American National University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

1886 såg en grupp visionära utbildare och företagsledare behovet av ett högre utbildningsinstitut med inriktning på karriärbaserad utbildning för att möta arbetskraftsbehoven i sydöstra USA. Tillsammans grundade de vad som nu är känt som American National University med avsikt att utbilda arbetstagare i affärer, banker, bokföring, administration och andra yrkesverksamma yrken.

American National University utvecklade stadigt ett rykte för att ge män och kvinnor en effektiv och effektiv utbildning för att förbereda dem för en värld av professionellt arbete. Studenter från många stater gjorde vandringen till Roanoke, Virginia för att få en praktisk utbildning som var mer fokuserad och relevant än den som erbjuds av andra högskolor och universitet i tiden.

När institutionens första 100 år tog slut, hade förändringar redan pågått, vilket skulle ge institutionen ett annorlunda utseende, även om det fortsatte att vara troligt mot sitt ursprungliga syfte. Istället för att få studenter från omgivande stater att bo på sovsalar och stora centrala campus i Roanoke kom American National University till dem. Nya community-baserade campus byggdes i hela sydvästra Virginia, Kentucky och Tennessee. När arbetskraftens behov utvidgades kompletterades företagsutbildningen med karriärfokuserade program inom datorer och hälsovård. Certifikatprogrammen var inte längre normstudenterna fördjupade mer djupgående studier som ledde till associerad examen, och universitetets första baccalaureatprogram introducerades.

Idag har American National University och National College utvecklats till en masternivå institution som erbjuder mer än 45 akademiska program genom 30 community-baserade platser i sex stater. En växande eUniversity tjänar ett växande antal studenter i både 100% online och blandade format, medan tusentals internationella studenter har vänt sig till National för både akademiska examensprogram och engelska som andra språk (ESL) -instruktion.

Universitetets rykte för excellens har bekräftats genom ett flertal utmärkelser och erkännanden, inklusive utmärkelser för gräsrots studentförespråkare (Association for Private Sector Colleges

Uppdragsbeskrivning

American National University ger möjligheter till personer som försöker uppnå sina karriärmål genom att erbjuda referens- och examensprogram genom distansutbildning och blandat lärande. American National University är dedikerat till att vuxna studenter har tillgång till kvalitetsprogram i karriärfokuserade discipliner som ger de kompetenser som krävs för att vara konkurrenskraftiga i dagens växande marknadsplats.

mål

  • Erbjuda referens och utbildningsprogram inriktade på att förbereda studenter att vara konkurrenskraftiga på den nuvarande marknaden.
  • Integrera mjuka färdigheter och praktisk kunskap eleverna behöver vara effektiva i sin valda karriär.
  • Hjälp studenterna att uppnå sina akademiska mål genom proaktivt stöd och uppmuntran.
  • Maximera användningen av nuvarande teknik för att erbjuda tillgängliga och relevanta akademiska program.

Platser

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, virginia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium