Läs den officiella beskrivningen

Varför Averett?

Det är så mycket mer än en grad

En lärande miljö utformad efter dina behov

I över 25 år har vår Graduate och Professional Studies division (GPS) som erbjuds fortbildning speciellt för arbetande vuxna. Mer än 8000 Averett GPS alumner har utnyttjat våra accelererade studieprogram för att utveckla de verktyg de behöver för att lyckas in sina karriärer och deras liv. De har tjänat förbättrade karriärmöjligheter. De har tjänat respekt för sig själva, och rätten att kalla sig en förebild för andra. De har tjänat så mycket mer än en grad. Och så kan du.

1. Accelererad naturligtvis leverans

 • Få din examen i så lite som två år

2. Utformad för bekvämlighet

 • Ingen realtid deltagande krävs och veckouppgifter och förfallodatum publiceras innan kursstart

3. prisvärda program

 • Averett ligger under genomsnittet när det gäller den totala kostnaden för MBA-examen. Den totala undervisningskostnaden för en MBA vid Averett är under $ 30.000 USD.

4. "redo för marknaden" läroplan

 • Innehåll i våra utbildningsprogram är utvecklad med en internationell inriktning. Det finns en hel kurs på internationella affärer, och du kan anpassa några av dina uppgifter till att omfatta ett internationellt perspektiv.

5. Personlig uppmärksamhet

 • Studenten-fakulteten förhållandet i våra GPS-program är 19: 1; den genomsnittliga klasstorleken 15

6. Projektgrupper

 • Grupper om 3-5 studenter ge ytterligare stöd och motivation

7. dedikerade instruktörer

 • Våra branscherfarna lärare har avancerade grader inom sina områden och har åtagit sig att din framgång

8. Stödjande personal

 • Antagning och personal ekonomiskt stöd är beredda att hjälpa dig att nå dina mål

Utbildningsprogram Byggd för dig

Vi erbjuder våra GPS studenter lärande upplevelser som speglar verkliga situationer. Detta innebär att du kan lägga kvällens lektion på prov under morgondagens arbetsdag.

Du kommer att få insikt i små klasser som leds av bransch erfarna instruktörer. Och med våra projektgrupper, med dig en referensgrupp som motiverar varandra för att lyckas genom examen och därefter.

Slutligen gör våra online kursformat balansera arbete, familj och högre utbildning bekvämare:

 • Ingen realtid deltagande krävs
 • Vecko uppdrag och förfallodatum publiceras innan kursstart
 • Logga in till kursen när som helst varje vecka för att slutföra uppdrag
2

Averett UPPDRAG

Averett University förbereder eleverna för att tjäna och leda som katalysatorer för en positiv förändring. Averett uppfyller detta uppdrag genom att utbilda studenter från olika bakgrunder, kulturer och nationer genom humaniora baserade grund- och forskarutbildning i ett personligt, kollegialt, tvärvetenskaplig miljö.

Averett VISION

Averett University kommer att vara ett ledande elevcentrerad universitet känt för nyskapande undervisning och engagerade lärande.

Averett kärnvärden

5

Integrity

Vi tränar de högsta etiska normer.

Innovation

Vi uppmuntrar och omfamna innovativ undervisning och lärande i och utanför klassrummet.

Engagemang

Vi främjar global medvetenhet, service och ledarskap.

Upptäckt

Vi upprätthålla en anda av upptäckten, problemlösning och kritiskt tänkande och införliva humaniora med yrkesmässig förberedelse i vår undervisning och inlärning.

Mångfald

Averett universitet välkomnar alla studenter, lärare och personal till en akademisk gemenskap som främjar medvetenhet, delaktighet, rättvisa och service samtidigt uppfylla vår mission och vision. Averett firar individuell unikhet och värde samtidigt som skillnader i en säker och fostrande miljö. Varje medlem av Averett gemenskapen delar ansvaret för att genomföra själva etiskt och som goda medborgare och för att främja utbyggnaden av färdigheter och intellektuella och känslomässiga tillväxt. Vi värdesätter mångfald, bara genom att se och bygga vidare på det bästa i varje elev kan vi hjälpa dem att utvecklas till morgondagens ledare.

Tradition

Vi omfamnar Averett s judisk-kristna arv genom att hedra sökandet efter sanning och andlig bildning.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Averett University Online

Ta ledningen i mänskliga resurser (HR) ledning med en Master of Business Administration med en koncentration i Human Resources (MBA-HR). Denna online eller på campus Prog ... [+]

MBA - Human Resource Management Ta ledningen i mänskliga resurser (HR) ledning med en Master of Business Administration med en koncentration i Human Resources (MBA-HR). Denna online eller på campus Programmet omfattar verkställande nivå ämnen i företagsekonomi, med en modul av specialiserade kurser inriktade på HR-funktionen.

Mål och Kurs ämnen

Mänsklig resursförvaltning är en av de viktigaste funktionerna i dagens konkurrensutsatta affärsmiljö. Vi hjälper dig att utveckla fördjupade kunskaper inom arbetsrätt, förhandlingar, ersättningsstruktur och organisationsbeteende, vilket gör att du kan fortsätta manager-nivå HR roller.

Koncentrationer ... [-]
Amerikas förenta stater Danville
September 2020
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska
Averett University Online

Placera dig själv att bygga produktiva team, utveckla solida strategier och vårda en vinnande arbetsplatskultur med Averett Master of Business Administration med en konce ... [+]

MBA - Ledarskap Koncentration

Placera dig själv att bygga produktiva team, utveckla solida strategier och vårda en vinnande arbetsplatskultur med Averett Master of Business Administration med en koncentration i ledarskap (MBA-LDR). Online eller på campus, får du lära dig effektiva ledaregenskaper for the 21st century.

Mål och Kurs ämnen

Ledaregenskaper som behövs för dagens globala, tvärkulturell affärsmiljö är annorlunda än för bara några år sedan. Du måste förstå teoretiska begrepp och kunna tillämpa dem i realtid - även som villkor flytta omkring dig. MBA-LDR hjälper till att förbereda dig för nästa steg i ditt ledarskap karriär.

... [-]

Amerikas förenta stater Danville
September 2020
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska
Averett University Online

Höj din marknadsföring färdigheter för att hålla jämna steg med dagens globala utmaningar med en online-MBA i marknadsföring. Tjäna en Master of Business Administration m ... [+]

MBA - Marknadsföring Koncentration

Höj din marknadsföring färdigheter för att hålla jämna steg med dagens gbal utmaningar med en online-MBA i marknadsföring. Tjäna en Master of Business Administration med en koncentration i marknadsföring (MBA-MKT). Online MBA i marknadsföring grad kommer att förbereda dig att ta nästa steg i din marknadsföring förvaltning karriär.

Mål och Kurs ämnen

Om ditt jobb innebär att identifiera nya produktmöjligheter, analysera konsumenternas beteende och / eller kommunicera företagets produkter och tjänster, kommer marknadsförings MBA-program ta din expertis till nästa nivå och ger dig möjlighet att ta online marknadsföring kurser. Marketing MBA-studenter har kompetens att utveckla evidensbaserade marknadsföringsstrategier för global publik.... [-]

Amerikas förenta stater Danville
September 2020
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska
Averett University Online

Förbered dig för dagens dynamiska globala affärsmiljö med vår 41-kredit Master of Business Administration (MBA) program. Online eller på campus, kommer du att få verkstäl ... [+]

mba

Online MBA-program

Förbered dig för dagens dynamiska globala affärsmiljö med vår 41-kredit Master of Business Administration (MBA) program. Online eller på campus, kommer du att få verkställande nivå kunskap om viktiga affärsfunktioner och hur man tillämpar den i den verkliga världen.

Mål och Kurs ämnen

Effektiva ledare har en stark ledning resonemang och kvantitativ analys kompetens, kan tillämpa akademiska begrepp i vardagliga arbetssituationer och visa orubbliga etik. Vi hjälper dig att utveckla dessa kunskaper och kvaliteter och utrusta dig att leda organisationer i alla storlekar.

Online MBA-program marknadsföring Nätet Ledarskap MBA Human Resource Management ... [-]
Amerikas förenta stater Danville
September 2020
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska