Läs den officiella beskrivningen

MIT Professional Education tillhandahåller en gateway till MIT-expertis och kunskap för vetenskaps- och ingenjörsarbetare runt om i världen. Genom MIT Professional Education-program som lärs av känd fakultet från hela institutet har tekniska proffs möjlighet att få avgörande och aktuell kunskap inom specialområden, för att fördjupa sina karriärer, öka deras organisationsprestanda och hjälpa till att göra en skillnad i världen.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

MIT Professional Education Online

Maskininlärning har djupa effekter i många olika branscher, från finansiella tjänster till detaljhandel till reklam. Det blir snabbt ett grundläggande verktyg för att fat ... [+]

ÖVERSIKT

Maskininlärning har djupa effekter i många olika branscher, från finansiella tjänster till detaljhandel till reklam. Det blir snabbt ett grundläggande verktyg för att fatta bättre beslut i affärsbeslut som drivs av data, inte tarmkänslor eller gissningar.

Idag har varje företag tillgång till data, oavsett om det är operativ data, kunddata, tredjepartsdata eller leverantörsdata. Frågan för beslutsfattare blir: Hur kan jag använda dessa data för att göra informerade förutsägelser, vidta åtgärder och utvärdera resultaten för framtida beslutsfattande?

Massachusetts Institute of Technology (MIT) ligger i framkant av forskning och övning för detta framväxande område inom datavetenskap. Professor Devavrat Shah, som leder avdelningen för statistik och datavetenskap vid MIT, tar eleverna på ett djupt dykk i vad som är möjligt med maskininlärning.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
Maj 2019
2 månader
Internet
Läs mer på svenska