Lawrence Technological University Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Lawrence Technological University (LTU) grundades 1932 och har byggt upp ett rykte för excellens. Våra senaste utmärkelser och erkännanden inkluderar en topp 30% ranking av universitet i hela landet av Bloomberg Businessweek, en "Best in the Midwest" -beteckning från Princeton Review, och under de senaste 20 åren har vi högt rankats av US News

Vi är stolta över våra rigorösa akademiska program och började erbjuda några av våra mest eftertraktade examensprogram online på nätet 2006. Om vi ​​pratar online som ett utbildningsexempel exemplifieras samma framåtblickande filosofier som du kommer att stöta på i våra program.

Vi har en hög standard av excellens, och LTU: s online professorer är samma högkvalitativa fakultetsmedlemmar som du skulle hitta på campus i Southfield, MI. De är angelägna om att ge sin branschkunskap och dela med sig av sin stora erfarenhet av dig. På Lawrence Tech är våra online-program en förlängning av huvudcampus och dela samma uppdrag, värderingar och vision:

Uppdrag

Att utveckla innovativa och smidiga ledare genom en student-centrerad lärmiljö och tillämpad forskning som omfattar teori och praktik.

värden

  • Teori och övning
  • Student-fokuserad och Omsorg
  • Lagarbete och förtroende
  • Karaktär och integritet

Syn

Att bli känd för transformativ STEM och Designutbildning som utvecklar ledare med entreprenörsinriktning och globalt perspektiv.

Lawrence Technological University är ackrediterad av Högre Learning Commission och en medlem av Nord Central Association. Dessutom är olika forskarutbildningar och grundutbildning godkända av lämpliga nationella yrkesorganisationer.

Ingenjörskollegiet vid Lawrence Technological University (LTU) rankas som en av de 50 bästa online-graduate engineering-programmen på landsbygden av US News

Ligger i hjärtat av landets # 1-region för teknik, arkitektur och teknik, är LTU unikt positionerat för att ge den senaste kunskapen inom industriell, civil och byggteknik. Våra professorer är internationellt kända forskare med stark branscherfarenhet som leder innovativa projekt och lockar bidrag från sådana enheter som National Science Foundation och statliga avdelningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MSc » Se Online Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Master of Science in Civil Engineering - Online

Online Heltid Deltid 2 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

[+]

Det är interaktivt . Regelbundet interagera med dina klasskamrater för att diskutera och analysera vad som lärs ut.

Det är intimt . Du kan prata med din professor när du har utmaningar eller problem under våra online kontortider. Om du föredrar att kommunicera via e-post kommer du vara säker på att få ett snabbt svar.

[-]

Master of Science in Industrial Engineering - Online

Online Heltid Deltid 2 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

[+]

Inlämning av ansökan om kandidatexamen Personer med examen i ett ingenjörsvetenskapligt område kan krävas för att slutföra förkunskapskurser innan de godkänns till detta examenprogram. Officiella utskrifter av alla avslutade högskoleutbildningar Tre rekommendationsbrev; Ett CV, inklusive professionella erfarenheter och extracurricular aktiviteter.

Sökande som inte uppfyller alla krav kan komma på villkorligt villkor och ges regelbunden status vid fullföljande av tre på varandra följande kurser på minst 3 grader med minst 3,0 GPA.

[-]

Magisterexamen

Master of Engineering Management - Online

Online Heltid Deltid 2 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

[+]

För att ansöka om online-master i teknikhantering, gör du följande:

[-]