Läs den officiella beskrivningen

Inspirerat av pionjärarbetet från 1900-talets lärare och före detta antiochpresident Horace Mann erbjuder Antioch University högskoleutbildning som erkänner det gemensamma gott, priserna praktiskt lärande och inspireras av ett varierat akademiskt samhälle. Vi strävar efter att fördjupa våra kunskaper och självmedvetenhet för att bli livslånga elever, medkännande ledare och medborgare i världen.


Akkrediterad av Nord-Central Association of Colleges and Schools och Higher Learning Commission.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

Antioch University Online

Online MA i klinisk psykisk hälsa Counseling erbjuds av Antioch kan du kanalisera din passion för att hjälpa andra till en meningsfull och givande karriär som mentalvårds ... [+]

Hjälp människor att ta itu med de personliga, familje- och sociala frågorna som gör att levande hälsosamma och produktiva liv utmanar dem. Graduate från Antioch University redo att arbeta i samhällsbyråer, missbruk och missbruk behandling, in-patient behandling och college rådgivning inställningar. Lär dig av nuvarande utövare som kommer att förbereda dig för att påverka människors liv och ge behandling som gör skillnad. Studenterna kan välja ett valfritt studiefokus i ämnesmissbruk och missbruk Counseling, Counseling Military Service Personnel och deras familjer, eller Trauma.

[-]
Amerikas förenta stater Yellow Springs
Januari 2020
Engelska
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska