American University Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På amerikanska universitetet fokuserar våra smarta, passionerade och förlovade studenter och lärare sin kunskap för att skapa meningsfull förändring. Våra styrkor i internationell service och offentliga angelägenheter inspirerar vår känsla av socialt ansvar och ett engagemang för kulturell och intellektuell mångfald. Vi definieras av vårt globala perspektiv, praktisk idealism och engagemang för allmännyttiga tjänster.

American University är ett privat, college-centrerat forskningsuniversitet beläget i landets huvudstad. Den charterades av Förenta staternas kongress 1893 för att bygga offentlig service och är nu hem för en prestigefylld fakultet, gästtalare och världsledande besökare som är inflytelserika utövare och framstående tänkande ledare.

Gå med i att skapa nya möjligheter för dig själv medan du hjälper till att skapa en bättre värld. Bli en del av nätverket av ambitiösa vinnare, medkännande ledare och socialt medvetna medborgare vid American University.


År 2018, US News

  • Nr 69, Bästa National University
  • Nr 35, Bästa högskolor för veteraner
  • Nr 61, Best Value Schools


Online studentupplevelse

American University Online program levereras genom ett format som är bekvämt, flexibelt och bärbart. På samma sätt som på campus talar eleverna om sina kurser och aktuella problem med klasskamrater, frågar instruktörsfrågor och inlämnar uppdrag, men det görs via e-post, diskussionsforum, snabbmeddelanden och mer.

Online kurser vid American University är lika rigorösa och utmanande som deras motparter på campus och lärs av samma förbundna fakultetsmedlemmar, inflytelserika gästtalare och framstående lärare. Interaktion och kommunikation med instruktörer och medstudenter är viktiga komponenter i programmen och akademisk framgång.

Online-studenter har tillgång till många supportresurser, inklusive ny studentorientering, en 24x7 helpdesk för tekniska frågor, en studenttjänstkoordinator, rådgivare för finansiell hjälp och mer.

Platser

Washington

Address
4400 Massachusetts Avenue
20016 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium