Colorado State University - Global

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Online-utbildning är inte bara något vi gör, det är det enda vi gör.

Flexibilitet för den moderna eleven

 • Ackrediterade grader online
 • Inga angivna tider eller platser
 • Månadskurs startar
 • Accelererade kurser

US News & World Report rangordnar CSU Global bland de bästa online-kandidatprogrammen

Högre utbildning till lägre kostnad

CSU Global strävar efter att göra din utbildning så prisvärd som möjligt, oavsett om du vill tjäna din kandidatexamen, magisterexamen eller en specialisering. Med överföringsalternativ, vår undervisningsgaranti och kostnad per kreditränta kan du uppnå dina akademiska mål utan att bryta banken.

Överföringar Made Easy

 • Nå dina mål snabbt och prisvärt genom att tillämpa upp till 90 överföringspoäng för kandidatstudenter och 9 överföringspoäng för magisterexamina.

Ingen takt ökar

 • Med vår undervisningsgaranti kommer din undervisningsgrad inte att öka med tiden! Istället kommer du att njuta av samma låga takt under din anmälningsperiod på CSU Global.

Kostnad per kredit

 • Inga studentavgifter eller dolda kostnader, tillsammans med prisvärda undervisningskurser per kredit gör det enkelt att se exakt vart din investering går.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgStart Stock Photos / Pexels

Personliga inlärningsvägar

CSU Global förstår att dina karriärmål och akademiska resor är specifika för den framtid du önskar.

Anpassa din inlärningsupplevelse för att få vad du vill med kursutbildningsalternativ och en specialiserad karriärstrategi. Med certifieringar, specialiseringar och andra staplingsuppgifter kan du visa upp dina kunskaper innan du tjänar din fulla kandidatexamen. Eller utforma din examen från grunden i vårt program för tvärvetenskapliga studier.

Live lokalt, Lär dig Globally®

CSU Global är ett av de snabbast växande onlineuniversiteten i landet och det första oberoende, 100% statliga universitetet i USA, med 10+ år av 100% onlineupplevelse. . Online-utbildning är inte bara en annan sak vi gör, det är allt vi gör.

Top Online College-rankningar

# 1: 2018 Gold School of Distinction

 • Av BestColleges.com baserat på ackreditering, ideell status och online-programranking.

# 4: 2019 bästa nationella högskolor i nationen

 • Rankat som 4 av Best Colleges baserat på ackreditering, akademisk kvalitet, prisvärdhet och online-kompetens.

# 1: Topp militärvänliga online-högskolor

 • Genom Guide to Online Schools baserat på deltagande i regeringen Tuition Assistance (TA) -programmet, starka militära samhällen och stödnätverk för militäranslutna distansstudenter.

# 3: Bästa online-högskolor

 • Rankat som 3 av Good Financial Cents baserat på ackreditering och rangordningar, prisvärdhet, examensalternativ och onlinesupport.

Vårt universitet

CSU Global Difference: Född från tradition, utvecklats för moderna elever

CSU Global är engagerad i studenternas framgång och hjälper moderna elever att uppnå sina akademiska mål och arbetsplatsmål genom högkvalitativ, karriärrelevant, lågkostnadsutbildning. Läs vidare för mer information om vår offentliga, icke-vinstdrivande modell, prisvärda undervisningsnivåer och flexibla schema.

Offentligt, ideellt

CSU Global har våra studenters bästa intressen i åtanke. Som en offentlig, ideell statlig institution (och en del av det utmärkta Colorado State University System) är utbildning vår första prioritering och vårt primära fokus är på stöd.

Flexibel och bekväm

CSU Global-modellen erbjuder i sig både flexibilitet och bekvämlighet, så att moderna elever kan tjäna en examen i sin egen takt, på sina egna villkor. Vi förstår att inte alla studenter kan sätta sitt liv i beredskap när han fattar beslutet att gå tillbaka till college. Därför är våra klasser 100% online på CSU Global utan fasta scheman.

Vi ger också stöd för varje steg i den akademiska resan, från vår strömlinjeförda antagningsprocess till våra kunniga studenter framgångsrådgivare, som är tillgängliga för att svara på frågor. Lektionerna börjar var fjärde vecka, vilket gör att moderna elever kan börja på sina vägar till akademisk framgång med minimal försening.

överkomliga

CSU Globals undervisningsgrader är redan lägre än många jämförbara onlineexamen. Vi har heller inga statliga undervisningsavgifter eller extrakostnader, och våra undervisningsnivåer har förblivit desamma under de senaste sju åren. Vår undervisningsgaranti låser också låga priser på plats så att de aldrig kommer att öka så länge studenterna förblir inskrivna.

Vårt mål är att hjälpa moderna elever att tjäna grader på ett överkomligt sätt och förbereda sig för morgondagens jobb.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Varför CSU Global?

Här är vad som gör oss annorlunda - och bättre.

 • Vi är byggda runt dig, den moderna eleven! Våra studenter kan jobba heltid, spendera tid med familj och vänner och fortfarande vara en del av ett strikt examens- eller certifikatprogram.
 • Vår 100% online-inlärningsmiljö innebär att du inte behöver sätta livet i vänteläge för att gå i examen.
 • Vårt mål är att producera framgångsrika proffs - inte tomma löften.
 • Som en del av Colorado State University System är vi en ideell skola som är fullständigt ackrediterad av Higher Learning Commission.

Vår mission, vision och kärnvärden

Vårt uppdrag

CSU Global har åtagit sig att främja studenternas framgång i ett globalt samhälle, investera i humankapital, utöka den statliga ekonomin och förbättra livskvaliteten för medborgare i delstaten Colorado och därefter genom att ge tillgång till dynamiska examensprogram som kännetecknas av akademisk expertis, innovativa leveransteknologier och starkt engagemang från intressenter.

Vår vision

CSU Global är den främsta leverantören av innovativa möjligheter med högre utbildning för icke-traditionella studenter i Colorado och därefter.

Kärnvärderingar

 • Uppdragsinriktad: Vi driver studentens framgång i ett globalt samhälle genom utbildning, tjänster och stöd.
 • Innovativt tänkande: Vi identifierar lösningar för att underlätta global framgång för studenter och CSU genom icke-traditionella industrimetoder och progressiva lösningar som är -effektiva, effektiva och innovativa.
 • Ansvar: Vi ansvarar för våra egna handlingar, för vår institution och för vårt universitet eftersom vi strävar efter att vara fantastiska.
 • Samarbete: Vi pratar inte bara om lagarbete; vi ställer ut det på det sätt som vi interagerar, konsulterar varandra, löser problem och respekterar varandras bidrag.
 • Lärande och tillväxt: Vi är en lärande organisation som alltid utvecklas och har åtagit sig att ständigt förbättras.
 • Professionalism: Vi behandlar alla andra som vi vill bli behandlade och som vi vill bli definierade av andra.

CSU Global Way

CSU Global Way är principerna genom vilka vi verkställer våra kärnvärden:

 • Pålitlighet: agera i andras bästa och därmed bygga upp deras förtroende för dig
 • Skötsel: Behandla varje person som en individ och respektera både personal, fakultet och studenter behov och önskemål
 • Tydlighet: Tillhandahålla information och processer på ett tydligt, tillgängligt och snabbt sätt.

Platser

Aurora

Address
585 Salida Way
CO 80011 Aurora, Colorado, Amerikas förenta stater

Program

BSc
Graduate Certificate