppdrag genom fyra ömsesidiga mål:

 • Använda reflekterande dom. Förmågan att tänka tydligt och noggrant, argumentera koherent, och utvärdera konkurrera om sanningskrav kritiskt är grundläggande för en högskoleutbildning. Reflekterande bedömning kräver kunskap om grundfakta, granskning och utvärdering av antaganden. tillräcklig motivering för att dra en slutsats och förstå konsekvenserna av att dra den slutsatsen. Med dessa färdigheter kan individer lösa problem kreativt och integrera kunskaper över discipliner.
 • Engagera i strategisk kommunikation. Strategisk kommunikation kräver att man väljer från ett antal alternativ för att uppnå ett valt mål på ett etiskt sätt. Dessa alternativ inkluderar konstruktion och tolkning av meddelanden i skriftliga, muntliga och estetiska former med lämplig teknik.
 • Servering av det gemensamma bra. Det gemensamma gott är kärnan i katolsk socialundervisning. Eftersom människorna är sociala av naturen, beror varje människors välstånd nödvändigtvis på det gemensamma gottet, summan av sociala förhållanden som gör det möjligt för alla att nå sina mänskliga möjligheter mer fullständigt. Det innefattar respekt för och etisk interaktion med varje person och den naturliga miljön och, i Sjuar av Barmhärtighetens anda, tjänsten för välbefinnande för all mänsklighet och handling i rättvisasaken i världen.
 • Att främja uppriktigt boende. En liberal utbildning möjliggör för personer att uppnå en större grad av frihet för att kunna verka målmedvetet. Eftersom utvecklingen av syftet medför planering av livet utifrån en uppsättning prioriteringar, ger Mount Mercy University möjligheter till andlig tillväxt, intellektuellt engagemang, yrkesklarhet, social utveckling, fysiskt välbefinnande, känslomässig mognad och ansvarigt samhällsledande.

VÅRA VÄRDERINGAR

Som medlemmar i Mount Mercy University-samfundet, grundad i traditionen av barmhärtighetens systrar och vår katolska identitet, är vi engagerade i att:

 • Livslångt lärande och utbildning av hela personen
  Vi tror att utbildning är en livslång erfarenhet där lärande ger hela personen intellektuellt, andligt, känslomässigt och fysiskt.
 • Förföljelse av sanning och värdighet
  Vi främjar gratis förfrågan i en medkänsla där vår dedikation till tro, sanning och barmhärtighet stödjer varje persons värdighet inom det mänskliga samhället.
 • Engagemang för studenter
  Vi bekräftar och bekräftar att våra elevernas behov är centrala för beslut som påverkar samhällslivet.
 • Rättvisa
  Vi förespråkar jämställdhet genom att aktivt skapa rättvisa och hälsosamma relationer i vårt lärande och i vårt globala samhälle.
 • Tacksamhet
  Vi fira med ödmjukhet alla gåvor och talanger som Gud skänker och dela trovärdigt dessa välsignelser med det bredare samhället.
 • Gästfrihet
  Vi uppnår vårt arbete i anda av Catherine McAuleys nådighet och integration som välkomnar alla människor och perspektiv.
 • Service
  Vi skapar en känsla av ansvar och omsorg som kallar oss för att tjäna det gemensamma gottet.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Mount Mercy University Online

Mount Mercy Universitys online-affärsverksamhet gör det möjligt för eleverna att para teoretiska konstruktioner med praktisk verklig erfarenhet utanför klassrummet för en ... [+]

ONLINE BBA: BUSINESS

Mount Mercy Universitys online-affärsverksamhet gör det möjligt för eleverna att para teoretiska konstruktioner med praktisk verklig erfarenhet utanför klassrummet för en högkvalitativ, välutbildad pedagogisk erfarenhet.

Kandidater från detta program kommer att lära sig att:

Använd ett etiskt resonemangsätt för att utvärdera situationer och förstå ledarens roll i etiskt beslutsfattandeHa en fungerande kunskap om kärnverksamhetsterminologi och begreppAnvänd kritiskt tänkande / problemlösande färdigheter vid analys av affärssituationer och rekommendationer och beslutKunna analysera en bransch som använder Porters fem krafter modellKommunicera effektivtUtför en omfattande SWOT-analys med hjälp av lämpliga externa och interna resurserUtveckla lämpliga strategier för insamlade data för strategisk planeringKursformat... [-]
Amerikas förenta stater Cedar Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Mount Mercy University Online

Vårt program utforskar grunden för juridik, ledarskap, ekonomi och ekonomi i kombination med olika valmöjligheter inom områden som riskhantering, investeringar, entrepren ... [+]

ONLINE BBA: MANAGEMENT

På Mount Mercy University kombinerar vi verkligheten med en stark läroplan för att skapa morgondagens ledande ledare.

Vår Management grad går utöver grundläggande diagram och siffror-studenter får en solid grund i verksamheten genom praktisk lärande som inspirerar dem att leda betydande, modiga liv.

Vårt program utforskar grunden för juridik, ledarskap, ekonomi och ekonomi i kombination med olika valmöjligheter inom områden som riskhantering, investeringar, entreprenörskap, personal och internationell ekonomi, vilket gör vår examen inte bara flexibel men också anpassningsbar.

BBA i Management akademiker kommer att vara väl lämpade för att komma in i arbetskraften med ledande företag, inklusive TrueNorth, World Class Industries, United Fire Group, PepsiCo, Geonetric, ClickStop, Highway Equipment Company, Rockwell Collins, Transamerica, General Mills, Great America Financial, New York Life, Geico och Hy-Vee.... [-]

Amerikas förenta stater Cedar Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Mount Mercy University Online

Mount Mercy Universitys personalhanteringsprogram stöds av Society for Human Resource Management (SHRM), världens största personalhögskolans professionella samhälle. Dett ... [+]

ONLINE BBA: HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

Mount Mercy Universitys personalhanteringsprogram stöds av Society for Human Resource Management (SHRM), världens största personalhögskolans professionella samhälle. Detta erkännande grundar sig på programmets anpassning till läroplanen som skapats av SHRM och föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Dessutom kan detta program hjälpa eleverna att förbereda sig för certifieringsprogrammen för mänsklig resurshantering (SHRM-CS och SHRM-SCP) som är tillgängliga via samhället.

Kandidater från detta program kommer att lära sig att:

Korrekt identifiera och tolka lagar som påverkar arbetet på arbetsplatsenAnvänd HR-mätvärden för att göra rekommendationer och motivera kostnaden för anställda programVisa förståelse för kompensationsfrågor... [-]
Amerikas förenta stater Cedar Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Internet
Läs mer på svenska

MBA

Mount Mercy University Online

På Mount Mercy University är vår MBA utformad för yrkesverksamma. Du kan arbeta heltid, spendera tid med familj och vänner, och tjäna din mastergrad. ... [+]

ONLINE MBA (MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION)

På Mount Mercy University är vår MBA utformad för yrkesverksamma. Du kan arbeta heltid, spendera tid med familj och vänner, och tjäna din mastergrad.

Lär dig av erfaren fakultet när du utökar ditt nuvarande nätverk och kunskap för att vidareutveckla din karriär.

Du kan bedriva en traditionell MBA eller kan fokusera på betoning på personalresurser eller kvalitetshantering.

Kursformat

Klasser erbjuds online, i ett accelererat 5- och 10-veckors kursformat. Studenterna kan sluta på så lite som 18 månader med vårt icke-uppsats MBA-program. Vi erbjuder sex starttider per år för maximal flexibilitet. Ingen GMAT eller GRE krävs.... [-]

Amerikas förenta stater Cedar Rapids
Kontakt Skolan
Engelska
Internet
Läs mer på svenska