Kentucky Wesleyan College Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

rubrik

Online grad program

Du har tagit det första steget mot en högskoleexamen i företagsekonomi, Straffrätt, eller allmänna studier. Många vet inte ens komma så här långt.

Även om du har tagit ett stort steg mot den eftertraktade kandidatexamen, är det bara det första steget. Många fler är att följa, och vi kommer att vara här för dig.

Våra lärare och personal kommer att arbeta hårt för att se till att alla dina frågor besvaras och att upplevelsen på Kentucky Wesleyan är allt du hoppas att det kommer att bli och mer.

Onlinekurser

Kentucky Wesleyan strävar efter att ständigt möta den ökande efterfrågan på flexibla och bekväm lärande genom att erbjuda online grader lätt tillämpas på marknaden.

  • Bachelor of Science i Business Administration - 100% Online
  • Bachelor of Science i straffrätt och kriminologi - 100% Online
  • Bachelor of Science i allmänna studier - 100% Online

Designad för vuxenstuderande på snabbspår till framgång, gör Kentucky Wesleyan intensiva sju veckors kurs format du att uppgradera snabbt och ta klasser från någonstans på någon timme.

En ny term börjar varje 2 månader.

Låt klassrummet komma till dig!

Tillträde till online grad program

Antagning Förfaranden & Processes

Ansökan om antagning prövas individuellt vid mottagandet av alla lämpliga akademiska meriter. Studenterna informeras om sin antagning status så snart som möjligt. Kentucky Wesleyan College är åtagit sig att släppa in de sökande som visar potentialen för akademisk framgång vid College.

Antagning Krav

  • STEG 1: Fyll i ansökan

Submit Kentucky Wesleyan online grad Application

  • STEG 2: Skicka Officiella Avskrifter

Skicka in officiella avskrifter från alla högskolor och universitet deltog och en tjänsteman high school utskrift, General Education Development (GED) certifikat eller certifierad vuxen High School Diploma till: Kentucky Wesleyan College Office of Antagnings 3000 Frederica Street Owensboro, KY 42301 Avskrifter från många gymnasieskolor, högskolor och universitet kan beställas och skickas elektroniskt via tjänster som tillhandahålls av pergament eller National Clearinghouse annars kontakta skolan direkt.

Om du har mindre än 24 timmar högskolenivå arbete, kan du även vara skyldiga att lämna officiell handling eller SAT poäng.

Office of Antagnings förbehåller sig rätten att begära ytterligare information eller en personlig intervju.

  • STEG 3: Efter anmälan av accepteras

Betala en undervisning insättning på $ 100 för att reservera din plats.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

Bachelor Of Science I Allmänna Studier På Nätet

Online Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Kentucky Wesleyan College Bachelor of Science i allmänna studier är ett online-program som betonar de kunskaper och färdigheter mest efterfrågade i dagens samhälle: muntlig och skriftlig kommunikation, kritiskt tänkande, problemlösning, effektiv användning av teknik och global medvetenhet. [+]

Kentucky Wesleyan College Bachelor of Science i allmänna studier är ett online-program som betonar de kunskaper och färdigheter mest efterfrågade i dagens samhälle: muntlig och skriftlig kommunikation, kritiskt tänkande, problemlösning, effektiv användning av teknik och global medvetenhet.

Den allmänna studier online-program ger dig möjlighet att välja kurser som uppfyller dina intressen och professionella mål i följande "kärnområden": beteendestudier, affärsstudier, utbildningsområde, engelska, humaniora och samhällsvetenskap. Som en online student i allmänna studier programmet kommer du att arbeta med din online-rådgivare för att skapa en examen plan och utbildning som passar dina behov.... [-]


Bachelor Of Science I Business Administration På Nätet

Online Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

The Bachelor of Science i Business Administration levereras på en intensiv sju veckors kurs på nätet format som gör att studenter kan ta klasser från någonstans på någon timme. Online Programmet är främst avsedd för att arbeta vuxna och personer som antingen bara början deras college karriär eller som har genomgått vissa college. Genom att ta två klasser i vardera av två sju-veckors termer per termin, kan eleverna upprätthålla heltid status. [+]

Den Bachelor of Science i Business Administration levereras på en intensiv sju veckors kurs på nätet format som gör att studenter kan ta klasser från någonstans på någon timme. Online Programmet är främst avsedd för att arbeta vuxna och personer som antingen bara början deras college karriär eller som har genomgått vissa college. Genom att ta två klasser i vardera av två sju-veckors termer per termin, kan eleverna upprätthålla heltid status. Eleverna kan avsluta sin examen i fyra (4) år eller mindre om de redan har utfört en del college. Vi kommer att arbeta med dig om att utvärdera överförings college krediter intjänade på andra institutioner.

grad Karta

I. General Education... [-]


Bachelor Of Science I Straffrätt Och Kriminologi På Nätet

Online Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Online kandidatexamen program i straffrätt och kriminologi (CJC) på Kentucky Wesleyan College designades med behoven hos vuxenstuderande i åtanke, och kommer att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalificerade och högt kvalificerad personal inom rätts verkställighet och andra relaterade områden. [+]

Online- Bachelor of Science examen i straffrätt och kriminologi (CJC) vid Kentucky Wesleyan College designades med behoven hos vuxenstuderande i åtanke, och kommer att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalificerade och högt kvalificerad personal inom brottsbekämpande och andra relaterade områden.

Kentucky Wesleyan College online CJC programmet tar upp det straffrättsliga systemet från en mängd olika perspektiv. Med fokus på USA: s politiska och sociala system och hur det straffrättsliga systemet reagerar på brott, kommer Kentucky Wesleyan College online grad låta eleverna undersöka kriminogena förklaringar roll rättsliga och kriminalvård system, samt filosofi straff och etiska uppförandekoder som kretsar kring dessa frågor.... [-]


Videoklipp

Kentucky Wesleyan College Spring 2016 TV Commercial

Find Yourself at Kentucky Wesleyan College