Läs den officiella beskrivningen

Om Wesleyan

Kentucky Wesleyan At-a-Glance

 • Plats: Vi är belägna i Owensboro, Kentucky - en stad på Ohio River. KWC ligger bara 40 minuter öster om Evansville, Indiana, 2 timmar norr om Nashville, Tennessee, 2 timmar väster om Louisville, Kentucky och 4 timmar öster om St. Louis, Missouri. Daviess County är hem för 94 000 invånare.
 • Akademiker: Kentucky Wesleyan College erbjuder 29 majors och 13 pre-professionella läroplaner. Vårt förhållande mellan studenter och lärare är 12: 1.
 • Genomsnittlig färskmanprofil för hösten 2015: ACT = 22, SAT = 980 (kritisk läsning och matematik), GPA = 3,27. Över en tredjedel rang i topp 25 procent av sin gymnasiet examen klass.
 • Fakultet: Mer än 88 procent av vår fakultet har en doktorsavhandling eller terminal examen.
 • United Methodist Relationship: Kentucky Wesleyan College är godkänd av universitetss senat vid Allmänna styrelsen för högre utbildning
 • Atletik: Kentucky Wesleyan Panthers tävlar i NCAA Division II och är medlemmar i Great Midwestern Athletic Conference . Intercollegiate manslag inkluderar baseball, basket, längdåkning, spår och fält, golf, fotboll och fotboll. Kvinnor tävlar i basket, längdåkning, spår, golf, fotboll, softball, tennis och volleyboll.

Vårt uppdrag

Här är vårt uppdragsutlåtande: Kentucky Wesleyan College , i samarbete med United Methodist Church, främjar en liberal artsutbildning som närmar sig och förbereder eleverna intellektuellt, andligt och fysiskt för att uppnå framgång i livet.

Så vad betyder det? Det betyder att vi i mer än 150 år har tjänat studenter i liberal arts tradition och för de närmaste 150 åren vid Kentucky Wesleyan kommer eleverna att lära sig att tänka kritiskt, kommunicera effektivt och leva etiskt i ett komplex och snabbt förändra världen.

Framgången för varje elev är vår högsta prioritet. Varje kurs vi erbjuder och varje erfarenhet på campus leder dig till ett mål - examen.

Som ny student börjar du en personlig resa på dagen du kommer fram på campus. Vi hjälper dig att skapa en unik färdplan för högskoleframgång med akademiska, sociala och extracurricular mål.

Inom och utanför klassrummet upplever du uppmuntran till ett nära samhälle som är engagerat i ditt välbefinnande och långsiktiga framgångar. Vårt livliga, välkomnande campus erbjuder dig spännande sociala, service och ledarskapsmöjligheter.

Wesleyan Way

Vid Kentucky Wesleyan tror vi på en utbildning som går långt bortom läroboken, datorskärmen eller den skriftliga tentamen. Ledare för nästa generation är de som har utbildats med en bred bild av hur förhållanden är viktiga för världens övergripande framgång.

Därför tror vi på "Wesleyan Way" att lära och leva. Wesleyan Way bygger på fyra principer som vi införlivar i varje enskild sak som vi gör:

 1. Vi gör allt med HONOR .
 2. Vi stöder alltid varandra .
 3. Vi kommer att konkurrera med INTEGRITET.
 4. Vi älskar varandra i Kristus.

Läs mer om Wesleyan Way.

Ackreditering

Kentucky Wesleyan College är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools Commission på högskolor för att tilldela baccalaureate grader.

Kontakta kommissionen på högskolor, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefon 404-679-4500, på http://www.SACSCOC.org för frågor om ackreditering av Kentucky Wesleyan College .

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Arts i grafisk design online examen färdigställande programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalificerade och h ... [+]

Handla om

Bachelor of Arts i grafisk design online examen färdigställande programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalificerade och högkvalificerade yrkesverksamma inom området grafisk design och andra relaterade områden. Studerande i detta program fyller en nödvändig kärna av konstkurser där grundprinciper för konst och design studeras. Efter att ha avslutat tecknings- och grunddesign kurser börjar studenten grafisk designkurser som fokuserar på typografi, branddesign, publicering, webbdesign, animering och andra avancerade projekt.

Grafisk Design Online GradskartaI. Allmän utbildning [-]
Amerikas förenta stater Owensboro
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Arts i Religion online grad slutförandet programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ökande efterfrågan på kvalificerade och högkvalificerade yrke ... [+]

Handla om

Bachelor of Arts i Religion online grad slutförandet programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ökande efterfrågan på kvalificerade och högkvalificerade yrkesverksamma inom områdena departement, ideell verksamhet, affärer, journalistik och andra relaterade områden, samt strävan efter vidareutbildning . Religionsprogrammet vid Kentucky Wesleyan syftar till att odla en uppskattning av religiös mångfald genom att bekanta studenter med utveckling, tro och praxis av flera religiösa traditioner. Genom religionsprogrammet använder eleverna tvärvetenskapliga resurser för att erkänna och engagera sig i religionen i historia, samhälle och kultur.

Eftersom arvet från Kentucky Wesleyan College är United Methodist, inser vi att många av våra studenter kommer från kristna traditioner. Samtidigt uppmuntrar religionsprogrammet på Kentucky Wesleyan till ett kritiskt tänkande och konversation om trosförpliktelser som ett program inom liberal konst. En studieperiod i religionen utvecklar de färdigheter som krävs för att analysera och förklara argument om religion och religiösa positioner samt färdigheter att konstruera och presentera ett argument.... [-]

Amerikas förenta stater Owensboro
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska

BSc

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College s kandidatexamen i allmänna studier är ett onlineprogram som betonar de kunskaper och förmågor som mest efterfrågas i dagens samhälle: muntlig o ... [+]

Handla om

Kentucky Wesleyan College s kandidatexamen i allmänna studier är ett onlineprogram som betonar de kunskaper och förmågor som mest efterfrågas i dagens samhälle: muntlig och skriftlig kommunikation, kritiskt tänkande, problemlösning, effektiv användning av teknik och global medvetenhet.

Onlineprogrammet Allmänna Studier erbjuder dig flexibilitet att välja kurser som uppfyller dina intressen och professionella mål inom följande "kärnområden": Beteendevetenskap, företagsekonomi, utbildningsstudier, engelska, humaniora och samhällsvetenskap. Som en online-student i programmet Allmänna studier kommer du att arbeta med din online-rådgivare för att skapa en examensplan och studieplan som passar dina behov.... [-]

Amerikas förenta stater Owensboro
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i brottslighet och kriminologi online grad slutförandet programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalifi ... [+]

Handla om

Bachelor of Science i brottslighet och kriminologi online grad slutförandet programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalificerade och högkvalificerade yrkesverksamma inom området för brottsbekämpning och andra relaterade områden. Läroplanen introducerar studenter till studier av kriminellt beteende, straffrättssystem, social rättvisa och juridik ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. Studenter som söker en examen i straffrätt och kriminologi kommer att studera komplexiteten i och relationerna mellan de juridiska, sociala, politiska, historiska och psykologiska influenser som påverkar brott, brottslingar och lagprocesser. Läroplanen är utformad för att utveckla kritiska tänkande färdigheter och förbereda eleverna för ledarroll roller inom områden som brottsbekämpning, domstolsförvaltning, korrigeringar, juvenil rättvisa, prövning och parole.... [-]

Amerikas förenta stater Owensboro
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i företagsekonomi förbereder studenter för yrkeskarriärer i företagsekonomi och / eller forskarutbildning. Denna förberedelse innefattar en läroplan s ... [+]

Handla om

Bachelor of Science i företagsekonomi förbereder studenter för yrkeskarriärer i företagsekonomi och / eller forskarutbildning. Denna förberedelse innefattar en läroplan som betonar analys och kommunikation, teori och praktik, som formas av det globala näringslivets behov. Etik och värderingar framhävs i läroplanen, samt teknisk effektivitet och ansvarighet.

Kentucky Wesleyan College har fått specialiserad ackreditering för sina affärsprogram genom International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), beläget vid 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Affärsprogrammen i följande grader ackrediteras av IACBE: Kandidatexamen och kandidatexamen i redovisning och företagsekonomi.... [-]

Amerikas förenta stater Owensboro
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i psykologi online grad slutförandet programmet ger eleverna kunskap om mänskligt beteende som är ovärderlig i alla karriärer. Eleverna lär sig om asp ... [+]

Handla om

Bachelor of Science i psykologi online grad slutförandet programmet ger eleverna kunskap om mänskligt beteende som är ovärderlig i alla karriärer. Eleverna lär sig om aspekter av sig själv och andra som personlighet, uppfattning, känslor, motivation, tankeprocesser, barnutveckling och psykiska störningar. En kandidatexamen i psykologi är en bra förberedelse för karriär inom områden som näringsliv, lag och socialt arbete. Psykologiviten ger också eleverna en utmärkt bakgrund för att söka till gymnasiet och slutligen bli en praktiserande psykolog.

Psykologi Online GradskartaI. Allmän utbildning [-]
Amerikas förenta stater Owensboro
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Kentucky Wesleyan College
Webbplats
Telefon
800-999-0592