Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bli en ledare, göra skillnad

Världen idag skiljer sig från världen som tidigare generationer in. Nivåerna av komplexitet, ömsesidigt beroende, och systemrisker är extraordinärt. En Master of Public Affairs (MPA) eller examen certifikat i offentliga angelägenheter, förbereder utexaminerade från School of Public and Environmental Affairs (SPEA) att möta morgondagens utmaningar med de kunskaper och färdigheter för att lösa problem och leda. Våra studenter använder vad de vet i alla samhällssektorer-offentlig, ideell och privat.

SPEA erbjuder en verkligt tvärvetenskaplig utbildning i offentliga angelägenheter. Vi fokuserar på styr, hantera och leder. Vi förbereder eleverna att ta itu med de komplicerade frågor som möter dagens samhälle-frågor ett ämnesområde ensam inte kan lösa.

SPEA Connect skapar möjligheter för ideella och public affairs yrkesverksamma på ett sätt oöverträffade av andra högt rankade forskarskolor. Våra online-program tillgodose erfarna medarbetare som inte kan anmäla dig till vår bostadsprogram om att de vill stanna i ditt nuvarande jobb, är jonglering flera ansvarsområden, eller distribueras utomlands. Vi tror att du ska kunna förbättra din karriär genom samma nationellt rang program som erbjuds på campus.

Välj SPEA Connects online-program, och:

  • Lär av genomförda lärare, som ledande forskare, praktiker och lärare.
  • Engagera med andra passionerade och innovativa personer som är dedikerade att tjäna samhället.
  • Utveckla problemlösning, lagarbete och kommunikationsförmåga i en mängd olika discipliner.

Vi rankad # 1 i nationen

Logotyp US News and World Report rankar SPEA: s MPA som bästa forskarutbildningen i offentliga angelägenheter.

SPEA erbjuder också topprankade specialiteter, eller fokusområden i online MPA, inklusive:

  • Ideellt Management (# 1)
  • Public Finance & budgetering (# 1)
  • Public Management & Administration (# 3)

Online MPA och certifikat program som är utformade för yrkesverksamma

SPEA online doktorsexamen och certifikatprogram är både mångsidig och värdefull. Våra program är utformade för att förbereda duktiga yrkesmän att ta sin karriär till nästa nivå, medan de studerar var och när det är mest bekvämt. Med SPEA Connect, kan du förvandla din yrkeserfarenhet i examen kredit-och forskarutbildning snabbare och till en lägre kostnad. Om du är medlem av den militära samhället, kan du också tjäna kredit som ett erkännande av din tjänst.

Platser

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Address
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 812-855-2840