Bryan University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Allt du behöver veta om karriärutbildning från Bryan University

Bryan University har tillhandahållit fokuserade, relevanta karriärutbildningsprogram till studenter sedan 1982, och vi är lika passionerade och engagerade i våra studenters framgång nu som vi var då. Bryan grundades på en orubblig önskan att förbättra våra elevers liv. Det är därför det är en del av vårt uppdrag:

Vårt uppdrag är att förbättra våra elever, vårt team och våra arbetsgivare. Vi fullföljer vårt uppdrag genom att tillhandahålla kvalitetsutbildning i en miljö som gör att vårt team kan frodas och våra elever kan förverkliga sin potential och skapa en positiv inverkan i våra samhällen.

Mer än 30 år senare förblir dessa saker kärnan i våra mål och uppdrag som en karriärutbildningsskola. Vi strävar efter att förbättra våra elevers liv, oavsett om de har en familj, är i militären eller bara letar efter en ny start i livet.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. BeYou.

På Bryan University är det vårt primära fokus ... du!

Våra uppdragsmål är i fokus för vårt engagemang för våra studenter:

 • Att tillhandahålla omfattande program och utbildningsmöjligheter som stöder identifierade behov av arbetskraftsutveckling i de samhällen vi betjänar.
 • Att skapa en utmanande inlärningsmiljö som hjälper studenter att nå sina utbildnings- och karriärmål inom en mängd relevanta discipliner.
 • Att ge eleverna tillgång till pedagogiska upplevelser med hjälp av en mängd olika instruktionsleveransmetoder.
 • Att tillhandahålla karriärtjänster till studenter och akademiker.
 • Att uppmuntra livslångt lärande och professionell tillväxt .
 • Att stödja samhällen genom frivillighet och välgörenhetsaktiviteter.

Firar vår rika historia, strävar efter en stor framtid

Bryan Travel College. Det var så det hela började. Vid grundandet 1982 erbjöd Bryan ett campusbaserat certifikatsnivåprogram till blivande studenter som ville komma in i resebranschen.

Idag erbjuder Bryan University karriärvägsmöjligheter till dem som söker ett examensbevis, en associerad, en kandidatexamen eller en magisterexamen. Vilken förändring. Och vi vill att våra elever ska uppleva samma transformation genom våra utbildningsprogram.

Utöver våra utbildningsprogram erbjuder Bryan också över ett dussin karriärutbildningsprogram inom olika yrkesområden. Vi erbjuder icke-kredit kortutbildningskurser som hålls på campus, online eller hybrid - allt för våra studenters bekvämlighet. Våra expansionsinsatser har genomförts med ett enda fokus på vårt engagemang för studentprestationer, utveckling av arbetskraften och livslångt lärande.

Karriäranslutningar

Ja, vid Bryan University får du den branschrelevanta, praktiska karriärutbildningen som du behöver för att gå långt i din karriär. Men gissa vad mer du får? Karriäranslutningar .

Ovärderligt.

När du har slutfört ditt program på Bryan fortsätter vårt engagemang för dig. Vi hjälper dig och guider dig in i din karriär. Vår karriärsavdelning är där för att hjälpa till i din jobbsökning inte bara som nyutbildad, utan fortfarande som en alumnus.

Det är rätt.

När du har fått din utbildning från Bryan, gör vår karriäravdelning ett fortlöpande åtagande att hjälpa dig med det du behöver för att gå vidare i din karriär.

Oavsett om du behöver hjälp med att strukturera ditt CV, skriva ditt brev, träna för en intervju eller söka efter jobböppningar, Bryan karriärtjänster har åtagit sig att hjälpa dig.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

En skola för andra chanser

På Bryan University tror vi att det inte handlar om var du börjar, utan om var du slutar. Det är aldrig för sent att göra din framtid bättre och ljusare än din igår. Bryan utrustar dig med karriärutbildning för din framtida karriär och ger dig en pedagogisk upplevelse som du kan ta med dig under hela livet.

På Bryan är det mer än bara karriärträning. Du får livsfärdigheter och karriäranslutningar som kan främja dig personligen och professionellt. Vi gör allt för dig eftersom vi vill att du ska lyckas!

 • Prisvärd utbildning
 • Personlig träning
 • Relevant Kursarbeten
 • Dedikerad fakultet
 • Många karriäranslutningar

Platser

Tempe

Address
West Washington Street,350
85281 Tempe, Arizona, Amerikas förenta stater