American Heritage College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UPPDRAG

Att inspirera och utrusta proffs med praktiska, tillgängliga kompetenshöjande program som främjar karriärutveckling och personlig framgång.

SYN

American Heritage College förutser en marknad där ambitiösa, yrkesmässiga proffs kan få tillgång till överkomlig kompetensutbildning för att hjälpa dem att uppnå mätbar karriärutveckling som berikar individer, företag och samhälle som helhet.

VÄRDEN

Ansvar: Precis som vi håller oss själva ansvariga för våra studenter och vårt större samhälle, visar våra studenter ansvar för dem själva.

Professionalism: Den professionalism med vilken vi driver vår högskola reflekteras tillbaka till oss i den professionalism som våra studenter lär sig och visar.

Excellence: Vi är engagerade i att sköta våra studenter och skapa en mer utbildad arbetskraft för vårt samhälle - våra studenter strävar också efter excellens i sina akademiker och i deras liv.

Flexibilitet: Vår flexibilitet är en nyckelfaktor i vår förmåga att svänga för att möta kraven på den ständigt föränderliga arbetsmarknaden och vi söker lärare och studenter som visar denna kvalitet genom sin vilja att kontinuerligt uppdatera sina färdigheter för att hålla sig relevant trots deras karriärvägar "alltmer olika krav.

Integritet: Integritet är kärnan i American Heritage College ; Det är vad vi visar i alla våra handlingar, och är en integrerad del av vad våra studenter tar ut i samhället när de lämnar vår vik.

GODKÄNNANDEN

American Heritage College är en privat institution som godkänts av presidiet för privat postkund och yrkesutbildning, enligt California Education Code Section §94311.

Presidiet godkänner att institutionen överensstämmer med statliga normer, och innebär inte någon godkännande eller rekommendation från statsrådet.

American Heritage College är erkänd eller godkänd av: California Employers Association, Rehabiliteringsdepartementet, Kalifornien EDD-ETPL, och är en auktoriserad tjänsteleverantör för WFOA (Workforce Innovation and Opportunity Act).

JOBBPLACERING ASSISTANCE

Med sitt laserfokus på att utbilda yrkesverksamma, är den framgångsrika placeringen av akademiker av avgörande betydelse för American Heritage College . Alla studenter får tillgång till placeringstjänster - både före och efter examen. Våra specialister hjälper inte bara studenterna att hitta nya jobb, utan hjälper också studenterna att strategier för karriärutveckling inom sina nuvarande företag.

American Heritage College är certifierad och / eller godkänd av följande privatiserad

Platser

Orange

Orange Campus

Address
765 The City Dr., Suite 380
92868 Orange, kalifornien, Amerikas förenta stater

Garden Grove

Garden Grove Campus

Address
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, kalifornien, Amerikas förenta stater

Lång strand

Long Beach Campus

Address
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Lång strand, kalifornien, Amerikas förenta stater

Oceanside

Oceanside Campus

Address
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium