Read the Official Description

Ett program som utformats för dig

Onlineprogrammet på McMurry University Online är utformat med den professionella i åtanke. Vår virtuella klassrumsupplevelse ger dig flexibiliteten att slutföra din examen i en effektiv inlärningsmiljö - 100% Online.

Starta din resa med en online-grad från McMurry Online-program.

Om programmet

McMurrys kandidatexamen i brottmålsdomstolen är utformad för yrkesverksamma och erbjuder bekvämligheten och flexibiliteten att studera online. Förbättra din utbildning med de verkliga erfarenheterna av instruktörer och kamrater som delar en önskan att förbättra samhället genom att upprätthålla lokala, statliga och federala lagar. Skaffa en konkurrensfördel när du ansöker om ståndpunkter i domstolar, korrigeringar, brottsbekämpning, säkerhet och prövning och parole system.

Akademiska rådgivare

Våra akademiska rådgivare är här för att hjälpa dig att uppnå dina professionella mål i brottmål. Vi är med dig från början till slut. Från ansökan till ekonomiskt stöd till kursval är vi här för att se till att du lyckas.

Inträde och stöd

Att göra det akademiska och ekonomiska engagemanget för att driva din utbildning kan vara en utmaning. Vårt kontor för entré och personal med hjälp av ekonomisk hjälp hjälper dig att navigera i upptagsprocessen, få de ekonomiska resurserna du behöver och underlätta din övergång till en akademisk rådgivare när du registrerar dig för kursen.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

McMurry University - Online Programs

Oavsett om du vill flytta till en ny position, eller bara vill ha tillfredsställelse att fylla din examen etc. En online-kandidatexamen i brottmål kan hjälpa dig att uppn ... [+]

Bachelor i brottmål

Oavsett om du vill flytta till en ny position, eller bara vill ha tillfredsställelse att fylla din examen etc. En online-kandidatexamen i brottmål kan hjälpa dig att uppnå dina mål!

Nästa programstartdatum2 juli 201827 augusti 201822 oktober 2018Varför tjäna en kandidatexamen vid Criminal Justice på McMurry University?

McMurry erbjuder en kandidatexamen i brottmål till vuxna studenter som ser examen som grund för karriärutveckling och personlig tillfredsställelse. Detta grundutbildningsprogram erbjuder bekvämligheten och flexibiliteten att studera online, och en grupp studenter och instruktörer som delar ett gemensamt mål: att förbättra samhället genom brottsbekämpning på nationell, statlig och lokal nivå.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
July 2019
Heltid
120 öppettider
Online
Läs mer på svenska
Address
1400 Sayles Blvd
TX 79605 Abilene, Texas, Amerikas förenta stater
Address
USA Online, Amerikas förenta stater