Läs den officiella beskrivningen

Om Master of Project Academy

Hjälpte 50 000 yrkesverksamma i 180 länder för att förbättra sina färdigheter och fördjupa sin karriär. I sin takt, på deras plats!

Vår berättelse

Master of Project Academy föddes ur repetitioner från Resit Gulecs projektledningskurser som levererades till universitetet för under- och MBA-studenter. Dessa repetitioner drev det växande intresset för proffs i mer än 170 länder. Nu växer vi med nya instruktörer, och anställda går med i vårt team. Vårt uppdrag är att göra karriärtillväxtskurser lättillgängliga och prisvärda för proffs.

Vår vision

Vår vision är att vara den ultimata platsen för yrkesverksamma där de går vidare med sin karriär med våra premium och livsföränderliga online kurser.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att förbereda och publicera överkomliga och premiumkurser för de yrkesverksamma som de skulle behöva för en bättre karriär. Utöka kunskapsdelning med vårt växande och lärande samhälle. Hjälper yrkesverksamma att förbättra sina färdigheter. Göra premium och professionell utbildning överkomlig och tillgänglig på professionell egen plats, i takt med dem.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Master of Project Academy

PMP®-certifiering är en av de mest värdefulla tillgångarna du kan få om du planerar att utveckla din karriär inom projektledning. Med PMI: s Talent Gap Report förutspår 1 ... [+]

35 kontakt timmar PMP-certifiering Online-utbildning, 300 föreläsningar, 750 PMP-praxisfrågor, provprövning av PMP-certifiering, PMP-fusk och mer.Kursbeskrivning/>

Globalt erkänd och garanterad att fördjupa din karriär, har PMP® certifieringsutbildning från Master of Project Academy framgångsrikt certifierat mer än 50 000 studenter över hela världen. Vårt praktiska träningssätt ger dig möjlighet att förstå de 5 processgrupper och 10 kunskapsområden som föreskrivs av PMI®. Vi garanterar att du kommer att gå bort med all förberedelse och förtroende som krävs för att erövra provet och tjäna PMP®-certifieringen i ditt första försök.

Funktioner/>99,6% passränta35 Kontakt timmar PMP träning300 föreläsningar30-dagars pengarna tillbaka garanti!100% onlineKurscertifikatVad får jag?/>35 PDU (Kontakt Timer) som krävs av PMI för att anmäla sig till PMP ExamTydlig förståelse av teoretiska begrepp med verkliga projektprojektSnabb kommunikation och hjälp från vår 24/7 expert support teamOnline modererade PMP peer forum för att delta i aktiva diskussionerNedladdningsbara högkvalitativa PMP-studieverktyg (flashkort, fuskblad, etc.)750 PMP övningsfrågorPractice frågor genom kunskapsområde och rationaliseringarOnline real-world praxis PMP examen för att testa lärdomar i slutet av kursenSteg-för-steg-vägledning om hur man ansöker om PMP-examenMålgrupp/>... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
Engelska
Deltid
35 timmar
Internet
Läs mer på svenska

Master of Project Academy