Joseph Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Joseph Business School Mission Statement: Joseph Business School (JBS) är en världsklass institution som utrustar entreprenörer och individer med praktiska och bibliska principer för att skapa företag och skapa rikedom för att förvandla öde platser till blomstrande samhällen för Guds ära.

Joseph Business School Vision: Att utrota generationsfattigdom.

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised från Caio Almeida på Vimeo.

JBS erbjuder entreprenörsutbildning från en kristen världsuppfattning; vi lär oss hur vi gör affärer Guds sätt. Vårt företags- och entreprenörskapsprogram innehåller praktisk läroplan för att göra det möjligt för eleverna att skaffa sig färdigheter och tankegångar för att driva ett framgångsrikt företag och bli ledare inom sin bransch.

Studenterna fördjupas i en rigorös en nio månaders omfattande kurs som lär ut praktiska affärsidéer och hur man snabbt kan tillämpa dem på någon entreprenörsverksamhet.

Varje elev har tillgång till ett SBDC-centrum på plats för att tillhandahålla företagsrådgivning och en-till-en-mentorskap. En unik aspekt av skolan är att studenterna också har stöd av JBS Advisors som tilldelas dem under skolåret för att hjälpa dem att lyckas genomföra programmet.

Vår läroplan integrerar både de praktiska aspekterna av att driva en affärs och bibliska principer för att utrusta studenter för att bygga en omfattande affärsplan och starta sin verksamhet samtidigt som de går på kurs. Vi tilldelar eleverna ett examensbevis i slutet av programmet.

Vårt sätt att kombinera affärsidéer med böner och bibliska principer säkerställer att eleverna är utrustade att starta och driva sina företag genom att använda riksdomsprinciper för att driva både tillväxt och lönsamhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Entreprenörskapsutbildning

Online Deltid 9 månader April 2019 Amerikas förenta stater Forest Park

JBS erbjuder entreprenörsutbildning från en kristen världsuppfattning; vi lär oss hur vi gör affärer Guds sätt. Vårt företags- och entreprenörskapsprogram innehåller praktisk läroplan för att göra det möjligt för eleverna att skaffa sig färdigheter och sinne att driva sina egna företag och bli företagsledare. Vår läroplan integrerar både praktiska affärer och bibliska principer för att utrusta studenter för att bygga en omfattande affärsplan och lansera sin verksamhet samtidigt som de går på kurs. Vi tilldelar ett certifikat för slutförandet i slutet av programmet. Vårt sätt att kombinera bön, bibliska värderingar och affärsidéer säkerställer att eleverna är utrustade att starta och driva sina företag genom att använda kungarikets föreskrifter för att driva tillväxt och lönsamhet. En av skolens unika aspekter är att kontinuerligt stödja varje enskild elev genom att tilldela en rådgivare för att hjälpa dem genom programmet mot framgångsrik avslutning. [+]

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised från Caio Almeida på Vimeo.

JBS erbjuder entreprenörsutbildning från en kristen världsuppfattning; vi lär oss hur vi gör affärer Guds sätt. Vårt företags- och entreprenörskapsprogram innehåller praktisk läroplan för att göra det möjligt för eleverna att skaffa sig färdigheter och sinne att driva sina egna företag och bli företagsledare.

Immersion - en nio månaders omfattande kurs som lär upp affärsidéer och hur man snabbt kan tillämpa dem på ett entreprenörsarbete.Stöd - tillgång till SBDC-center på plats för att ge fokuserad affärsrådgivning en-till-en-mentorskap med JBS Advisors.

Vår läroplan integrerar både praktiska affärer och bibliska principer för att utrusta studenter för att bygga en omfattande affärsplan och lansera sin verksamhet samtidigt som de går på kurs. Vi tilldelar ett certifikat för slutförandet i slutet av programmet. Vår läroplan är utformad för att odla en andlig tankegång för stewardship, lönsamhet och stortänkande. Vi erbjuder omfattande kunskaper om affärsämnen som behövs för att bedöma genomförbarhet, starta, växa och bibehålla ditt företag. Studentens feedback och branschkrav driver innovationen av vår läroplan.... [-]


Videoklipp

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised

Christian Entrepreneurship Classes at JBS - Apply Today!

Kontakt
Besöksadress
Joseph Business School
Admission Office
7600 W. Roosevelt Rd.

Forest Park, Illinois, 60130 US
Sociala medier