Läs den officiella beskrivningen

För Concordia University Online Degree Program , vänligen klicka här

Varför Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago är ledande inom forskarutbildning och grundutbildning. Våra ackrediterade, högt rankade, campus-, kohort- och online-kandidat-, magister- och doktorandprogram kan hjälpa dig att uppnå dina utbildnings- och karriärmål:

  • Concordia-Chicago grundades 1864 och firar sitt 150-årsjubileum för att föra högre utbildning till världen.

  • Mer än 3500 studenter är inskrivna i våra online-, kohort- och campus-masterprogram och doktorandprogram.

  • Vi är den näst snabbast växande campus bland icke-vinstdrivande masterexamen i USA för 2004-2009 (Chronicle of Higher Education, 2011 Almanac Edition).

  • Högre lärande kommissionen beviljade ackreditering för Concordia-Chicago att erbjuda en doktor i filosofi (Ph.D.) i ledarskap. Som ett resultat tillade Concordia Ph.D. till sin doktorand i utbildning (EdD) i ledarskap med åtta specialiseringar.

  • Under 2010 beviljade National Council for Accreditation of Teacher Education sin prestigefyllda "fortsatta ackreditering av alla utbildningsprogram utan villkor" på Concordias utbildningsprogram.

Utbildningsberedskapsprogrammen vid CUC har ackrediterats sedan 1962 av National Education Council (NCATE) och NCATEs efterträdare rådet för ackrediteringskurser (CAEP). Både Advanced Endorsement Programs och Initial Licensure Programs har tilldelats detta mycket eftertraktade erkännande av excellence som beviljats ​​för att välja program över hela landet. CAEP är den enda nationella ackrediteringsorganisationen för utbildningsberedare som erkänner de skillnadsprogram som förbereder lärare mot de mest strikta normerna. På forskarnivå ingår nationellt erkända program för excellens Master of Arts i läroplan och instruktioner med ESL-godkännande, läsutbildning, magisterexamen i undervisning på grundskolan och sekundärnivå och utbildningsledare (huvudmän).

Programmen undervisas på:
Engelska