Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

Kalifornien Institute of Management and Technology erbjuder innovativ blandning av online och blandad läroplan, som spänner över managementgrader till karriärutbildningsbevis i gästfrihetsoperation och paralegalstudier. Vår unika MBA

CALIMT grundades i Orange County, Kalifornien, USA 2010 och är ackrediterad av Distansutbildningskreditkommission (DEAC). DEAC är erkänt av US Department of Education (USDE) och rådet för högre utbildning ackreditering (CHEA).

Genom att erbjuda våra program online och i klassrummet är våra program både tillgängliga och överkomliga globalt.

Vad vi erbjuder

CALIMT grundades för att erbjuda kvalitetsprogram med globalt, tvärkulturellt fokus samt betoning på företagens sociala ansvar. Genom att erbjuda våra program online, syftar CALIMT till att göra sina program både tillgängliga och överkomliga till en mångsidig global studentkår. Vi erbjuder flexibla currculum utformade för yrkesarbetande yrkesverksamma och välkomna övergångsstudenter som vill fortsätta sin examen vid en ackrediterad amerikansk institution. Våra program fokuserar på att förbereda våra studenter för en framgångsrik karriär i den globala affärsmiljön.

Vårt uppdrag

Uppdraget för Kalifornien Institute of Management and Technology är att erbjuda en dynamisk distansinlärningsmiljö som adresserar affärs-, ekonomiska och sociala frågor av global management och karriärutbildning med tonvikt på tvärkulturell medvetenhet.

Våra mål

  1. Främja kulturell känslighet och medvetenhet om kulturella skillnader för att hjälpa individer när de gör affärer i olika kulturer.
  2. Träna yrkesverksamma som etiska och socialt ansvariga ledare.
  3. Utbilda eleverna att förvärva en förstärkt förståelse för viktiga affärsfunktioner, såsom redovisning, ekonomi, personalhantering, marknadsföring och verksamhet.

Våra mål

  1. Ge kärnverksamhetskurser som är grundläggande för framgång på en starkt konkurrenskraftig global marknad.
  2. Använd en unik blandning av traditionell ledarskapsutbildning, kulturstudier och möjlighet att engagera sig i samarbete med andra från andra kulturer.
  3. Inkorporera kulturella aspekter av varje kurs så att studenterna kan tillämpa kursens innehåll i flera kulturella arenor.
  4. Betona företagens sociala ansvar (CSR) och affärsetik i hela läroplanen.
  5. Fokusera på ledarskap i organisationer och utveckla effektiva globala affärskommunikation färdigheter i studenter.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

CALIMT

CALIMT BBA-program introducerar grunderna för verksamheten som bokföring, finans, marknadsföring, verksamhet och ledarskap. Studenter har möjlighet att utforska dessa fär ... [+]

CALIMT BBA-program introducerar grunderna för verksamheten som bokföring, finans, marknadsföring, verksamhet och ledarskap. Studenter har möjlighet att utforska dessa färdigheter genom vår genomtänkt utformade läroplan samt genom att integrera sina kunskaper i större projekt. BBA-programmet erbjuds med generell ledning eller gästfrihetsstyrning.

Varför CALIMT ?

Prisvärd: Mindre än $ 10K i undervisning och nollränta betalningsplaner tillgängliga. Graduate debt-free!Akkrediterad: CALIMT är ackrediterad av DEAC och erkänd av US Department of Education .Överföringskrediter godkänd: Överför upp till 90 högskolepoäng mot graden.Engelska Språk - CALIMT erbjuder engelska testalternativ via Accuplacer.Flexibel läroplan: Utformad för yrkesarbetare - Vårt program gör det möjligt för våra studenter att balansera sina studier med familj och arbete.Små klassstorlekar: En-mot-en-interaktion med våra professorer.... [-]
Amerikas förenta stater USA Online Irvine
September 2019
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Online
Läs mer på svenska

MBA

CALIMT

Bli ledande inom dagens globala ekonomi! Vårt MBA-program fokuserar på att utveckla elevernas ledarskap och ledarskap - speciellt de som känner igen de mångkulturella utm ... [+]

Bli ledande inom dagens globala ekonomi! Vårt MBA-program fokuserar på att utveckla elevernas ledarskap och ledarskap - speciellt de som känner igen de mångkulturella utmaningarna att göra affärer i en global ekonomi. Vårt program bygger på grunderna för verksamheten som bokföring, finans, marknadsföring, verksamhet och HR-ledning. Studenter har möjlighet att öva dessa färdigheter genom praktiska fallstudier samt genom att integrera kunskapen i verkliga arbetsrelaterade projekt. Slutligen gör vår betoning på etiskt och socialt ansvarligt beslutsfattande studenterna att förstå vad som krävs för att bli ansvariga globala företagsledare i morgon. CALIMT MBA-program erbjuds 100% online vilket möjliggör en geografiskt och kulturellt varierande lärande för studenter.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online Irvine
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Online
Läs mer på svenska