Läs den officiella beskrivningen

Mercy College är den dynamiska, varierande New York City college vars studenter är på en personlig uppdrag: att få ut det mesta av livet genom att få ut det mesta av sin utbildning.

Mercy grundades 1950, erbjuder mer än 90 grund och doktorsexamen och certifikatprogram inom fem skolor: Business, utbildning, hälsa och Naturvetenskap, humaniora och samhällsvetenskap och beteendevetenskap. Mercy College utmanar sin lärare och personal för att göra högre utbildning arbete för någon hungrig tillräckligt för att förtjäna en bättre plats i livet. Med campus i Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan och Yorktown Heights, är livet i kollegiet kultur lidit en heterogen studentkår från hela regionen.

Mercy102

En omvälvande lärorik erfarenhet


Nåd utmanar alla sina studerande att överträffa deras personliga och intellektuella förväntningar. Mercy utexaminerade visar framgång och förtroende mellan professionella och yrkes spektrum, och den inverkan de har i sina samhällen eller runt om i världen är ett bevis på ett ge pedagogisk erfarenhet.

Mercy livliga akademiska världen sätter ett högt värde på att lära utanför klassrummet med verkliga upplevelser. Detta sätt att stipendium uppmuntrar studenter att tillämpa vad de lär sig i klassrummet med livet efter examen. Mercy världskända fakultet nära samarbete med studenter på dessa projekt.

Mercy_York

Nåd har åtagit sig att ansluta studenter med världen. Kollegiet har en rik tradition av samhällstjänst genom "Mercy ger tillbaka" initiativet, som uppmuntrar studenter att delta i, och möjligheter bly, service-learning. Detta är en återspegling av Mercy historia och de värden som finns i Mercy College tätning (Inserviendo Consumere, konsumeras i tjänsten).

På campus händelser och internationella erfarenheter rese hjälpa eleverna att upptäcka och uppskatta kulturer långt hemifrån. Våra studenter är engagerade medborgare.

Mercy101

PACT Advantage


Åtagit sig att stödja studenter under deras utbildning, erbjuder Mercy College en personlig lärande som inkluderar akademins Personliga Achievement kontrakt (PACT) program. PACT är ett nationellt erkänt mentorprogram som fungerar som en modell för studerande framgång. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Din PACT mentor är din kontaktperson som hjälper dig att navigera college livet. Din mentor hjälper dig att förstå och ansöka om ekonomiskt stöd, välja rätt stora, välja och registrera klasser, spåra din akademiska framsteg, utveckla ledaregenskaper, landa en praktikplats, och förbereda sig för anställningsintervjuer.

Mercy_ny

En önskad Campus Miljö


Den hisnande natur på Hudsonfloden skiljer Mercy natursköna campus i den pittoreska byn Dobbs Ferry. Dobbs Ferry huvudgata, bara några steg från campus, erbjuder charmiga restauranger, butiker, shopping, kaféer och ett pulserande samhällslivet. En Metro-North tågstationen, som ligger på campus, gör New York tillgängliga. Du anländer i hjärtat av Manhattan, på Grand Central Station, på mindre än 30 minuter. Undersök konst på MoMA, uppleva Broadway, skridskor på Bryant Park, upptäcka opera på Met, fånga ett spel på Yankee Stadium eller Citi Field, utforska Central Park, Metropolitan Museum of Art och den botaniska trädgården, och få erfarenhet med otaliga praktik och arbetstillfällen.

Mercy övriga campus ligger på Manhattan, Bronx och Yorktown Heights, erbjuder flexibilitet och bekvämlighet.Överkomliga
Nåd erbjuder en av de lägsta privata college undervisning priser i nationen, och lägst i staten New York. Kollegiet ger också generösa stipendiepaket till högpresterande studenter. Om eleverna är bostäder eller pendling, kommer de att upptäcka en mängd möjligheter och en berikande college erfarenhet till en bråkdel av den genomsnittliga kostnaden.

Affärsidé

Mercy_DF1

Mercy College arbetar för att ge motiverade studenterna möjlighet att förändra sina liv genom högre utbildning genom att erbjuda humaniora och professionella program i personliga och höga kvalitet inlärningsmiljöer och därmed förbereda studenter att inleda givande karriärer, att fortsätta lära hela livet och att agera etiskt och ansvarsfullt i en föränderlig värld.

MercyMission
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Mercy College

Utveckla starka färdigheter i läskunnighet när du läser och skriver kritiskt. Skapa en grund i kritiskt tänkande och kommunikation som du kan ansöka som författare, lärar ... [+]

Den engelska majoren är den bästa förberedelsen en Mercy College student kan ha för alla karriärer eller yrken. Det erbjuder ett sätt att upptäcka, njuta och reflektera över universella teman i stor litteratur som visar oss vad det innebär att vara mänsklig. Dessutom främjar det förmågan att kommunicera effektivt: att skriva korrekt, att läsa och tänka kritiskt och att tala effektivt. Dessa är de färdigheter som ger en klar fördel för framgång i ett företag eller yrke.

Engelska snabba faktaStudenter börjar med grundkurser:Poetik: En introduktion till litterära texterUndersökning av engelsk litteratur IUndersökning av engelsk litteratur IIStudenter tar också kurser i var och en av dessa kategorier:KlassiskSociala och kulturellagenrerHistoriskProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

BSc

Mercy College

Göra gemenskapshälsa högsta prioritet Förbered dig för en rad olika karriärmöjligheter inom offentlig politik, samhällsutveckling, individuella och globala hälsoproblem o ... [+]

Behavioral Science Major med specialisering inom gemenskapshälsa är utformad för att ge ett studieprogram för personer som är intresserade av att förbättra hälsan och välbefinnandet hos människor i samhället. Specialiseringskrediterna ingår i 36 högskolepoäng.

Specialiseringen fokuserar på din major och ger dig kunskaper och erfarenheter som riktas mot ett eventuellt mål att vara en hälsovårdare inom samhället. Specialiseringskrediterna ingår i 36 högskolepoäng. Specialiseringen fokuserar på din major och ger dig kunskaper och erfarenheter som riktas mot ett eventuellt mål att vara en hälsovårdare inom samhället.

Behavioral Science Major är ett mycket genomförbart val av majoritet för övergångsstudenter, eftersom det är möjligt att lektioner du redan har tagit räknas till antingen obligatoriska eller valbara kurser. Dessutom erbjuder programmet många möjligheter till karriärutveckling genom kredit-tjänsteutbildningar på en rad olika arbetsplatser inom NYC-området.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Om du vill bredda ditt huvudfält för att inkludera både psykologi och sociologi, erbjuder Mercy College en tvärvetenskaplig majoritet i beteendevetenskap. Specialiseringa ... [+]

Om du vill bredda ditt huvudfält för att inkludera både psykologi och sociologi, erbjuder Mercy College en tvärvetenskaplig majoritet i beteendevetenskap .

Specialiseringar finns också inom gemenskapens hälso-, gerontologi- och hälsovårdshantering. Programmet ger en kombination av struktur och flexibilitet med 4 obligatoriska kurser och 8 valfria kurser. Vid val av stora valbara kurser kan en student skräddarsy programmet till hans eller hennes särskilda intressen och karriärmål.

Den beteendevetenskapliga huvudämnen är ett mycket genomförbart val av huvudämne för överföringsstuderande, eftersom det är möjligt att klasser du kanske redan har tagit räknas mot antingen obligatoriska eller valbara kurser. Dessutom erbjuder programmet många möjligheter till karriärutveckling genom kredit-tjänsteutbildningar på en rad olika arbetsplatser inom NYC-området.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Bli en expert i en förändrings- och global hälsovårdsmiljö Med en åldrande befolkning och utvecklande regleringsriktlinjer är karriärmöjligheterna höga för vårdpersonal. ... [+]

Få karriärer påverkar samhället lika mycket som leverans, organisation och finansiering av hälsovårdstjänster. Behavioral Science Major med specialisering i Health Services Management är en 36-kredit major.

Konstruerad för att bredda dina färdigheter och förmågor kräver specialiseringen inte mer poäng än beteendevetenskapen som är huvudämne eftersom specialiseringskrediterna ingår i 36 högskolepoäng. Health Services Management-specialiseringen fokuserar på din huvudperson och ger dig kunskaper och erfarenheter som riktar sig mot ett eventuellt mål att vara en hälsovårdsadministratör.

Beteendevetenskap: Hälsovårdsledning Snabba faktaFlexibelt schemaStudera dina specifika intressenErfarna professorerOlika praktikplatserProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater New York USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Skydda vår nationella infrastruktur från terrorism och andra kriminella hot. . . Lär dig vad du behöver för att lyckas i ett expanderande och dynamiskt fält som spelar en ... [+]

Mercy College s kandidatexamen i Corporate and Homeland Security Management är en 4-årig examen som erbjuds genom Business School. Det är den första grundutbildningen i sitt slag som är utformad för att ge en omfattande bakgrund för studenter intresserade av att bedriva professionell ledarskap i den privata eller offentliga sektorn där affärs- och säkerhetsfärdigheter sameksisterar.

BS-graden i Corporate and Homeland Security Management ger studenterna en avancerad examen: en som talar för den växande och dynamiska rollen som säkerhet nu spelar i praktiskt taget alla företag och regeringskarriärer.

Snabbfakta om företag och hemlandssäkerhetKursen fokuserar på National Incident Management System (NIMS)Inriktning på lagbyggnad inom en dynamisk miljöPraktikplatser med byråer som säkrar landetFå en tvärvetenskaplig examen genom att ta kurser i affärs- och säkerhetskonceptProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Förbered dig för dagens mest efterfrågade yrke Med den ständigt föränderliga effekten av teknik på våra liv och företag finns det ett ständigt behov av kompetenta och kre ... [+]

Institutionen för matematik och datainformationsvetenskap kommer att förbereda dig för några av dagens mest efterfrågade yrken: matematik, IT, datainformationssystem och datavetenskap, informationssäkerhet och säkerhet samt andra utvecklande industrier.

Det finns en ständig efterfrågan på innovativa sinnen att skapa lösningar och överträffa utmaningar inom dessa områden. Våra examensalternativ ger dig kunskaper och färdigheter för att göra ditt varumärke i de stora matematik- och CIS-arenorna.

Datorinformationssystem Snabba faktaEn av de lägsta privata undervisningspriserna i landetHuvudkampus ligger bara 30 minuter från ManhattanMetro-norra tågstationen ligger precis på campusManhattan campus i Herald SquareProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Tjäna din BS i företagsekonomi och få den verkliga erfarenheten. Lär dig av branschledare som förstår de teoretiska komponenterna i affärer och har många års yrkeserfaren ... [+]

Om företag är samhällets motor kan Mercy College sätta dig i förarsätet. Vi får dig förberedd för företagens komplexa arbete och hur de relaterar till miljön. Och hjälpa dig att planera, organisera, leda och styra den riktning din organisation ska ta. När det gäller fakulteten sticker Mercy ut. Du kommer att dra nytta av båda ledarna i branschens högt uppskattade instruktörer. Alla av dem som inte bara har ett starkt grepp om de teoretiska komponenterna i dagens affärsinstitutioner, utan också är utbildade proffs med många års erfarenhet. Program i näringsliv och redovisning erbjuds på tre nivåer: Associate, Bachelor, och magisterexamen.

Företagsekonomi: Allmänna affärsfaktaAktivt lärande modellStrategic Consulting Institute - Verkliga projekt för verkliga företagInvesteringscenter - Levande handel på marknadenCenter for Online Marketing - Website Design, Social MediaCentrum för entreprenörskap - Starta ett verkligt företagCenter for International - Resa till företag utomlandsCenter for Leadership - Kommunicera, inspirera, omvandlaMentorering av chefer från topp globala företagFortune 500-nätverketAdvisory Board Member Companies - GE, BlackRock, Apple, PepsiProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Gör ditt varumärke på den globala marknaden Utveckla den grund du behöver för att förstå internationellt affärer samt politisk och kulturell mångfald. ... [+]

Med globaliseringen tvingas företagen att ompröva sina konkurrenskraftiga strategier. Vår kandidatexamen i International Business förbereder dig att göra affärer globalt. Du kommer att vara perfekt positionerad för den ständigt växande affärsverksamheten.

Du kommer att lära dig av en högt ansedd fakultet som består av företagsledare med år av internationell erfarenhet. Du kommer att resa till företag huvudstäder runt om i världen, som London, Hong Kong och New York. Om du vill konkurrera i dagens dynamiska och hyperkompetenta marknadsplats är en kandidatexamen i International Business ovärderlig.

Företagsekonomi: International Business Fast FactsCenter for International - Resa till företag utomlandsGlobala affärsresor till Europa, Asien och MellanösternExecutive fakultet med verkliga erfarenheterPrisvärd undervisning30 minuter från Manhattan med tåg, buss eller bilManhattan campus i Herald SquareFortune 500-nätverketProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Delta i ett vinnande lag med en BS i Sport Management Få en verklig erfarenhet och förbered dig för en framgångsrik karriär i en spännande, växande bransch som uppgår til ... [+]

Sportbranschen har upplevt dynamisk tillväxt och är för närvarande erkänd som ett företag med en storlek på 220 miljarder dollar. Enligt Sports Business Journal är inkomsterna för sportföretag större än de kombinerade intäkterna för landets bil- och filmindustrier. Målet med Mercy College Sports Management Specialization är att använda sportens stora och populära verksamhet som ett verktyg för att inspirera akademisk kompetens och karriärutveckling.

Erforderlig praktikplats (och valfri andra praktikplats) kommer att erbjuda fälteupplevelse utöver anställningstillfällen.

Företagsekonomi: Sports Management Fast FactsPraktisk sportledning, marknadsföring och erfarenhet av verksamhetenReal-live Sports Management projektCampus Sports OperationsLokal sportsändningGästhögtalare från Major LeaguesMöjlighet att ansluta sig till Mercys "Team Blue" idrottsförvaltningsorganisationProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Stå ut med en grad värderad av varje bransch och arbetssektor runt om i världen Förbered dig för en karriär inom näringslivet, industrin, regeringen, undervisningen eller ... [+]

Vi lever i en informationsålder. Varför inte vara i centrum av det?

I en tekniskt driven värld kan en karriär inom matematik och datavetenskap inte överdrivas. Fältet växer och Mercy College kan ställa dig i rätt riktning.

Genom att betona tillämpad matematik och dataspråk (JAVA) , delas matematik- och datavetenskapsstudiet för dig för en kandidatexamen - och den verkliga världen.

Med tekniken väl integrerad i läroplanen utvecklar du nödvändiga färdigheter och kunskaper, grundskola och vidareutbildning och livslångt lärande. Du blir också en bättre kommunikator, vilket gör denna grad perfekt om du vill bli lärare.

Alla dessa färdigheter kommer att göra dig mer attraktiv på den konkurrenskraftiga arbetsplatsen och utbilda skolor i dag.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Eftersom hjältar kan ha skrivbordstillfällen Med det växande antalet cyberattacker finns det många anställningstillfällen inom statliga och företagssektorer. ... [+]

Vi lever i ett informationssamhälle. Ingenting kan vara viktigare än att skydda den informationen. I dag är säkerhetsprogramvaruutvecklare i hög efterfrågan. Intresserad? Mercy College är platsen för dig.

Med en kandidatexamen i cybersäkerhet kan du testa, implementera och konfigurera ny säkerhetsprogramvara och / eller -teknologi, tillämpa en sund säkerhetspolicy på sina dagliga jobb och ge skydd och katastrofåterställning till företagens affärssystem.

Programutfall

I slutet av detta program ska eleverna kunna:

Identifiera typer av risker, cyberhots och sårbarheter i IT-infrastrukturer via trådbundna och trådlösa nätverkDesign, utveckla och implementera för att bevisa begreppen cyberförsvar, cyberbrott, cyberundersökning och cyberhanteringFörstå integriteten av information, informationsgömning, informationssäkring, informationskryptering / dekrypteringFunktion effektivt i ett team för att slutföra prototyper av upptäckt, förebyggande och skydd för interna och externa cyberattacker och cyberintrångFå bevis på cyberbrott från persondatorer, smartphones, infrastrukturvärdar, trådbundna och trådlösa nätverkCybersecurity BS CurriculumAllmänna liberala konster och vetenskaperAllmän utbildningskrav 60 högskolepoängCybersecurity Core 48 CreditsOpen Electives 12 CreditsTotalt120 högskolepoäng... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MA

Mercy College

Expand din horisonter med en mästare i engelsk litteratur Ett ledande online litterärt program, Mercy's är en av de första mästarna i engelsk litteratur som erbjuds h ... [+]

Kommer du skriva nästa stora amerikanska roman? Eller skriv en kritiskt berömd studie av Danticat, Dante eller Hemingway? Eller bli en dedikerad professor som inspirerar nästa generations studenter?

Mercy College s Master of Arts (MA) i engelska litteraturprogram ger en stark grund för studenter intresserade av dessa och andra sysslor. Några av våra MA-kandidater har gått på doktorandprogram, har fortsatt på högskolelärarpositioner, eller har gått på för att vinna avancerade kreativa skrivande grader. Många engelska lärare har förtjänat MA eller examen innehållskrediter genom vårt program för att (re) licensiering, marknadsföring eller helt enkelt för att öka kunskapen om deras område.... [-]

Amerikas förenta stater Yorktown Heights USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2.5 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska

MSc

Mercy College

Specialiserade spår som passar din nivå av lärarupplevelse Bli en lärare i gymnasieskolan (betyg 7-12) på engelska, matematik, samhällsvetenskap och vetenskap. ... [+]

Den 36-poängs kandidatexamen i gymnasieutbildning, betyg 7-12 , leder till antingen inledande eller professionell certifiering. Placering i en av två spår bestäms av kandidatens grundutbildning och lärarupplevelse. Förhandskandidater kommer att fortsätta en studieperiod (Spår A) som leder till examen och behörighet för Initial New York State certifiering.

Kandidater som för närvarande arbetar och har minst ett års erfarenhet som lärare av rekord i klassrum i privata, parochiala eller charterskolor kommer att delta i spår B-studiet. Spår B-kandidater som ännu inte har lämplig erfarenhet på både lägre och högre nivåer som omfattas av deras potentiella certifieringsområde (er) kommer att uppfylla detta krav genom att fylla i 20 dagers övervakad elevundervisning i varje område där de inte redan har sådan erfarenhet. Professionella certifierings kandidater måste ha fullgjort tre års undervisning inom certifikatområdet.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mercy College

Gör en inverkan på barns läskunnighet Utveckla en filosofisk grund med praktiska strategier för att utveckla talande, lyssnande, läs- och skrivförmåga. ... [+]

Teaching Literacy, Födelse till Grade 12 Översikt

Magisterexamen i undervisningslitteratur, födelsekurs 12-programmet är utformat för lärarkandidater som söker professionell certifiering i det undervisningsbevis de för närvarande håller. Tre års undervisningserfarenhet krävs också för professionell certifiering. Detta program leder till dubbel certifiering som läskunnare i födelseklass 6 och betyg 5-12.

Teaching Literacy, Födelse till Grade 12 Snabba faktaGer den utbildning som krävs för professionell certifieringGer lärocentrerad läskunnighetGer fakultetens vägledning och stödProgramutfall

I slutet av detta program ska eleverna kunna:

Demontera en kunskapsbaserad fast bashalt som gör det möjligt för dem att leverera effektiva pedagogiska och professionella tjänster baserade på aktuell forskning, teori och praktikAnvänder flera pedagogiska och professionella strategier och verktyg för att de ska bli effektiva utövare i utbildningsinstitutioner och leverera tjänster som främjar elevernas intellektuella, sociala och emotionella utvecklingFörstå de olika kulturella, språkliga, lärande och sociala styrkorna och behoven hos alla befolkningar och införliva och visa känslighet för rikedom av olika kulturer när de tillhandahåller utbildnings- och andra skoltjänsterAnvänd teknik för att leverera information, instruktioner och professionella tjänster till alla medlemmar i skolsamhälletReflektera över yrkesutövning för att fatta utbildningsbeslut och förbättra studentinlärningVisa positiva dispositioner som gör att de kan fungera som effektiva utbildare, medborgare och utövare inom skolan och ett bredare samhälleFörkunskapskrav... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Förbered dig att lära dig i ett grundskolklassrum, betyg 1-6 Lär dig vad det tar att bli lärare och få en inverkan på dina elever. ... [+]

Den 36-kredit Master of Science i barndomsutbildning, betyg 1-6 , leder till antingen inledande eller professionell certifiering.

Placering i det inledande eller avancerade lärarprogrammet bestäms av kandidatens grundutbildning och lärarupplevelse. Avancerat lärarprogrammet är öppet för kandidatlärarkandidater som för närvarande arbetar som lärare av rekord i privata, parokala eller charter skolor och söker både en examen och initial certifiering eller de som certifierades på grundnivå. Minst ett års lärarupplevelse som lärare av rekord krävs.

Kandidater som ännu inte har lämplig erfarenhet på både lägre och högre nivåer som omfattas av deras framtida certifieringsområden kommer att uppfylla detta krav genom att fylla i 20 dagers övervakad elevundervisning inom varje certifieringsområde de söker. För att kvalificera sig måste de professionella kandidaterna ha fyllt tre års undervisning inom certifikatområdet.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Lär spädbarn, småbarn och småbarn om världen Påverka ett ungt barns tillväxt, utveckling och lärande med vår MS i tidig barndomsutbildning: Födelseklass 2. ... [+]

Tidig barndom är en kritisk period i mänsklig utveckling. Att påverka ett ungt barns tillväxt, utveckling och lärande i detta skede har livslånga konsekvenser. Tidigare barndomsproffs kan hitta sitt arbete djupt uppfyllande, eftersom de bevittnar barn säger sina första ord, målar sina första bilder eller lär sig skriva sina namn.

På Mercy College förbereder 39-poängs kandidatexamen i förskoleutbildning, födelsegrad 2 , lärarkandidater och tidiga barndomsproffs för New York State-certifiering. Coursework, fältupplevelser och klinisk praxis, som studentundervisning, hjälper kandidater till en karriär i tidig barndomsutbildning.

Förskolebarns kandidater kan genomföra flera certifikat:... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Utforska en karriär i ett av de snabbast växande yrkena i USA ... [+]

Master of Science Degree in Counseling är utformad för att förbereda dig för att arbeta i en skolinställning som skolrådgivare. Du får möjlighet att följa någon av flera karriärvägar på rådgivningsområdet. Dessutom kan du fullborda 48-poängsskolans rådgivare-program förmodligen tjäna dig preliminär certifiering som skolrådgivare. (Samma med 54-kredit tvåspråkiga skolan Counselor programmet också).

Graduate studenter som fullföljer 60-kredit psykisk hälsa Counseling programmet är berättigade att sitta för professionell licensering undersökning.

inriktningar:

rådgivningRådgivning med specialisering inom skolrådgivning och tvåspråkig förlängningAvancerade certifikat inom alkohol- och substansmissbruk Counseling och i pensionsrådgivning (CASAC)... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Förbered dig för en karriär som lärare eller kursutvecklare I vår globaliserade värld är efterfrågan på TESOL-proffs större än någonsin tidigare. ... [+]

Master of Science i undervisning engelska till talare för andra språk (TESOL) programmet leder till initial / professionell certifiering.

Spår I-kandidater (som söker sitt första undervisningsbevis) måste slutföra den 15-veckors New York-staten som krävs för lärarupplevelse.

Spår II-kandidater ( som har ett NYS-undervisningsbevis i ett annat innehållsområde) måste slutföra 20 dagars erfarenhet av klinisk erfarenhet inom en ESL Pre-K-12 skolmiljö. Professionell certifiering i New York staten kräver tre års undervisningserfarenhet.

Undervisning engelska till talare för andra språk (TESOL) Snabba faktaGer innehållet och pedagogiska färdigheter att lära sig ett andraspråkGer studentbaserade TESOL-programGer fakultetens vägledning och stödProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Mercy College

Förbättra dina utbildningar och karriärmöjligheter inom hälsovården Hälso- och sjukvårdscheferna spelar en nyckelroll i dagens snabbväxande vårdmiljö. ... [+]

Detta är en spännande tid för vårdhantering. Fältet växer och förändras varje dag. Och få skolor får dig att förbereda dig för det, som om du vill. MPA är ett 48-kreditprogram för studenter som söker en bred tvärvetenskaplig utbildning inom hälsovårdshantering.

Programmet har utformats för att förbereda akademiker för roller som sjukvårdsledare i en snabbt föränderlig vård miljö. Programmet är lämpligt för studenter som förutser karriär inom en rad olika vårdfaciliteter i offentliga, privata och ideella miljöer.

Hälsovårdsledning Snabba faktaTvärvetenskaplig utbildning inom hälsovårdshanteringKurser erbjuds kvällar och helgerHälso- och sjukvårdspersonal som professorerHögtalare från hälsovårdsområdetProgramutfallPO1 ... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry USA Online
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

We are Mercy College

Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 877-637-2946
Address
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
USA Online, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined