Läs den officiella beskrivningen

På amerikanska universitetet fokuserar våra smarta, passionerade och förlovade studenter och lärare sin kunskap för att skapa meningsfull förändring. Våra styrkor i internationell service och offentliga angelägenheter inspirerar vår känsla av socialt ansvar och ett engagemang för kulturell och intellektuell mångfald. Vi definieras av vårt globala perspektiv, praktisk idealism och engagemang för allmännyttiga tjänster.

American University är ett privat, college-centrerat forskningsuniversitet beläget i landets huvudstad. Den charterades av Förenta staternas kongress 1893 för att bygga offentlig service och är nu hem för en prestigefylld fakultet, gästtalare och världsledande besökare som är inflytelserika utövare och framstående tänkande ledare.

Gå med i att skapa nya möjligheter för dig själv medan du hjälper till att skapa en bättre värld. Bli en del av nätverket av ambitiösa vinnare, medkännande ledare och socialt medvetna medborgare vid American University.


År 2018, US News

  • Nr 69, Bästa National University
  • Nr 35, Bästa högskolor för veteraner
  • Nr 61, Best Value Schools


Online studentupplevelse

American University Online program levereras genom ett format som är bekvämt, flexibelt och bärbart. På samma sätt som på campus talar eleverna om sina kurser och aktuella problem med klasskamrater, frågar instruktörsfrågor och inlämnar uppdrag, men det görs via e-post, diskussionsforum, snabbmeddelanden och mer.

Online kurser vid American University är lika rigorösa och utmanande som deras motparter på campus och lärs av samma förbundna fakultetsmedlemmar, inflytelserika gästtalare och framstående lärare. Interaktion och kommunikation med instruktörer och medstudenter är viktiga komponenter i programmen och akademisk framgång.

Online-studenter har tillgång till många supportresurser, inklusive ny studentorientering, en 24x7 helpdesk för tekniska frågor, en studenttjänstkoordinator, rådgivare för finansiell hjälp och mer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Graduate Certificate

American University Online

American University Online Graduate Certificate in Human Resource Analytics och Management förbereder dig att svara på den kritiska frågan dagens HR-professionella ansikt ... [+]

American University Online Graduate Certificate in Human Resource Analytics och Management förbereder dig att svara på den kritiska frågan dagens HR-professionella ansikte - hur man ökar organisatorisk effektivitet med hjälp av senaste HR-tekniken. Lär dig av branschfolk som delar sin expertis inom teknik, mätning, riskhantering och kommunikation för att ge dig de färdigheter du behöver för att utveckla din organisation.

Läroplanen utvecklades med inlägg från ett råd från branschpersonal som gav råd om kompetenser, standarder och branschtrender för att säkerställa relevans för arbetsplatsen.

[-]
Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
9 - 15 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

American University Online Graduate Certificate in Instruktionsdesign och Learning Analytics bygger de grundläggande färdigheter du behöver för att hantera dessa program ... [+]

Dagens organisationer investerar i lärande, instruktionsdesign och talangutvecklingsprojekt för att förbättra deras effektivitet och uppfylla kraven på överensstämmelse. American University Online Graduate Certificate in Instruktionsdesign och Learning Analytics bygger de grundläggande färdigheter du behöver för att hantera dessa program genom att tillämpa och anpassa beprövade analytiska metoder för att förbättra lärandet.

Detta flexibla, helt online-program utvecklades i samråd med ett rådgivande råd för nuvarande instruktionsdesign och kompetensutvecklare för att säkerställa att den speglar det senaste tänkandet och forskningen i instruktionsdesign.

[-]
Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
9 - 15 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

American University Online Graduate Certificate i Sports Analytics och Management bygger dina styrkor i framväxande teknik och data analys färdigheter som sportorganisati ... [+]

American University Online Graduate Certificate i Sports Analytics och Management bygger dina styrkor i framväxande teknik och data analys färdigheter som sportorganisationer letar efter som digital omformar sin bransch. Ta kurser i den strategiska förvaltningen av idrottsorganisationer, sportanalyser och socialt engagemang och sportnyhet för att förbereda dig för en rad roller i branschen som behövs för mobilteknik, fantasid sport, e-sportspel och interaktivt åskådning.

Läroplanen utvecklades med inslag av ett råd av professionell inom området som gav råd om kompetenser, standarder och branschtrender för att säkerställa att kursarbeten är relevant och tillämplig på dagens arbetsplats.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
9 - 15 månader
Internet
Läs mer på svenska

MA

American University Online

Online Master of Arts i ekonomi, tillämpad ekonomi specialisering från American University ger dig verkliga analyser från dagens mest relevanta forskare, forskningsinstit ... [+]

Online Master of Arts i ekonomi, tillämpad ekonomi specialisering från American University ger dig verkliga analyser från dagens mest relevanta forskare, forskningsinstitut och internationella organisationer - online, när som helst. Det sätter dig i spetsen för ekonomiska debatter - lokalt och globalt. MA i ekonomi använder state-of-the-art statistisk programvara för att hjälpa dig att behärska ekonomiska forskningsmetoder och policyanalys.

Bli en erkänd ekonom

Online MA i ekonomi använder exemplar i verkligheten för att ge dig den kunskap och färdigheter du behöver för att få en verklig inverkan på ekonomin. Programhöjdpunkter inkluderar:

Koncentrerad fakultetsstyrka inom de viktigaste tillämpade områdena ekonomi och en politisk inriktad studieplanFakulteten som är kopplad till tankar, forskningsinstitut och internationella organisationerPraktisk träning med statistisk programvara som används i tillämpad ekonomisk forskningEn Washington, DC, plats som ger tillgång till en extra uppsättning professionella möjligheter för utbildade ekonomerLed andra som utnyttjar nyckelkunskaper... [-]
Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

American University Online Master i Strategic Communications programmet lär dig att planera strategiska kampanjer, hantverksbevisande meddelanden och effektivt rikta olik ... [+]

Stärka din röst för en digitalt ansluten värld

American University Online Master i Strategic Communications programmet lär dig att planera strategiska kampanjer, hantverksbevisande meddelanden och effektivt rikta olika målgrupper. Du lär dig att utnyttja det senaste i digitala och sociala verktyg för att säkerställa att dina meddelanden har störst effekt.

Du kommer att engagera dig med inhemska och internationella kamrater genom grupparbete, rundabordsdiskussioner och fokusgrupper. Det är ett format skräddarsydd för dagens livsstil, med lätt smältbara kurser som är tillgängliga när som helst och på vilken enhet som helst.

Med en online-mästare i strategisk kommunikation kommer du att vara kvalificerad för en kommunikationskarriär som kan omfatta jobb i företagskommunikation, marknadsföringskommunikation, politisk kommunikation, organisatorisk kommunikation, PR-kommunikation eller något företag som behöver starka författare och kritiska tänkare. Du kommer att vara utrustad för att hantera en snabbt föränderlig miljö med en solid grund i berättande och en tydlig förståelse av verktyg och plattformar tillgängliga för dagens media.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

Fokusera din passion för positiv social förändring i kommunikationstekniker som engagerar och mobiliserar publiken till handling. Advocacy och Social Impact koncentration ... [+]

Kommunicera för en orsak: Advocacy och Social Impact Concentration

Fokusera din passion för positiv social förändring i kommunikationstekniker som engagerar och mobiliserar publiken till handling. Förespråks- och samhällskoncentrationen inom American Universitys online-master i strategisk kommunikation betonar strategier och taktik för att skapa förändring på individnivå, samhällets och offentliga politiska nivåer. Coursework stöder karriärutfall på olika områden, inklusive politik, hälsovård, samhällsproblem och ideell sektor.

KurslitteraturSkapa och hantera kampanjer för förtrollande och sociala förändringar baserade på principer för kärnmeddelande och publikforskningsteknikApplicera socialvetenskapsteorier för att driva strategier som uppnår önskat beteende-förändringsresultatMästare sociala medier strategier och taktikLär dig toppmoderna digitala förespråknings- och organiseringsteknikerFörstå de juridiska och etiska principerna som styr kommunikationspraxis... [-]
Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska

MSc

American University Online

American University Online Master of Science i Human Resource Analytics och Management förbereder dig att svara på den kritiska frågan dagens HR-professionella ansikte - ... [+]

Ledar HR med exceptionella 21-talskunskaper

American University Online Master of Science i Human Resource Analytics och Management förbereder dig att svara på den kritiska frågan dagens HR-professionella ansikte - hur man ökar organisatorisk effektivitet med hjälp av senaste HR-tekniken. Du lär dig att styra e-HR-miljön för att driva wellnessprogram, skapa förmånsportaler och engagera medarbetare i högre takt med nya färdigheter inom analys och framväxande HR-teknik.

Amerikanska erbjuder dig en unik online-grad för att kombinera komplexa HR-koncept, ny HR-teknik och viktiga analytiska färdigheter för att driva organisatorisk tillväxt. Detta 30-kredit, 12-kurssprogrammet kan slutföras på så lite som 20 månader. Med sin innovativa läroplan kan du:... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

Detta program förbereder karriärmedarbetare och karriärväxlare för en ledarkarriär inom sport. Denna mästare är unik bland program av sitt slag med fokus på att utveckla ... [+]

Detta program förbereder karriärmedarbetare och karriärväxlare för en ledarkarriär inom sport. Denna mästare är unik bland program av sitt slag med fokus på att utveckla expertis inom analys, ny teknik och sociala medier som förändrar 500 miljarder dollar i sport.

Denna grad kommer att förbereda dig för ledningsroller över sportindustrin, ett företag som fortsätter att uppleva stadig tillväxt. Du kommer att vara förberedd för nya lednings möjligheter inom sportområden som kräver förståelse för analys och ny teknik, inklusive sociala medier, interaktivt åskådning, mobilteknik, fantasid sport, e-sportspel, prestationsdataanalys och virtuell verklighet. Typiska roller kan vara verksamhetschef, sportinformationschef, affärsutvecklingschef, reklamförsäljningsrepresentant, sponsringsförsäljningsrepresentant, eSports manager och andra relaterade positioner över hela branschen.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

Amerikanska universitetets civilingenjör i terrorism och hemlandsäkerhet är en online-33-gradig grad för brottsbekämpande och efterfrågepersonal som vill specialisera sig ... [+]

Amerikanska universitetets civilingenjör i terrorism och hemlandsäkerhet är en online-33-gradig grad för brottsbekämpande och efterfrågepersonal som vill specialisera sig i hemlandsäkerhet. Programmet bygger kunskap och färdigheter i terrorism, nationell säkerhet, lag och politik, cybersäkerhet och teorier om politiskt våld, med ett unikt fokus på terrorism som ett socialt och psykologiskt fenomen.

Detta flexibla onlineprogram kombinerar fördelarna med praktisk online-lärande och en praktikbaserad studieplan med ett korttidsboende i Washington, DC. Förutom denna unika möjlighet erbjuder American University anslutningar till federala byråer och möjligheten att studera med fakulteter som leder utövare på fältet.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

Detta 30-timmars online-program fokuserar på att undervisa studenterna den innovativa Agile-metoden för att hantera projekt och ledande lag mer effektivt i dagens snabba ... [+]

Detta 30-timmars online-utbildningsprogram utrustade eleverna med färdigheterna att tillämpa Agile-metoden för att hantera projekt och leda team mer effektivt i dagens snabba och globala affärslandskap. Detta fokus på iterativa och inkrementella projektledningstekniker sätter AU: s program utöver andra examensprogram, vilket ger teamsamarbete och gör organisationer mer operativa effektiva och effektiva mot risk och förändring. Programmet kopplar branschkunskap, teknik och ledarskapsförmåga för att utrusta eleverna för att framgångsrikt kunna möta utmaningarna och möjligheterna i ett snabbt utvecklande, komplext och ekonomiskt viktigt område.

American University utformade programmet med stöd och godkännande från ett rådgivande råd bestående av ledande IT- och projektledningspersonal som är aktivt anställda i en rad olika organisationer och områden och rådet fortsätter att ge råd för att säkerställa att läroplanen är relevant och tillämplig på marknadsbehov och trender.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

Online Master of Science i Instruktionsdesign och Learning Analytics fokuserar på tillämpning och anpassning av analytiska metoder för att hantera lärande, instruktionsde ... [+]

Master of Science i Instruktionsdesign och Learning Analytics

Online Master of Science i Instruktionsdesign och Learning Analytics fokuserar på att utveckla eleverns kunskaper och färdigheter inom teknikområdet för att hjälpa organisationer att hantera inlärning, instruktionsdesign och kompetensutvecklingsprogram som förbättrar organisatorisk effektivitet. Specifikt lär eleverna innovativa inlärningstekniker och analytiska metoder för design, leverans och bedömning av lärande.

Programmet stödjer karriärmål i högre utbildning eller andra inställningar inom den privata och offentliga sektorn där utbildning, utbildning och utveckling krävs.

Online MS i Instruktionsdesign och Learning Analytics har utformats i samverkan med ett råd av lärande och kompetensutvecklingspersonal som är anställda i en rad olika organisationer och områden. Löpande insatser från rådet säkerställer att läroplanen förblir relevant och tillämplig på arbetsmarknaden.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

American University Online Mastergrad i Mätning ... [+]

American University Online Mastergrad i Mätning

Denna grad kommer att förbereda dig för arbete i roller som leder utvärdering, övervakning och rapportering av projekt, program och politik i miljöer som inkluderar statliga myndigheter, universitet, ideella organisationer och företag och företag. Typiska roller kan innefatta direktör för utvärdering, forsknings- och utvärderingsanalytiker, utvärderingsvetenskapsman, utvärderingschef, seniorforskningsassistent och andra relaterade tekniska positioner inom ett brett spektrum av branscher.

93 procent av amerikanska universitetsstuderande med doktorsexamen hittar jobb eller fortsätter till ytterligare studier inom sex månader efter examen.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
20 månader
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

American University Online

American University Online Master of Public Administration and Policy (MPAP) -programmet kombinerar vår skola för offentliga frågor "topprankade, nationellt erkända och N ... [+]

Varför välja mellan politik och administration när du kan lära dig och förbättra kärnkompetensen i båda disciplinerna? American University Online Master of Public Administration and Policy (MPAP) -programmet kombinerar vår skola för offentliga frågor "topprankade, nationellt erkända och NASPAA-ackrediterade MPA och MPP-gradsprogram till en grundläggande, mycket marknadsförbar referens.

Ligger i Washington, DC, placerar American University dig i mitten av regeringens samspel. Som student vid American University är du unikt positionerad för framgång genom vårt studentcentrerade inlärningsmetod, parat med kraften i det amerikanska omfattande alumni-nätverket och -anslutningar.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska