Harvard Business School Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Harvard Business School Online erbjuder ett unikt och mycket engagerande sätt att lära sig viktiga affärsidéer. Oavsett var du befinner dig i din karriär eller i världen, erbjuder vi pedagogiska erfarenheter som kan hjälpa dig att uppnå dina personliga och professionella mål.

Våra elever är överens. I en ny undersökning av tidigare deltagare, som utförs av City Square Associates, säger fyra av fem att HBS Online är värt investeringen.

Varför? Enligt vår grupp av elever, HBS Online:

  • Accelererar Karriärer: 93 procent sa att våra program utrustade dem med kompetens som stärkte deras CV, medan en av fyra rapporterade tjänar en kampanj eller titeländring efter att ha genomfört en HBS Online-kurs.
  • Förtydligar mål: 77 procent av eleverna sa att HBS Online ökade tydligheten i sin professionella framtid, från att bestämma om det var dags att övergå till ett nytt fält eller bransch för att fatta beslutet att bedriva en MBA.
  • Ökar förtroendet: 90 procent rapporterade att de kände sig mer självsäkra på jobbet och bekvämare att göra affärsbeslut. Och det förtroendet uppmärksammades: 53 procent av de svarande fick mer ansvar på jobbet efter att ha tagit en HBS Online-kurs.
  • Skapar gemenskapen: 63 procent sa att de kände sig som om de gick med i en gemenskap av likasinnade jämnåriga med liknande karriär och pedagogiska ambitioner.

Vår inlärningsmodell möjliggör det. Genom att ge professionella en pedagogisk upplevelse som är fallbaserad, aktiv och social, lägger HBS Online dig i beslutsfattarnas skor och frågar dig att ta itu med verkliga problem och diskutera och debattera med dina kamrater för att nå en lösning .

Vi har reimagined online business education. Nu är det dags att reimagine din karriär.

Platser

cambridge

Address
cambridge, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium