Elmhurst College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Elmhurst College!

Vill du utöka din kunskap, uppdatera dina färdigheter och nå nästa nivå i din karriär? Våra masterprogram är utformade för dig. Vi tar en frisk, personlig, hands-on-strategi. Med talangfulla professorer och studenter kommer du aktivt att engagera både teori och praktik. Du kommer att njuta av kvällskursens bekvämlighet eller slutföra din examen helt online via Elmhurst College Online Center. Mest av allt kommer du att förbereda dig för att kliva med nya förtroende till ett liv av professionellt ledarskap.

Välj Elmhurst. Nå nästa nivå. Lärande att leda i en samarbetsverksamhet.

Välkommen till nästa generations examenprogram som kan hjälpa dig att nå nästa nivå. Om du letar efter förskott eller karriärövergång, har Elmhurst College programmen för dig. Få de tekniska färdigheter som krävs för att hjälpa dig att uppnå dina mål och din potential. Utveckla fria lösningar på verkliga världsutmaningar genom projektbaserad inlärning. Våra programdirektörer finns där för dig - hjälper dig att förhandla allt från klassval till karriärriktning.
Våra innovativa och flexibla program är utformade för att optimera dina karriärmål och förbereda dig för arbete i många högvuxna branscher. Vi är obevekligt engagerade i utbildning som kommer att hålla dig före kurvan.

Magisterexamen

 • dator informationssystem
 • Datavetenskap
 • Geografiska informationssystem
 • Health Care Management & Administration
 • Hälsoinformatik
 • MBA - deltid (online eller på campus) för yrkesverksamma

Elmhurst College - rätt val

 • Förtroende för att lyckas: våra programdirektörer är inte bara experter på sina områden: de är dedikerade till att utöka din räckvidd, ge sagesråd och personliga färdigheter som varje ledare behöver.
 • Flexibilitet för att få det att fungera: Våra examensprogram är utformade för att passa in i ditt upptagna schema. Programmen erbjuds i olika format för att ge dig maximal bekvämlighet.
 • Ett överkomligt val: Elmhurst College rankas upprepade gånger i kategorin Best Value för akademisk kvalitet och kostnad.
 • Bekvämt läge: Vår vackra campus ligger bara 15 miles väster om centrala Chicago och är lättillgänglig med bil eller tåg.

Ta nästa steg

När du överväger dina alternativ uppmanar vi dig att besöka Elmhurst campus. Du kommer att lära dig om vår antagningsprocess, besök vår campus och se själv vad Elmhurst College handlar om.

Begär information: för att begära information om ditt program av intresse, fyll i vårt online formulär. Chat Live med en Admission Counselor. Chatta online idag. Ansök nu!

Betyg

Elmhurst rankas i de 10 regionala universiteten i Midwest, enligt US News & World Report, och bland de 4 bästa värdena i Midwest. Princeton Review har rankat Elmhurst bland de bästa i Mellanvästern i 12 år i rad, och citerade den som "den perfekta blandningen av storstadstillträde och liten (men inte för liten) campusatmosfär."

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Online MBA » Se Online MSc » Se MBA på deltid » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Online heltid MBA

Online Heltid 1 år February 2019 Amerikas förenta stater Elmhurst

På Elmhurst sätter vi dig först. Så vi ser det, det enda vi är här är att ge dig en högkvalitativ, högt värde affärsutbildning. Vårt uppdrag är att ge dig de färdigheter och kontakter du behöver för att uppnå dina mål i din karriär och liv. [+]

Vi tror att en MBA borde vara studentcentrerad.

På Elmhurst sätter vi dig först. Så vi ser det, det enda vi är här är att ge dig en högkvalitativ, högt värde affärsutbildning. Vårt uppdrag är att ge dig de färdigheter och kontakter du behöver för att uppnå dina mål i din karriär och liv.

Rätt människor på din sida

Elmhurst fakultet är erfarna branschledare som är dedikerade till att utöka din räckvidd med fältarbete, anslutningar och praktisk erfarenhet. I detta onlineprogram arbetar du med ett team av fakulteter som alltid finns där för dig.

Studera med bäst

Dina klasskamrater är andra yrkesverksamma som söker karriärutveckling och en global tankegång. Du kommer direkt i kontakt med dem och får ett nätverk av kamrater som kommer att stödja dig. Faktum är att nätverket du bildar kommer att vara en av dina mest värdefulla takeaways. Uppnåelig, tillgänglig, prisvärd - den heltidliga Elmhurst MBA passar in i ditt liv.... [-]


MSc

Online MS i datateknik

Online Deltid August 2019 Amerikas förenta stater Elmhurst

På Elmhurst får du den maskinvaru- och programkunskap som behövs för att designa, programmera och administrera datanätverk, databasystem och webbplatser. Vi erbjuder instruktioner i heta tekniker som ASP.NET, SQL Server, webbtjänster och Voice over Internet Protocol (VoIP). [+]

Master systemen i centrum av allt

Få teknisk kunskap och storbildsvision. Föreställ dig en grad där du behärskar både hårda och mjuka färdigheter - hårdvara och mjukvara, teambuilding och nätverk. Vårt studentfokuserade tillvägagångssätt ger dig först. Du får tekniskt kunnande och storbildsvisionen för att designa, programmera och administrera utestående datanätverk, databassystem och webb / mobilapplikationer.

Anpassa din examen med koncentrationsområdenDatornätverkApplikationsutvecklingDatavetenskap

Ett STEM-utvalt program

Curriculum

Master of Science i datateknik kräver en framgångsrik slutförande av 10 kurser för totalt 30 semestrar. Alla kurser är 8 veckor långa.... [-]


Online MS i datavetenskap

Online Deltid 2 år August 2019 Amerikas förenta stater Elmhurst

Befälhavaren i datavetenskap vid Elmhurst tar ett omfattande tillvägagångssätt, med en läroplan som integrerar statistik, datavetenskap och affärsvärldsområden som är avgörande för att lyckas inom det framväxande området för stora data. [+]

Lås upp stora insikter i stora data

Gör dig själv oumbärlig i detta snabbt växande område. Master predictive analysis, generering av information från strukturerad och ostrukturerad dataset, och översätter sedan den informationen till handlingar. Vi tar ett omfattande tillvägagångssätt, som integrerar analys och maskininlärning med företag. Denna innovativa läroplan ger dig teknisk förmåga i statistik, analysmetoder och programmeringsverktyg, samtidigt som du driver upp dina viktiga affärsförmågor.

Resultatet: En omfattande grund för kunskap så att du kan utnyttja informationen som mystikerar andra, vilket skapar verkligt affärsvärde i någon professionell miljö.... [-]


Online MS i Geographic Information Systems (GIS)

Online Deltid August 2019 Amerikas förenta stater Elmhurst

MS i geografiska informationssystem från Elmhurst College ger dig fördjupad kunskap om geospatialfältet och introducerar dig till rumsligt tänkande och geografiska informationssystem (GIS) som ett verktyg som används i en mängd olika applikationer inom branschen. [+]

Kartera din framtid med en online-mästare i GIS!

Geospatialteknik påverkar nästan alla aspekter av livet, från att navigera i ett obekant område till spårningsmönster av sjukdomar i befolkningen. Enligt US Department of Labor är geospatialteknologi en av de tre högvuxna industrierna i det 21: a århundradet. Det innebär stora möjligheter - och med en Elmhurst MS i GIS kommer du att vara väl beredd att möta den.

Elmhurst har något högskolor inte en dedikerad GIS-server och tillgång till professionell Esri GIS-programvara. Så du får något som de flesta studenter inte kommer att göra: avancerad bearbetningskraft från en vanlig dator.

Curriculum

Civilingenjör i geografiska informationssystem vid Elmhurst kräver en framgångsrik slutförande av 10 kurser för totalt 7,50 hp (30 semestimmar). Programmet uppfyller också utbildningskraven för GISP (certifierad GIS-professionell). Läroplanen kommer att utveckla geospatiala färdighetssätt i samband med Geospatial Technology Competency Model (GTCM), som definieras av US Department of Labor och Geo Tech Center (Geo Tech Center). AGS 500 kan avstå från programledarens val för följande studenter:... [-]


Videoklipp

This Is Elmhurst College

Kontakt
Besöksadress
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Sociala medier