Läs den officiella beskrivningen

Den Konsortiet av Boutique universitet hjälper eleverna att uppnå ekonomiska och sociala framsteg genom en student-centrerad syn på utbildning. Våra små högskolor ger oss möjlighet att erbjuda exceptionella, personliga och flexibla tjänster för studerande samt en utbildning av god kvalitet till ett överkomligt pris.

USA Universitet

On-Campus, Online, och blandade Alternativ

Att lyckas genom elevcentrerad utbildning Regionalt ackrediterade Beläget i San Diego, Kalifornien Diverse studentkåren

USA University ligger i sydvästra hörnet av USA: vackra San Diego, Kalifornien. San Diegos vackra stränder och internationell kultur lockar besökare från hela världen. San Diego är rankad som en av de mest eftertraktade amerikanska städer baserat på väder, rekreation, affärer och kulturella möjligheter.

Vid regionalt ackrediterade USA University, vi är stolta över principerna för en elevcentrerad utbildning; en utbildning där hela universitetssamfundet är tillägnad till framgång för varje student. Vi visar detta engagemang genom små klasstorlekar som säkerställer ingen student hamnar på efterkälken, överkomliga terminspriser som gör utbildning tillgänglig för människor i alla klasser och nationaliteter, och en heterogen studentkår som främjar delaktighet och förståelse i klassrummet, samhället och världen.

University of the Potomac

On-Campus, Online, och blandade Alternativ Vi guidar dig till din framtid. Vi firar din framgång.

Regionalt ackrediterade Platser i Washington DC och Wien, Virginia Flexibel för studenter med alla scheman

University of Potomac erbjuder ett pulserande mångkulturella atmosfär. Det är beläget i hjärtat av den amerikanska huvudstaden Washington, DC; också hem till huvudkontoret för många ledande organisationer, ideella organisationer, internationella organisationer och ambassader från hela världen.

Eleverna får närvara universitet klasser i Washington DC, Virginia eller på nätet. University of the Potomac har många fördelar för studenter med upptagna liv. Oavsett dina schemaläggning krav, University of the Potomac samarbetar med varje elev att ge de verktyg och resurser för en personlig lärorik erfarenhet som passar dina behov.

London College of International Business Studies

Beläget i hjärtat av centrala London, England Application, erfarenhet och praktik tillgängliga Internationella campus med global erfarenhet

The London College of International Business Studies (LCIBS) är en privat högskola som ligger i hjärtat av centrala London. LCIBS har skapat en miljö där en elev kan få både en praktisk och analytisk kunskap om deras valda ämnet samt vara en del av en global miljö. Vi har program som täcker företag, sjukvård, redovisning / finansiering, marknadsföring, PR och sport management. Det som skiljer LCIBS bortsett från alla andra HE college är hur den offentliga politiken och etik stödja alla våra program.

UBIS

On-Campus, Online, och blandade Alternativ

Internationellt ackrediterade Ligger i hjärtat av Genève, Schweiz - ett företag huvudstad i världen Exklusiva globala möjligheter

UBIS ligger i hjärtat av Genève, Schweiz, utan tvekan en av de mest inflytelserika huvudstäderna i världen. UBIS ger dig möjlighet att fysiskt studera i Geneva- den livliga, globala affärskapital eller studera på nätet. UBIS universitet erbjuder Bachelors och Masterexamen i företagsekonomi och internationella relationer.

UBIS registrerar idag studenter från cirka 40 olika länder och är en aktiv partner till mer än 35 samarbetsprogram i många andra länder. Dessa dynamik skapa exklusiva grader och möjligheter unikt anpassade för att hantera de krav som företag och organisationer för en globaliserad karriär.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Boutique Universities Consortium

Få en fullt ackrediterad MBA från ett amerikanskt universitet att nå dina karriärmål. Inget behov av att flytta bort eller avsluta ditt jobb. Du kan avsluta din examen he ... [+]

Få en fullt ackrediterad MBA från ett amerikanskt universitet att nå dina karriärmål. Inget behov av att flytta bort eller avsluta ditt jobb. Du kan avsluta din examen helt online och tjäna en världsklass MBA.

Online MBA-programmet på USA University kombinerar teori och praktik-tillåter eleverna att tillämpa vad de lärt sig. Det ger också eleverna möjlighet att fortsätta arbeta när du fyller i sin examen.

USA University ligger i vackra San Diego, Kalifornien. USU är ett universitet i världsklass, erbjuder både online klasser och på campus lärande. Det finns hundratals lokala företag och företag som erbjuder studenter och akademiker möjligheter verkliga världen erfarenhet, forskning under studietiden eller anställning efter examen. Vi visar vårt engagemang för våra studenter genom små klasstorlekar som säkerställer ingen student är kvar. Vi håller rimliga undervisning priser som gör utbildning tillgänglig. San Diego är hem till en heterogen studentkår som främjar integrering och förståelse i klassrummet, gemenskap, och världen. US universitet erbjuder hemvistelse och utanför campus bostäder alternativ som tillåter eleverna att leva som sanna kalifornierna. USA University ligger bara några minuter från vackra stränder och har ett nästan perfekt klimat året runt. Få din examen kan vara roligt på US University. ... [-]

Amerikas förenta stater USA Online San Diego Schweiz Schweiz Online Washington Storbritannien london genever  + 5 Mer
September 2020
Engelska
18 månader
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Boutique Universities Consortium

University of the Potomac är rankad # 2 i USA för "Small Högskolor som kostar minst men dra mest Resultat" enligt The Street, finanstidskriften. Potomac erbjuder hela MBA ... [+]

University of the Potomac är rankad # 2 i USA för "Small Högskolor som kostar minst men dra mest Resultat" enligt The Street, finanstidskriften. Potomac erbjuder hela MBA läroplanen på två bekväma platser. Eleverna kan också välja att ta sina kurser i hjärtat av Washington DC eller på Wien, Virginia campus. Potomac lärare och personal arbetar individuellt med var och en av våra studenter att etablera en akademisk bana som bäst uppfyller hans eller hennes behov, och hur dessa behov avser deras studier samt deras ultimata mål i yrkeslivet.

Potomac Masters of Science i informationsteknik programmet ger eleverna en fördelaktig mix av förberedelser cyber / nätverk med säljbara ledaregenskaper för planering och genomförande av kritiska aktiviteter dator i en organisation och hantering av IT-personal. Utexaminerade från MSIT utbildningsprogrammet kommer att förberedas i dataanalys, data- och informationstjänster systemhantering, IT och nätverkssäkerhet, ledarskap och marknadsföring. Utexaminerade kommer att ha befogenhet med både de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som IT-chefer eller specialister it-säkerhet i amerikanska branschorganisationer och myndigheter, icke-statliga organisationer och internationella organ. Du kan tjäna din MSIT nätet eller på ett av våra bekväma campus.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online Schweiz Schweiz Online San Diego Washington Storbritannien london genever  + 5 Mer
September 2020
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska