Brentwood University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Detta universitet är INTE ett bra val för dig.

Om du letar efter ett flexibelt och inte dyrt universitet med hög utbildning, kan Brentwood University vara det bästa valet för dig. Vänligen ansök.

Brentwood University Ger graduate business utbildningsprogram till kvalificerade elever. Undervisningen levereras via program som anpassas till studenternas behov eller intressen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online 1-åriga MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Online mba | Ett år | Upp till 50% stipendium tillgängligt

Online Deltid 12 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater Irvine

Detta program är endast online (distansutbildning). Online MBA-programmet vid Brentwood University är utformat för yrkesverksamma av alla erfarenhetsnivåer, av vilka vissa kan se för att avancera i sin karriär och andra att förändra affärsområdet. [+]

Kostnad: $ 12 400 eller begär upp till 50% Scholarship Detta program erbjuds helt online (distansutbildning).

Om du letar efter ett prestigefyllt och högt rankat amerikanskt universitet, som Harvard eller MIT, var vänlig och sök inte på Brentwood University. Detta universitet är INTE ett bra val för dig.

Om du letar efter ett flexibelt och inte dyrt universitet med hög utbildning, kan Brentwood University vara det bästa valet för dig. Vänligen ansök.

Den MBA-programmet vid Brentwood University Är utformad för yrkesverksamma av alla erfarenhetsnivåer, av vilka vissa kan se för att avancera i sin karriär och andra för att förändra affärsområdet. Ännu viktigare är MBA-programmet vid Brentwood University en förberedelse för studenter som vill starta och driva eget företag.... [-]


Kontakt
Besöksadress
15615 Alton Pkwy
Suite #450

Irvine, California, 92618 US