Claremont Graduate University Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Claremont Graduate University (CGU) har tilldelat mästare och doktorsexamen i nästan 100 år. Genom vårt nya online-inlärningsformat är CGU: s specialiserade masterprogram och världskända fakultet nu tillgängliga för en bredare grupp studenter som söker en sträng och relevant examen.


Varför CGU


Specialiserade, erkända program

Claremont Graduate Universitys online mastergradsprogram anpassas till dagens arbetsgivares behov och de senaste branschtrenderna, vilket ger studenterna praktisk kunskap som omedelbart kan tillämpas på sina karriärer. CGU erbjuder online magisterexamen i utvärdering


Globalt kända fakultetslärare

Studenter som tjänar sin magisterexamen online från Claremont Graduate University har möjlighet att lära av samma internationellt kända professorer som undervisar på campus. CGU-fakultetsmedlemmar är erkända experter på sina områden med förbindelser och resurser knutna till industrier och organisationer över hela världen. De tar med sig sin expansiva och kritiska kunskap i klassrummet för att instruera samtidigt som man fortsätter att genomföra tillämpad forskning som hjälper till att påverka världen. CGU-fakultetsmedlemmar är tillgängliga och arbetar nära varandra med alla studenter för att hjälpa dem att utveckla och utöka sina egna professionella rykte.


Intimt, samarbete lärande

Claremont Graduate University är engagerad i kulturell och intellektuell mångfald, främjar interaktioner mellan studenter och fakulteter som leder till innovativa och kreativa lösningar på de viktiga problem som vårt samhälle idag står inför. Genom små klassstorlekar och veckovisa virtuella live-sessioner kan CGU-online studenter engagera, samarbeta och lära av sina professorer och klasskamrater på ett meningsfullt sätt som är utformade för att förbättra sina lärandemål och leda till meningsfulla karriärer.


Kraftfullt nätverk

Som en Claremont Graduate University student kommer du att bli en del av ett globalt lärande samhälle bestående av djärva individer som är ledande organisationer, påverkar samhället och gör positiva förändringar över hela världen. Med ett framgångsrikt alumni nätverk av mer än 22 000 medlemmar internationellt har CGU-kandidater kunskap och kontakter för att främja sina karriärer samtidigt som de påverkar världen.


Alla studenter, hela tiden

I nästan 100 år har Claremont Graduate University varit ledande inom utbildningen. CGU är det enda forsknings-omfattande universitetet i landet som helt och hållet ägnar sig åt utbildningsnivå, utbildande mästare och doktorsexamen i 24 yrkes- och akademiska discipliner. Medan professorer på de flesta andra forskarskolor delas mellan akademiska och akademiska studentansvar, vid CGU är dina professorer "bara examen", vilket innebär att de bara är dedikerade till att studera studenter och högsta nivåer av undervisning, stipendium och service.


Välkommen till virtuellt lärande i motsats till alla andra.

Lev ditt liv medan du förbättrar din utbildning på CGU. Du kan uppnå samma respekterade grad i ett onlineformat som kombinerar flexibiliteten hos eLearning med realtidsinstruktion och personlig uppmärksamhet från passionerade yrkesverksamma.


Veckans levande synkrona föreläsningar fungerar som ditt virtuella klassrum

Delta i veckovisa, levande 90-minuters klasser. Träffa dina professorer och kamrater via webbkamera och engagera dig i realtidsdiskussioner. Det finns även virtuella utrymmen för möten och gruppprojekt.


Dedikerade och respekterade professorer med stor fältkunskap

Världsberömd fakultet, förmedla den senaste kompetensen i klassrummet genom tillämpad forskning och industri erfarenhet och tjäna som passionerade mentorer.


Asynkron instruktion och uppdrag för bekvämlighet och flexibilitet

Upptäck det bästa av båda världarna när du förbinder dig att synkronisera varje vecka och sedan välja asynkront lärande på en tid och plats som är bekvämt för dig.


Praktisk läroplan utformad för omedelbar applikation i verkligheten

Utnyttja klassrummet kunskap att omedelbart använda i din karriär. Ta sedan dina verkliga erfarenheter tillbaka i klassrummet som interaktiva fallstudier.


Samarbetsmöjligheter med likasinnade medarbetare

Starta nätverk med professorer och kamrater i klassen och fortsätt under hela din karriär. CGU är ansluten till hela Claremont University Consortium och dess legioner av alumner över hela världen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör i informationssystem

Online Heltid Deltid 3 - 5 terminer September 2019 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

MS i informationssystem [+]

MS i informationssystem

Välj mellan en av två koncentrationer inom datavetenskap och analytik eller IT-innovation och design. Du kommer att genomföra samarbetsorienterad, branschorienterad forskning med CGU-fakultetsmedborgare, som är utmärkta IS

Om CGU

I mer än 90 år har Claremont Graduate University varit ledande inom utbildningen. CGU grundades på förutsättningen att utbildningen trivs i en miljö där studenter och fakulteter aktivt engagerar sig i stipendium och forskning på en nivå som uppmuntrar till omfattande konversation och samarbete. CGU är engagerad i en tradition av utredning och forskning över discipliner som tar upp viktiga sociala frågor med akademisk rigor och förbereder akademiker att ta ledarroll roller för att påverka positiva förändringar globalt. Universitetet strävar efter detta mål med ett mänskligt centrerat tillvägagångssätt i en intim, mångsidig, studentfokuserad miljö som framhäver både teoretiskt och tillämpat lärande och forskning.... [-]


Master of Science i marknadsföring Analytics (MSMKT)

Online Deltid 4 terminer September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

MS i marknadsföring Analytics (MSMKT) online förbereder eleverna för krävande karriärer inom marknadsföring analytik och forskning. [+]

MS i marknadsföring Analytics (MSMKT) online förbereder eleverna för krävande karriärer inom marknadsföring analytik och forskning.

MSMKT läroplanen är väl avrundad och betonar det senaste inom industrin trender så att läroplanen är anpassad till arbetsgivarens behov. MSMKT är flexibel för att rymma nya högskoleexamen och yrkesverksamma som vill öka sina färdigheter. Du kommer att lära dig av kända CGU-lärare, som är utmärkta utvärderingslärare och utövare som bidrar till ledande tidskrifter, konsulterar branschledande organisationer och håller framträdande roller vid globala konferenser och internationella råd. Kursmaterial presenteras ur ett tvärfunktionellt perspektiv, vilket ger studenterna ett 360-graders perspektiv. MSMKT-studenter får praktisk kunskap som kan tillämpas på sina nuvarande roller, framtida positioner eller till och med nya karriärval.... [-]


Master of Science i utvärdering

Online Deltid 4 terminer September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

MS i utvärdering [+]

MS i utvärdering

Välj mellan en av två koncentrationer i Utbildningsutvärdering eller Global Health Evaluation. Du kommer att genomföra samarbetsrelaterad, branschorienterad forskning med CGU-fakultetsmedborgare, som är utmärkta utvärderingslärare och utövare som bidrar till ledande tidskrifter, konsulterar branschledande organisationer och har framträdande roller vid globala konferenser och internationella råd.

Du kommer att analysera, diskutera och bidra till den kontinuerligt växande kunskapsbanken för utvärdering och tillämpad forskning för att därmed få de färdigheter och kontakter som leder till ledarroll roller i näringsliv, regering, utbildning och mer.... [-]